ردنپ:چلسی با جذب ماتا دیگر نمی تواند مودرچ را بخرد
ردنپ:چلسی با جذب ماتا دیگر نمی تواند مودرچ را بخرد
پس از پیوستن ماتا به چلسی، ردنب اعلام کرد چلسی با این کار به علاقه ی خود به
جذب مودریچ پایان داد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هری ردنپ، سر مربی تاتنهام معتقد است حرکت چلسی در جذب ماتا به معنای این است که دیگر مودریچ را نمی خواهد.
والنسیا در روز یکشنبه رسما اعلام کرد که با چلسی به توافق رسیده و ماتا تنها برای پیوستن به چلسی باید در تست پزشکی این تیم شرکت کند. چلسی از ابتدای این تابستان برای جذب مودریچ تلاش کرد اما تا کنون نتوانسته با این بازیکن و تاتنهام به توافق برسد. سرمربی تاتنهام احساس می کند سران چلسی با این کارشان دیگر علاقه به جذب مودریچ نخواهند داشت.
ردنپ پس از شنیدن خبر خرید ماتا از زبان خبرنگار Talksport گفت:"واقعا چلسی این بازیکن را خریده؟ من در این زمینه چیزی نمی دانستم .بسیار خوب من فکر می کنم این به معنای پایام معامله مودریچ می باشد زیرا آنها با این خرید به رویای جذب مودریچ پایان دادند و من فکر میکنم آنها دیگر نباید به مودریچ فکر کنند.
ردنپ اعلام کرد:" ما در از ابتدای شروع ترنسفر در این فصل به دنبال ماتا بودیم و لوی رئیس باشگاه تاتنهام به من اطمینان داد که او را برای فصل جدید به خدمت خواهد گرفت. صادقانه به شما بگویم تلاش جدی ما برای جذب ماتا از سه فته قبل آغاز شده بود. در واقع از قبل بازی پیش فصل برابر برایتون من در حال رانندگی بودم که رئیس باشگاه تاتنهام به من گفت که تلاش خود را برای جذب این بازیکن آغاز کرده است. اما با پیشنهاد چلسی همه چیز به پایان رسید."
ردنپ با دیگر اشاره کرد که باشگاه دیگر قصد فروش ستاره 25 ساله خود را ندارد بلکه بسیار مشتاق است تا با ارائه یک پیشنهاد مناسب او در هارت لین نگه دارد.
او در این زمینه گفت:" من فکر میکنم دانیل لوی در این ماه با او مذاکره کند و می دانم که تمام تلاشش را خواهد کرد تا قراداد این بازیکن را تمدید کند. در واقع من مطمئنم که او خواهد ماند چرا که اگر کسی دلش با شما نباشد و نخواهد برای شما بازی کند شما باید او را بفروشید و با پولش سه یا چهار بازیکن جدید بخرید اما مودریچ دلش با ماست و خواهد ماند. من بسیار مایلم تا او بماند و با ماندنش شاد می شودم چرا که او یک بازیکن فوق العاده است و شما همیشه از بازی این پسر لذت می برید."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیشنهاد چلسی در 30 ثانیه پاسخ داده شد
پیشنهاد چلسی در 30 ثانیه پاسخ داده شد
رئیس باشگاه پورتو با تایید پیشنهاد چلسی برای خرید این بازیکن اعلام کرد هنوز با این انتقال نیاز به زمان وجود دارد و باید با باشگاه خریدار به مذاکرات بیشتری انجام دهیم.
رئیس باشگاه پورتو، پینتو ده کاستا زمانی که با پیشنهاد خرید آلوارو پریرا از سوی چلسی رو به رو شد بلافاصله آن را رد کرد. سران چلسی برای این بازیکن حاضرند 18 میلیون یورو پرداخت کنند اما سران پورتو این پیشنهاد را رد کرده و ظاهرا حاضر نیستند با مبلغی کمتر از 30 میلیون یورو راضی شوند.
کاستا رئیس باشگاه پورتو در این زمینه گفت:" بله من تایید می کنم سران چلسی برای خرید او به ما پیشنهاد دادند اما من ظرف 30 ثانیه جواب آن ها را دادم."
در حالی که نام آلوارو برای بازی با بارسلونا از ترکیب پرتو خارج شده بود شایعاتی مبنی بر پیوستن او به چلسی پراکنده شد اما این خبر نیز توسط سران باشگاه پرتو تکذیب شد اما به نظر می رسد سران هر دوباشگاه همچنان در حال مذاکره هستند.
این بازیکن ملی پوش اروگوئه ای تا تابستان سال 2015 با پرتو قرارداد دارد.
تشکر ماتا از بنایون به خاطر پیراهن شماره 10
تشکر ماتا از بنایون به خاطر پیراهن شماره 10
بازی ساز اسپانیایی چلسی پس از جشنی که به خاطر شماره جدید در چلسی گرفت از بنایون تشکر کرد. همچنین با این کار بنایون شایعات مبنی بر پیوستن او به تاتنهام قوت گرفته است.
بواس خبر واگذاری پیراهن شماره 10 به خرید جدید آبی ها یعنی ماتا را در روز جمعه تایید کرد. این پیراهن در فصل گذشته برتن یوسی بنایون، بازیکن اسرائیلی چلسی بوده است.
این بازیکن 23 ساله که با قرادادی 5 ساله از والنسیا به چلسی منتقل شد در صفحه توییتر خود از یوسی بنایون شکر و قدردانی کرد.
او خطاب به وی اینگونه نوشت:" برای پیراهن شماره 10 بسیار سپاسگذارم. این برای من باعث افتخار است که پیراهنی را بپوشم که نشان دهنده قدرت و بهترین بودن است. من بسیار هیجان زده هستم. سپاس گذارم یوسی! "
بنیاون در جولای سال 2010 به چلسی پیوست و این کار بنیایون سبب شده شایعه پیوستنش به تانهام قوت بگیرد. بازیکنی که به دلیل آسیب دیدگی در فصل قبل هفت هفته از میادین دور بوده است.
در اوایل این ماه نیز یوسی به عنوان بخشی از قرارداد برای خرید مودریچ به تاتنهام پیشنهاد شده بود. ماتا که تا کنون سابقه انجام 11 بازی ملی را در کارنامه خود دارد این هفته برابر نورویچ به میدان خواهد رفت.
پیراهن شماره 10 همواره نشان دهنده خلاقیت است. بازیکنانی چون مسی در بارسا، وسلی در اینتر و رونی در منچستر نیز به دلیل خلاقیت و تکنیک بالایی که دارند شماره 10 را می پوشند.