به هرصورت این بازی باباخت اینتر تموم شد ولی اینتر باید قدر امتیاز هارو بدونه که ممکنه میلان یا یوونتوس یا رم قهرمان بشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
به هرصورت این بازی باباخت اینتر تموم شد ولی اینتر باید قدر امتیاز هارو بدونه که ممکنه میلان یا یوونتوس یا رم قهرمان بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پارسال که حقمون بود نشدیم امیدوارم امسال بشیم...:afarin:
یوونتوس هم دوباره به مدعی ها اضافه شد این کارمون خیلی سخته مخصوصا میلان که خیلی قوی شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این هم جدول هفته اول
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گاسپرينى اين بازى رو فداى ليگ قهرمانان كرد وگرنه چه لزومى داشت پاتزينى رو نيمكت نشين كنه؟! ولى به نظر من امسال هم ميلان بزرگترين مانع سر راه قهرمانى اینتر ميتونه باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
قانون های نا نوشته تو فوتبال زیاده که یکیشو خودت اشاره کردی گل نزنی گل میخوری...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خودت که میدونی من اینتری هستم علیرضا رو نمیدونستیم که حالا فهمیدیم...:hehee:
نقل قول:
آره این 3 بازی واقعا سخته و باید تمام تلاششو برای پیروزی تو این 3 بازی و اونم رفت و برگشت داشته باشه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohazalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میلان . یووه و رم مانع های قهرمانی امسال هستن...
نقل قول:
یووه همیشه جز مدعی ها بوده...
من تو ایتالیا طرفداره اینترم تو ایران طرفداره پرسپولیس تو انگلیس منچستریونایتد تو اسپانیا رئال مادرید.واز این که طرفداره اینترم خوشحالم.
یووه همیشه جز مدعی ها بوده...[/quote]
درسته ولی امسال یه چیز دیگه شده.
تو بیش از 70% شبیه منی فقط یه جا به جایی مختصر اینم اینکه تو انگلیس من طرفدار آرسنال و تو اسپانیا هم طرفدار بارسا و والنسیا هستم...البته اینو هم بگم که منچستر و رئال مادرید هر 2 تیم های قدرتمند و بزرگی هستن...نقل قول: