-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله به امریکا می روم اما ...
2 اردیبهشت 1389
اخباری که امروز در خصوص اینده کاپیتان منتشر شد با واکنش سریع تیفوسی های یووه و دل پیرو مواجه شده و در همین فاصله اندک انبوهی از سوالات توسط هواداران برای سایت شخصی و فیس بوک کاپیتان بیانکونری ارسال شد تا محبوبیت و ارزشمندی این مهره مشهور بار دیگر به اثبات برسد.
الکس که از نگرانی هواداران در خصوص اینده اش مطلع شده بلافاصله به این گروه پاسخ داد تا انان از نگرانی خارج شوند. " دوستان عزیز، برای پاسخ به این سوال که این روزها بسیار پرسیده می شود باید بگویم، بله حقیقت دارد، من تابستان امسال به امریکا می روم اما برای تعطیلات و سپس باز می گردم، مطئنا. "
-
پس از محرز شدن اشتياق يووه براي استخدام بنيتس
زاكروني: كار خودم را انجام ميدهم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال يوونتوس با توجه به ناكاميهاي اخير خود برابر انتشار خبر رسمي مذاكره يووه با بنيتس سكوت كرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از توتواسپورت ايتاليا، رافائل بنيتس در سفر اخير مالك باشگاه يوونتوس به انگليس چراغ سبز خود را روشن نگاه داشت و از علاقه قلبي خود براي هدايت يوونتوس ايتاليا گفت.
آلبرتو زاكروني سرمربي يوونتوس در اين خصوص گفت: من كار خودم را انجام ميدهم و اخبار منتشر شده در روزنامهها تاثيري در كار من ندارد. به قراردادم با يوونتوس پايبند هستم و تا پايان راه به كار خود ادامه ميدهم.
-
درپي فاش شدن مدارك جديد
هواداران يوونتوس تهديد به تحريم مسابقات كالچو كردند
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال يوونتوس ايتاليا تهديد كردند در صورتي كه به خواستههاي آنها مبني بر بازپسگيري جام قهرماني سال 2006ترتيب اثر داده نشود، كالچو را تحريم خواهند كرد.
به گزارش مانيتورينگ فارس و به نقل از شبكه تلويزيوني الجزيره، با گذشت بيش از 4سال از حكم دادگاه ايتاليا مبني بر سقوط تيم فوتبال يوونتوس به مسابقات ليگ (سري B)؛ با فاش شدن مدارك و دلايل جديدي مبني بر احتمال غلط بودن آن اتهامات، بار ديگر اين مسئله در ايتاليا جنجالبرانگيز شده است.
مدارك جديدي كه در اين باره فاش شد، موجب شده است حدود 40هزار نفر از طرفداران اين تيم با ارسال درخواستي به دفتر اين باشگاه خواستار اجراي عدالت در حق اين تيم شوند.
بر اين اساس، مهمترين خواسته هايي كه در اين نامه ذكر شده است عبارتند از بازپسگيري جام قهرماني سري A ايتاليا و اعطاي آن به تيم يوونتوس در سال 2005و 2006 و عذرخواهي رسمي مقامات فدراسيون ايتاليا از باشگاه يوونتوس و جبران خسارت مالي وارده به تيم.
4سال قبل به اتهام تباني مسئولان باشگاه يوونتوس با كميته داوران و برخي داواران از جمله "پاپاراتي "، تمام قهرمانيهاي يووه در دوران "لوچانو موجي " زير سوال رفت.
با برگزاري جلسات مختلف، در نهايت حكم نهايي دادگاه ورزشي كشور محروميتها و مجازاتهاي باشگاههاي متخلف را صادر كرد. با حكم اعلام شده باشگاه يوونتوس به سري B تبعيد شد، دو اسكودتوهاي يووه از اين تيم بازپس گرفته شد و به تيم رقيب و دشمن هميشگي، اينتر داده شد (اسكودتوهاي بيست و هفتم و بيست و هشتم در دو فصل 2005 و 2006 كه با كاپلو به دست آمده بود)، "لوچانو موجي " مدير و نماينده اصلي يووه به مدت پنج سال از حضور در تمامي صحنهها و مسوليتهاي ورزشي كشور محروم و از كار بركنار شد.
انتهاي پيام/
farsnews.ir
-
مسوولان يوونتوس در آستانه مذاكره با بنيتس
رييس باشگاه فوتبال يوونتوس ايتاليا ظرف چند روز آينده براي مذاكره با رافائل بنيتس سرمربي تيم ليورپول، راهي انگليس ميشود.
به نقل از ديلي ميل، ظاهرا ژان كلود بلان پيشنهادي چهار ساله به ارزش ۱۶ميليون پوند را براي بنيتس آماده كرده است گفته ميشود بلان در مورد گرفتن موافقت بنيتس براي امضاي قرارداد در پايان فصل كاملا مطمئن است به همين منظور ميخواهد با اين مربي اسپانيولي و مدير برنامه هايش در مورد مفاد قرارداد و امكان دادن بودجه ۷۰ميليون پوندي به وي براي نقل و انتقالات صحبت كند.
مسوولان باشگاه يوونتوس با توجه به دو بازي آينده ليورپول مقابل اتلتيكو مادريد در جريان مسابقات برگشت نيمه نهايي ليگ اروپا و همچنين ديدار يكشنبه آينده اين تيم با صدرنشين رقابتهاي ليگ برتر انگليس يعني چلسي، بايد براي مذاكره با بنيتس از باشگاه ليورپول كسب اجازه كنند تا اين جلسه تاثيري بر عملكرد ليورپول نگذارد.
ليورپول پس از شكست ۱بر ۰در بازي رفت مقابل اتلتيكو، براي برد به آنفيلد ميرود.
بنابراين گزارش، مسوولان باشگاه يوونتوس ميخواهند تا هفته آينده از تصميم نهايي بنيتس در مورد قبول پيشنهاد آنها مطمئن شوند.
Parsfootball.com
-
رد شايعه مذاكره با تورينيها
كاپلو: تمايلي براي همكاري با يوونتوس ندارم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس گفت: تمايلي به همكاري با يوونتوستورين ندارم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديليميل، فابيو كاپلو اظهار داشت: اخباري كه در مورد همكاري من با يوونتوس منتشر شده است شايعه بوده و صحت ندارد. هيچ تماسي با يوونتوس ندارم و حتي در صورت دريافت، هيچ ميل و انگيزهاي براي انجام چنين همكاري ندارم.
اين مربي 64 ساله افزود: در گذشته با يووه كار كردهام؛ ولي حتي اگر با پيشنهاد نيز مواجه شوم، آن را رد ميكنم.
وي ادامه داد: براي تيمي نظير يووه، بايد يك مربي جوان و بسيار با انرژي انتخاب كرد تا بتوان انتظار تحول و پيشرفت داشت. من براي چنين كاري مناسب نيستم.
كاپلو كه از سال 2008 تاكنون زمام امور تيم ملي انگليس را در اختيار داشته و آن را به جام جهاني 2010 آفريقايجنوبي هدايت كرده است، در سالهاي 2004 الي 2006 با توريني ها همكاري كرد.
farsnews.ir
-
ستاره چك به دلآلپي بازخواهد گشت
ندود مربي احتمالي يوونتوس
خبرگزاري فارس: يك روزنامه چاپ چك نوشت: پس از يك سال دوري پاول ندود به يوونتوس ايتاليا باز خواهد گشت.
به گزارش خبرگزاري فارس، روزنامه بلژكو در گزارشي در اينباره نوشت: براساس اخبار موجود مقامات يووه مايل هستند پاول ندود به جمع راه راه پوشان توريني بازگردد. البته وي براي بازگشت به ميدان و انجام بازي، مدنظر نيست.
اين نشريه افزود: مقامات توريني خواهان ندود به عنوان مربي هستند. البته براي هدايت تيم بزرگسالان باشگاه، اين چهره تجربه كافي ندارد و آنها تمايلي به ريسك ندارند؛ ولي پيشبيني ميشود ندود كه 8 سال براي اين تيم بازي كرده، در رده جوانان يا اميدها در دلآلپي مشغول بكار شود.
در اين گزارش آمده بازيكن پيشين چك و تورين، پس از بازنشستگي در دورههاي مربيگري حضوري فعال داشته است.
ندود 37 ساله تابستان گذشته پس از انجام 244 بازي و 51 گل زده براي تيم مذكور بازنشسته شد. او پيشتر براي لاتزيو رم ايتاليا و اسپارتاپراگ و دوكلاپراگ كشورش بازي كرد. در تيم كشورش 91 بار حضور يافت و 18 گل به ثمر رساند.
انتهاي پيام/
farsnews.ir
-
بوفون پيشنهاد منسيتي را رد كرد
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم فوتبال يوونتوس پيشنهاد 75 ميليون يورويي منچسترسيتي انگليس را رد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديلي اكسپرس، جانلوئيجي بوفون، بهترين دروازهبان دنيا به زعم بسياري از كارشناسان فوتبال، پيشنهاد ارزشمند منچسترسيتي را رد كرد.
اين در حالي است كه بوفون حتي در سال سياه يوونتوس نيز اين تيم را تنها نگذاشت و براي سال آينده نعمت بزرگي براي اين تيم محسوب ميشود و هواداران اين تيم نميتوانند حتي شايعه ضعيف مربوط به اين خبر را در خود هضم كنند.
بوفون در اين باره گفت: مرا مردم به اينجا رساندهاند و روزي كه بخواهند از اين تيم ميروم. آينده من در اختيار وكيلم يا باشگاهم نيست بلكه مردم در اين مورد تصميم ميگيرند.
انتهاي پيام/
farsnews.ir
-
هفته سي و ششم كالچو ايتاليا/
يووه در سرزمين فرشتگان
خبرگزاري فارس: در دومين شب از هفته سي و ششم كالچو ايتاليا يوونتوس در خانه كاتانيا موسوم به سرزمين فرشتگان ميهمان است.
به گزارش خبرگزاري فارس، شاگردان زاكروني با توجه به شوك وارد شده به باشگاه در سطح مالكيت يوونتوس، بهانهاي براي ناكامي در بازي حساس فردا شب برابر كاتانيا ندارند.
اين كه چرا در آستانه دادگاه رسيدگي به فساد مالي و شايعه بروز مافيايي ديگر در پشت پرده يوونتوس شاهد تغيير مالكيت اين باشگاه هستيم در آيندهاي نزديك روشن خواهد شد اما در هر حال هواداران يوونتوس كه بي ترديد طاقت يك رسوايي اخلاقي و مالي ديگر را ندارند در چند بازي باقي مانده از فصل تنها انتظار پيروزي داشته و نميتوانند باز هم شاهد شكستهاي بيانكونر باشند.
در ديگر ديدار مهم فردا شب اينترميلان كه با آقاي خاص به فينال ليگ قهرمانان اروپا صعود كرده ميهمان لاتزيو خواهد بود.
در دو بازي حساس امشب نيز، مردان رانيهري در تيم رم در زمين پارما ميهمانند و فرصت دارند گامي دوباره براي فتح صدر جدول بردارند.
تيم دهم جدول انگيزه بالايي براي به آب و آتش زدن برابر رم ندارد و همتيميهاي توتي ميتوانند براي پيروزي و بازگشت به صدر جدول تلاش كنند.
ميلان تيم سوم جدول (64 امتياز)نيز در خانه خود، سنسيرو ميزبان فيورنتينا است.
farsnews.ir
-
زاكروني: يوونتوس شايسته قهرماني بود
سرمربي تيم فوتبال باشگاه يوونتوس ايتاليا، تيمش را شايسته قهرماني در اين فصل از کالچو دانست.
آلبرتو زاکروني گفت: يووه در اين فصل مي توانست در سريA ايتاليا به قهرماني برسد اما مجموعه اي از مصدوميت ها و بدشانسي ها موجب شد تا از رسيدن به اين عنوان باز بمانيم.
وي افزود: از ميانه راه به کاروان يووه ملحق شدم و مسئول بي فکريهاي برخي نيستم؛ اما نمي خواهم چيزي را توجيه کنم و قبول دارم که متهم رديف اول اين ناکاميها هستم.
بيانکونري با تساوي يک بر يک مقابل کاتانيا در بازي يکشنبه شب گذشته اميدهايش براي قرار گرفتن در رتبه چهارم و حضور در رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا فصل آينده را نيز از دست داد.
آنها در صورتي که بتوانند به رتبه ششم جدول دست پيدا کنند، مي توانند فصل آينده در ليگ اروپا حضور داشته باشند.
زاکروني در پايان ادامه داد: اين تيم شايستگي کسب عنوان قهرماني را داشت؛ اما مشکلات زيادي براي ما رخ داد و اکنون تنها بايد اميدوار به حضور در ليگ اروپا باشيم. هفته به هفته شرايط سخت تر مي شود و ما مشکلات زيادي را به دليل مجموعه اي از مصدوميت ها متحمل مي شويم.
Football3.ir
-
ديه گو: نميتوانم اين ناكاميها را تحمل كنم
بازيکن گلزن تيم فوتبال يوونتوس ايتاليا بابت ناکاميهاي اخير تيمش ابراز تاسف و ناراحتي کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ستاره برزيلي تيم فوتبال يوونتوس ايتاليا اميدوار بود تا بتواند يک بار ديگر و در رقابتهاي فصل بعد در مسابقات اروپايي حاضر باشد که اين اتفاق با توجه به خداحافظي يوونتوس با رتبه چهارم رخ نداد.
ديه گو، ستاره خط مياني باشگاه يوونتوس در نشست خبري خود گفت: تساوي يک بر يک برابر کاتانيا به هيچ وجه توجيه پذير نيست و ما نبايد در اين بازي اين چنين نتيچه ميگرفتيم.
وي افزود: نميتوانم اين ناکامي ها را تحمل کنم و شايد بهتر باشد مدتها سکوت کنم.
وي ادامه داد: مي دانستيم که کار سختي را پيش رو داريم. کاتانيا هميشه در خانه نهايت تلاشش را براي پيروزي به کار مي گيرد. متاسفانه نتوانستيم بازي خوب و هميشگي خود را به نمايش بگذاريم.
ديه گو پس از آنکه تابستان گذشته از وردربرمن به يووه پيوست، فصل بسيار سختي را پشت سر گذاشت. او با قراردادي 24 ميليون يورويي از وردربرمن به يووه پيوست.
Football3.ir