جادوي 1000 در انتظار زانتي
کاپيتان اينترميلان اگر در بازي برابر رم به ميدان برود، هزارمين بازي خود در دوران فوتبالش را انجام خواهد داد.
به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، تيمهاي اينتر و رم از دور برگشت مرحله نيمه نهايي جام حذفي ايتاليا در ورزشگاه جوزپه مه آتزا با يکديگر روبرو خواهند شد. ديدار رفت اين دو تيم با نتيجه يک بر صفر به سود نرآتزوري به پايان رسيده است.
زانتي در اين خصوص گفت: بسيار خوشحال هستم که تعداد بازيهايم در فوتبال به اين عدد رسيده است. رسيدن به اين رکورد براي من اهميت بسيار بالايي دارد. در تمام دوران فوتبالم با تعصب بالايي بازي کردهام. فوتبال به من چيزهاي بزرگي آموخته و من نيز همواره به هر اتفاقي که برايم افتاده، به شکل يک شانس نگاه کردهام.
زانتي با رسيدن به اين رکورد، پايش را در جاي پاي بزرگاني چون پيتر شيلتون، ري کلمنس، پت جنينگز، آلن بال، ديويد سيمن، پائولو مالديني، آندوني زوبيزارتا، روبرتو کارلوس و تامي هاچينسون خواهد گذاشت.
زانتي ادامه داد: مالديني و کارلوس دو تن از بازيکناني هستد که همواره آنها را ستودهام. در دنياي فوتبال از مالديني درسهاي بزرگي گرفتهام و از زماني که در ليگ ايتاليا بازي ميکنم، او را از نظر شخصيتي ستايش کردهام.
زانتي 33 بار براي تيم تالرس، 66 بار براي بانفيلد، 12 بار براي تيم زير 23 سالههاي آرژانتين، 140 بار براي تيم بزرگسالان آرژانتين و 748 بار براي اينترميلان به ميدان رفته است.
وي در پايان گفت: بازي در برابر رم براي من بسيار مهم خواهد بود. از طرفي به شکستن رکورد فکر ميکنم و از طرفي به پيروزي در اين بازي. اگر رمي ها را شکست دهيم، به ديدار نهايي راه خواهيم يافت. پس از هزارمين بازي، همچنان به فوتبال ادامه خواهم داد تا اينکه روزي احساس کنم ديگر کافي است.
توز:با 30 میلیون به اینتر نخواهم رفت!
کارلوس توز مهاجم سرشناس سیتی که برای فصل بعد به احتمال زیاد از منچستر سیتی خارج می شود و مقصدش یکی از دو تیم ایتالیایی یوونتوس و اینتر خواهد بود درباره ی پیشنهاد 32 میلیونی اینتر نظرش را داد :
توز که از اینتر 32 میلیون پیشنهاد گرفته گفته باید 8میلیون دیگر اضافه کنید تا درباره ی انتقالم به تیم شما فکر کنم در غیر این صورت ممنونم من با 32 میلیون به اینتر نمیام.
interfc.ir