منم موافقم اگه از سیستم 442 استفاده کنه خیلی بهتره
نمایش نسخه قابل چاپ
منم موافقم اگه از سیستم 442 استفاده کنه خیلی بهتره
به نظر من سيستم مورينيو بايد بازي بعد يه تركيب هجومي بچينه كه 3 3 4 از همه بهتره.مارسلو . په په . كارواليو . راموس تو خط دفاع/الونسو هافبك دفاعي و كاكا و ازيل هافبك هجمومي/كريس و بنزما و ديماريا هم خط حمله.
کاسیاس
مارسلو.........كارواليو........په په...........راموس
الونسو
ازيل.................كاكا
رونالدو..................................د يماريا
بنزما
به نام خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال مادرید - رايو والكانوساعت 21:30
هفته ششم لالیگا
شنبه ، 2 مهر 1390
استادیوم : سانتیاگو برنابئو
علاوه بر شبکه 3 از شبکه های زیر هم میتونید دنبال کنید!
Al Jazeera Sport +2
Arena Sport 3 (serbia)
AzTV
C+ Aitio (finland)
C+ Fotball (norway)
C+ Fotboll (sweden)
C+ Liga (spain)
C+ Weekend (poland)
Canal 9 (denmark)
Conn-X Sport 1
Digi Sport 2 (romania)
Gol TV (america) **
Iran TV3
NTV Spor
NTV+ Football
Sky Calcio 3
Sky Sports 4 (uk/ireland)
Sport 1 (lithuania)
Sport 2 (cze/svk)
Sport 2 (hungary)
Sport 5 (israel)
Sport TV2
SuperSport 3 [DigitAlb]
SuperSport 7 (za)
Ten Sports (pakistan)
TRK Futbol
TV+ (bulgaria)
~ Al Jazeera Sport HD2
~ C+ Liga HD
~ C+ Sport Extra HD (nor***)
~ Sky Calcio HD3
~ Sky Sports HD4 (uk/irl)
~ Sport 1 HD (netherlands)
~ Sport 5 HD (israel)
~ SuperSport HD3 [DigitAlb
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان رئال به شدت به یک طراح کلاس بالا با قابلیت های هجومی فوقالعاده احتیاج داره.یعنی کاکا.کاکا کلید موفقیت رئال توی این فصل میتونه باشه.باید مورینیو از کاکا و اوزیل یک زوج قدرتمند بسازه.واقعا رئال پتانسیل گرفتن 3 گانه رو داره اما استفاده نمیکنه.4-3-3 بهترین ترکیب هست اوزیل کاکا و الونسو خط میانی رو تشکیل میدن.کاکا و اوزیل میتونن فوق العاده عمل کنن فقط باید به کاکا اعتماد کرد.خط حمله هم که دیماریا رونالدو و بنزما مناسب هست.این ترکیب میتونه لالیگا رو بگیره اما خوشبختانه مورینیو اهل ریسک های خطرناک نیست و اینه که باعث پیشرفت بارسا میشه.کافیه کاکا یک بازی خوب بازی نکنه اونوقت تا 3 بازی نباید امید فیکس بودن داشته باشه
باهات موافقم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مورینیو باید ترکیب رو عوض کنه ترکیب 5-3-2-1 به درد رئال نمی خوره مورینیو باید خط حملشو تقویت کنه.
وبه نظر من هم باید از ترکیب 4-4-2 یا 4-3-3 استفاده کنه.
اگه از ترکیب 4-3-3 استفاده کنه خوبه مثلا
موقع حمله
کاسیاس
مارسلو........کارواریو......په په......راموس
الونسو
کاکا..................اوزیل
رونالدو......بنزما......دیماریا
موقع دفاع
کاسیاس
مارسلو..........کارواریو........په په.......راموس
کاکا........الونسو........اوزیل
دیماریا
رونالدو.........بنزما
دلیل اینکه در موقع حمله این ترکیبو چیدم اگه دقت کنید همه جا می تونید مثلث ببینید.از نظر من مثلث بهترین تاکتیکه.
اگه از ترکیب 4-3-3 استفاده کنه می تونه به راحتی پرس کنه و البته بازیکن ها باید نزدیک به هم بازی کنند.
منم به شدت موافقم که الان کاکا میتونه کلید موفقیت رئال باشه حضورش در کنار اوزیل یا حتی جناحین خلاقیت رئالو به شدت بالا میبره و این چاره ای که میتونه مشکلات فعلی رئالو حل کنه:khahesh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هم با علیرضا خان موافقم :ohum:. به نظر من هم رئال اگه بخواد نتیجه بگیره باید سیستم بازی کردنشو عوض کنه که به نظر من بهترین سیستم 3-3-4 هست . این دو تا بازی که رئال نتیجه نگرفت به خاطر نچیدن یه ترکیب خوب از همون اول بازی و نچیدن یه سیستم عالی بود . به نظر من اینکه تو بازی با لوانته خدیرا را فیکس گذاشت یه کاره 100% اشتباه بود که توسط مورینیو انجام شد و همچنین فیکس نبودن رونالدو در این بازی ها . دیماریا هم اگه از همون اول فیکس باشه به نظر من خیلی بهتره . حالا باید نشست و دید که استاد میخاد چیکار کنه :fek konam:.
به نظر من مورينيو هرچي باشه از ما بهتر ميدونه بايد چيكار كنه! پس بايد بهش اعتماد كنيم دوستان.مورينيو خيلي مربي بزرگيه و به راحتي مشكلات تيمو حل ميكنه و تيم دوباره به صدر جدول بر ميگرده شك نكنيد:balesh:
کسی به مورینیو شک نداره داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط امیدواریم این مشکل کوچیک با یه برد خوب:ohum: حل بشه
اره داداش اگه بازي بعدو ببريم همه چي حله كه ميبريم با اختلاف:balesh: