به نظرت کدوم بازیکن رو بیاره تو زمین آقا زمانی یا محمد تیم اصلی نباید زیاد تغییر کنه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظرت کدوم بازیکن رو بیاره تو زمین آقا زمانی یا محمد تیم اصلی نباید زیاد تغییر کنه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش منظورم بازیه قبلی بود شاهین بوشهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی کریمی باید بیاد یه تیم دیگه این جوری فوتبالش هدر نمیره ..... یه کم به جام جهانی فکر کنید ..... ما نیاز داریم بهش !!!
اههههههههه ........ واقعا سطح بازیش از پرسپولیسی ها بالاتره و برخلاف اون سوسول های پرسپولیس با غیرته !!
واقعا ببینید کار پرسپولیس به کجا کشیده باید از بین آقازمانی و محمد یکیو انتخاب کنه!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه تار گندیده مهدوی کیا و کریمی و هاشمیان و دایی می ارزه به صد تا شیث و نورمحمدی و استیلی و...
دادا اگه تو جاش بودی چکار میکردی؟؟؟نقل قول:
سینا تو طرفدار اس اس هستی اینجا جای تو نیست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی کریمی خیلی مرده !!!!!! واقعا امشب غیرت و تعصب رو تو چشاش دیدم
هستم ولی نمیتونم این همه ظلم رو ببینیم و سکوت کنمنقل قول:
اگه منظورت غیرت باشه باهات موافقم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ale10forever [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که مربی نیستم.ولی استفا می دادم ومی رفتم پی کارم.نقل قول: