-
مصاحبه میثم بائو
منتظر پاسخ كميته انضباطى هستم
بائو : با شهردارى تسويه كنم قراردادم ثبت مى شود
ميثم بائو هافبك تيم استقلال با بيان اين مطلب كه هنوز با شهردارى تبريز تسويه حساب نكرده ام گفت: منتظر پاسخ كميته انضباطى مى مانم و پس از آن قراردادم را ثبت خواهم كرد. وى در خصوص آخرين وضعيت تيم استقلال و اينكه چرا دوباره به اين تيم بازگشته است، گفت: خوشحالم كه دوباره به استقلال برگشتم و امير قلعه نويى روى بازى من نظر مثبتى داشت.وى افزود: امسال به خاطر پول به استقلال نيامدم و از همين رو تمام تلاشم را مى كنم تا بهترين بازى ها را براى اين تيم انجام دهم.بائو در پاسخ به اين سوال كه چرا تا به امروز قراردادش را ثبت نكرده گفت: من هنوز با شهردارى تبريز تسويه حساب نكردم و ابتدا بايد به تبريز بروم و پس از گرفتن برگه تسويه، قراردادم را ثبت كنم.هافبك جديد استقلال در خصوص شايعاتى كه پيرامون عدم ثبت قراردادش و شكايت مدير روستا از وى مطرح مى شود گفت: ايشان به خاطر حرف هايش بايد پاسخ بدهد البته من شاكى هستم و بايد منتظر پاسخ كميته انضباطى باشم. من طى يكى، دو سال گذشته اصلا امير قلعه نويى را نديدم كه مدير روستا آن حرف ها را مطرح كرد و ايشان حالا صحبت هايش را به كميته انضباطى گفته و بايد پاسخگو باشد.منتظر پاسخ كميته انضباطى هستم تا ببينم نتيجه آن چه مى شود.ميثم بائو در خصوص اينكه آيا سقف قرارداد را رعايت كرده و آيا استقلال در فصل نقل و انتقالات قافيه را به پرسپوليس باخته است گفت: يارگيرى ديگر تيم ها به ما مربوط نمى شود و هر تيم پاسخگوى خودش است اما من سقف قرارداد را رعايت كردم و همان طور كه گفتم امسال به خاطر پول به استقلال نيامده ام.
-
مصاحبه عمران زاده
مى خواهم ملى پوش شوم
عمران زاده:در دربى معلوم مى شود استقلال بهتر يار گرفته يا پرسپوليس
حنيف عمران زاده مدافع تيم استقلال گفت:به همراه صادقى و منتظرى خط دفاع استقلال را بيمه مى كنيم.او درباره اين موضوع كه پرسپوليس در بازار نقل و انتقالات از استقلال پيش افتاده است يا نه اظهار داشت:كادر فنى با توجه به نيازها يارگيرى كرد.سال گذشته ما تا هفته هاى آخر مدعى قهرمانى بوديم و پرسپوليس تا هفته هاى پايانى مدعى سقوط بود.اين طبيعى است كه پرسپوليس نسبت به ما بازيكنان بيشترى را جذب كند.باز هم البته ۲ داربى در پيش است و در اين ۲مسابقه معلوم مى شود كدام تيم بهتر بسته شده است.وى درباره بازگشت امير حسين صادقى به استقلال عنوان كرد:خوشحالم صادقى به استقلال برگشت.با او در سالهاى گذشته خاطرات خوبى داشتيم.او برادر بزرگ من است و اطمينان دارم به همراه منتظرى،دفاع استقلال را بيمه
مى كنيم.عمران زاده با اشاره به اينكه هر سال گفته مى شود او با پرسپوليس قرارداد امضا مى كند اما در نهايت در استقلال ماندگار مى شود اظهار داشت:عادت كرده ام دوستان هر سال مرا تا دم درب باشگاه پرسپوليس ببرند اما من آن قدر وابسته استقلال هستم كه لحظه اى به پرسپوليس فكر نمى كنم.وى درباره دعوت نشدنش به تيم ملى گفت:گفتنى ها را قبلا در اين باره گفته ام اما معتقدم حضور در تيم ملى حق من بود.همه تلاشم را مى كنم با عملكرد خوب در فصل آتى دوباره ملى پوش شوم.من بازيكنى هستم كه از جان مايه مى گذارم و اين موضوع را در استقلال ثابت كردم
-
مصاحبه میثم حسینی
حسينى : با اضافه شدن بقيه بازيكنان شرايط بهتر مى شود
ميثم حسينى مدافع تيم فوتبال استقلال گفت : بازيكنان خوب سال گذشته خودمان را حفظ كرده ايم و با جذب بازيكنان جديد قوى تر هم شد ايم.او درباره برگزارى اولين تمرين استقلال براى حضور در ليگ دوازدهم گفت : تمرين خوبى برگزار شد، روزهاى اول تمرين است و انشالله با اضافه شدن بقيه بازيكنان شرايط بهتر مى شود و با آمادگى كامل ليگ را شروع خواهيم كرد.مدافع چپ استقلال در واكنش به بازگشت هاشم بيك زاده به اين تيم گفت : رقابت را دوست دارم، چون معتقدم باعث مى شود كار شكل جدى ترى بگيرد و تلاش بيشترى كنم. با تمام توان تمرين مى كنم تا خودم را به كادر فنى ثابت كنم و مثل سال گذشته فيكس باشم.وى نظرش را درباره كهكشانى شدن پرسپوليس در اين فصل گفت : ما بازيكنان خوب سال گذشته خودمان را حفظ كرده ايم و با جذب بازيكنان جديد قوى تر هم شد ايم، با گفتن كهكشانى بودن چيزى درست نمى شود. بايد تلاش كرد، همه چيز در زمين مشخص مى شود.
-
مصاحبه امین منوچهری
استقلال بدون همه ما هم مى تواند قهرمان شود
منوچهرى : از حضور اين همه تماشاگر لذت بردم
امين منوچهرى مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت : اميدوارم بتوانيم در پايان ليگ برتر شرايط خوبى را براى هواداران فراهم كنيم. او درباره اولين تمرينش با استقلال گفت: تمرين خوب و شادابى بود، از حضور اين همه تماشاگر لذت بردم. اميدوارم بتوانيم در پايان ليگ برتر شرايط خوبى را براى هوادارن فراهم كنيم تا از ما بطور كامل راضى باشند.منوچهرى درباره آمدن كريم انصارى فرد به استقلال گفت : از كريم چند روزى است خبر ندارم و واقعا نميدانم تصميمش براى آينده چيست، اما دوست دارم به استقلال بيايد تا در كنار قلعه نوعى بتوانيم روزهاى خوبى را داشته باشيم.وى ادامه داد : اسم ها چندان اهميتى ندارند، اين تيم با اسم بازيكن ها بزرگ نشده كه وجود ما بخواهد به آن ارزش بدهد. استقلال بدون همه ما هم مى تواند قهرمان شود
-
مصاحبه قاسم دهنوى
دهنوى: ترسى از رقابت با هافبك هاى استقلال ندارم
قاسم دهنوى هافبك سابق مس كرمان كه اكنون به استقلال پيوسته است، در رابطه با علت جدايى اش از مس كرمان گفت: به خاطر اينكه در تيم ملى حضور دارم حرفى از علت جدايى ام از مس كرمان نمى زنم اما شرايط به گونه اى رقم خورد كه ماندنم در آن تيم به امرى غيرممكن تبديل شده بود. درخصوص تيم جديدش اظهار داشت: باتوجه به حضور قلعه نويى در استقلال و شناختى كه او از من داشت وقتى از استقلال با من تماس گرفته شد اين پيشنهاد را پذيرفتم و مى دانم كه انتخاب درستى انجام داده ام. دهنوى با اشاره به پيشنهاداتى كه از تيم هاى ديگر داشت افزود: پيشنهادات زيادى از تيم هاى مختلف داشتم اما به هيچ كدام پاسخى ندادم زيرا دوست نداشتم در تيمى تهرانى بازى كنم. او در جواب اين سوال كه باتوجه به حضور هافبك هاى خوب در استقلال ترسى از نيمكت نشينى دارد يا خير گفت: برخلاف تصور بسيارى از افراد من نيامده ام كه جاى كسى را در استقلال بگيرم، از رقابت هم ترسى ندارم و اهل اعتراض و به حاشيه بردن تيم نيز نيستم.
-
مصاحبه امير حاجى قاسم
مربى بدنساز استقلال:هفته آينده مى توان درباره وضعيت بدنى بازيكنان اظهارنظر كرد
امير حاجى قاسم مربى بدنساز تيم استقلال از اظهارنظر درباره وضعيت بدنى بازيكنان اين تيم خوددارى كرد.او درباره آغاز تمرينات استقلال و نظرش درباره وضعيت بدنى بازيكنان اين تيم عنوان كرد:هنوز مدت زيادى از آغاز همكارى من با استقلال نگذشته است و من پس از يك هفته ديگر مى توانم اظهارنظر دقيقى درباره سطح آمادگى بدنى بازيكنان انجام بدهم.وى افزود: تمرينات تيم استقلال صبح و بعد از ظهر در جريان است و صبح ها كار بدنى و بعد از ظهرها هم كار با توپ دربرنامه گنجانده شده است.
-
مصاحبه عباس سرخاب
سرخاب: حضور فتح الله زاده و قلعه نويى در استقلال بمب است
عباس سرخاب، هافبك و مهاجم خوش تكنيك اسبق تيم استقلال، استقلال را در روزهاى نقل و انتقالات مورد ارزيابى قرار داد و اظهار داشت: تيم استقلالى كه در فصل پيش ديدم، تيم كاملى بود. تنها در خط حمله اشكالاتى داشت كه اين مهم مى تواند با جذب بازيكن مهاجم و سرزن جبران شود. امير قلعه نوعى خودش اين موارد را آناليز مى كند و مى داند چه نفراتى را به خدمت بگيرد. اگر تيم استقلال بتواند مجتبى جبارى و آندرانيك تيموريان را حفظ كند، قدم بزرگى برداشته است.حضور كريم انصارى فرد مى تواند تكميل كننده قدرت تيمى استقلال در نوك حمله باشد. در ساختار دفاعى هم پژمان منتظرى و حنيف عمران زاده سد محكمى هستند. در دفاع راست و چپ هم خسرو حيدرى و على حمودى و ميثم حسينى حضور دارند. از همه اين ها كه بگذريم، آمدن اميرحسين و بازگشت بيك زاده اين مجموعه را به كمال مى رساند. همه تيم بايد براى يك هدف بسته شود و آن هم سربلندى استقلال است.پيشكسوت تيم استقلال درخصوص صحبت هاى اين روزهاى نشريات پيرامون نقل و انتقالات افزود: رقابت خوب است. شما شك نكنيد كه تيم استقلال از پرسپوليس بهتر بسته شده است. حضور آقاى قلعه نويى و ابقاى فتح الله زاده كه افراد كار بلدى هستند، خودش بمب است اين دو در بستن يك تيم پرقدرت تجربه لازم را دارند.
-
مصاحبه ميرشاد ماجدى
قلعهنویی میگوید استقلال چارچوب اخلاقی دارد
خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: قلعهنویی تا به حال نگفته جباری را نمیخواهد اما میگوید استقلال چارچوب اخلاقی دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میرشاد ماجدی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد شرایط تمرینی استقلال گفت: به غیر از روز اول که کمپ استقلال خیلی شلوغ شد، برای حضور بدون مشکل هواداران همه چیز کانالیزه شده و دیگر مشکلی وجود ندارد.
وی در مورد اینکه به نظر می رسد امیر قلعه نویی روی مجتبی جباری نظری ندارد، تصریح کرد: این طور نیست و تا به حال نشنیده ایم که بگوید او را نمی خواهد. قلعه نویی می گوید در استقلال چارچوب اخلاقی وجود دارد و از بازیکنان هم خواسته اخلاق مدار رفتار کنند.
ماجدی در مورد اردوی آبی پوشان گفت: هنوز به این جمع بندی نرسیده ایم که اردو در ترکیه یا اتریش باشد اما از 10 تیر اردوی خود را برگزار می کنیم.
-
مصاحبه فتح اله زاده
فتحاللهزاده: بعد از بازی با قطر با انصاریفرد مذاکره میکنیم
هواداران نگران نباشند
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: با برادر انصاریفرد مجددا صحبت کردیم و اگر اتفاقی نیفتد بعد از بازی امشب تیم ملی با این بازیکن مذاکره نهایی را انجام خواهیم داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص شایعه جدایی تیموریان عنوان کرد: تیموریان بازیکن فصل گذشته استقلال بوده و اگر قرار باشد در ایران بازی کند، در تیم ما خواهد بود.
وی در خصوص مجتبی جباری گفت: این بازیکن مصدوم است و در اردوی تیم ملی نیز حضور نداشت اما از امروز روند مذاکرات را با او و سایر بازیکنان ملیپوش استقلال را در پیش خواهیم گرفت.
فتحاللهزاده با تأکید بر اینکه استقلال در فصل نقل و انتقالات خوب یارگیری کرده، عنوان کرد: بازیکنان خوبی داریم و نگران هیچ مسئلهای نیستیم و هواداران هم نگران نباشند. ما تیم خوبی داشتیم و دیدید که همه میگفتند سال گذشته باید قهرمان میشدیم. حالا هم راضی هستیم و از هفت سهمیه لیگ برتری، شش بازیکن را به خدمت گرفتیم و تکلیف یک نفر دیگر هم ظرف امروز و فردا روشن خواهد شد.
وی در خصوص اینکه مذاکره استقلال با کریم انصاریفرد در چه مرحلهای است گفت: یکی دو روز پیش با برادر این بازیکن مجددا صحبت کردیم و اگر اتفاقی نیفتد بعد از بازی امشب تیم ملی با این بازیکن مذاکره و نشست نهایی را برگزار خواهیم کرد.
فتحاللهزاده در پاسخ به این سوال که هنوز بر سر حرف خود مبنی بر اینکه این بازیکن به استقلال می آید هستید به فارس گفت: امیدوار به این موضوع هستیم و مذاکراتمان با وی مثبت بوده و به امید خدا این بازیکن به استقلال میآید.
مدیرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به این سؤال که چرا اکبرپور قراردادش را ثبت نمیکند گفت: من به تازگی از سفر برگشتهام اما با این بازیکن همه چیز را نهایی میکنیم و با خیال راحت برنامهها را پیش خواهیم برد. ما جزء اولین تیمهایی هستیم که تمریناتمان را استارت زدیم و با نزدیک 13بازیکن هر روز در دو نوبت صبح و بعدازظهر تیم در حال تمرین کردن هستیم. این نشان میدهد برنامهریزی ما از پیش تعیین شده و مشکلی نخواهیم داشت.
فتحاللهزاده در پاسخ به این سؤال که شایعه شده مهدی رحمتی و قلعهنویی با یکدیگر جر و بحث کردهاند و آیا شما از این موضوع مطلع هستید اظهار داشت: هنوز با من صحبتی نشده و چیزی به من نگفتهاند اما تصور نمیکنم چنین اتفاقی افتاده باشد. به این خاطر که مهدی رحمتی در اردوی تیم ملی حضور دارد مذاکراتمان را به بعد از بازی امشب تیم ملی موکول کردهایم تا همه چیز روال عادی خود را طی کند.
-
مصاحبه امير حسين صادقى
مسئولان تراكتورسازى جواب تلفنم را هم نمى دهند
صادقى: قلعه نويى صلاح بداند كاپيتان مى شوم
امير حسين صادقى مدافع جديد تيم فوتبال استقلال تهران در فصل آينده يكى از گزينه هاى اصلى اين تيم براى بستن بازوبند كاپيتانى است.او اظهارداشت: خوشحالم كه دوباره به خانه ام برگشتم. پارسال به دلايلى كه بعدا مى گويم مجبور شدم از استقلال جدا شوم اما در نامه خداحافظى كه براى هواداران نوشته بودم گفتم كه دوباره برمى گردم. اميدوارم استقلال امسال فصل خوبى را پيش رو داشته باشد و با مديريت فتح الله زاده و مربيگرى قلعه نويى به قهرمانى ايران و آسيا برسد.وى درباره اينكه آيا فصل آينده كاپيتان استقلال خواهد بود يا نه؟ افزود: اگر به سابقه و قديمى بودن و حتى تعداد بازى باشد من بايد كاپيتان استقلال باشم اما اين موضوع زياد هم جاى بحث ندارد. قلعه نويى بايد كاپيتان تيمش را براى فصل آينده انتخاب كند و اگر او صلاح بداند من كاپيتان مى شوم.صادقى كه ۸ سال پيراهن شماره ۲ استقلال را برتن كرده درباره شماره اش براى فصل آينده گفت: من به پيراهن شماره ۲ استقلال علاقه زيادى دارم و دوست دارم بازهم اين شماره را بر تن كنم اما براى خسرو حيدرى كه پارسال اين پيراهن را پوشيده احترام قايل هستم. مشكلى نيست و با همفكرى اين موضوع را حل مى كنيم.وى درباره سابقه درگيرى كه قبلا با آندرانيك تيموريان داشته اظهارداشت: در جريان ديدار ۲سال قبل استقلال و تراكتورسازى درگيرى فوتبالى بين من و تيموريان رخ داد كه همان موقع حل شد و ما الان مشكلى با يكديگر نداريم.مدافع فصل گذشته تراكتورسازى با بيان اينكه هنوز نتوانسته طلبش را از اين باشگاه بگيرد، گفت: متاسفانه مسئولان تراكتورسازى جواب تلفن من را نمى دهند. اميدوارم مجبور نشوم از تراكتورسازى شكايت كنم اما اگر پولم را ندهند برايشان خيلى بد مى شود.