مورینیو:ازهواداران رئال به خاطر رفتارم عذر می خواهم / یاد نگرفته ام که ریاکار باشم
افراد زیادی از توان فوتبالی که رئال مادرید در طول پیش فصل از خود به نمایش گذاشت شگفت زده شدند و این یک خبر برایشان خبر شگفت انگیزی است که من اکنون باشگاه را ترک کنم ، غیرممکن است
سایت گل - ژوزه مورینیو ، مربی رئال مادرید ، بیانیه ای را در وبسایت رسمی رئال مادرید ارائه کرده است که آن را با هم مرور می کنیم .
به گزارش مرجع خبری رئال مورینیو نوشته است :"فقط آنهایی که مرا نمی شناسند می توانند رویا پردازی کنند ، پرداخته کنند و اعتقاد داشته باشند که ممکن است در این مرحله رئال مادرید را ترک کنم ... باور دارم که افراد زیادی از توان فوتبالی که رئال مادرید در طول پیش فصل از خود به نمایش گذاشت شگفت زده شدند و این یک خبر برایشان خبر شگفت انگیزی است که من اکنون باشگاه را ترک کنم ، غیرممکن است !
از دست ندهید
من یک مدیر خارق العاده دارم که بسیار باهوش است و با او رفاقت خوبی دارم . من همچنین یک مدیر داخلی دارم که روزی 24 ساعت برای باشگاه کار می کند ، پس انگیزه ام عظیم تر است و علاقه ام به رئال مادرید حتی بیشتر از برخی مادریدیستاهای دروغین است . هیچ راهی برای رفتنم نیست ، هیچ !
من همچنین می خواهم از مادریدیستاها عذرخواهی کنم و فقط از آنها ، به خاطر رفتارم در آخرین بازیمان . برخی افراد در ریاکاری در فوتبال ، استاد تر از من هستند و چهره های خود را پنهان می کنند و درون تونل های عمیق ، یواشکی صحبت می کنند .
یاد نگرفته ام که ریاکار باشم و نمی خواهم هم که این طور باشم . بهترین آرزوها را برای همه شما دارم .
همدیگر را فردا در استادیوم سانتیاگو برنابئو می بینیم ."
زيدان: اخلاق نباشد نابود ميشويم
اسطوره فوتبال فرانسه و رئال مادريد با اشاره به حوادث تلخ اخير در الکلاسيکودربي گفت: شک ندارم که اگر اخلاق در کار نباشد نابود ميشويم.
به نقل از مارکا اسپانيا، زين الدين زيدان که اين روزها به عنوان مدير بخش ورزشي و مشاور عالي فلورنتينو پرس در باشگاه رئال مادريد مشغول فعاليت است، گفت: مسئله اخلاق فاکتور کوچک و بي اهميتي نيست که به راحتي از کنار آن گذشت، مربي که اخلاق نداشته باشد همه چيز را نابود ميکند، بي اخلاقي در فوتبال يعني حرکت به سمت نابودي و تحقير و شکست اين برازنده رئال مادريد نيست که به هر قيمتي جام بخواهد يا به هر دليلي دست به هر کاري بزند.
زيدان ادامه داد: عدهاي که اين روزها مدام مرا به حاشيه مي کشند بدانند که ديگر از من گذشته که بخواهم تحت تاثير روزنامه ها قرار بگيرم يا در فضايي خاص حرفهاي بزنم که پس از ان پشيمان شوم، حرف من مشخص است، هيچوقت به مربيگري در رئال مادريد فکر نکردهام، چون کار من نيست و توانش را ندارم اما هر کاري از دستم برآيد براي رئال مادريد انجام ميدهم، همانطور که براي فوتبال فرانسه نيز انجام داده و ميدهم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]