فرگوسن بازیکنان جوون خیلی خوبی میخره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط gholam [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیکنان جوونی که میخره تو تیم خودشون بازی زیاد میکردن بخاطر همین تو منچستر نمیمونن
نمایش نسخه قابل چاپ
فرگوسن بازیکنان جوون خیلی خوبی میخره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط gholam [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیکنان جوونی که میخره تو تیم خودشون بازی زیاد میکردن بخاطر همین تو منچستر نمیمونن
داداش فرگوسن بازیکن جوون نمیخره می سازه الان اگه دقت کنی گیگز از همون اول تو من یونایتد بود........:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش درست میگی بازیکن میسازه ولی الالن نگاه لیست فرگوسن کن همش بازیکن جوونه:fek konam:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
دوستان شرمنده همتون شدم ! چند روزه كه نتونستم بيام نت و الان ميبينم 2 3 صفحه جلو رفته ! مثل اينكه هنوزم بازيكن نگرفتيم:nishkhand:
ايشالا از 3شنبه برميگردم ...... بازم ببخشيد.
فعلا...
اره داداش بیش تر لیست بازیکنان فرگوسن جوونه..........:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پيشکسوتان رئال 3- پيشکسوتان منچستر2
پيشکسوتان دوباشگاه رئال مادريد و منچستريونايتد ديشب در برنابئو مقابل هم قرار گرفتند.
ديدار پيشکسوت ها:
رئال مادريد 3- منچستريونايتد 2
ترکيب پيشکسوتان رئال: بويو، چندو، ايه روو، سانچس، روبرتو کارلوس، ردوندو، مارتين وا$$$، زيدان، فيگو، بوتراگنيو و مورينتس (اين بازيکنان هم براي رئال به ميدان رفتند:ايگنر، سابيدو، سانتيانا، کونترراس، روخاس، گارسيا کورتس، راميس، الگرا، ايوان پرس، خوليو يورنته، آماويسکا، آلفونسو، ولاسکو، کارانکا و فرناندو سانس)
ترکيب پيشکسوتان منچستريونايتد: فان در سار، لي مارتين، روني جانسن، ديون دوبلين، دنيس ايروين، کينتون فرچون، جاسپر بلومکويست، لي شارپ، دوايت يورک، تدي شرينگهام، اندي کول (فان در گو، برايان رابسون، کليتون بلکمور و مايکل توماس هم براي يونايتد به ميدان رفتند)
اين بازي در حضور بيش از 65 هزار تماشاچي در برنابئو برگزار شد و نسلهاي مختلفي از بازيکنان دو تيم در عصر روز يکشنبه دور هم جمع شده بودند تا شبي رويايي را در يادها ثبت کنند. پاتريس موامبا، بازيکن کنگويي بولتون که در ميانه هاي ماه مارس در ديدار تيمش با تاتنهام دچار ايست قلبي شده بود، دور افتخار ابتدايي بازي را زد.
کيفيت ستاره هاي حاضر در ميدان باعث شد تا هواداران اصلا احساس خستگي نکنند و نتيجه بازي هم براي کمتر کسي اهميتي داشت.
در دقيقه 8 بازي بود که فرناندو مورينتس اولين گل بازي را براي رئال زد و يک دقيقه بعد لي شارپ گل خورده را جبران و بازي را به تساوي کشاند. در دقيقه 12 بازي بود که فيگو گل دوم رئال را به ثمر رساند و در دقيقه 69، ردوندو بازي را 1-3 کرد. البته در دقيقه 80 تدي شرينگهام يکي از گلهاي خورده را جبران کرد تا بازي با برد 2-3 رئال به اتمام برسد.
قضاوت نيمه اول اين بازي را پيرلوئيجي کولينا و داور نيمه دوم بازي کارلوس ولاسکو کاربايو بود.
اين بازي، به قصد خيريه برگزار شد و منافع آن به ساخت مدارس ورزشي توسط بنياد رئال مادريد در آفريقا اختصاص خواهد يافت.
يکي از نکات قابل توجه بازي اين بود که روبرتو کارلوس مجبور شد تا پيراهنش را با قيچي کوتاه کند،چون بيش از حد برايش بلند بود.
نمیدونم چرا منچستر یار گیریش این همه ضعیفه فکر نکنم دنبال بازیکن خوبی باشه فقط بازار گرمی مکنن من که دیوونه شدم
ashem:-ashem:-ashem:-
دوستان بلاخره کاگاوا هم به منچستر اومد تا شاهد اولین خریدمون باشیم امیدوارم خیلی سریع تو تیم جا بیوفته و توتانایی هاشو نشون بده و خرید بعدی هم نیک پاول هست که اونم جوونه:nishkhand:کلا تیم داره جوون میشه و همچنان ما امیدوار به آینده
خوب بچه ها بلاخره یه بازیکن خریدیم:-shad
شینجی کاگاوا اومده منچستر
مبارک همه باشه:manchester:
چيزي كه از ابتدا مشخص بود انتقال كاگاوا به منچستر بود ! يعني من يه جورايي از همون اول مطمئن بودم كه اين انتقال صورت ميگيره و همين هم شد .
بازيكن خوب و مستعدي هست ! تنها نگراني من اينه كه آيا ميشه به خوبي ازش بازي بگيريم يا نه ! بايد ديد چي پيش مياد ! شايد فصل بعد تغييرات زيادي در سيستم و نوع بازي تيم ببينيم !
پاول هم تقريبا منچستري هست و احتمالا تا چند روز ديگه به طور رسمي كار انتقالش تموم ميشه !
و اما اين پايان كار نخواهد بود و همچنان گذينهاي زيادي پيش روي فرگوسن و يونايتد هستند ! دفاع چپ هم كه حتما بايد تقويت بشه !
فعلا تبريك ميگم اولين خريد تابستونمون رو heey::