-
مصاحبه عنايتى
از رقابت در استقلال احساس خطر نمى كنم
عنايتى: براى استقلالى شدن دوباره با النصرى ها به مشكل برخوردم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رضا عنايتى تا هفته آينده قرارداد خود با استقلال را در هيأت فوتبال ثبت مى كند. او به دنبال رقابت سخت و فشرده در تيم آبى تهران است تا شايد اين بار هم فكر آقاى گلى را در سر داشته باشد. گفت و گوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
• با النصر تسويه حساب كردى؟
- در حال پيگيرى هستم اما به يكسرى مشكلات برخوردم كه بايد حل شود.
• در چه رابطه اى؟
- يكسرى چيزهاى ناچيز است كه بايد برطرف شود. ۵۰ درصد از مشكلات حل شده و نيمى ديگر از آن باقى مانده است.
• منظورت مسائل مالى است؟
- نه، يكسرى مشكلات از قبل وجود داشته كه برايم دردسرساز هم نمى شود.
• چه زمانى قراردادت را با استقلال در هيأت فوتبال استان تهران ثبت مى كنى؟
- مشخص نيست. به محض اينكه مشكلم در امارات حل شد به ايران مى آيم تا ان شا الله قراردادم با استقلال را به ثبت برسانم.
• پس از ۲ جلسه با مسئولان استقلال به توافق رسيدى. قبول دارى خيلى زود كارهايت جمع و جور شد؟
- بالاخره هر كسى شرايط خاص خودش را دارد. من هنوز قراردادم با استقلال را روى كاغذ نياورده ام. در اين چند جلسه كه با واعظى آشتيانى داشتم ايشان را يك مدير كاربلد و موفق ديدم تا به همين دليل زود استقلالى شوم.
• اين اتفاق در حالى صورت گرفت كه خيلى ها فكر مى كردند تو به تيم قلعه نويى بروى؟
- من و اميرخان سابقه دوستى بالايى با هم داريم. حتى در چند هفته گذشته هم مدام با هم در تماس بوديم. دوستى من با كارم نمى تواند تداخل داشته باشد. به خاطر شرايطى كه داشتم و زندگى در پايتخت اولويت من استقلال بود نه تيمى ديگر كه خوشبختانه به هدفم هم رسيدم.
• در خصوص آمدنت به استقلال از قلعه نويى هم مشورت گرفتى؟
- با ايشان صحبت كردم. اميرخان با باشگاه استقلال هيچ مشكلى ندارد. اتفاقاً او براى تيم و من آرزوى موفقيت و سربلندى كرد.
• احتمال جدايى سياوش اكبرپور از استقلال وجود دارد. مهاجمى كه هميشه با تو زوج خط حمله استقلال را تشكيل مى داد چه نظرى در اين مورد دارى؟
- بالاخره هر بازيكنى در مورد آينده اش تصميم مى گيرد. من نمى توانم به سياوش بگويم كه به خاطر من از استقلال نرود. پس با اين حال دوست دارم در اين مورد با او حرف بزنم. اگر من و اكبرپور با هم در استقلال بازى كنيم خيلى بهتر است تا اينكه او در تيم نباشد.
• اكبرپور، برهانى، مجيدى و عنايتى ۴ مهاجمى هستند كه سابقه حضور در ليگ امارات را دارند. ارزيابى تو از اين رقابت در استقلال چگونه است؟
- صد در صد رقابت بالايى در تيم صورت مى گيرد. اگر رقابت نباشد، ميزان آمادگى بازيكن هم پايين مى آيد. از اين رقابت اصلاً احساس خطر نمى كنم. اتفاقاً بر اين عقيده هستم كه بايد رقابت پرفشارى هم در تيم صورت بگيرد تا ان شا الله ما در رقابت هاى آسيايى در حد و اندازه استقلال باشيم.
• فكر مى كنى اين استقلال با آن تيمى كه ،۲ ۳ سال پيش در آن بازى مى كردى، چقدر متفاوت باشد؟
- طبيعتاً ۸۰ درصد تيم عوض شده و بازيكنان جوانى به آن آمده اند. با اين پتانسيل و آمادگى كه من در تيم مى بينم مطمئنم استقلال مى تواند حرف هاى زيادى براى گفتن داشته باشد.
• نتيجه بازى ايران مقابل امارات دلچسب بود اما عملكرد ملى پوشان هرگز در حد ايده آل نبود. نظر تو در اين خصوص چيست؟
- بچه هاى ما خيلى پراسترس و فشار ظاهر شدند. اگر آن چند بازيكن باتجربه هم در تيم حضور نداشتند، نمى توانستيم بازى را ببريم اما به هر حال اصل ۳ امتياز بازى بود كه خدا را شكر به آن رسيديم. مطمئناً ايران با تمركز و حمايت هاى لازم مى تواند مقابل كره جنوبى هم پيروز شود تا ان شا الله ما حتى به صورت مستقيم هم صعود كنيم.
-
مصاحبه منيعى
با وجود مرفاوى رقابت در استقلال سالم مى شود
منيعى: ناخواسته وارد حاشيه شدم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حاليكه از گوشه و كنار شنيده مى شود ميثم منيعى براى حضورى دوباره در استقلال دچار مشكل است، اين بازيكن تمام اين حرف ها را شايعه هايى از سوى دشمنان خود معرفى مى كند و مدعى است با استقلال تمديد كرده و به دنبال ملى پوش شدن است. منيعى براى فصل جديد اهداف بزرگى را در نظر دارد. گفت و گوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
• برخلاف گفته خودت، صحبت مى شود كه هنوز استقلالى ها با تو تمديد نكرده اند؟
- نه، اين حرف ها فقط شايعه است. من با استقلال تمديد كرده ام.
• اما يكى، دو تن از مسئولان استقلال مى گفتند تو مشكل انضباطى با تيم دارى؟
- اصلاً اين صحبت ها نبوده است. آنهايى كه اين حرف ها را مى زنند، مسئول استقلال نيستند. آنها شايعه ساز هستند و هدفشان خراب كردن من است.
• پس مشكلى براى حضور در استقلال ندارى؟
- من ۲ روز بعد از بازى با الاتحاد تمديد كردم. آن زمان هيچ كسى از تمديد قرارداد من با استقلال خبر نداشت. واعظى و مرفاوى با من صحبت كردند و بنده هيچ مشكلى براى ماندن در استقلال ندارم. مى خواهم در فصل جديد تمام ناكامى هايم را جبران كنم.
• جناح چپ استقلال در فصل گذشته نسبت به راست كم تحرك تر بود. دليل اين مسأله را چه مى دانى؟
- من بازى نكردم كه بخواهم در اين مورد حرف بزنم. آنهايى كه بازى كردند، تحرك تيم را پايين آوردند.
• حملات استقلال هم از جناح راست صورت مى گرفت تا جناح چپ، نظر تو در اين مورد چيست؟
- درست است اما شما قبول داشته باشيد كه بيشتر گل هايى هم كه ما در فصل گذشته خورديم از سمت جناح راست بود. در نتيجه نمى توانيم به قدرت جناح راست اعتقاد داشته باشيم.
• در فصل جديد مى توانى بازيكن فيكس استقلال باشى؟
- من اصلاً فكر بازى در استقلال را نمى كنم.
• چرا؟
- چون مطمئنم فيكس استقلال هستم. اينقدر آمادگى را در خودم مى بينم كه به عنوان يك بازيكن هميشه ثابت، براى تيم به ميدان بروم.
• با آمدن مرفاوى فيكس استقلال مى شوى؟
- نه، فكر مى كنم الان رقابت در استقلال سالم تر شده است تا به همين دليل خودم را فيكس تيم ببينم.
• يعنى در زمان قلعه نويى اين رقابت سالم در تيم ديده نمى شد؟
- به گذشته هيچ كارى ندارم. مطمئنم با مرفاوى رقابت در استقلال سالم مى شود.
• برخى از بازيكنان به اين عقيده هستند چند نفرى به خاطر چاپلوسى در استقلال فيكس شدند. اين نظر تو هم است؟
- بله، حرف هاى آنها را قبول دارم. متأسفانه يك زمان در تيم ما چاپلوسى زياد ديده مى شد.
• اين مسأله چقدر در ثابت بودن و ذخير گى چند نفر در تيم تأثيرگذار بود؟
- من اهل چاپلوسى نبودم. همانطور كه پارسال بارها گفتم هيچ وقت اهل اين برنامه ها نبودم و نيستم. اولين كسى كه در استقلال نسبت به اين مسأله اعتراض كرد خود من بودم. خيلى ناخواسته به حاشيه وارد شدم، هيچ علاقه اى هم به حاشيه ندارم. سال پيش يكسرى افراد دوست داشتند من وارد حاشيه شوم، براى رسيدن به اين هدف هم خيلى كار كردند. الان هم هدف من فقط تيم ملى است. من ميثم منيعى هستم و گذشته فوتبالى ام براى همه مشخص است. در فصل جديد به خدا توكل مى كنم و ثابت مى كنم نه اهل حاشيه هستم و نه اهل چاپلوسى. ان شاءالله با تكيه بر توانايى هايم با استقلال پيراهن تيم ملى را بر تن مى كنم.
• خيلى به ملى پوش شدن اميدوار هستى؟
- اميد ندارم. ايمان دارم كه در فصل جديد ملى پوش مى شوم. اولين هدفم براى فصل جديد بازى در تيم ملى است.
• نظرت در خصوص جدايى قربانى از استقلال چيست؟
- من و پيروز از پايه هاى استقلال در كنار هم بوديم. دوست داشتم او در استقلال مى ماند تا يك سال ديگر را هم در يك تيم بازى كنيم اما به هر حال براى پيروز آرزوى موفقيت دارم و دوست دارم او در تيم جديدش سربلند باشد.
-
مصاحبه بيك زاده
اولويت اولم با لژيونر شدن است
بيك زاده: جناح چپ استقلال از راست قوى تر بود
هاشم بيك زاده در فصل گذشته نتوانست آن طور كه بايد در حد و اندازه هاى مورد انتظار باشد. به همين دليل اين بازيكن حالا در صورت تمديد قرارداد با استقلال به فكر جبران است. به دنبال حضورى ثابت در استقلال تا شايد اينگونه بتواند خودش را نشان بدهد. گفت و گوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
* در چند روز گذشته با مسئولان باشگاه استقلال براى تمديد وارد مذاكره شدى، وضعيت به كجا كشيد؟
- تا چند روز ديگر در اين خصوص تصميم مى گيرم تا ان شاءالله فصل آينده را هم با پيراهن آبى به ميدان بروم.
* يكى از شروطى كه براى تمديد قرارداد گذاشتى، تسويه حساب است؟!
- قانون تمديد همين است. وقتى مطالبات فصل گذشته ام را دريافت نكرده ام كه نمى توانم تمديد كنم. تا حدودى حق و حقوق باقى مانده ام را گرفته ام، ظرف چند روز آينده هم درصد ديگرى از مطالباتم را پس مى گيرم تا مشكلى براى تمديد نداشته باشم.
* گويا از يك تيم دسته دومى آلمان هم پيشنهاد بازى داشتى، چطور شد كه از پيوستن به اين تيم صرف نظر كردى؟
- من هنوز صرف نظر نكرده ام. اتفاقاً پيگير اين مسأله هم هستم. اگر شرايط مساعد شد لژيونر مى شوم.
* در اين خصوص با واعظى آشتيانى هم صحبت كردى؟
- نه، هنوز حرفى نزدم. هروقت حضورم در تيم آلمانى به قطعيت رسيد اين موضوع را با مدير عامل در ميان مى گذارم.
* اولويتت حضور در استقلال است يا لژيونر شدن؟
- اولويت اول من اين است كه در خارج بازى كنم. اگر لژيونر نشدم فصل آينده را هم در استقلال به ميدان مى روم تا ناكامى هاى فصل گذشته ام را جبران كنم.
* قبول دارى بيك زاده فصل گذشته اصلاً در حد انتظار ظاهر نشد؟
- بالاخره مصدوميت ها و جراحى هايى كه داشتم باعث شد نتوانم به اهدافم در تيم دست پيدا كنم. فصل گذشته خيلى بدشانس نشان دادم.
* اما انگار اين بدشانسى ها در هفته هاى پايانى ليگ و بازى هاى آسيايى به اتمام رسيده بود؟
- در رقابت هاى آسيايى خوب كار كردم. اگر بازى ها بيشتر ادامه پيدا مى كرد، حتماً من حرف هاى بيشترى براى گفتن داشتم اما نشد.
* فصل گذشته جناح راست استقلال نسبت به جناح چپ خيلى مقتدرتر بود. نظر تو در اين رابطه چيست؟
- اين تاكتيك ما بود كه حملات از جناح راست صورت بگيرد و گرنه جناح چپ تيم هيچ كم و كسرى نداشت و من فكر مى كنم حتى قوى تر از سمت راست هم بود.
* پيستون هاى چپ استقلال در تركيب، حالتى گردشى داشتند در صورتيكه جناح راست فقط با خسرو حيدرى بود. علت اين موضوع را چه مى دانى؟
- اين نظر مربى بود. وقتى من بازى مى كردم، هم پستى ام مصدوم بود و وقتى من نمى توانستم به ميدان بروم، بازيكن ديگر جايگزينم مى شد. من در پستى بازى مى كردم كه بالاخره در آن رقابت بالا بود و هر چند هفته يك بازيكن ثابت مى شد همين مسأله باعث شد آن هماهنگى هاى لازم در جناح چپ ديده نشود.
* به نظرت كدام يك از پيستون هاى چپ استقلال بهتر از ديگران توانستند خودشان را به اثبات برسانند؟ تو، منيعى يا اميرآبادى؟
- بايد در اين رابطه نظر مربيان را پرسيد و من نمى توانم حرفى بزنم.
* خب خودت فكر مى كنى انتظارات را برآورده كرده اى؟
- اگر اينطور نبود، فصل آينده در استقلال نمى ماندم.
* اينكه مسئولان باشگاه استقلال براى تمديد قرارداد اول سراغ تو را گرفتند دليلش چيست؟
- اعتقادى كه نسبت به من از لحاظ اخلاقى و فنى داشتند باعث شد تا به سراغ من بيايند. اگر اعتمادى وجود نداشت هيچ وقت مسئولان باشگاه سراغم را نمى گرفتند.
* هدفت براى فصل جديد چيست؟
- اينكه ناكامى هاى فصل گذشته را جبران كنم. دوست دارم با استقلال بهترين سال فوتبالى ام را دنبال كنم. با توجه به اراده و انگيزه اى كه از خودم مى بينم، رسيدن به اين هدف را دور از دسترس نمى بينم.
-
مصاحبه سيد صالحي
سيد صالحي: براي حاشيهها استقلالي نشدم
مهاجم ديگري به جمع استقلاليها اضافه شد كه گفته ميشود براي تقويت هرچه بيشتر خط حمله استقلال در نظر گرفته شده است. سيدمهدي سيدصالحي كه پس از سالها حضور در تيم سپاهان اصفهان از فصل پيش آرام آرام به تيمهاي شهر زادگاهش (تهران) نزديك شد و به عضويت پيكان درآمد حالا و در يك تصميمگيري تازه به استقلال پيوست. فوروارد 26 سالهاي كه در اوج پختگي خود را به يكي از دو تيم مطرح پايتخت رسانده تا به قول خودش حقش را از فوتبال بگيرد. با او از هر دري سخن گفتيم كه در ادامه آن را ميخوانيد.
ميداني قرار است در چه تيمي بازي كني؟
(خنده) خب استقلال. منظورتان چيست.
تو در تيم بزرگي مثل سپاهان بودهاي اما به طور حتم بزرگي استقلال قابل قياس با هيچ تيم ديگري در ايران غير از پرسپوليس نيست.
قبول دارم. اتفاقا به همين خاطر به استقلال پيوستم.
از ابتدايش توضيح ميدهي كه چي شد؟
خب من از يك ماه پيش توافقاتي با باشگاه استقلال داشتم كه سرانجام منجر به پيوستنم به اين تيم شد. روز دوشنبه هم جلسه خوبي با آقاي واعظ داشتم و قرارداد دو سالهاي را با استقلال به ثبت رساندم.
اما تو در پيكان فصل موفقي را پشتسر نگذاشتي!
خب شرايط پيكان با سپاهان متفاوت است. من در طول هفت سال حضورم در سپاهان كنار هافبكهايي بازي كردم كه اكثرشان جزو برترينهاي دوران خودشان بودند و اين امر به من كمك ميكرد كه بتوانم درخشش بهتري در خط حمله داشته باشم. البته در پيكان هم عملكرد نسبتا خوبي داشتم و اتفاقا توانستم از همان پيكان در دوران سرمربيگري دايي به تيم ملي هم برسم و در آن دوره در تيم ملي هم بازي كنم. نفراتي كه در پيكان بودند هم قابل قياس با بازيكنان سرشناس سپاهان نبودند.
پس با وجود نفرات كاركشتهاي كه در خط هافبك استقلال حضور دارند حتما اميد زيادي داري كه بتواني در اين تيم بار ديگر همچون چند فصل گذشته بدرخشي؟
ببينيد! فصل گذشته اگر آرش برهاني و سياوش اكبرپور توانستند خيلي گل بزنند به خاطر همان خط هافبك خوب استقلال و در كل انسجام تيمشان بود و فكر ميكنم امسال هم آقاي آشتياني واقعا تيم خوبي را براي فصل بعد جمع و جور كند تا استقلال همچنان مقتدرانه به كارش ادامه دهد.
با ترافيك خط حمله استقلال مشكلي نداري؟
كدام ترافيك؟ مشكلي نخواهم داشت. خب همه ما بازي خواهيم كرد.
... اما مرفاوي كه نميتواند در هر بازي با چهار فوروارد بازي كند. طبيعي است كه همواره دو تن از فورواردها روي نيمكت حضور خواهند داشت، از اين بابت چطور مشكلي نيست؟
خير! به هر حال تيمي مثل استقلال كه داعيه قهرماني در ليگ برتر و درخشش در ليگ قهرمانان آسيا و سپس جام حذفي را دارد بايد بازيكنان همتراز داشته باشد و من هم اگر جاي مديرعامل و سرمربي استقلال بودم سعي ميكردم كه نفرات روي نيمكت و داخل زمين هيچ تفاوتي با يكديگر نداشته باشند. من در سپاهان هم كه بودم كنار مهاجمان بزرگي مثل خطيبي و كريمي بازي ميكردم و هنوز با هم رفاقت داريم. علاوه بر اين من با آرش برهاني، سياوشي و رضا عنايتي دوست صميمي هستم و ما در خارج از زمين و تمرينات با هم رفيق خواهيم بود و در نهايت رقابت سالمي براي رسيدن به تركيب اصلي خواهيم داشت كه اصلا فكر ميكنم اين اتفاق از هر نظر به سود ما خواهد بود. ضمن اينكه قرار نيست كل فصل با آن همه بازي و مسابقه بدون محروميت و مصدوميت سپري شود و به هر حال از ابتدا تا انتهاي فصل هزاران اتفاق مختلف رخ خواهد داد. تيمي كه براي قهرماني بسته ميشود بايد هم كه اينقدر پرقدرت بسته شود.
اي كاش همه مثل تو فكر كنند. آن وقت هيچ مشكلي براي هيچ تيمي رخ نخواهد داد!
من شخصا توكلم به خدا بوده و معتقدم اگر خداوند براي من كاري را صلاح بداند براي موفقيت در آن كمكم ميكند و در غير اين صورت كاري از پيش نخواهم برد. من فصل گذشته با اينكه در تيم پيكان بودم توانستم هشت، 9 گل بزنم و 10-11 پاس گل بدهم و به تيم ملي هم راه پيدا كنم. البته ميدانم استقلال تيم بزرگي است و خودم را براي اين مسايل آماده كردهام.
براي حاشيههاي اين تيم بزرگ هم آماده هستي؟
من بيشتر از هفت سال در سپاهان بودم و سپس به پيكان پيوستم اما هرگز آنچنان كه بايد و شايد به حقم در فوتبال نرسيدم. حالا با اين استدلال كه در استقلال تمام بازيكنان بهتر ديده ميشوند به اين تيم پيوستهام و ميخواهم به جايي بهتر از حالا دست پيدا كنم وگرنه من اسم و رسمم را در اصفهان كسب كردهام. طوري كه خيليها تصور ميكردند من اصفهاني هستم.
... اما قبول داري كه خودت از آن دست نفراتي هستي كه مستعد رفتن به حاشيه هستي؟
چطور؟ مگر من حاشيهاي هستم. من پيش از آمدن به استقلال استخاره كردم و اتفاقا خوب هم آمده است. اگر خدا كمكم كند موفق خواهم شد.
ولي سيدصالحي از آن دست نفراتي است كه پس از پايان بازي خيلي صريحاللهجه با دوربينها و خبرنگاران حرف ميزند و اهل رودربايستي با كسي نيست. اين طرز بيان در استقلال و پرسپوليس ناخودآگاه تو و امثال تو را به حاشيه خواهد برد. برنامهات براي حضور كم حاشيه در اين تيم بزرگ و پرحاشيه چيست؟
من اگر هم صريحاللهجه هستم هرگز به بزرگترها و پيشكسوتهاي فوتبال اهانت نكردهام و احترام هواداران تيم مقابل را نگه داشتهام، اما با اين همه سعي خواهم كرد كه در استقلال كمتر مصاحبه كنم و بيشتر به تمرينات و فوتبالم بپردازم.
-
مصاحبه عنايتى
مطمئن باشيد در استقلال نيمكت نشين نمى شوم
عنايتى: مى دانستم سيد صالحى استقلالى مى شود
رضا عنايتى هفته آينده قرارداد خود با استقلال را به ثبت مى رساند. اين مهاجم به دنبال رقابت در استقلال است تا به عنوان يك بازيكن ثابت به فكر گلزنى باشد. هدف عنايتى در استقلال آقاى گلى نيست. گفت و گوى ما با او را بخوانيد:
•قرار بود اواخر هفته گذشته به ايران باز گردى اما اين اتفاق صورت نگرفت.
- مشكلى ندارم. هنوز ماشين و وسايل منزلم را نفروخته ام و بيشتر به اين دليل سفرم به تعويق افتاده است.
•چه زمانى به تهران مى آيى؟
- ۲ ، ۳ روز ديگر به ايران برمى گردم تا به محض ورودم به تهران قراردادم با استقلال را هم به ثبت برسانم.
•مشكلى با باشگاه النصر ندارى؟
- نه خدا را شكر تمام مشكلات حل شد. برگه تسويه حسابم را هم گرفته ام. انشاءالله از هفته آينده هم در تمرين استقلال حاضر مى شوم.
•پيوستن سيدصالحى به استقلال شايعه عدم آبى پوش شدن تو را به وجود آورد. نظرت در اين رابطه چيست؟
- نه اصلاً چنين چيزى صحت ندارد. آمدن سيد صالحى ربطى به من ندارد. از آبى پوش شدن او خوشحال شدم و براى سيد صالحى در استقلال آرزوى موفقيت دارم. اين را هم بگويم من از چند هفته پيش مى دانستم سيد صالحى قرار است استقلالى شود. طى جلسه اى كه با واعظى آشتيانى داشتم مديرعامل به من گفت قرار است اين مهاجم به عضويت استقلال در بيايد كه من هم گفتم مشكلى از اين جهت با او ندارم و اتفاقاً به دنبال رقابت هم هستم.
•مهاجمان استقلال همه نامى و گلزن هستند. ارزيابى ات از ترافيك مهاجم استقلال چيست؟
- هر كسى كه بهتر باشد براى استقلال به ميدان مى رود. ما در ۳ جبهه مهم بايد به رقابت بپردازيم به همين دليل تيم نياز به اين همه بازيكن دارد. هر تيمى كه بهترين مهره ها را در اختيار داشته باشد بهتر هم مى تواند نتيجه بگيرد. من اين تجمع مهاجم در استقلال را به فال نيك مى گيرم و معتقدم اين مسأله مى تواند به نفع تيم ما تمام شود.
•در خط حمله استقلال با سياوش اكبرپور راحت تر مى توانى كار كنى. درست است؟
- اصلاً چنين چيزى نيست. اين مربى است كه زوج حمله تيم را انتخاب مى كند. من با سياوش رفاقت چندين ساله دارم اما اين دليل نمى شود كه حتما با او بخواهم از خط حمله تيم بازى كنم.
•با توجه به تعدد مهاجم در استقلال، احتمال نيمكت نشينى خودت را مى دهى؟
- مطمئنم در استقلال نيمكت نشين نمى شوم.
•اگر شدى؟
- كارى را مى كنم كه به نفع استقلال باشد اما با اين حال نسبت به توانانى هايم آشنايى كامل دارم و مطمئنم به يكى از فيكس هاى تيم تبديل مى شوم.
•برهانى، اكبرپور و عنايتى در استقلال مدعى آقاى گلى هستند. كدام يك به اين هدف مى رسند؟
- مهم نتيجه گرفتن استقلال است و ما براى رسيدن به اين هدف از خودگذشتگى بايد نشان بدهم. فرقى نمى كند چه كسى آقاى گل شود مهم سربلندى استقلال است كه حتماً ما براى رسيدن به اين هدف تلاش خواهيم كرد.
•تيم ملى از راه يافتن به جام جهانى باز ماند. علت را چه مى دانى؟
- مى خواهم بگويم ما فقط خوب حرف مى زنيم اما در عمل يك چيز ديگر هستيم. وقتى يك چيز را از دست مى دهيم به آه و ناله مى پردازيم. اين موضوع در فوتبال ما ديگر خيلى تكرارى شده است. واقعاً به يك برنامه ريزى جدى نياز داريم. اين حذف، يك شوك منفى براى فوتبال ما بود تا دوباره به عقب برگرديم. اما به هر حال از الان بايد به فكر ۴ سال آينده باشيم. كره شمالى بعد از چند سال به جام جهانى صعود مى كند و آن وقت ما الان بايد در رسيدن به جام جهانى ناكام بمانيم.
•مقصر اصلى اين وسط چه كسى است؟
- نمى توانيم بگوئيم مقصر چه كسى است. ما بى برنامه هستيم و هميشه هم از اين جهت ضربه مى خوريم. من مى گويم از الان بايد به فكر جام جهانى بعدى باشيم وگرنه سرانجام كارمان دوباره همين مى شود.
-
مصاحبه اکبرپور
از امروز تمريناتم را با استقلال شروع ميكنم
اكبرپور: آخر هفته همه چيز را فاش ميكنم
با وجود اينكه از دوشنبه هفته پيش تمرينات استقلال استارت خورد اما به غير از چند بازيكن كه به تازگي با استقلال قرارداد امضا كردند هيچ بازيكني از اين تمرينات استقبال نكرد تا بعد از گذشت دو روز مسوولان استقلال ترجيح دهند به طور موقت تمرينات را تعطيل كنند. از روز شنبه هفته جاري براي دومين بار تمرينات آبيها شروع شد اما باز هم به غير از چند بازيكن جديد استقلال، بازيكنان ديگر اين تيم در تمرينات حاضر نشدند تا مسوولان اين تيم به فكر چارهاي براي اين معضل بيفتند البته يكي از دلايل اصلي عدم حضور آبيپوشان در تمرينات، پرداخت نشدن حق و حقوق آنها از سوي باشگاه است.
سياوش اكبرپور از جمله بازيكناني است كه به رغم داشتن قرارداد با استقلال در تمرينات شركت نميكند و اين روزها خبري از او نيست. شايد اكبرپور هم براي فصل آتي به امارات سفر كند و با يكي از تيمهاي اماراتي قرارداد ببندد.
آقاي اكبرپور چه خبر؟
هيچي، سلامتي فعلاً كه خبر خاصي نيست.
موبايلت را جواب نميدهي و چند وقتي است كه هيچ خبري از تو نيست؟
هستم و مشكلي ندارم.
قصد داري چه كار كني؟
با استقلال قرارداد دارم هنوز هيچ تصميمي نگرفتم. دو سه هفته ديگر تصميم نهاييام را ميگيرم.
دو سه هفته ديگر؟! 2 ماه است ليگ تمام شده و همين طوري استقلال براي فصل آينده مشكل دارد؟
به هر حال من بايد يكي دو هفته صبر كنم بعد تصميم بگيرم.
قصد داري از استقلال جدا شوي؟
شايد، هنوز هيچ چيز مشخص نيست چون چند پيشنهاد دارم.
از چه تيمي؟
تا قطعي نشود هيچ حرفي نميزنم و اسم تيم مورد نظر را نميآورم.
ولي تو گفتي عنايتي در هر تيمي كه بازي كند دوست داري در كنارش باشي حالا كه عنايتي آمده چطور ميخواهي از استقلال جدا شوي؟
هنوز كه نيامده است.
ولي خود عنايتي گفته كه با استقلال قرارداد بسته است؟
نميدانم، شايد اين طور باشد.
اگر قرار باشد از استقلال جدا شوي نياز به رضايتنامه داري؟
بله، بايد باشگاه استقلال رضايتنامهام را صادر كند.
در اين مورد با مسوولان استقلال صحبت كردي؟
نه، تا پيشنهادم قطعي نشود صحبت نميكنم.
گفتي با استقلال قرارداد داري چرا سر تمرينات حاضر نميشوي؟
از فردا (امروز) شركت ميكنم و از اين بابت مشكلي ندارم.
پيش از اين گفته بودي كه اگر تيم ملي به جام جهاني نرفت يكسري مسائل را فاش ميكني؟
اجازه بدهيد، آخر هفته صحبت ميكنم.
الان با آخر هفته چه فرقي ميكند؟!
حتماً فرق ميكند كه ميگويم. آخر هفته تمام مسائل را در مورد تيم ملي فاش ميكنم.
-
مصاحبه عنايتى
فقط روي كاغذ به جام جهاني رفتيم
عنايتي: احتمال استقلالي نشدنم بسيار كم است
اگرچه هنوز پاي برگه قرارداد داخلياش با استقلال را امضا نكرده اما همان صحبتهاي اوليه با مديرعامل باشگاه كافي است تا رضا عنايتي را در ليگ نهم با پيراهن آبي ببينم.
قرار بود اواخر هفته گذشته به تهران برگرديد؟
■ بله اما مراحل تسويه حساب من با باشگاه النصر كمي طول كشيد اما خوشبختانه تمام شد و تا 3-2 روز آينده و پس از انجام كارهاي شخصيام به تهران ميآيم.
گفته بودي از دو تيم اماراتي هم پيشنهاد داري؟
■ من همانروز هم گفتم كه اخلاقا به آقاي واعظ قول دادم تا زمانيكه با استقلال به نتيجه نرسم با هيچ تيمي بطور جدي مذاكره نميكنم با اينكه 3-2 پيغام هم از آنها داشتم.
يعني امكان دارد كه با استقلال به توافق نهايي نرسيد؟
■ احتمالش خيلي ضعيف است.
در اين مدت با باشگاه تماس داشتيد؟
■ فقط 2 بار با مديرعامل .
شما كه به توافقات اوليه رسيده بوديد چرا قبل از رفتن به امارات آن را نهايي نكرديد؟
■ باشگاه در جريان بود كه من بايد پس از آخرين مذاكرهمان خيلي زود به امارات ميرفتم، به همين دليل موفق به امضاي قرارداد نشدم.
با حضور شما اكبرپور، سيدصالحي، مجيدي و احتمالا برهاني در خط حمله استقلال بازي كردن و فيكس شدن سخت نخواهد بود؟
■ حتما سخت است اما تيمي كه بايد در سه جام حضوري قدرتمند داشته باشد بايد در هر سه خطوطش بازيكنان مطرحي در اختيار بگيرد، اين نفراتي هم كه شما اسم برديد همه از مهاجمان خوب هستند، من هم تلاش ميكنم بهترين بازيهايم را انجام دهم. ضمن اينكه پس از چند بازي پشت سر هم شايد نياز به استراحت بازيكنان اصلي هم باشد.
به نظرت امسال ميتوانيد از عنوان قهرماني دفاع و ناكامي ليگ قهرمانان آسيا را جبران كنيد؟
■ بسيار اميدوارم، در فصل گذشته ليگ قهرمانان نتايج بدست آمده همه را دچار شوك كرد كه اميدوارم شوك مثبتي براي اين فصل باشد.
تعداد زيادي از بازيكنان در اولين جلسه تمرين حضور نداشتند و ...
■ تا حدودي طبيعي است چون بعضيها در اردوي تيم ملي بودند و چند نفري هم قراردادشان نهايي نشده و معمولا يكهفته زمان ميبرد تا شكل واقعياش را بهدست آورد.
بازي با كره جنوبي را ديدي؟
■ بله، واقعا حسرت خوردم كه نتوانستيم 8 دقيقه پاياني دروازه را محافظت كنيم و متاسفانه اتفاقي كه نبايد رخ ميداد به وقوع پيوست و ما 4 سال از فوتبال دنيا عقب مانديم.
چه عواملي را در اين ناكامي سهيم ميداني؟
■ ببينيد در زمان قرعهكشي همه ميگفتند كار آساني داريم و روي كاغذ ما را به آفريقا فرستادند اما يكسري عوامل مثل اعتماد نكردن به جوانترها، خالي شدن يكباره تيم ملي از باتجربهها و ... باعث اين مهم شد.
بهعنوان سوال آخر، وقتي برگردي قراردادت با استقلال را امضا ميكني؟
-
مصاحبه محمدی
با غلامپور مشكلي ندارم
محمدي: ديگر به پرسپوليس برنميگردم
ايران ورزشي - محمد محمدي و بهزاد غلامپور از گذشته اختلافهايي با هم دارند. به همين خاطر از زماني كه بهزاد غلامپور به عنوان مربي دروازهبانان استقلال معرفي شد خبر فسخ قرارداد محمدي با استقلال بر سر زبانها افتاد اما به دليل عدم حضور محمدي در ايران و سفرش به خارج از كشور شرايط ارتباط با اين بازيكن مهيا نشد تا اينكه روزگذشته محمدي به ايران بازگشت و توانستيم طي تماس تلفني صحت اين ماجرا را از زبان خودش جويا شويم.
غيبت داشتي؟!
■ با كسب اجازه از كادر فني استقلال به آلمان سفر كرده بودم و نميتوانستم سر تمرين حاضر شوم.
در غيابت شايعاتي شده بود؟
■ چه شايعهاي؟!
اينكه قرار است قراردادت را با استقلال فسخ كني؟
■ خودتان هم ميگوييد شايعه، اين حرفهايي كه درآوردند كذب محض است و من قراردادم را با استقلال فسخ نميكنم.
اما گفته ميشود با غلامپور مشكل داري؟
■ نه، اگر اختلافي هم بوده تمام شده و من بازيكن حرفهاي هستم و هيچوقت به اين جور چيزها توجه نميكنم.
از قرار معلوم پرسپوليسيها هم براي جذبت اقدام كردند؟
■ اصلا چنين چيزي صحت ندارد. اگر اينطور بود پيشنهادشان قبل از پيشنهاد استقلال به دستم ميرسيد. تازه خودم هم دوست ندارم ديگر به پرسپوليس برگردم.
پس در تمرين استقلال حاضر ميشوي؟
■ بله قرار است در تمرينات شركت كنم و از اين بابت مشكلي ندارم.
-
مصاحبه برهانی
برهاني: با واعظ صحبت كنم بعد جواب مي دهم
ايران ورزشي - اينطور كه از شواهد و پيگيريهاي برهاني پيداست اين بازيكن قصد ندارد براي فصل آينده در استقلال بماند و دوباره حال و هواي رفتن به امارات به سرش زده است. حتي گفته ميشود مذاكرات برهاني با تيم عجمان جدي شده است و به زودي با اين تيم اماراتي قرارداد ميبندد.
چرا در تمرينات استقلال شركت نميكني؟
■ فعلا استراحت مي كنم تا خستگيام برطرف شود.
اين طور كه به نظر ميرسد از عدم صعود تيم ملي به جام جهاني خيلي ناراحتي؟
■ همين طور است، حضور در جام جهاني براي هر بازيكن اتفاق بزرگي است كه متأسفانه ميسر نشد.
فكر ميكني در اين اتفاق چه كسي مقصر است؟
■ نبايد دنبال مقصر بگرديم، ما خوب بازي كرديم ولي بدشانسي آورديم.
بابت بازي نكردنت ناراحت نيستي؟
■ نه ما همه يك تيم بوديم و براي يك هدف تلاش ميكرديم. مهم نيست كه بازي نكردم.
با استقلال تمديد نمي كني؟
■ فعلا استراحت مي كنم و بعدا در اين ارتباط تصميم ميگيرم.
گفته ميشود قصد داري به امارات بروي؟
■ پيشنهاد دارم اما اول با آقاي واعظ صحبت ميكنم و بعد جواب اماراتيها را ميدهم.
-
مصاحبه قلعهنويي
زمان مديريت دادكان را ببينيد
قلعهنويي: براي جشن استقلال دعوت نشدم
ايران ورزشي- امير قلعه نويي دو سه هفتهاي است كه تمرينات آمادهسازي سپاهان را آغاز كرده و اميدوار است بتواند فصلي موفق را در اين تيم پرطرفدار سپري كند. قلعهنويي حالا كه همه افشين قطبي را مورد انتقاد قرار دادهاند نظر مخالفي دارد. او ميگويد كه در برهه زماني فعلي نبايد تمام تقصيرات را گردن قطبي انداخت. از نظر قلعه نويي در نرفتن به جام جهاني مقصر افراد ديگري هستند. كساني كه بدون داشتن اطلاعات كافي فوتبال كشور را به دست گرفتهاند.
زودتر از خيلي تيمها تمرينات آمادهسازي خود را آغاز كردهايد. وضعيت چطور پيش ميرود؟
هفته دوم تمرينات بدنسازي خود را صبح و بعداز ظهر پشت سر ميگذاريم. در حال حاضر يكي دو مشكل كوچك داريم كه سعي مي كنيم هر چه زودتر آنها را برطرف كنم.
چه مشكلاتي؟ آيا با مديران يا بازيكنان دچار مشكل شدهايد؟
نه خير، يك مشكل درگير بودن دو مليپوش ما با بازيهاي ملي بود كه از چند روز ديگر ميتوانيم آنها را در اختيار داشته باشيم. مشكل دوم هم اين است كه بازيكنان خارجي در اردوي خارج از كشور به تيم اضافه ميشوند. به غير از اين دو مشكل شرايط خوب پيش ميرود و مديريت وضعيت ايدهآلي براي ما فراهم كرده است.
آيا انتظار شما در فصل نقل و انتقالات از سوي باشگاه برآورده شده است؟
از ليستي كه باشگاه داده بودم دو نفر ديگر مانده اند تا جذب تيم شوند. اگر آنها هم به سپاهان بيايند انتظارات من به طور كلي محقق شده است.
در حال حاضر بحث اصلي فوتبال روي تيم ملي است. هر كس هم شخصي را به عنوان مقصر معرفي مي كند. شما به عنوان سرمربي سابق تيم ملي چه فردي را به عنوان مقصر اصلي ناكامي معرفي ميكنيد؟
وقتي موفقيت يا شكستي حاصل ميشود همه در آن سهيم هستند اما اينكه بخواهيم در اين شرايط قطبي را سيبل كنيم درست نيست. قطبي پيش از سه بازي اخير مدام ميگفت حتما تيم ملي را به جام جهاني ميبرد و فكر ميكنم با اين اظهار نظر توقع مردم را بالا برد.
يعني از نظر شما كسب 5 امتياز از سه بازي آن هم اين بازيهاي سنگين ايدهآل نيست؟
بايد ببينيم كه آيا 5 امتياز ما را به هدفمان رسانده يا خير. وقتي نتوانستيم با اين 5 امتياز به جام جهاني برويم نشان مي دهد كه اين 5 امتياز براي ما مفيد نبوده و بايد امتيازهاي بيشتري ميگرفتيم.
فكر ميكنيد نرفتن به جام جهاني چه تبعاتي براي فوتبال ما داشته باشد؟
به نظر من جام جهاني از المپيك هم بزرگتر است. حضور در جام جهاني منافع سياسي، فرهنگي و ورزشي فراواني دارد و حضور نداشتن يك كشور ميتواند بسيار تلخ باشد اما بايد از اين تلخ بودن درس گرفت. اگر بخواهيم فوتبالمان درست شود بايد آن را به دست افراد متخصص بسپاريم. زمان مديريت دادكان در فدراسيون را ببينيد كه فوتبال ما چقدر رو به جلو بود. اميدوارم در دوره آتي رياست جمهوري تغييراتي ايجاد شود تا بتوانيم زودتر به سوي هدف خود پيشروي كنيم.
و سوال آخر. شايعه شده كه تصميم گرفتهايد در جشن قهرماني استقلال حضور نداشته باشيد. آيا اين مسأله درست است؟
فعلا نه كسي از من براي حضور در اين جشن دعوت كرده و نه ميدانم كه چه تاريخي اين جشن برگزار ميشود. هر وقت دعوت شدم درباره حضور در اين مراسم صحبت ميكنم.