چلسی با گل لمپارد با پاس تری و گل تری با پاس لمپارد استوک سیتی رو حذف کرد:afarin:تا در نیمه نهاییFA cup به مصاف استون ویلا بره:chelsia:
نمایش نسخه قابل چاپ
چلسی با گل لمپارد با پاس تری و گل تری با پاس لمپارد استوک سیتی رو حذف کرد:afarin:تا در نیمه نهاییFA cup به مصاف استون ویلا بره:chelsia:
ميخوام بدونم كدوم يكيتون خداييش از ته قلب به برد چلسي در مقابل اينتر اميد داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid chelsea [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من به چلسی ایمان دارم می بره اگه نبرد هیچ وقت فراموش نمی کنم این جریان رو :khahesh::khahesh::khahesh::khahesh::khahesh:
دقایقی پیش چلسی با گلهای دروگبا(2بار)الکس و مالودا وستهام را در هم کوبید:jeddiiiii:؛حالا چلسی با اختلاف 1امتیاز نسبت به منچستر اوله:nishkhand:؛دروگبا هم با زدن 2گل در لیگ 21 گله شد و خودش رو به رونی 23 گله نزدیک کرد:chelsia:
هفته سی و دوم رقابتهای لیگ برتر امشب بابرگزاری دیدارهایی آغاز شد. در یکی از مهمترین بازیها چلسی موفق شد تا با پیروزی پرگل 7بر1مقابل استون ویلا برای ساعاتی هم که شده به صدرجدول بازگردد و در انتظار لغزش یونایتد در دیدار امشبش باشد.
گلها: لمپارد (15، 44(پنالتی)، 62(پنالتی)، 90)، مالودا (57 و 68) و کالو (83) و کرو (29) برای استون ویلا
چلسی قبل از این هم به تساوی 1-1مقابل بلکبرن رسیده بود و بعدش 5-0 پورتسموث رو برد؛و اما در مورد 4 گل لمپارد در بازی مقابل استون ویلا بگم که الآن با این 4 گل صد و پنجاه و یکمین گلش برای چلسی در هر رقابتی و همچنین صدمین گلش در لیگ برتر با چلسی رو زد و الآن سومین گلزن برتر کل تاریخ چلسی هست
برد چلسی رو تبریک میگم روحم شاد شد
سلام
منچستر رو هم بردیم این بار در الدترافرد تا دیگه هیچ حرف و حدیثی نباشه،آنجلوتی هم ثابت کرد از فرگوسن برتره
سلام
چلسی بعد از برد7-0استوک سیتی لیورپول رو هم مثل بازی رفت با دو گل شکست داد.گلها رو دروگبا روی پاس عقب اشتباه جرارد و لمپارد روی پاس آنلکا به گل تبدیل کردند.دروگبا با این گل به رونی 26 گله رسید
:chelsia:
چلسی با 3گل دروگبا،2گل آنلکا،1گل لمپارد،1گل کالو،
و 1 گل اشلی کول ویگان رو نابود کرد و قهرمان لیگ شد:jeddiiiii::jeddiiiii::jeddiiiii:
در ضمن همه ی بازیکن ها عالی بودند و دروگبا آقای گل لیگ شد
:chelsia::chelsia::chelsia::chelsia::chelsia: