اخه مگه رونالدو چندتا گل از روی ایسگاهی زده که این همه بش رای دادید..:fek konam:
مگه تازه شروع کردین به فوتبال دیدن که ضربه های الکسو بکامو فراموش کردید...!!!:gahhr::gahhr:
نمایش نسخه قابل چاپ
اخه مگه رونالدو چندتا گل از روی ایسگاهی زده که این همه بش رای دادید..:fek konam:
مگه تازه شروع کردین به فوتبال دیدن که ضربه های الکسو بکامو فراموش کردید...!!!:gahhr::gahhr:
یه کم بی انصافی نیست که اسم توتی توی این لیست نیست؟
یعنی رونالدینیو از توتی بهتر میزنه؟!
سبک زدن توتی با همه فرق میکنه و جزو معدود بازیکنانی هست که به شکل قدرتی میزنه و همونطوری که میدونید گل شدن توپ های قدرتی خیلی سخت تر از توپ ها فنی هست اما توتی تا به حال چندین بار به همین شکل گل زده
اونایی که میگن مسی و ژاوی این 2 تا روی هم رفته 10 گل ایستگاهی نزدن که شما اینقدر سنگشونو به سینه میزنین.
به نظر من بازیکنایی مثل ریوالدو.دل پیرو.جونینهو.بکهام مادر زاد ضربه ازاد زنن.
اگه میخواین نظر بدین انصاف رو رعایت کنین نه عقده و تعصب نسبت به بازیکن خاصی
بهترین داوید بکهام...
ضربه هاش حرف نداره...:hehee:
اینم ضربه ایستگاهی مسی که تازه به دپورتیوو زد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط بکام عشق تموم آزاد زنها
chomagh:balesh:
فقط دیوید بکهام
خب معلومه که CR7 ضربه کاشته هاش فوق العادست . اینو هر کی میدونه !کی مستونه با اون استایل بزنه و توپ به اون شکل فرود بیاد تا حالا هم زیباترین گل ها رو زده ، مخصوصا زمانی که تو من یونایتد حضور داشت . واقعا عالی میزنه !:nishkhand::yes::ghelyon:chomagh
فک کنم گلی که به پورتس موث زد زمانی که تو یونایتد یود همه به یاد دارن که توپ به چه صورت اومد پایین !
عالی بود مرسی
اگه میشه کلیپ گارینشا یا رودوندو رو بزارید
آخه با وجوداستيون جرارد چطوري ميشه فوتباليست ديگه اي رو انتخاب كرد:mage mishe:.واقعا كه :khandeeeee bahal: داره.