-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یوفا: آندرهآ پیرلو بهترین بازیکن دیدار ایتالیا و کرواسی در جام ملتهای اروپا 2012 شد.
به گزارش یوفا: تیمهای فوتبال ایتالیا و کرواسی دومین دیدار خود از گروه سوم یورو 2012، را ساعت 20:30 به وقت ایران در ورزشگاه مونیسیپال پوزنان لهستان با قضاوت هاوارد وب انگلیسی برگزار کردند که این دیدار در نهایت با تساوی یک بر یک به پایان رسید.
در این دیدار آندرهآ پیرلو از روی ضربه کاشته استثنایی برای ایتالیاییها گلزنی کرد و مانوئل ماندزوکیچ گل کرواتها را به ثمر رساند.
در این بازی پیرلو به عنوان بهترین بازیکن میدان شناخته شد.
uefa.ir
-
یوفا: سرمربی اخراج شده تاتنهام تاکید کرد نمیخواسته این تیم را ترک کند و به زودی نیز هدایت یک تیم را برعهده خواهد گرفت.
به گزارش یوفا: به نقل از سان، هری ردنپ به دلیل درگیری لفظی با دنیل لوی، مدیر باشگاه تاتنهام در جریان گفتوگو بر سر تمدید قراردادش از این تیم اخراج شد.
خبرهای منتشر شده نشان از آن دارد که لوی از صعود نکردن مستقیم تاتنهام به لیگ قهرمانان اروپا عصبانی بوده است. این در حالی است که تاتنهام با شرکت در مرحله مقدماتی این جام میتواند با شکست دادن حریف خود راهی این مسابقهها شود.
ردنپ در این مورد گفت: به هیچ وجه نمیخواستم تاتنهام را ترک کنم ولی آنها تصمیمهایی گرفتند و همه چیز بر خلاف چیزهایی که من میخواستم پیش برود. به جای آنکه از اخراج شدن ناراحت باشم، میخواهم از زندگیام لذت ببرم.
وی افزود: زمانی که سران باشگاه تو را نمیخواهند، دیگر چه کار میتوانید انجام دهید؟ باید به آن احترام بگذارم. هیچ کاری از دست من ساخته نبود. تمام داستانهای مربوط به این موضوع به رئیس باشگاه بستگی داشت. من برای این باشگاه کار میکردم. زمانی که آنها بخواهند راه دیگری را در پیش بگیرند، خودشان میدانند که چه کار کنند.
در حالی که نزدیک به یک هفته بود در مورد ماندن یا نماندن ردنپ در باشگاه صحبت میشد، لوی در نهایت تصمیم گرفت ردنپ که یک سال دیگر با تاتنهام قرارداد داشت را اخراج کند. ردنپ برای نخستین بار تاتنهام را به لیگ قهرمانان اروپا رساند و فصل گذشته نیز با این تیم به مقام چهارم رسید.
سرمربی پیشین باشگاه پورتسموث در پایان گفت: دوست دارم هدایت یک تیم باشگاهی را به عهده بگیرم. هیچ فکری در مورد اینکه باشگاه آیندهام چه تیمی باشد نکردهام ولی به زودی باز خواهم گشت.
قرار است اسپرز 4 میلیون پوند به عنوان غرامت به هری ردنپ بپردازد.
uefa.ir
-
یوفا: سرمربی پرتغالی رئال مادرید اعتقاد دارد امید پرتغال برای قهرمانی بسیار کم است و این تیم یکی از ۳ تیم برتر یورو ۲۰۱۲ نخواهد بود.
به گزارش یوفا: به نقل از اسپورتال، پرتغال میتواند با یک تساوی یا پیروزی در آخرین بازی مرحله گروهی مقابل هلند به دور یکچهارم نهایی صعود کند، اما مورینیو به موفقیت این تیم امید چندانی ندارد.
وی در این باره گفت: فکر نمیکنم پرتغال یکی از 3 تیم برتر این مسابقات باشد. با ابن حال این رقابتها بسیار کوتاه و حذفی است، بنابراین اگر پرتغال بتواند به یکچهارم برسد، هرچیزی ممکن است اتفاق بیفتد.
مورینیو در دفاع از اسپانیا، مدافع عنوان قهرمانی که 5 نفر از بازیکنان رئال مادرید را در ترکیب خود دارد، گفت: اسپانیا قهرمان جهان است و شکی در این نیست. آنها یکی از بهترین تیمهای حاضر در یورو 2012 هستند. اگر همه چیز خوب پیشبرود، اسپانیا صعود میکند. اسپانیا باید صعود و با آلمان و 2 تیم دیگر رقابت کند تا قهرمان شود.
آقای خاص که توانست رئال مادرید را به عنوان قهرانی لالیگا برساند، اظهار داشت: فوتبال یعنی گل زدن. اگر وارد مسابقهای شوم و آن دیدار با نتیجه تساوی بدون گل به پایان برسد، اگر یک هوادار باشم، ناامید خواهم شد و اگر یک مربی فوتبال باشم، نکتههای خوبی در این تساوی بدون گل میبینم.
مورینیو افزود: اگر به عنوان یک هوادارا به این مسابقه نگاه کنم، گل میخواهم و فوتبال دیدنی با گل زدن معنا پیدا میکند. تساوی 5 بر 5 بسیار بهتر از تساوی بدون گل است.
سرمربی رئال مادرید خاطرنشان کرد: اگر در پایان یک فصل، تیمی تمام رکوردها را بشکند و 121 گل به ثمر برساند، فکر میکنم این کمی تفاوت دارد. شاید من خوششانس بودم که سرمربی آن تیم بودم، بنابراین شما فلسفه مرا در فوتبال میبینید.
uefa.ir
-
یوفا: هافبک تیم ملی فوتبال ایتالیا گفت: کوچکترین تردیدی ندارم که اسپانیا در آخرین بازی کرواسی را شکست خواهد داد.
به گزارش یوفا: تیاگو موتا بر این باور است که اسپانیا با وجود اینکه تنها به یک تساوی برای صعود به یکچهارم نهایی جام ملتهای اروپا نیاز دارد، کرواسی را شکست خواهد داد.
ایتالیاییها برای صعود به مرحله بعدی به پیروزی شاگردان ویسنته دل بوسکه مقابل کرواسی چشم دوختهاند.
یک تساوی یک بر یک مقابل کرواسی به این معنا خواهد بود که ایتالیا باید حداقل 3 گل وارد دروازه ایرلند کند. تساوی 2 بر 2 تیمهای اسپانیا و کرواسی، ایتالیا را به خانه خواهد فرستاد، اما موتا معتقد است که مدافعان عنوان قهرمانی شطرنجیپوشان را شکست خواهند داد.
موتا در گفتوگو با رای تصریح کرد: اسپانیا را میشناسیم؛ آنها برای پیروزی تلاش خواهند کرد. کوچکترین تردیدی در این باره ندارم. همه ما حرفهای هستیم و در تیمهای اروپایی به میدان میرویم.
اشتباهات ایتالیا در دو بازی اول برای شاگردان پراندلی گران تمام شد اما هافبک پاریسنژرمن هنوز ناامید نشده و به بازی سوم مقابل ایرلند امیدوار است.
وی اظهار داشت: فرصتهایی که در نیمه اول خلق کردیم را از دست دادیم اما فوتبال همین است و اکنون به بازی بعدی فکر میکنیم، با این که میدانیم ایرلند حریف آسانی نخواهد بود.
uefa.ir
-
یوفا: به منظور بازشدن بخت تیم قهرمان جهان و اروپا در رقابتهای یورو ۲۰۱۲ یک کامیون هندوانه به محل اقامت تیم اسپانیا فرستاده شد.
به گزارش یوفا: به نقل از نویه زورخرسایتونگ چاپ سوئیس، یک کشاورز اهل شهر مورسیا روز گذشته پس از هماهنگی با مقامات مسئول تیم قهرمان جهان و اروپا، کامیونی حامل بیش از 500 هندوانه روانه اردوگاه اونیکا لهستان، محل اقامت تیم کشورش کرد.
به اعتقاد یک کشاورز پرتلاش هندوانههای که او خود برداشت کرده، برای سلامتی تیم کشورش مفید بوده و باعث می شود تا بخت آنان برای کسب موفقیت و رسیدن مجدد به بازی نهایی جام باز شود.
اسپانیا در اولین بازی خود در این جام مقابل ایتالیا به تساوی یک بر یک رسیده است.
مسئولان نیز پس از ورود این کامیون در برنامه تغذیه تیم از این هندوانه های هدیه شده استفاده کردند اما به علت زیاد بودن آن بین خبرنگاران و گروهی از هواداران تقسیم کردند.
uefa.ir
-
یوفا: تیم ملی فوتبال آلمان موفق شد در دومین دیدار خود در مرحله گروهی یورو ۲۰۱۲ بر هلند غلبه کند.
به گزارش یوفا: دو تیم همسایه قاره سبز که سالها است با هم رقابت دیرینه ای دارند، از ساعت 23:15 به وقت تهران در ورزشگاه متالیست شهر خارکف اوکراین در حضور 40 هزار نفر تماشاگر به قضاوت یوناس اریکسون باهم به رقابت پرداختند که نیمه اول را ژرمنها با در پیش گرفتن بازی متفکرانه، توانستند با 2 گل برتری به رختکن بروند.
در این نیمه ابتدا هلند با در اختیار گرفتن توپ سعی کرد به تیم تحت رهبری یواخیم لو فشار آورد. اما سفیدپوشان آلمان پس از پشت سر گذاشتن چند دقیقه بتدریج کنترل بازی در اختیار گرفتند و صاحب سه فرصت صددرصد شدند که دو مورد آن توسط ماریو گومس در دقایق 24 و 39 با پاسهای دیدنی شواین اشتایگر به گل تبدیل شد.
در آغاز نیمه دوم برت فان مارویک دست به دو تعویض زد و فان در فارت و هونتلار را به جای فان بومل و آفلای به بازی وارد کرد تا بلکه بتواند با آهنگ تهاجمی فاصله عقب ماندگی را جبران کند. بر این اساس در شرایطی که ژرمنها همچنان برتری خود را حفظ کردند، فان پرسی دردقیقه 82 موفق شد گلزنی کند اما این روند ادامه نداشت و بازی 2 بر یک به سود آلمان خاتمه یافت.
به این ترتیب پس از برتری آلمان مقابل این رقیب دیرینه در زمستان گذشته در شهر هامبورگ سریال پیروزی های ژرمنها مقابل حریف نارنجی پوش با این نتیجه ادامه یافت.
فهرست بازیکنان دو تیم به این شرح است:
هلند: استکلنبورگ، فان در ویل، هایتینگا، ماتیسن، ویلمس، فان بومل(از دقیقه 46 فان درفارت)، نیجل دیونگ،اسنایدر، روبن، فان پرسی، آفلای (از دقیقه 46 هونتلار)
سرمربی: فان مارویک
---
آلمان: نویر، هوملس، باداشتوبر، لام، بواتنگ،خدیرا، شوایناشتایگر، اوزیل، توماس مولر، پودولوسکی، گومس(از دقیقه 72 کلوزه)
سرمربی: یواخیم لو
uefa.ir
-
یوفا: مهاجم تیم ملی آلمان گفت: تا پایان مصاف با هلند همه چیز نزدیک به هم بود و برنده جنگی روانی شدیم.
به گزارش یوفا: به نقل از کیکر، ماریو گومس که چهارشنبه شب در دیدار با هلند، 2 گل در پیروزی دو بر یک به ثمر رساند و بهترین بازیکن میدان برگزیده شد، اظهارداشت: تا پایان بازی همه چیز نزدیک بود. این یک جنگ بیشتر روانی بود.ما باید منطقی باشیم و درک کنیم مقابل دو تیم با کلاس جهانی 6 امتیاز گرفتهایم اما می خواهیم به دستاورد بیشتری برسیم.
او ادامه داد: خیلی خوش اقبال بودم که در این بازی مهم دو گل زدم و توانستم به تیمم کمک کنم.
گلزن بایرن مونیخ که پس از بازی با پرتغال با وجود گلزنی مورد انتقاد برخی از کارشناسان کشورش همچون مهمت شول قرار گرفت، ادامه داد: خیلی مهم است همه چهرههای مهم تیم و خود مربی از من حمایت می کنند.
او در مورد بخت قهرمانی تیمش نیز عنوان کرد: باید اجازه داد تیم از گروه صعود کند چرا که هنوز راهی بس طولانی تا فینال در پیش داریم.
uefa.ir
-
یوفا: هافبک تیم ملی فوتبال آلمان معتقد است با کسب پیروزی مقابل لالههای نارنجی، تیمش قدم مهمی برای صعود به مراحل بعدی یورو ۲۰۱۲ برداشته است.
به گزارش یوفا: به نقل از کیکر، باستین شواین اشتایگر پس از پیروزی 2 بر یک مقابل هلند در دیدار چهارشنبه شب اظهار داشت: خیلی خوشحالم که برنده این جدال سخت و دشوار شدیم.بازی با هلند راحت نبود. از این رو مجبور شدیم در زمین بسیار تلاش و کار کنیم.
او که پاسهای خوبی به ماریو گومس داد تا این مهاجم هر دو گل تیمش را به ثمر رساند، افزود: با غلبه بر هلند قدم دوم را نیز محکم برداشتیم. یک گام دیگر در ادامه مسیری که مدتها است که آغاز کردهایم، برداشتیم. خواسته و هدف ما این است که در بازی سوم یعنی مقابل دانمارک هم برنده شویم.
uefa.ir
-
یوفا: مدافع تیم ملی فوتبال آلمان گفت: مقابل هلند نمایشی خوب داشتیم و سعی کردیم پس از برتری زمان بازی را تحت اختیار بگیریم.
به گزارش یوفا: به نقل از اشپورت بیلد، جروم بواتنگ پس از پیروزی 2 بر یک چهارشنبه شب مقابل هلند اظهار داشت:فکر می کنم در کل نمایشی خوب مقابل هلند داشتیم.در چند موقعیت هیچ فشاری حس نکردیم و توپها را از آن خود کردیم. در نیمه دوم کمتر برای دسترسی به دروازه حریف کار کردیم و خوشبختانه در طول زمان سعی در کنترل بازی کردیم.
وی ادامه داد: در اواخر بازی بخاطر گرمای هوا خود من برای اولین بار خسته شدم. خوشحالم که بازی تمام شد و به رختکن برگشتیم. بازی با هلندی دیداری پرافت و خیز بود.
او که در بازی مقابل پرتغال کارت زرد گرفت و در این دیدار نیز صاحب دومین کارت زرد در یورو 2012 شد، بازی سوم مقابل دانمارک را از دست داد. مدافع 22 ساله مونیخی در این باره اظهار داشت: محرومیت از بازی با دانمارک چیزی جالب نیست اما اکنون هیچ کاری برای تغییر این وضعیت از دستم برنمی آید.
uefa.ir
-
یوفا: سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان معتقد است تیمش با غلبه بر هلند گام محکمی برای صعود به دور یک چهارم نهایی یورو ۲۰۱۲ برداشت.
به گزارش یوفا: به نقل از اشپورت بیلد، یواخیم لو پس از پیروزی 2 بر یک تیمش در جدال با هلند از گروه دوم یورو 2012 اظهار داشت: هوا گرم بود و در بازی حساس جنگیدیم. در برخی از مقاطع بازی شاهد کمبود دینامیک نزد دو تیم بودیم. البته ما می خواسیتم دومین قدم را در یورو 2012 با برد برداریم که به خواسته خود رسیدیم.
او ادامه داد: بسیار مهم بود که در بازی دوم بیشتر فشار وارد کنیم. اکنون دروازه مرحله یک چهارم نهایی بطور کامل به روی مان گشوده شده است. در این شرایط ماریو گومس بازیکنی جنگنده از تیم بود که حتی چند بار نیز نقش بر زمین شد اما هر بار بلند شد و به تلاش ادامه داد.
او در مورد باستین شواین اشتایگر که سازنده هر دو گل تیمش بود، نیز عنوان کرد: بهبود وضعیت او باعث خوشحالی است. در هر بازی از بازی قبل شرایط بهتری پیدا می کند و حضور مطلوبتری هم دارد. از نظر بدنی قوی است و در جنگهای تن به تن پیروز می شود.
مربی 52 ساله ژرمنها ادامه داد: برای ما کسب صدرنشینی اهمیت دارد چرا که در این صورت همچنان می توانیم در دانسیگ لهستان باقی بمانیم. بنظرم شاید این برای موفقیت در یک چهارم نهایی یک امتیاز بزرگ باشد.
او افزود: در این بازی هلند روی دروازه ما مورد گل کم داشت که این به لطف ایستادگی و قدرت خط دفاع ما بود. احساسم به من می گوید هلند در دقیقه 60 از نظر بدنی مرده بود.
uefa.ir