تيم ملي فوتبال ايران يك پله سقوط كرد
در تازهترين ردهبندي فيفا، فوتبال ايران با يک پله سقوط مواجه شد.
در فهرست جديد فيفا، تيم ملي فوتبال ايران در پايان ماه آوريل با کسب 575 امتياز به رده 48 جهان سقوط کرد.
در اين فهرست تيم هاي ژاپن (چهاردهم)، استراليا (بيستم) و کرهجنوبي (سي ويکم) شدند و به عنوان رقباي همقارهاي بالاتر از تيم ملي ايران جاي گرفتند. بدين ترتيب ايران تيم چهارم آسيا لقب گرفت.
اسپانيا با 1857 امتياز در صدر جدول به عنوان بهترين تيم جهان باقي ماند. پس از آن هلند (1702امتياز)و برزيل 1425 ، دوم و سوم شدند.
فهرست 10 تيم برتر جهان به اين شرح است:
1- اسپانيا 1857 امتياز
2- هلند17020 امتياز
3- برزيل 1425 امتياز
4- آلمان1413 امتياز
5-آرژانتين1267 امتياز
6-انگليس 1163 امتياز
7-اروگوئه 1094
8-پرتغال 1052 امتياز
9-ايتاليا1019 امتياز
10-کرواسي991 امتياز
ترابيان: نبايد درباره ليست کيروش زود قضاوت كرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرپرست تيم ملي فوتبال ايران گفت: کيروش در اولين نشست رسانهاياش درباره ليست بازيکنان دعوت شده به تيم ملي توضيح خواهد داد اما نبايد درباره رويکرد او نسبت به بازيکنان مختلف و تيم ملي در مقطع فعلي زود قضاوت کرد.
عباس ترابيان درباره ليست بازيکنان دعوت شده به تيم ملي فوتبال ايران توسط کارلوس کیروش و انتقادهايي که اين فهرست به دنبال داشته اظهار کرد: به هر حال بعد از بررسيهايي که او و دستيارانش در مسابقات داخلي ما به عمل آوردهاند، اين فهرست را تهيه کردند. البته اين ليست ممکن است در آينده تغيير کند و بازيکنان مختلفي در فواصل گوناگون به تيم ملي رفت و آمد کرده و مورد ارزيابي از نزديک و دقيق کیروش قرار گيرند.
ترابيان در پاسخ به اين سوال که گرچه شما به عنوان رييس کميته روابط بينالملل فدراسيون و سرپرست تيم ملي نميتوانيد پاسخگوي اين مساله باشيد اما به هر حال بارها بر جوانگرايي کیروش، برنامه بلندمدت او و... تاکيد داشتيد، با اين اوصاف فکر ميکنيد دليل دعوت شدن بعضي بازيکناني که سنوسال بالايي دارند چون حسن رودباريان، ابراهيم ميرزاپور، سعيد دقيقي، محمد نصرتي، علي کريمي که براي تيمش شالکه چندان به ميدان نرفت، پژمان نوري و... چه ميتواند باشد، اظهار کرد: به هر حال او در اولين نشست مطبوعاتياش پاسخگوي اين مسايل خواهد بود. فکر ميکنم بهتر است زود قضاوت نکنيم. کیروش توضيحات لازم را در آينده ارايه ميکند.
ترابيان درباره علت دعوت نشدن جواد نکونام و اينکه شايعه شده ناراحتي او از فدراسيون به دليل عدم پرداخت پاداش به مليپوشان در پايان جام ملتها، ميتواند نقشي در اين تصميم داشته باشد، خاطرنشان کرد: به هيچ وجه چنين مسايلي نيست. از نظر کیروش نکونام به تيم ملي دعوت است. او حتي يکي از دستيارانش را به اسپانيا فرستاد تا با جواد و باشگاهش هم صحبت کند. رقابتهاي لاليگا امشب هم در جريان است. تنها به دليل حضور نکونام در اسپانيا نام او اکنون در ليست نيست وگرنه او جزو بازيکنان مدنظر کیروش بوده که بارها دربارهاش صحبت کرده است.
سرپرست تيم ملي با بيان که فعاليت بعضي بازيکنان در ادامه بازيهاي جام حذفي و حضور در برنامههاي تيم اميد علت دعوت نشدن برخي بازيکنان در مقطع فعلي بوده درباره نبود کريم انصاريفرد و آرش افشين هم خاطرنشان کرد: انصاريفرد، افشين و نيز حميد عليعسگر بازيکناني هستند که مدنظر کیروش بودند اما در حال حاضر تيم اميد به آنها نياز مبرم دارد. طبيعي است که او اين بازيکنان را در اختيار تيم اميد قرار بدهد. اين بازيکنان از جمله جوانان آيندهداري هستند که ميتوانند در سالهاي بعد قدرتها تيم ما باشند.
اولين تمرين تيم ملي زير نظر كيروش آغاز شد
اولين تمرين تيم ملي فوتبال ايران زير نظر سرمربي جديد آغاز شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تيم ملي فوتبال ايران از امروز تمرينات خود را با حضور کارلوس کيروش آغاز کرد.
نخستين تمرين تيم ملي زير نظر اين مربي پرتغالي از ساعت 17:15 در ورزشگاه دستگردي آغاز شد.
26 بازيکن در اين تمرين حضور دارند و قرار است حمودي و رضا نوروزي امشب به اردوي تيم ملي ملحق شوند.
كيروش: امروز روز غمگيني براي فوتبال ايران است
سرمربي تيم ملي ايران با اشاره به درگذشت ناصر حجازي گفت: امروز، روز غمگيني براي فوتبال ايران است.
کارلوس کيروش پيش از تمرين تيم ملي فوتبال ايران با اشاره به درگذشت ناصر حجازي گفت: امروز، روز غمگيني براي فوتبال ايران است. درگذشت يکي از بزرگترين بازيکنان فوتبال ايران را تسليت ميگويم. به دليل درگذشت حجازي تمرين را با يک دقيقه سکوت آغاز کرديم.
وي در ادامه در خصوص سن بازيکنان دعوت شده به اردوي تيم ملي اظهار داشت: همين موضوع که انتقاد در خصوص ليست تيم ملي وجود دارد يعني شرايط تيم ملي براي مردم و رسانهها مهم است.
کيروش ادامه داد: برخيها انتقاد ميکنند چون علت دعوت بازيکنان را نميدانند و من وظيفه خود ميدانم که علت دعوت برخي از بازيکنان را به آنها اعلام کنم. هدف از برگزاري اردويهاي فعلي تيم ملي، شناخت بيشتر من از بازيکنان است تا در اردوهاي بعدي از وجود آنها استفاده کنم.
سرمربي تيم ملي خاطرنشان کرد: 12 بازيکن دعوت شده به اردوي تيم ملي بين 21 تا 22 سال سن دارند. برخي از آنها در تيم اميد و زير نظر منصوريان کار ميکنند و نميتوانيم همزمان از وجود آنها در دو تيم استفاده کنم. از 28 بازيکن دعوت شده تنها 4 بازيکن بالاي 30 سال سن دارند.
کيروش افزود: افرادي که دعوت شدهاند شايستگي داشتند و فرصت دارند تا تواناييهاي خود را نشان دهند. اين بازيکنان را دعوت کردم تا هم من از آنها و هم آنها از من شناخت پيدا کنند. بازيکنان تيمهاي اوساسونا، پرسپوليس، سپاهان و فولاد خوزستان را دعوت نکردهايم و قطعاً در اردوهاي آينده بازيکنان اين چند تيم را هم دعوت ميکنم.
وي عنوان کرد: اردوهاي تيم ملي در ايران 3 مرحله خواهد داشت و پس از آن اسامي نهايي اعلام ميشود. اين 3 مرحله فرصت خوبي است تا به شناخت کامل برسم.
سرمربي تيم ملي در رابطه نتايج تيم ملي در ديدارهاي دوستانه تصريح کرد: در شرايط کنوني به دنبال آناليز هستم تا بهترينها را دعوت کنم. تمام بازيکناني که در تيمهاي بزرگسالان و اميد فعاليت ميکنند به دنبال آينده خوب براي تيم ملي هستند. من بازيکنان را بر اساس سن و سال دعوت نميکنم و تنها ملاکم براي دعوت بازيکنان ميزان شايستگي آنها است. در حال حاضر شرايط خوب است و هيچ مشکلي وجود ندارد.
كنفرانس خبري كيروش لغو شد
در پي درگذشت ناصر حجازي مسئولان فدراسيون فوتبال نشست خبري سرمربي تيم ملي را لغو کردند.
قرار بود نشست خبري کارلوس کيروش ساعت 16 امروز در ورزشگاه دستگردي برگزار شود اما به دليل درگذشت ناصر حجازي اين نشست به دستور مسئولان فدراسيون لغو شد.
ناصر حجازي امروز به دليل بيماري سرطان درگذشت تا جامعه ورزشي ايران در غم و اندوه او روز تلخي را تجربه کنند.
كيروش: امروز روز غمگيني براي فوتبال ايران است
سرمربي تيم ملي ايران با اشاره به درگذشت ناصر حجازي گفت: امروز، روز غمگيني براي فوتبال ايران است.
کارلوس کيروش پيش از تمرين تيم ملي فوتبال ايران با اشاره به درگذشت ناصر حجازي گفت: امروز، روز غمگيني براي فوتبال ايران است. درگذشت يکي از بزرگترين بازيکنان فوتبال ايران را تسليت ميگويم. به دليل درگذشت حجازي تمرين را با يک دقيقه سکوت آغاز کرديم.
وي در ادامه در خصوص سن بازيکنان دعوت شده به اردوي تيم ملي اظهار داشت: همين موضوع که انتقاد در خصوص ليست تيم ملي وجود دارد يعني شرايط تيم ملي براي مردم و رسانهها مهم است.
کيروش ادامه داد: برخيها انتقاد ميکنند چون علت دعوت بازيکنان را نميدانند و من وظيفه خود ميدانم که علت دعوت برخي از بازيکنان را به آنها اعلام کنم. هدف از برگزاري اردويهاي فعلي تيم ملي، شناخت بيشتر من از بازيکنان است تا در اردوهاي بعدي از وجود آنها استفاده کنم.
سرمربي تيم ملي خاطرنشان کرد: 12 بازيکن دعوت شده به اردوي تيم ملي بين 21 تا 22 سال سن دارند. برخي از آنها در تيم اميد و زير نظر منصوريان کار ميکنند و نميتوانيم همزمان از وجود آنها در دو تيم استفاده کنم. از 28 بازيکن دعوت شده تنها 4 بازيکن بالاي 30 سال سن دارند.
کيروش افزود: افرادي که دعوت شدهاند شايستگي داشتند و فرصت دارند تا تواناييهاي خود را نشان دهند. اين بازيکنان را دعوت کردم تا هم من از آنها و هم آنها از من شناخت پيدا کنند. بازيکنان تيمهاي اوساسونا، پرسپوليس، سپاهان و فولاد خوزستان را دعوت نکردهايم و قطعاً در اردوهاي آينده بازيکنان اين چند تيم را هم دعوت ميکنم.
وي عنوان کرد: اردوهاي تيم ملي در ايران 3 مرحله خواهد داشت و پس از آن اسامي نهايي اعلام ميشود. اين 3 مرحله فرصت خوبي است تا به شناخت کامل برسم.
سرمربي تيم ملي در رابطه نتايج تيم ملي در ديدارهاي دوستانه تصريح کرد: در شرايط کنوني به دنبال آناليز هستم تا بهترينها را دعوت کنم. تمام بازيکناني که در تيمهاي بزرگسالان و اميد فعاليت ميکنند به دنبال آينده خوب براي تيم ملي هستند. من بازيکنان را بر اساس سن و سال دعوت نميکنم و تنها ملاکم براي دعوت بازيکنان ميزان شايستگي آنها است. در حال حاضر شرايط خوب است و هيچ مشکلي وجود ندارد.
بابازاده مربي دروازهبانان تيم ملي فوتبال شد
حميد بابازاده به عنوان مربي دروازهبانهاي تيم ملي فوتبال ايران انتخاب شد.
بر اساس اعلام عباس ترابيان سرپرست تيم ملي، حميد بابازاده به عنوان مربي دروازهبانان تيم ملي فوتبال انتخاب شد. وي در تمرين عصر امروز حضور يافت و رسما کار خود را آغاز کرد.