رم طوفانی. ولی بی ثمر!:fek konam:
من تا اینجا این عنوان رو برای رم انتخاب کردم
در مورد بازی دیشب:
سجاد جان گفتش که میلان هیچ برتری نسبت به تیممون نداشت. واقعیت امر هم همینطوره. عملا هیچ کار خاصی نکردند.و این رم برد که حکمران کل بازی بود. به هیچ وجه گول نتیجه بدست اومده رو نخورید.
ولی قبول دارم که اینا قانع کننده نیست.من الان بیام تا صبح بگم که ما بهتر بودیم کسی باورش نمیشه چون نتیجه بازی چیز دیگه ای رو ثابت میکنه. دیروز هم یکی از هوادارای میلان تو سایت گل یه نظری داده بود که خیلی خندم گرفته بود.
گفته بود رم رو محبوس کردیم!!!!!!!! ( در حالیکه خلاف این موضوع بود)
خب این معلومه بازی رو ندیده و از روی تعصب بیش از حد این نظر رو داده.eterza::-
بگذریم بزار خوش باشن........
تیم باید در کنار ارائه یک فوتبال زیبا نتیجه گرا هم باشه. که متاسفانه اینطوری نیست.
اصلا" من نمیدونم داریم از چه سبکی الگو برداری میکنیم ...تیم فقط شده حفظ توپ!
انریکه هم بعضی اوقات با تصمیماتی که میگیره حال ادم رو بهم میزنه.
دقیقه 70 وبیرون کشیدن خوان و جایگزین کردن هاینزه. خب یعنی چی؟ شماها میفهمید
چه دلیلی داره با اینجور تغییرات بیخود تعویضامون رو هدر میدیم. به نظر من خوان خوب بود وشب خوبی رو پشت سر گذاشت. فقط تو گل اول مرتکب اشتباه شد! در حالیه من فک میکنم قبل از به ثمر رسیدن این گل خطایی در میانه میدان صورت گرفته بود. اون صحنه ای که بواتینگ وحشی درجریان بازی مشتی به صورت گاگو زد. که به نظرم خطا میومد.
من از انریکه حمایت میکنم ولی کم کم داره این علاقم نسبت بهش سیر نزولی میگیره. و فک میکنم اگه اون تسلطی که روی مصاحبه کردن داره رو زمین فوتبال هم داشت الان ما جایگامون اینجا نبود!.
تا اینجا که نشون داده خوب میتونه نوار رکورد هامونو پاره کنه!
امیدوارم بتونه این نتایج ضعیف رو جبران کنه...
همیشه اینو گفتم ومیگم ای کاش این مهره ها رو در اختیار اسپالتی میذاشتیم.
دیشب بغض جلوی چشمامو گرفته بود یعنی جوری که حتی 10 دقیقه بعد بازی بعد بازی به یه نقطه خیره شده بودم وبه خودم میگفتم با این همه ستاره چطور نمیتونیم پیروز باشیم!؟
واقعا" چطور نمیتونیم؟:gahhr: