ناني: اصرار بر پيروزي رمز موفقيت پرتغال بود.
هافبک تيم ملي فوتبال پرتغال بر اين باور است که اصرار او و هم تيميهايش و اعتماد به نفس آنها به خود، دليل اصلي پيروزي مقابل چک بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش ايسنا، پرتغال با تک گل کريستيانو رونالدو موفق شد چک را شکست دهد و به مرحله نيمه نهايي يورو 2012 صعود کند.
لوئيس ناني هافبک پرتغال بر اين باور است که اصرار بر پيروزي و ايمان بازيکنان به توانايي و قدرت خود عامل اصلي پيروزي آنها مقابل چک و صعود به نيمه نهايي رقابتها بود.
هافبک منچستر يونايتد، افزود: از اين که توانستيم چک را شکست دهيم و به مرحله نيمه نهايي صعود کنيم، بسيار خوشحالم. بازيکنان چک در اين ديدار بازي هماهنگي را ارائه دادند و اجازه فضاسازي را به ما ندادند. دفاع آنها نمايش خوبي داشت. ما فرصتهاي زيادي را بر روي دروازه حريف خلق کرديم و خوشبختانه در نهايت رونالدو موفق شد روي پاس زيبايي مونتينيو گل پيروزي ما را به ثمر رساند.
ناني درباره اين سوال که عامل اصلي پيروزي پرتغال در اين ديدار چه چيزي بود، گفت: بر اين باورم که رمز پيروزي ما در اين ديدار اصرار بر پيروزي و ايمان بازيکنان به توانايي خود بود. پرتغال در اين ديدار براي پيروزي به ميدان آمده بود و خوشبختانه به هدف خود رسيد.
وي درباره اين سوال که دوست دارد در نيمه نهايي با فرانسه بازي کند يا اسپانيا؟ گفت: در حال حاضر به بازي آينده فکر نميکنم اجازه بدهيد فعلا از اين پيروزي لذت ببريم.
پرتغال در مرحله نيمه نهايي بايد به مصاف برنده ديدار فرانسه با اسپانيا برود.
رونالدو: گل را به پسرم هديه کردم.
ستاره پرتغالي بعد از گلزني درمقابل چک، اعتماد به نفس بيشتري به دست آورده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کريستيانو رونالدو، ستاره پرتغال در ديدار ديشب تيمش مقابل جمهوري چک بود. تک گل رونالدو در دقيقه 79 اين بازي بود که پرتغال را به مرحله نيمه نهايي اين رقابتها رساند و کريس از اين بابت مملو از شادي و شعف بود.
ستاره پرتغالي در پايان اين بازي گفت:« دراين بازي سه بار توپ را به تيرک کوبيدم ولي درنهايت توانستم گل پيروزي تيمم را به ثمر برسانم.»
او در آناليز ديدار تيمش مقابل جمهوري چک گفت:« بازي فوق العاده اي را به اجرا گذاشتيم؛ آن هم در مقابل حريفي که بختي براي گلزني نداشت.»
خيلي ها معتقدند که رونالدو با درخشش دراين رقابتها گام بزرگي در کسب توپ طلاي امسال برداشته؛هرچند که خود رونالدو نظر ديگري دارد:« فکر نمي کنم که يورو نقش سرنوشت سازي در انتخاب برنده توپ طلا داشته باشد؛ ولي مي تواند دراين انتخاب تاثير داشته باشد.»
حريف آتي پرتغال، درمرحله نيمه نهايي يورو، براي رونالدو فرق خاصي نمي کند:« فرانسه يا اسپانيا برايم فرقي ندارند. در هر صورت بازي 50-50 خواهد بود.»
نحوه شادي رونالدو بعد از بازکردن دروازه چک و کلماتي که رو به دوربين برزبان آورد، تعبيرهاي متعددي داشت ولي خود رونالدو دراين باره گفت:« من اين گل را به پسرم هديه کردم؛دقيقا همان کاري که بعد از گلزني به هلند هم انجام دادم. با اين گل، اعتماد به نفس بيشتري گرفتم.»
رونالدو: از انتقاد منتقدانم عصباني نميشوم.
مهاجم تيم ملي فوتبال پرتغال گفت: از انتقاد منتقدانم عصباني نيستم؛ حتي مسي هم منتقدان خودش را دارد.
به نقل از ساکروي، کريستيانو رونالدو تأکيد کرد که مشکلي با منتقدانش در رقابتهاي يورو 2012 ندارد.
مهاجم رئال مادريد پس از اينکه نتوانست مقابل آلمان و دانمارک در مرحله گروهي عملکرد فوقالعادهاي را به نمايش بگذارد، با انجام بازيهاي جذاب در ديدار با هلند و چک پاسخ منتقدانش را داد.
وي در اين باره اظهار داشت: هيچ وقت نميتوانيد همه را راضي نگه داريد، اما از انتقاد منتقدانم عصباني يا خشمگين نميشوم.
رونالدو افزود: هرچه ستاره بزرگتري شويد، فشار بيشتري بر روي شما وارد ميشود تا بازي قابل قبولي از خود ارائه دهيد و مردم را از خود راضي نگه داريد. حتي مسي هم منتقدان خودش را دارد.
مهاجم رئال مادريد اظهار داشت: من اين مسئله را به عنوان بخشي از دغدغههاي يک فوتباليست حرفهاي ميپذيرم. مردان بزرگ ميتوانند از اين موضوع چشمپوشي کنند و بازي خودشان را ادامه دهند.