-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسیب دیدگی الکس
17 تیر 1389
مشکل مصدومیت و نگرانی های این معضل خیلی زود به خانه یووه برگشت، هر چند که این اسیب دیدگی چندان سخت و سنگین نیست اما با توجه به سابقه ناخوشایند مصدومیت تیفوسی ها از همین حالا نگران اوضاع اینده تیم و بازیکنان یوونتوس هستند.
کاپیتان الکس در طول تمرینات بانوی پیر در پینتزولو دچار گرفتگی عضله شد و تمرینات را ترک کرد. با این حال پزشکان تیم سریعا دل پیرو را تحت معاینه و درمان قرار دارند و به نظر نمی رسد اسیب دیدگی اله جدی باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
گروسو به دنبال تیم اینده خود
19 تیر 1389
با اعلام مسولین یووه بر فروش گروسو به نظر می رسد این ملی پوش سابق باید هر چه سریعتر تیم اینده خود را انتخاب و راهی باشگاه جدید شود. در این میان پیشنهاد اتلتیکو برای جذب فابیو گروسو بیش از سایرین مورد توجه قرار می گیرد.
اما از سویی فروش این بازیکن به یک تیم المانی می تواند شرایط را برای خرید زکو هموارتر نماید زیرا یووه قصد خرید اگوئرو و یا فورلان را در این لحظات ندارد و با توجه به تمایل شدید بانوی پیر به جذب زکو می توان به معاوضه گروسو نیز فکر کرد.
همچنین کریستین پولسن نیز علاقه خود را به بازی در بوندس لیگا ابراز داشته اما تاکید کرده تصمیم به جدایی از یووه ندارد زیرا در این تیم احساس ارامش می کند.
-
ژکو بهتر از کراسیچ
19 تیر 1389
مدت زیادی ست که از خرید کراسیچ صحبت می شود اما گویی این مذاکرات سرانجامی نخواهد داشت و شاهد یوونتوسی شدن این مهره صرب نخواهیم بود به همین دلیل ماروتا از احتمال پیوستن ژکو خبر داد.
مدیر اجرایی بانوی پیر که برای خرید مهره های مورد نظر تلاش زیادی انجام می دهد سرانجام در سخنانی تاکید کرد که به دنبال جذب ژکو هستیم و مذاکرات اصلی و نهایی را برای خرید این بازیکن از سر خواهیم گرفت.
این در حالی ست که پیش از این نیز در بررسی شرایط خرید کراسیچ و ژکو، شانس ژکو بیشتر بود و بسیاری بر این عقیده اند که این بازیکن در ترکیب بیانکونری مفیدتر و موثر خواهد بود.
به نوشته مطبوعات المان، برای جذب ژکو، مشکل مادی وجود ندارد و تنها نگرانی ادین از عدم هماهنگی با فوتبال ایتالیا موجب شده تا این مرحله از مذاکرات به نتیجه نهایی دست نیابند. به هر حال وی تاکید کرده که یوونتوس باشگاه بزرگی ست و با توجه به شرایط خوبش باید برای اینده تصمیم درستی اخذ کند.
گفتنی ست طی روزهای اتی شرایط نهایی تیاگو نیز مشخص خواهد شد و با توجه به تمایل این مهره به ماندن در اتلتیکو به نظر می رسد
-
معرفی شماره ها در جشن یووه
19 تیر 1389
جشن یووه با حضور بی شمار و زیبای تیفوسی ها در محل اردوی تابستانی بانوی پیر، پینتزولو برگزار شد تا یوونتوسی ها برای فصل اتی به طور رسمی معرفی و شماره پیراهن های جدید خود را نیز بشناسند. این مراسم ساعت 21 با برنامه های بسیار متنوع و زیبا اغاز و تا پاسی از شب ادامه داشت.
ابتدا پائولو بلی مراسم را اجرا کرد و نوبت به سخنرانی کوتاه اندره ا انیلی رسید، مدیر جدید که با چرخش پرچم های یووه در دست هواداران به وجد امده بود گفت در کنار یکدیگر پیش میرویم، این پیامی از سوی ما به همه بیانکونری هاست. وی از زحمات ماروتا تشکر و قدردانی کرد و افزود، ماروتا یکی از ماست .
طرفداران نیز از ماروتا و اندره ا انیلی تشکر کردند و ماروتا در پاسخ به این واکنش ها گفت: ما برای یوونتوسی بزرگ مبارزه می کنیم و به شما تضمین می کنیم که یووه با تمام قدرت راهی میدان می شود و شایستگی های خود را به اثبات خواهد رساند.
نوبت به دل نری می رسد، او از سوی خود و شاگردانش به حاضرین قول می دهد که تمام توان خود را برای پیروزی و بزرگی باشگاه انجام خواهند داد. وی از احساسات هواداران تشکر کرد و افزود تضمین می کنیم که بهترین تیم خواهیم بود زیرا می خواهیم به قهرمانی برگردیم.
اما پس از مدیران و مربی نوبت به ستاره دوست داشتنی یووه می رسد، الساندرو دل پیرو مهره بسیار محبوب تیفوسی ها که پرچم دار بیانکونری محسوب می شود، او برای سخنرانی کاری از پیش نمی ببرد زیرا احساسات تیفوسی ها به او اجاره نمی دهد، یک صدا و متوالی حاضرین او را صدا می کنند " الساندرو دل پیرو، الساندرو دل پیرو " اله با تکان دادن دستانش به انان پاسخ می گوید اما یک بار دیگر همهمه ها از سر گرفته می شود " یک کاپیتان، اینجا تنها یک کاپیتان وجود دارد، الکس دل پیرو " پینتوریکو از احساسات بیش از اندازه تیفوسی ها تشکر می کند و در یک جمله می گوید: با هیجان و احساسات شما ما خیلی زود به پیروزی و شکوه برمی گردیم.
استقبال و هیجان حاضرین در این مراسم برای مدیران مجموعه بسیار حائز اهمیت بود و انان از این حمایت بسیار ممنون و سپاسگذار شدند و به گروه تیفوسی ها قول دادند بیش از همیشه تمرین و تلاش خواهند کرد.
شماره بازیکنان یووه در فصل جدید:
1- بوفون
2- موتا
3- کیه لینی
4- ملو
5- سیسوکو
6- گروسو
7- امجیچ
8- مارکیزیو
9- یاکوئنتا
10- دل پیرو
11- امائوری
13- منینگر
14- جووینکو
15- زبینا
16- کامورانزی
17- ترزگه
18- پولسن
19- بونوچی
20- لانزافامه
21- گریگرا
23- په په
24- پاسکواتو
25- مارتینز
27- اکدال
28- دیه گو
29- ده چلیه
30- تیاگو
31- کوستانتینو
32- استوراری
33- لگروتالیه
34- الچیبیاده
39- مارونه
-
اسکودتو را با یووه فتح می کنم
20 تیر 1389
جالوروسی سابق که حالا با پیراهن بیانکونری در میادین حاضر خواهد شد پس از پوشیدن پیراهن شماره دو که برای این فصل در نظر گرفته شده با لبخند و امید بسیار گفت می خواهم اسکودتو را با این پیراهن به دست بیاورم .
مارکو موتا که از شرایط کنونی بسیار راضی به نظر می رسد در گفتگو با شبکه یووه تاکید کرد همه امکانات در دست است و ما می توانیم اسکودتو را از ان خود کنیم. در شروع هر فصل باید به این نکته توجه کرد که همه تیم ها در یک سطح هستند و هیچ تیمی قوی تر و ضعیف تر نیست، با این تفکر می توان شروع کرد و با قدرت و هماهنگی پیش رفت.
پس از اتمام یک فصل سیاه باید یووه تنها به پیروزی و بازگشت به قدرت فکر کند، سال گذشته به دنبال اسکودتو بودم اما حالا می خواهم با یووه به این افتخار برسم. بی صبرانه منتظر اغاز رقابت ها هستم تا همراه یوونتوس دوره جدیدی از فوتبال ام را اغاز کنم.
-
می خواهم همان امائوری باشم که در ابتدا به یووه امدم
20 تیر 1389
پس از یک فصل سخت و دشوار به اینده ای درخشان فکر می کند تا یک باردیگر به خواسته های خود دست یابد. امائوری مهاجم بانوی پیر که با هزار امید و ارزو ملیت ایتالیایی گرفت تا همراه اتزوری در جام جهانی نوزدهم حضور یابد در اردوی تابستانی یووه تاکید دارد همراه این تیم از صفر اغاز خواهد کرد.
به دنبال بهانه نیستم، می دانیم که ضعیف کار کردیم اما خواسته های زیادی برای برگشت و پیروزی داریم. می خواهیم فصل جدید را از صفر شروع کنیم، اهسته اهسته در پینتزولو تمرین می کنیم تا به امادگی برسیم، اشتباهات زیادی کردم و حالا من نیز می خواهم مانند یووه اشتباهاتم را جبران کنم.
قصد ترک بانوی پیر را نداشته و ندارم، یک تیم و فضایی کامل برای رسیدن به خواسته هایم را در کنار یووه یافتم، در حال حاضر از اسکودتو صحبت نمی کنم، باید تابستان را بدون توجه به رقابت طول فصل پیش ببریم و تنها به امادگی و هماهنگی توجه کنیم و سپس با شروع فصل به دنبال پیروزی و اسکودتو باشیم.
تصور می کنم بازیکنان خوبی برای رسیدن به خواسته های مان در اختیار داریم و همه در طول فصل برای یووه و پیروزی در کنار این تیم بازی خواهیم کرد.
فصل و سال گذشته به تیم ملی فکر می کردم، می توانستم به تیم ملی ایتالیا راه یابم اما سرگذشت من در مسابقات فصل اینگونه رقم خورد. من هنوز زمان دارم و اگر تلاش کنم به تیم ملی می روم. اما نخستین هدف من پیروزی با پیراهن یوونتوس است و سپس به اتزوری شدن فکر می کنم، در حال حاضر از اینکه یک ایتالیایی هستم احساس غرور و خوشحالی می کنم، می خواهم همان امائوری باشم که در ابتدا به یووه پیوست و نمایش خوبی داشت.
-
ذهنیت و خواسته پیروزی را در خود می پرورانیم
20 تیر 1389
جیجی دل نری که برای اینده یووه برنامه های زیادی در سر دارد و به این مسئله توجه زیادی می کند که به همراه یووه نخستین اسکودتوی خود را نیز فلتح کند رو به هواداران بانوی پیر گفت ذهنیت و خواسته پیروزی را در خود می پرورانیم.
این روزها سخت تمرین کردیم و در حال ادامه تمرینات هستیم، بازیکنان باید از لحاظ فیزیکی و بدنی امادگی کامل را کسب کنند تا بتوانند یک فصل را با قدرت به پایان برسانند و هیچ گونه مشکل فیزیکی در طول فصل نداشته باشند بنابر این این دوره از امادگی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
نخستین بازی دوستانه خود را برابر تیم دانشگاهی دال رندنا برگزار می کنیم تا نخستین نشانه های تمرینات را به دست بیاوریم. نتیجه مهم نیست اما حضور بازیکنان ارزش بالایی دارد. می خواهیم در تمام رقابت ها و مسابقات امادگی لازم را داشته باشیم بنابر این این مسابقات دوستانه تنها به ما نقاط ضعف و قدرت مان را نشان می دهد.
در این میان نقش تیفوسی ها بسیار پررنگ و مهم است. من از حضور و استقبال این گروه شگفت زده شدم و احساس زیبایی داریم، ممنونم از این همه احساسات و حمایت. ما یک خانواده هستیم و در کنار یکدیگر پیش خواهیم رفت و مطمئن باشید ذهنیت پیروزی نزد ما رشد خواهد کرد.
وی در خصوص برخی بازیکنان نیز اینگونه توضیح داد. دیه گو، تصور می کنم که باید ازادی عمل بیشتری در میدان داشته باشد. ترزگه، او مهاجم بزرگی ست و به راحتی بازی می کند این شایعات است که در کنار او هستند.
دل نری به هدف یووه اشاره کرد و افزود، ما یک هدف داریم، می خواهیم خیلی خوب به امادگی برسیم و در نهایت مسابقات را با تیمی کامل و اماده شروع کنیم و در کلیه مسابقات به پیروزی فکر کنیم، یک یوونتوس بزرگ و پیروز می خواهیم، برای رسیدن به این خواسته تمرینات سختی را پشت سر می گذاریم تا به انچکه ما و تیفوسی های مان می خواهند دست یابیم.
-
هرگز قصد ترک یووه را نداشته و ندارم
20 تیر 1389
همچنان پس از عمل جراحی باید مدت ها دور از میادین فوتبال بماند، حتی شاید او را در پایان سال 2010 نیز نبینیم اما برای بازگشتش منتظر می مانیم. جان لوئیجی بوفون پس از جراحی که پشت سر گذاشته می گوید
جراحی
عمل جراحی بسیار شکننده و حساس بود، زمان زیادی نیست که رها شدم اما احساس خوبی دارم. باید مدت ها دور از میادین باشم اما برای بازگشت سخت تمرین خواهم کرد و با امادگی کامل و بدون کوچک ترین اثری از اسیب دیدگی بازخواهم گشت.
همیشه یووه
من هرگز فکر جدایی از یوونتوس را نکردم، هرگز تصور نکردم که این تیم را ترک کنم، احساساتی که تیفوسی های این تیم به من داشتند مرا به خود جلب می کند و من هرگز از یوونتوس جدا نمی شوم و همیشه یک یوونتوسی می مانم.
دل نری
دل نری یک مربی ایده ال و مناسب است، او همیشه خوب نتیجه گرفته و کیفیت بالایی در مربیگری دارد. یک تیم خوب و هماهنگ را برای یک فصل می سازد و این تیم می تواند به خوبی تا پایان پیش رود. او مربی ست که برای مدت طولانی در یک تیم به راحتی نتیجه می گیرد و این تیم می توانند یووه باشد.
سیستم و بازیکنان
به این مسئله ایمان دارم که دل نری بار دیگر دیه گو را تبدیل به مهره ای موثر می کند. او به این برزیلی اعتماد دارد. استوراری و منینگر نیز در یک سطح هستند و شایستگی های لازم را دارند بنابر این هیچ نگرانی وجود ندارد. موتا و دچلیه نیز سمت چپ یووه را تبدیل به قدرت بزرگی خواهند کرد. گریگرا در کنار مهره جوان مان الچیبیاده و لگروتالیه نیز توان یووه را نشان می دهند. سیسوکو، اکدال، مارتینز و لنفزامه نیز در میانه میدان در کنار دیه گو، امائوری ترزگه و در نهایت الساندرو دل پیرو، این قدرت یوونتوس است و به این مهره ها نیز کیه لینی، یاکوئنتا، ملو، پولسن و بونوچی نیز افزوده خواهند شد. ما با سیستم 2- 4 -4 می توانیم نیروی تهاجمی بیشتری داشته باشیم و به پیروزی دست یابیم.
-
برای همیشه یک یوونتوسی می مانم
20 تیر 1389
حلقه های گل در کنار همخوانی هایی ویژه و هماهنگ برای الساندرو دل پیرو در ملاقات تیفوسی ها با مجموعه یووه در منطقه پینتزولو، استقبال بی نظیر هواداران از یووه به ویژه کاپیتان در کنار سوالات بی شمار و دوربین های فیلم برداری شان هیجان خاصی را به مراسم جشن باشگاه هدیه کرده بود.
الکس هجدهمین فصل حضورش در یوونتوس را جشن می گیرد اما همچنان جوان به نظر می اید، با لبخند به احساسات بی شمار تیفوسی ها پاسخ می دهد و می گوید " هر بار در شروع فصل حس متفاوتی را تجربه می کنم، یک اغاز جدید در کنار حسی تازه "
همیشه یک ارزش و یک محبوب وجود داشته، یک پیراهن و ان پیراهن سیاه و سفید یوونتوس، این هجدهمین فصل من در کنار بانوی پیر خواهد بود، رویاهای زیادی داشتم و دارم، ارزوهایی که با این پیراهن برایم تحقق یافت و خواسته هایی که برای من در زندگی خوشبختی اورد.
کاپیتان به محل ویژه می اید اما با یک دوربین فیلم برداری، این بار او می خواهد از تیفوسی هایش عکس به یادگار بگیرد. با این حرکت دل پیرو، تشویق و احساسات دوست دارانش چهره تازه ای به خود می گیرد و در ادامه الکس با اصرار گروه هواداران از محل ویژه سخنرانی پایین امد تا در کنار انان عکس به یادگار بگیرد و در پاسخ به این سوالات که وضعیت مصدومیتش چطور پیش می رود نیز گفت: خوب هستم و طی یکی الی دو روز اینده به تمرینات گروهی برمی گردم و هیچ مشکلی نیست.
اما تشویق های طرفداران اله با حضور دوباره از در محل سخنرانی ادامه پیدا می کند، همخوانی ها از سر گرفته می شود " یک کاپیتان، یک کاپیتان، الساندرو دل پیرو، یک کاپیتان تنها در یووه وجود دارد، الکس " پینتوریکیو به احساسات این گروه این گونه واکنش نشان می دهد، شانس زیادی داشتم در کنار هم تیمی های بزرگی بازی کردم و از نظر شخصی نیز به پیروزی های زیادی دست یافتم، تصور می کنم که همه این قهرمانان که در این تیم حضور دارند می توانند کاپیتان های بزرگی شوند.
ترک یووه، اله تاکید کرد هیجان و احساسی که تیفوسی ها به او هدیه می دهند عاملی ست که هرگز یوونتوس را ترک نکند " من برای همیشه یک یوونتوسی خواهم ماند. "
اما دل نری، از نظر دل پیرو، او ایده های شفاف و خوبی برای بازگشت تیم به شرایط ارمانی دارد، ما به کمک هایش ایمان داریم. تجربیات زیادی دارد و خصوصیات و ابزار خوبی برای نمایش های قدرتمندانه در اختیار دارد، برای او ارزوی موفقیت دارم.
یکی از تیفوسی ها در خصوص شبکه های ارتباطی و نظر الکس سوال کرد و کاپیتان گفت: تقریقا دو ماه پیش به این شبکه سر زدم، با لذت و هیجان دنبال کردم، خیلی زیاد بودم و احساس خوبی داشتیم. یک جهان استثنایی را در انجا پیدا کردم و راهی مناسب برای نگاه داشتن ارتباط با جهان است.
جام جهانی و نظر کاپیتان در خصوص دیدار فینال، این گونه احساس می شود که اسپانیا توانایی بیشتری دارد اما در یک فینال هیچ چیز مشخص نیست. یک بازی سطح پایین را می توان از همه شرایطش اگاه بود.
-
برتری در اولین دیدار دوستانه ( یووه 6 - 0 ترنتینو )
20 تیر 1389
تیم فوتبال یونتوس ایتالیا در اولین دیدار دوستانه خود در فصل جدید برابر تیم ترنتینو به برتری 6 - 0 رسید، دیداری که در منطقه پینتزولو و با حضور تعداد زیادی از تیفوسی ها برگزار شد. دل نری در این دیدار تیم خود را با سیستم 4 - 4 - 2 به میدان فرستاده بود.
دل نری در ابتدا از استوراری به عنوان دروازه بان استفاده کرد و در خط دفاعی ترکیب جوان و جدید دچلیه - لگروتالیه - الچیبیاده و موتا حضور داشتند که در این دیدار چندان تحت فشار قرار نگرفتند.
در خط میانی لانزافامه - اکدال - مارونه و پاسکواتو به میدان رفتند و در نیمه اول نمایش بسیار خوبی از خود ارائه کردند به گونه ای که در بسیاری از صحنه ها مهاجمان تیم را در موقعیت گلزنی قرار دادند و رضایت مربیان را جلب کردند.
اما از نکات جالب این دیدار حضور دیه گو و ترزگه در خط حمله ی بانوی پیر بود. در خط حمله این دو بازیکن نام آشنا به میدان رفتند که از هماهنگی بسیار بالایی برخوردار بودند و ترزگه دو بار و دیه گو یک مرتبه موفق به گلزنی شدند. دیگر گل های یووه در این دیدار را پاسکواتو - گروسو - گریگرا به ثمر رساندند.
فررو، بونی پرتی و امائوری از جمله بازیکنانی بودند که در حین مسابقه به ترکیب یووه امدند و نمایش خوبی ارائه کردند. به این ترتیب بانوی پیر نخستین دیدار دوستانه خود را با کادر جدید و بازیکنان تازه با برتری چشمگیری اغاز کرد تا امیدها برای امادگی و کسب موفقیت در طول فصل بیشتر و بیشتر شود.
گفتنی است بازی در دقیقه ی 80 به دلیل بارندگی و طوفان شدید نیمه تمام به پایان رسید.