دوستان عزیز متن نظر سنجی عوض شدهآیا ارسنال در 2 بازی رفت و برگشت مقابل میلان به دور بعد صعود میکند
1- بلی
2- خیر
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز متن نظر سنجی عوض شدهآیا ارسنال در 2 بازی رفت و برگشت مقابل میلان به دور بعد صعود میکند
1- بلی
2- خیر
:eyvalla:
تو سن سیرو بازی مشکلیه
اما تو امارات صد در صد میبریم
بله که صعود میکنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من که هنوز هم غیر ممکن نیست roz::
.....................
1- بلی..
احتمالش وجود داره،به خصوص به این دلیل که بازی برگشت تو خونه ی آرسناله:ohum:
به هر حال ما که امیدواریم،مگه نه؟:nishkhand:
خب من در مورد این نظرسنجی جوابم دیشب همین موقع بلی بود اما الان..........
بخوای منطقی نگاه کنی شانس خیلی خیلی کمه
اما وقتی تعصبی نگاه میکنی یه کور سویه امیدی باز میشه
بهر حال این فصل سراسر بدشانسی بود
از مصدومیتای بسیار
از نامردی ها
از شانس تو قرعه
و...........
اما خب اینا بهونس
ما این فصل دیگه تمرکزمون باید روی جامه حذفی و حداقل سهمیه فصل بعد اروچا باشه
نظر سنجی شماره ی دهم
آرسنال چگونه میتواند وضعیت خود را بهتر کند ؟
با خريد ها ي جديد و قابل اطمينان و آزمايش شده
اگر خريدها خوب باشه آرسنال نتيجه ميگيره امسال مته ساكر خوب بود آرتتا هم بايد بيشتر تيمي بازي كنه خب هر كدوم از خريدهاي ديگه هم يه ايراداتي دارن
من نميگم ستاره بخرن بازيكنهاي با تجربه و به درد بخور بخرن كه تيم نتيجه بگيره و از تيم هاي بزرگ بازيكن بگيرن اينجوري لازم نيست منتظر بمونن تا رو دور بيفتن ونگر عادت داره بازيكنها رو تو مسابقه انتخاب كنه بابا همه كه فابرگاس و جك ويلشر و سانگ نيستن
2- بازيكنهاي امسال رو از دست ندن حتي خريدهاي اين فصل
بازیکن سازی و گنده کردنشون برامون کافی بوده و جایزه اش هم فقط 7 سال بدون جام بوده.. انقدر باشگاه پول انبار کزده میتونه بهترینارو بگیره:gerye:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازيكن سازيشون به نفع تيم هاي ديگه ميشه نه خود آرسنال !پتي هم گفته آرسنال درآمد خوبي از فروش اين بازيكن سازي داره چرا نبايد دو تا بازيكن توپ بگيرين يعني جام گرفتن ارزش نداره !؟نقل قول:
بازیکن سازی و گنده کردنشون برامون کافی بوده و جایزه اش هم فقط 7 سال بدون جام بوده.. انقدر باشگاه پول انبار کزده میتونه بهترینارو بگیره:gerye: