ممنون...شما لطف دارین...:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله...یگانه خودش یه پا عشق شادمهره!
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون...شما لطف دارین...:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط پوریا صبور [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله...یگانه خودش یه پا عشق شادمهره!
من محسن چاووشی رو توی سنتوری خیلی دوست داشتم...آهنگاش اونجا فوق العاده بود ولی بعدش ضعیف کار کرد...ولی باز هم من صداشو دوست دارم ولی بعضی از طرفداراش توی فضاهای اینترنتی و سایت ها انقدر بی تربیتن که اجازه هرنوع توهین و صحبت کردنو به خودشون میدن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته تاکیید کنم بعضی هاشون...
خودش خوبه و بهتر میتونه عمل کنه اگه یه ذره ترانه هایی که انتخاب میکنه بهتر باشه و به صداش بخوره...
چاووشی باید بشه چاووشیی که ما تو سنتوری ازش دیدم...:ehem:
خوب بشه موزیکستان..!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوبه که!:ehem:
ببین برادر من ، من هیچوقت با خواننده هایی مثل محسن یگانه مشکل ندارم ! اتفاقا محسن یگانه از معدود خواننده هایی هست که دماغشو عمل کرده ! :nishkhand:
ولی جدا خواننده کار درستی ولی از بس این داداش من این بنده خدار ودوست داره و آهنگاشو پخش کرده بهش آلرژی پیدا کردم ! eterza::-
داداش گیر دادی به دماغش هااا!!!:nishkhand:
حالا عمل کرده یا نکرده خوبه دیگه!!:ehem::ehem:
قصد توهین ندارم ولی سلیقه دخترانه اینه که خواننده اولا سوسول باشه و همش عشق و عاشقی و از این حرفا بخونه !
ثانیا خوش قیافه باشه و دماغشو عمل کرده باشه ! :nishkhand:
نه...جان من محسن یگانه سوسوله؟؟؟
تازه اکثرا که از صورتش خوششون نمیاد...ولی به نظر من خیییلیییی بانمکه:ehem:
ولی این عشق و عاشقی رو خوب اومدی...
حالا اگه ما دخترا این عشق و عاشقی هارو دوست داریم شما پسرا چی گوش میدین؟؟؟
خواهشا اسم استاد رو کنار اسم شادمهر و این قبیل خواننده ها نیارین !
شادمهر هنرمنده ولی موندگاری سیاوش رو هیچ خواننده ای نداره ! :/danc
موافقم!:ohum:
اتفاقا این آلبومش خیلی دانسه و روی اعصابه ولی همین که سیاوش می خونه خودش همه چیز رو تحت شعاع قرارداده ! من کلا آهنگ های لایت و سبک رو بیشتر می پسندم تا آهنگ های دانس و پر سر و صدا !:ohum:
من تقریبا همه آهنگهای سیاوش رو دارم ولی دنبای یه آهنگ ازش هستم که میگه :
نگو طفلکی منم من
من شهامتم زیاده ...
اگه کسی لینک منیکی چیزی ازش داره و بذاره ممنون میشم ! :rose:
منم آهنگای لایتو خیییلیی بیشتر دوست دارم...
خدا وکیلی تا قبل از این دو تا آلبوم آخرش خوب بود ولی این دو تا آلبوم رو که بعد از مجوز گرفتنش بیرون داده افتضاح افتضاح ! :sooot:
اییینم موافقم...واای مخصوصا ژاکت!!!اون که واقعا بد بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم موافقم...واقعا حرف درستی زدین:ehem:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
غیر معمولیش برای وقتایی که همچین حال و حوصله داری و نیاز به تخلیه انرژی خوب بود!!!
محسن یگانه رو من قبول میکنم هااا!!!!:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با احترام به سلیقه همتون. ashem:-
ولی من با هیچکدوم از اینایی که میگین حال نمی کنم :nishkhand:
خواننده فقط یاسر اکبری:love: خدایی با صداش حال میکنم..جدیدا هم یه آلبوم داده.. یکیشم که بیشتر اوقات گوش میدم رو واستون میذارم اگه خوشتون اومد میتونین آلبوم کاملشو دانلود کنین binam
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم آلبوم کاملش برین حالشو ببرین:ahaaaaaa:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا بخوای سوسول رو چی معنی کنی ؟!!! :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaDeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما هر جور آهنگی گوش می کنیم ! آهنگ های حماسی ،30یا30 ؛:nishkhand:و حتی عشق و عاشقی و از این حرفا ...
بفرما ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این دیگه داره از اونور بوم میفته ! :ehe:
داداش ما لااقل اینایی که گفتیم خواننده های معروف و ملی بودند !
یاسر اکبری ... فلاکت ... 2afm تتلو ... Tome تهی خالی پوچ :ajibeee:
وای تو رو خودا این چه آهنگیه گذاشتی!!!!
:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
این آهنگش خوشت اومده یا صداش؟!!!:ogh::ogh::ogh:
آقا من صدام بدون دستگاه از این یارو بهتره!!!:-ang:-ang
خیلیییییییییییییdallliiidallliiida llliiidallliiidallliiidallliiidallliiidallliii
من خودم آهنگیو که گوش میدم خیلی دوست دارم:
سکوت سرشار از نگفته ها
چیدن سپیده دم
هردو با موسیقیه بابک بیات
با صدای گرم احمد شاملو
شعر از مارگت بیکل ترجمه آزاد احمد شاملو
فقط مدتش زیاد
هر کدوم 1ساعته
پیشنهاد میکنم حد اقل یه بار گوش بدید اگه ایرادی داشت بگید
اینو گوش کنید بخوابیید تضمین میدم خواب خوب میبینید!!!
من خودم چند ساله هر شب یه ترکشو گوش میدم