پویول به بازی با آرسنال نمیرسد؟
احتمال بازگشت کارلس پویول، مدافع بارسلونا به میادین در یک هفته آینده دارد کم و کمتر میشود.
این مدافع میانی اسپانیایی از مصدومیت زانویی که در ژانویه متحمل شد رنج میبرد. او در تمرینات تیمش پس از بازگشت بازیکنان از دیدارهای ملی غایب بوده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نوشته مارکا، این مصدومیت بیتردید او را از بازی مقابل اسپورتینگ خیخون در این هفته لالیگا محروم میکند و به این معناست که او به احتمال بسیار دیدار رفت مقابل آرسنال در لیگ قهرمانان را هم از دست میدهد.
دیگر غایب بارسلونا جفرن است که دچار پارگی عضله شده.
لیورپول 20 میلیون یورو برای بویان کرکیچ میپردازد
لیورپول قصد دارد بویان کرکیچ، بازیکن بارسلونا را در تابستان خریداری کند.
روزنامه اسپورت نوشته که با آن که باشگاه مرسیسایدی در زمستان دو مهاجم (اندی کارول و لوییس سوارس) را خرید، اما آنها همچنان به دنبال بازیکنان تهاجمی هستند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آنها بازیکن بارسلونا را زیر نظر دارند و میخواهند 20 میلیون یورو برای این بازیکن 20 ساله بپردازند.
البته بعید است که پپ گواردیولا اجازه رفتن به او بدهد، چرا که او بازیکنی است که نقشی کلیدی در آینده بلندمدت غولهای کاتالان دارد.
او تا سال 2015 قرارداد دارد و شماره 9 بارسلونا را هم گرفته، و با این حال در این فصل چندان در ترکیب ثابت قرار نگرفته و در همان دفعات معدود هم درخششی نداشته است و در 18 باری که در کل بازی کرده تنها 3 گل زده است.
گواردیولا: دلیلی برای تمدید نکردن قراردادم نداشتم
پپ گواردیولا، مربی بارسلونا درباره تمدید قراردادش گفته که دلیلی برای رفتن نداشت.
او با قرارداد جدیدش تا تابستان 2012 در بارسلونا میماند. قرارداد او تا پایان فصل جاری اعتبار داشت، اما پس از چند هفته شایعات، دو طرف سرانجام به توافق رسیدند تا آن را 12 ماه دیگر تمدید کنند.
او در نشستی خبری گفت: «نمیتوانید در گذشته زندگی کنید. باید میدیدم آیا قدرت و شور و شوق را حفظ کردهایم و آیا بازیکنان واکنش خوبی داشتهاند یا نه؛ من به همین دلیل است که اینجا ماندهام.
ما در فینال جام حذفی هستیم، برای قهرمانی لیگ تلاش میکنیم، و به پایان فصل داریم نزدیک میشویم. دلیلی نداشت که یک سال دیگر در اینجا به کار ادامه ندهم.
ما حالا باید مراقب باشیم و اشتباه نکنیم. حالا همه خوشحالند. پس از چهار سال به پایان نزدیکتر خواهیم بود تا به آغاز، اما این بستگی به اشتیاق ما برای ادامه هم دارد.»
بهترین تیم در اولین دهه قرن بیست و یکم
اف سی بارسلونا بهترین تیم اولین دهه قرن بیست و یکم است؛ این عنوان بنا به داده های فدراسیون تاریخ و آمار فوتبال (IFFHS) به بارسا داده شده است. نزدیک ترین تیم اسپانیایی به آنها رئال مادرید (8ام) است.
در پایان سال 2010، اف سی بارسلونا در اوج پیروزی در لالیگا، توانست در رده بندی به منچستر یونایتد غلبه کند. منچستر یونایتد سال گذشته، در صدر رده بندی اروپایی قرار گرفته و با اختلاف 17 امتیاز بالاتر از بارسا قرار گرفت.
از دوم به اول
2010 شاهد تغییر در رده بندی تیم های اروپایی بود. دو فینالیست لیگ قهرمانان (اینتر و بایرن) هر دو به مکانی بالاتر دست یافته بودند و جای آث میلان را گرفته بودند. اف سی بارسلونا لیگ اسپانیا را برده و با برتری 27 امتیاز، جای منچستر یونایتد در صدر را گرفت.
13 عنوان
از آغاز قرن بیستم، اف سی بارسلونا با 4 عنوان لالیگا، 2 لیگ قهرمانان، 1 کینگز کاپ، 1 جام باشگاه های جهان، 1 سوپر جام اروپا و 4 سوپر جام اسپانیا، رکوردی فوق العاده به جای گذاشته است.
در فاصله زیادی از رقابت میان بارسلونا و منچستر یونایتد، لیورپول، آرسنال و اینتر قرار دارند. پس از اف سی بارسلونا، دومین تیم اسپانیایی در رده بندی ها، رئال مادرید است که در مکان هشتم قرار دارد.
100 تیم اول متشکل از باشگاه های 24 کشور هستند: اسپانیا (12)، انگلیس (12)، ایتالیا (19)، فرانسه (10)، آلمان (7)، هلند (6)، پرتغال (4)، یونان (4)، ترکیه (4) و روسیه (4) تیم.
10 تیم اول
1. اف سی بارسلونا: 2550 امتیاز
2. منچستر یونایتد: 2523
3. لیورپول: 2412
4. آرسنال: 2410
5. اینترمیلان: 2358
6. بایرن مونیخ: 2315
7. آث میلان: 2296
8. رئال مادرید: 2257
9. چلسی: 2235
10. رم: 2028
لاپورتا: در تابستان ویا را به فابرگاس ترجیح دادیم
خوان لاپورتا، رییس سابق بارسلونا گفته او بود که تصمیم گرفت داوید ویا را به جای سسک فابرگاس از آرسنال در پایان فصل گذشته خریداری کند.
آبی و اناری پوشان «ال گواخه» را با قیمت 40 میلیون یورو، پیش از جام جهانی خریدند، و هرچند در طول تابستان خبرهای زیادی از فابرگاس و بارسلونا شنیده شد، اما این انتقال روی نداد.
لاپورتا گفته باشگاه پیشنهادی رسمی ارائه نکرد و ویا هدف اصلی آنها بود: «سسک را نمیخواستیم بخریم. در آن هنگام ترجیح دادم ویا را بخریم. به نظر ما سسک بازیکن بزرگی است و دوست دارم که با همان شرایطی که پیکه از منچستریونایتد برگشت، او هم به بارسلونا بازگردد.
اتفاقی که در آن زمان افتاد این بود که میخواستیم روی ویا پیش از جام جهانی سرمایهگذاری کنیم. ممکن بود او تورنمنت بدی داشته باشد اما جام جهانی خوبی را پشت سر گذاشت. سال پیشتر تلاش کرده بودیم او را بخریم ولی والنسیا مبلغ زیادی از ما درخواست میکرد.
خرید سسک ضروری نبود. ما چابی، اینیستا، بوسکتس و کیتا را داشتيم.»
داوید ویا: خوش شانس بودم که بارسلونا به موقع من را خرید
داوید ویا، مهاجم بارسلونا گفت از زمان حضورش در نوکمپ در تابستان گذشته به خوبی در این باشگاه جا افتاده است و معتقد است اطمینان از آینده اش موجب شد تا بازی های خوبی در زمین به نمایش بگذارد.
او در گفتگو با ایندیپندنت گفت:" شایعات بود که قرار است من به انگلیس بروم. مطمئنا شما در زمین کار خودتان را انجام می دهید اما اینکه از وضعیت آینده تان اطلاع داشته باشید و همه چیز آرام باشد، انگیزه بیشتری به شما در زمین می دهد.
بسیار خوش شانس بودم زمانی که والنسیا گزینه دیگری به جز فروش من نداشت، بارسلونا به موقع آماده بود تا من را بخرد.
من دوست داشتم اینجا بازی کنم و خوش شانس بودم که آنها می خواستند تا من جزئی از تیم شان باشم و آماده بودند تا پول زیادی برای به دست آوردن من خرج کنند."
ویا همچنین عملکرد تاتنهام در لیگ قهرمانان را مورد ستایش قرار داد و گفت:" آنها پیش از این در این رقابت های حضور نداشتند و عدم تجربه یک فاکتور منفی برای آنها بود اما بازی های فوق العاده ای به نمایش گذاشتند و توانستند به عنوان تیم اول صعود کنند. نمی توان گفت آنها شگفتی ساز شده اند زیرا اگر به ترکیب آنها نگاه کنید، بازیکنان بزرگ زیادی در ترکیب شان خواهید دید."
آندرس اینیستا: بارسلونا شکست ناپذیر نیست
آندرس اینیستا، هافبک بارسلونا، معتقد است آرسنال می تواند در خانه اش مقابل آبی و اناری ها به پیروزی برسد و تاکید کرد که بارسا شکست ناپذیر نیست.
در حالی که بارسلونا فرداشب در لندن مقابل آرسنال قرار خواهد گرفت، اینیستا توپچی ها را حریفی خطرناک توصیف کرد.
اینیستا در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" ما ماشین نیستیم. این که همیشه در یک سطح بازی کنید، آسان نیست. بازی کردن مقابل تیمی مانند آرسنال مثل گردش رفتن نیست.
بازیکنان بارسلونا هیچ گاه با غرور پای به میدان نمی گذارند. این یک اشتباه بزرگ و نابخشودنی است.
همه در مورد رویارویی فصل گذشته دو تیم صحبت می کنند اما این بار شرایط کاملا متفوت است. هیچ دو مسابقه ای شبیه به هم نیست و ما می دانیم که آرسنال این بار تیم بسیار با انگیزه ای است. این مسئله آنها را به تیم خطرناکی تبدیل می کند.
بارسلونا شکست ناپذیر نیست و بازی در لندن نیز بسیار خطرناک است. ما می توانیم بازی رفت را با پیروزی پشت سر بگذاریم اما برای متوقف کردن فابرگاس و تیمی که می خواهد بهترین نمایشش را مقابل ما ارائه دهد، باید به سختی بجنگیم."
او همچنین در مورد آینده فابرگاس گفت:" آینده فابرگاس به دو تصمیم باشگاه بستگی دارد. او در حال حاضر کاپیتان آرسنال است.
البته آرسنالی ها بازیکنان بسیار خوبی دارند و اشتباه است اگر سایر بازیکنان را فراموش کنیم."