بيک زاده براي تسويه حساب دچار مشکل شد
بيک زاده براي تسويه حساب دچار مشکل شد
هاشم بيک زاده هافبک اين فصل تيم استقلال ، سپاهان را ترک کرد تا امير قلعه نوعي رادر جمع آبي ها همراهي کند اما اين بازيکن با شرايط خاصي روبرو شده و در حال حاضر قرارداد وي نهايي نيست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هاشم بيک زاده براي تسويه حساب و بررسي شرايط به اصفهان سفر کرد تا بتواند پس از خداحافظي از مسئولان اين تيم راهي تهران و استقلال شود اما اين اتفاق رخ نداد زير اين بازيکن با شرايط ويژه اي روبرو شد که هيچ يک از برنامه هايش اجرا نشد.
بيک زاده يک روز در اصفهان ماند تا بتواند با مديريت تيم سپاهان ديدار کند و پس از دريافت برگه تسويه حسابش راهي تهران شود اما اين اتفاق رخ نداد و بيک زاده سرانجام پس ازساعت ها معطلي در اين باشگاه موفق به ديدار رحيمي نشد و اصفهان را ترک کرد.
بيک زاده براي ثبت قرارداد نهايي اش نيازمند برگه تسويه حساب از باشگاه سپاهان است اما اين اتفاق با مشکلاتي همراه شده که وي را در اين امر ناکام گذاشت بيک زاده قرار است چند روز آينده مجدد راهي اصفهان شود تا برگه اش را تحويل بگيرد.
اين در حالي است که تلاش مسئولان استقلال براي ثبت قرارداد اين بازيکن به نتيجه نرسيده است زيرا مسولان در هيئت فوتبال پس از تکميل شدن مدارک لازم بازيکنان در اين خصوص اقداماتي را انجام مي دهند و بازيکني که مدارکش نباشد مورد تاييد هيئت فوتبال قرار ندارد.
اميرحسين صادقى شماره ۲۲ را مى پوشد
اميرحسين صادقى شماره ۲۲ را مى پوشد
اميرحسين صادقى به احتمال زياد پيراهن شماره ۲۲ را بر تن مى كند.اين مدافع كه به استقلال برگشته علاقه زيادى به شماره ۲ دارد اما اين شماره هم اكنون متعلق به خسروحيدرى است. براساس اخبار رسيده از باشگاه استقلال صادقى قصد دارد در فصل جديد پيراهن شماره ۲۲ را بر تن كند.
مذاكرات باشگاه استقلال با ۲ بازيكن پرتغالى و اسكاتلندى
مذاكرات باشگاه استقلال با ۲ بازيكن پرتغالى و اسكاتلندى
باشگاه استقلال به دنبال جذب ۲ بازيكن خارجى است. بر اين اساس نمايندگان استقلال مذاكراتى با ۲ بازيكن اهل پرتغال و اسكاتلند انجام داده اند.بازيكن پرتغالى در خط ميانى بازى مى كند و بازيكن اسكاتلندى مهاجم است.
مذاکرات باشگاه استقلال با دو بازیکن پرتغالی و اسکاتلندی
باشگاه استقلال به دنبال جذب دو بازیکن خارجی است.بر این اساس نمایندگان استقلال مذاکراتی با دو بازیکم اهل پرتغال و اسکاتلند انجام داده اند.
بازیکن پرتعالی در خط میانی بازی می کند و بازیکن اسکاتلندی مهاجم است.
شرط عجیب خسرو حیدری برای تمدید قرارداد با استقلال
یک منبع آگاه در باشگاه استقلال گفت:"مذاکره با خسرو حیدری برای تمدید قرارداد با وی ادامه دارد."
وی افزود:"وی برای تمدید قرارداد بحث هایی داشته که کادر فنی باید در مورد آن تصمیم بگیرد.از جمله این موارد بازی در یک پست خاص است.این بازیکن اصرار دارد به خاطر موقعیتش در تیم ملی در این پست بازی کند اما پذیرش این درخواست به نظر کادر فنی بستگی دارد."
گفتنی است باشگاه سپاهان نیز به خسرو حیدری پیشنهاد بازی در این تیم اصفهانی را داده است
جباری: وضعیتم با استقلال مشخص نیست
هافبک فصل گذشته استقلال گفت: هنوز وضعیتم با این تیم مشخص نشده و در فرصت مناسب در این خصوص صحبت میکنم
مجتبی جباری در حالی که پس از دیدار ایران و قطر در حال ترک ورزشگاه آزادی بود، در خصوص آخرین وضعیتش اظهار داشت: یک هفته دیگر استارت میزنم و مصدومیتم جدی نیست. وی با اشاره به وضعیت قرارداد خود گفت: هنوز وضعیت تمدید قراردادم با استقلال روشن نیست و در موقع مناسب در این خصوص صحبت خواهم کرد.
جباری با اشاره به تساوی تیم ملی برابر قطر گفت: الان زود است که بخواهم بلافاصله بعد از بازی در این خصوص صحبت کنم اما شما باید به تیم ملی کمک کنید. امروز روی سکوهای ورزشگاه آزادی روز سختی داشتم و آرزو میکردم تیم ملی برنده شود.
آندو: احتمالا از استقلال جدا می شوم
آندرانیک تیموریان هافبک تاثیرگذار تیم ملی معتقد است که ایران در بازی مقابل قطر کار آسانی در پیش نخواهد داشت و مقابل این تیم باید یک بازی منطقی و هوشیارانه را به نمایش بگذارد.
خبرآنلاین؛آندو در مورد رویارویی با قطر حرفهایش را این گونه آغاز میکند:« در ازبکستان 3 امتیاز شیرین گرفتیم و حالا باید برای بالابردن شانس صعود خود به جام جهانی بازی دوم را هم ببریم. به نظر من ایران نسبت به دیدار قبلی مقابل ازبکستان بازی بهتری را به نمایش خواهد گذاشت و من معتقدم که فوتبالدوستان نباید آن بازی را ملاک قضاوت قرار دهند.»
قطر در شرایطی به مصاف ایران میآید که جمعه گذشته 4 گل از کره جنوبی خورد. با این حال آندو معتقد است که بازی آسانی نداریم و در این خصوص ادامه میدهد:« هر بازی شرایط خاص خودش را دارد و قرار نیست قطر خیلی راحت به ما ببازد. اگر میخواهیم 3 امتیاز را بگیریم باید تلاش کنیم و از آنها بهتر باشیم. قطر در بازیهای بیرون از خانه خوب نتیجه میگیرد در ضمن آنها در 2 بازی اخیر ما را اذیت کردند و نشان دادند که تیم ضعیفی نیستند.»
برخی معتقدند ایران در صورت شکست دادن قطر شانس زیادی برای صعود خواهد داشت .اما نظر آندو در این خصوص؛که میگوید:« اگر این بازی را ببریم من هم قبول دارم که شرایط خوبی خواهیم داشت. الان همه چیز خوب پیش میرود و باید قطر را ببریم تا آماده بازی بعدی شویم. من معتقدم ایران پتانسیل صعود به جام جهانی را دارد و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد در نهایت صعود خواهیم کرد.»
این روزها شایعات زیادی در مورد ماندن یا جدایی تیموریان از استقلال مطرح است. گفته میشود آندو از لیگ قطر پیشنهاد دارد، وقتی از او در مورد وضعیتش در مورد سال آینده سوال میکنیم این جواب را میدهد:« فعلا چیزی معلوم نیست و بعد از بازی با قطر در مورد آیندهام به خوبی فکر خواهم کرد تا یک تصمیم مناسب بگیرم. من از لیگ قطر پیشنهاد دارم و این موضوع را کتمان نمیکنم بنابراین احتمال جداییام از استقلال وجود دارد ولی این موضوع قطعی نیست. مدیر برنامههایم در جریان کارها قرار دارد و قرار است این موضوع را پیگیری کند.»
آندو در پایان حرفهایش میگوید:« اگر شرایط آن طور باشد که من میخواهم باشد، دوست دارم در خارج از ایران بازی کنم در غیر این صورت اگر در ایران ماندم برای استقلال بازی خواهم کرد. فعلا چیزی مشخص نیست و باید منتظر آینده باشیم.»
انصاریفرد، بمبی که شاید خنثی شود!نه استقلال نه سپاهان نه پرسپولیس !
مدافع تیم فوتبال استقلال که با پیشنهاد مسئولان سپاهان مواجه شده، پس از دیدار تیم ملی ایران برابر قطر در این خصوص تصمیم گیری میکند.
مسئولان باشگاه سپاهان اصفهان با خسرو حیدری مدافع تیم استقلال تهران مذاکراتی را انجام دادند تا این بازیکن در دوازدهمین دوره لیگ برتر با پیراهن این تیم در مسابقات به میدان برود.
در این زمینه خسرو حیدری مدافع ملی پوش استقلال پاسخ به پیشنهاد سپاهانیها را به بعد از دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان برابر قطر موکول کرده است.
انصاریفرد، بمبی که شاید خنثی شود!نه استقلال نه سپاهان نه پرسپولیس !
رئیس تربیت بدنی نیروهای مسلح از مشخص شدن وضعیت نظام وظیفه مهاجم فصل گذشته سایپا در دو روز آینده خبر داد.
مهرعلی باران چشمه در پاسخ به این سؤال که آیا کریم انصاریفرد بازیکن سرباز به شمار میرود یا خیر اظهار داشت: چند روز است که خیلیها از من این سؤال را میپرسند اما تا زمانی که وضعیت او را بررسی نکنم نمیتوانم اظهار نظر کنم.
وی افزود: درخواست استعلام وضعیت انصاریفرد را دادهام و تا دو روز دیگر تکلیف نظام وظیفه او مشخص میشود.
کریم انصاریفرد که از او به عنوان بمب نقل و انتقالات یاد میشود این روزها مورد توجه پرسپولیس، استقلال و سپاهان قرار دارد و باید دید با این شرایط آیا میتواند به یکی از این تیمها منتقل شود یا اینکه باید به دلیل سرباز بودن به یکی از تیمهای نظامی برود
اميرحسين صادقي به استقلال پيوست
صادقي سال ها در استقلال شماره 2 را بر تن مي کرد که اين شماره در اختيار خسرو حيدري است.حالا بايد ديد کداميک از آنها اين شماره را بر تن خواهند کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اميرحسين صادقي مدافع فصل گذشته تراکتورسازي تبريز به استقلال تهران پيوست.
صادقي بعد از مذاکراتي که با علي فتح الله زاده و امير قلعه نويي داشت در نهايت با استقلال به توافق رسيد و حالا دوباره بايد او را با پيراهن آبي استقلال در ميادين فوتبال ببينيم.نکته جالب اين است که صادقي بعد از توافق با استقلال بلافاصله در اولين جلسه تمريني استقلال حاضر شد.صادقي سال ها در استقلال شماره 2 را بر تن مي کرد که اين شماره در اختيار خسرو حيدري است.حالا بايد ديد کداميک از آنها اين شماره را بر تن خواهند کرد.