-
بنگر: پرسپوليس امسال مدعي اول قهرماني است.
مدافع پرسپوليس ميگويد اين تيم مدعي نخست قهرماني در ليگ برتر است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محسن بنگر درباره شكست پرسپوليس برابر صبا در ديداري تداركاتي گفت: بدن بازيكنان هنوز تحت فشار تمرينهاي سنگين بدنسازي است و فكر نميكنم شكست در يك بازي تداركاتي آن هم در دوران بدنسازي چندان مهم باشد.وي ادامه داد: طبيعي بود كه نتوانيم با آمادگي كامل مقابل صبا به ميدان برويم اما فكر ميكنم كم كم فشار بدنسازي از روي بدنهاي ما برداشته خواهد شد و ميتوانيم تا پيش از آغاز ليگ به بهترين شرايط بدني برسيم.بنگر درباره انتخاب ژوزه به عنوان سرمربي پرسپوليس هم گفت: درست است كه انتخاب مربي كمي طولاني شده بود اما به هر حال اين كار ا نجام شد و همه ما منتظر هستيم كه بهترين نتايج را با اين مربي بگيريم. شك نكنيد كه پرسپوليس در اين فصل مدعي اول قهرماني است.
-
نزول پرسپولیس در رده بندی برترین باشگاه های جهان.
در تازهترین ردهبندی بهترین تیمهای باشگاهی جهان استقلال و پرسپولیس به ترتیب با یک و ۷۲ پله سقوط مواجه شدند اما سپاهان یک پله صعود کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از سایت فدراسیون آمار و تاریخ فوتبال جهان، تیم استقلال که در آخرین ردهبندی 400 تیم باشگاهی برتر جهان در رتبه 105 جای داشت، در رنکینگ بهترینها تا ماه ژوئن یک پله سقوط کرد و به رده 106 رسید.آبیپوشان برای این منظور118 امتیاز کسب کردند. همچنین سپاهان با 115.5 امتیاز یک پله صعود کرد و در رده 112 جای گرفت. پرسپولیس نیز با کسب 73 امتیاز 72 پله سقوط کرد. سرخپوشان از رده 219 به رده 291 نزول کردند.در این فهرست بارسلونا با 356 امتیاز اول شد و تیم سانتیاگو شیلی با 335 امتیاز در رده دوم جای گرفت. رئال مادرید اسپانیا نیز با 295 امتیاز سوم شد.همچنین آتلتیکومادرید اسپانیا، بایرنمونیخ آلمان، بوکاجونیورز آرژانتین، چلسی انگلیس، آسانسیون پاراگوئه، ولز سارسفیلد آرژانتین و بیلبائو اسپانیا چهارم تا دهم شدند.
-
عكس روز : "جواهرات خانوادگي پرسپوليس" قرارداد خود را ثبت كردند.
مهدي مهدوي كيا و علي كريمي دو جواهر خانوادگي پرسپوليس قرارداد سفيد امضاء خود را امروز به طور رسمي در هیئت فوتبال تهران ثبت كردند.
-
گزارش تصویری : رونمایی از لباس فصل آینده پرسپولیس.
مراسم رونمایی از لباس فصل آینده تیم پرسپولیس و جشن نیمه شعبان با حضور بازیکنان و پیشکسوتان این تیم برگزار شد. گزارش این مراسم به روایت عکس:
-
قانون جدید برای بازیکنان پرسپولیس/ خداحافظی بدنساز قرمزپوشان و جلسه ویژه خوزه با رویانیان
خبرنگار سرخ : مانوئل خوزه برای بازیکنان پرسپولیس در تمرینات این تیم قانونهای جدید گذاشت.
به گزارش خبرنگار سرخ مانوئل خوزه سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس روز پنجشنبه با حضور در تمرینات این تیم رسماً کار خود را با قرمزپوشان آغاز خواهد کرد.
وی در تمرینات روز چهارشنبه پرسپولیس دقایقی حضور پیدا کرد و در جلسهای با کادر فنی و بازیکنان اعلام کرد که از این به بعد بازیکنان باید یک ساعت زودتر قبل از تمرین در ورزشگاه درفشیفر باشند و 30 دقیقه قبل از شروع تمرین باید با پوشیدن لباسهای فرم آماده جلسه با کادر فنی و مرور تمرینات روزانه باشند.
همچنین با توجه به آمدن مانوئل خوزه و دستیارانش امروز مشخص گردید که چیذری بدنساز پرسپولیس در آستانه خداحافظی از قرمزپوشان قرار گرفت با توجه به اینکه خوزه اعتقاد ویژه به دستیارانش دارد رفتن مرتضی کرمانیمقدم و باقری نیز از جمع کادر پزشکی قرمزپوشان پس از یک هفته قطعی شده است وضعیت عاشوری نیز به زودی قرار است بررسی شود.
همچنین مانوئل خوزه سرمربی پرسپولیس همراه با رویانیان دیشب چهارشنبه در یکی از هتلهای تهران جلسهای را برگزار کردند. در این جلسه مانوئل خوزه برنامههای ریز خود را در 6 ماه اول سال به مدیرعامل باشگاه پرسپولیس داد.
-
پنجشنبه استارت خوزه با پرسپولیس/ تمرین امروز با حضور عاشوری، پشت درهای بسته.
با نظر کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس، تمرین عصر امروز بدون حضور اصحاب رسانه و هواداران برگزار می شود.
تمرین بعدازظهر امروز (چهارشنبه) با حضور محسن عاشوری، پشت درهای بسته و بدون حضور هواداران و اصحاب رسانه برگزار می شود. تمرین روز پنجشنبه سرخپوشان نیز با حضور مانوئل خوزه سرمربی جدید این تیم برگزار و پس از آن خبرنگاران می توانند با سرمربی جدید پرسپولیس گفتگو کنند.
-
عاشوری: بازیکنان فهمیدند اسمها بازی نمیکنند/ پشت در ماندن هواداران خواست من نبود
خبرنگار سرخ : مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ماندن هواداران امروز پشت در ورزشگاه خواسته من نبود.
محسن عاشوری ، پس از اتفاقات تمرین امروز اظهار داشت: ابتدا باید بگویم من در این مدت هر کاری را که انجام دادم به خاطر پرسپولیس و هوادارانش با همکارانم درباره آن مشورت کردم اما متأسفانه در این وسط شیطنتهایی هم بود.
وی افزود: قبل از بازی دوستانه با صبا چندین نفر به من زنگ زدند و گفتند بازی کنسل شده این در شرایطی بود که این خبر اصلاً درست نبود و نمیدانم برخیها دنبال چه اهدافی بودند به نظر من بازیکنان پرسپولیس در بازی برابر صبا متوجه شدند که اسمها بازی نمیکنند و هر کسی که تلاش و زحمت بکشد مزد آن را خواهد گرفت.
عاشوری ادامه داد: در بازی برابر صبا قرار بود هواداران داخل ورزشگاه نشوند اما با خواست پروین از طریق سرپرست تیم این اتفاق افتاد من هیچ وقت به هواداران بیاحترامی نمیکنم اما هواداران از لحاظ فنی داخل تیم نیستند که اطلاعات کامل داشته باشند. بازیکنان ما در شرایطی که تخلیه انرژی شدند در برابر صبا به میدان رفتند اما متأسفانه برخی از هواداران با تیکه به بازیکنان در تمرینات شینطت میکنند اگر من خواستم هواداران نباشند تأیید بازیکنان نیز پشت سر این موضوع بود تا به پرسپولیس کمک شود.
عاشوری خاطرنشان کرد: من برنامههایم را تا اولین بازی لیگ برتر نوشتم و آن را به مسئولان باشگاه دادم من گفتم هر هفته دو بار هواداران بیایند و بازیکنان محبوب خود را ببینند اتفاقی بود که زمان دنیزلی هم افتاد اما آن وقت هیچکس حرفی نزد و الان خیلیها میگویند این تصمیم عاشوری حرف و حدیث روی آن زیاد است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: از فردا دیگر تصمیمگیرنده تیم کس دیگری است و حتی باید این را به هواداران بگویم که من به بازیکنان گفتهام که آنها حق دارند در جاروجنجال جذب بازیکنان پرسپولیس چهرههای محبوب خود را ببینند من امروز هم مانع حضور هواداران در ورزشگاه درفشیفر نشدم و فقط برنامههایم را به باشگاه دادم.
-
آغاز تمرینات پرسپولیس با حضور مانوئل خوزه
خبرنگار سرخ : سرمربی پرتغالی تیم فوتبال پرسپولیس از صبح امروز کار خود را با این تیم رسما آغاز کرد.
به گزارش خبرنگار سرخ ، مانوئل خوزه پرتغالی که بامداد چهارشنبه با حضور در تهران هدایت پرسپولیس را برعهده گرفت، از ساعت 9:30 امروز با حضور در تمرینات این تیم، کار خود را با سرخپوشان آغاز کرد.
خوزه از ساعت 8 صبح در ورزشگاه درفشیفر حضور پیدا کرد تا مقدمات تمرین را فراهم کند. رویانیان، مدیرعامل پرسپولیس نیز از ساعت 8:45 وارد درفشیفر شد.
بازیکنان هم از ساعت 9 با حضور در زمین تمرین آماده آغاز تمرین بودند. پس از 30 دقیقه جلسه در رختکن ورزشگاه درفشیفر، استارت کار سرخپوشان با مانوئل خوزه زده شد.
-
کريمی: در آلمان هم اینقدر مالیات نمی دادند.
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس هنگام ثبت قراردادش از رقم سنگین مالیات قراردادش شکایت کرد.
علی کریمی که امروز قراردادش با پرسپولیس را در هیئت فوتبال استان تهران ثبت کرده به هنگام ثبت قراردادش معترض بود.علی کریمی که امروز در هیئت فوتبال استان تهران قراردادش با پرسپولیس را برای فصل جدید ثبت کرده در صحبت های خصوصی اش با مهدی مهدوی کیا از مبلغ سنگین مالیات قراردادش به شدت شاکی بود.باشگاه خبرنگاران می گوید این مساله باعث شده کریمی سوالات خبرنگاران را پاسخ ندهد و با آنها مصاحبه نکند.کریمی در این رابطه به مهدوی کیا گفت: من در آلمان که بازی می کردم هم اینقدر مالیات نمی دادم که در ایران چنین رقم هایی باید پرداخت کنیم.این در شرایطی بود که مهدی مهدوی کیا در محل حاضر بود و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
-
گزارش تصویری : ثبت قرارداد کاپیتان های پرسپولیس.
گزارش ثبت قرارداد مهدی مهدوی کیا و علی کریمی ، کاپیتان های پرسپولیس در هیات فوتبال استان تهران به روایت عکس:
-
خوزه مانوئل و رویانیان در تمرین پرسپولیس حاضر شدند.
سرمربی جدید پرسپولیس به همراه محمد رویانیان در تمرین قرمزپوشان حضور پیدا کرد.
خوزه مانوئل سرمربی جدید پرسپولیس به همراه محمد رویانیان، مدیرعامل باشگاه دقایقی قبل در میان تشویق شدید هواداران در ورزشگاه درفشی فر حضور پیدا کردند.آنها ابتدا از امکانات درفشی فر دیدن کردند و سپس نظاره گر تمرین شدند.
-
کریمی: مشکلی برای تمدید قرارداد نبود/ امیدوارم سال خوبی با پرسپولیس داشته باشیم.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هیچ مشکل خاصی برای ثبت قراردادم نبود و خوشبختانه این اتفاق افتاد.
علی کریمی پس از ثبت قرارداد با پرسپولیس گفت: خوشحالم که یک سال دیگر در خدمت باشگاه بزرگ پرسپولیس و هواداران پرشورش این تیم هستم. مشکل خاصی برای تمدید قراردادم نبود و امروز هم بر خلاف شایعات امروز هم دیدید این اتفاق افتاد.وی افزود: امیدوارم که سال خوبی را با کادر جدید در پرسپولیس داشته باشم تا دل هواداران را شاد کنیم، خوشبختانه تیم خوبی داریم و من هم تمام تلاشم را میکنم تا باز هم جواب اعتماد مردم خودم را بدهم.
-
جلسه پروین، خوزه و رویانیان/ تشویق سرمربی پرتغالی در تمرین امروز.
تمرین امروز بعدازظهر پرسپولیس با حضور مانوئل خوزه، رویانیان و علی پروین برگزار شد.
مرین تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 18 بعدازظهر امروز در ورزشگاه درفشیفر دنبال شد. در این تمرین بازیکنان ابتدا بدنهای خود را گرم کردند و سپس به کار با توپ با توپهای هندبالی، شوت به دروازه و سانتر از جناحین و ضربه به گل پرداختند.
* حدود 250 هوادار در تمرین امروز حضور پیدا کردند. وقتی که از حضورشان در ورزشگاه جلوگیری به عمل آمد، علیه عاشوری شعارهایی سر داده و شمارش معکوس را برای خداحافظی او اعلام کردند اما بعد از گذشت ساعاتی از تمرین به داخل ورزشگاه آمدند.
* مانوئل خوزه به همراه محمد رویانیان پس از گذشت 25 دقیقه از تمرین در ورزشگاه درفشیفر حضور پیدا کرد. آنها ابتدا از قسمتهای مختلف ورزشگاه به صورت دقیق بازدید کردند و سپس در کنار زمین عملکرد قرمزپوشان را زیرنظر گرفتند.
در همین هنگام بود که علی پروین نیز در ورزشگاه حضور پیدا کرد. او ابتدا با ناراحتی هواداران که چرا اجازه نمیدهند به داخل ورزشگاه بیایند، مواجه شد ولی به آنها قول داد که این مشکل را به زودی حل میکند.
* پس از گذشت 40 دقیقه از تمرین جلسهای در کنار زمین میان رویانیان، خوزه و علی پروین انجام شد.
*یادداشتبرداریهای مانوئل در زمین در نوع خود جالب بود.
* خبرنگاران ابتدا در کانکس مخصوص خود نشسته بودند اما با حضور مانوئل بر روی سکوها منتقل شدند.
* مربی پرتغالی در حاشیه تمرین امروز به شدت تشویق شد.
*باقری در تمرین امروز در نقش یک دروازهبان به تمرین پرداخت.
* به غیر از مانوئل دو دستیار خارجی وی نیز در تمرین امروز حضور داشتند. قرار است به زودی دستیار دیگر سرمربی پرتغالی پرسپولیس به ایران بیاید.
* خوزه مانوئل بعد از 65 دقیقه و دیدار با بازیکنان ورزشگاه درفشیفر را ترک کرد. رویانیان نیز پس از 70 دقیقه از درفشی فر خارج شد.
* قرار است در جلسه امشب قرارداد مانوئل خوزه با باشگاه پرسپولیس رسما امضا شود و وی از فردا کار خود را با پرسپولیسیها آغاز کند.
* در پایان تمرین پرسپولیسیها در قالب دو تیم به فوتبال دستگرمی پرداختند.
-
عاشوری: بازیکنان فهمیدند اسمها بازی نمیکنند/ پشت در ماندن هواداران خواست من نبود.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ماندن هواداران امروز پشت در ورزشگاه خواسته من نبود.
محسن عاشوری پس از اتفاقات تمرین امروز اظهار داشت: ابتدا باید بگویم من در این مدت هر کاری را که انجام دادم به خاطر پرسپولیس و هوادارانش با همکارانم درباره آن مشورت کردم اما متأسفانه در این وسط شیطنتهایی هم بود.وی افزود: قبل از بازی دوستانه با صبا چندین نفر به من زنگ زدند و گفتند بازی کنسل شده این در شرایطی بود که این خبر اصلاً درست نبود و نمیدانم برخیها دنبال چه اهدافی بودند به نظر من بازیکنان پرسپولیس در بازی برابر صبا متوجه شدند که اسمها بازی نمیکنند و هر کسی که تلاش و زحمت بکشد مزد آن را خواهد گرفت.عاشوری ادامه داد: در بازی برابر صبا قرار بود هواداران داخل ورزشگاه نشوند اما با خواست پروین از طریق سرپرست تیم این اتفاق افتاد من هیچ وقت به هواداران بیاحترامی نمیکنم اما هواداران از لحاظ فنی داخل تیم نیستند که اطلاعات کامل داشته باشند. بازیکنان ما در شرایطی که تخلیه انرژی شدند در برابر صبا به میدان رفتند اما متأسفانه برخی از هواداران با تیکه به بازیکنان در تمرینات شینطت میکنند اگر من خواستم هواداران نباشند تأیید بازیکنان نیز پشت سر این موضوع بود تا به پرسپولیس کمک شود.عاشوری خاطرنشان کرد: من برنامههایم را تا اولین بازی لیگ برتر نوشتم و آن را به مسئولان باشگاه دادم من گفتم هر هفته دو بار هواداران بیایند و بازیکنان محبوب خود را ببینند اتفاقی بود که زمان دنیزلی هم افتاد اما آن وقت هیچکس حرفی نزد و الان خیلیها میگویند این تصمیم عاشوری حرف و حدیث روی آن زیاد است.وی در پایان خاطرنشان کرد: از فردا دیگر تصمیمگیرنده تیم کس دیگری است و حتی باید این را به هواداران بگویم که من به بازیکنان گفتهام که آنها حق دارند در جاروجنجال جذب بازیکنان پرسپولیس چهرههای محبوب خود را ببینند من امروز هم مانع حضور هواداران در ورزشگاه درفشیفر نشدم و فقط برنامههایم را به باشگاه دادم.
-
نشست خبري مانوئل خوزه به زمان دیگری موکول شد.
كنفرانس مطبوعاتي سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس که قرار بود امروز برگزار شود به زمان دیگری موکول شد.
مانوئل خوزه از صبح امروز(پنجشنبه) به صورت رسمی کارش را در پرسپولیس آغاز خواهد کرد.این مربی پرتغالی که با قراردادی یک ساله هدایت سرخپوشان را برعهده گرفته از ساعت 9:30 صبح امروز و همزمان با آغاز تمرین پرسپولیس در ورزشگاه درفشیفر کارش را در این تیم آغاز میکند.مسئولان این باشگاه قصد داشتند امروز نشست خبری خوزه را برگزار کنند اما در آخرین تصمیمگیری مقرر شد این مربی در حاشیه تمرین روز پنجشنبه پاسخگوی خبرنگاران باشد و نشست خبری وی در روز دیگری برگزار شود.
-
رویانیان: چون واقعیت را میگویم مرا میکوبند/ خوزه قرار است قهرمان بماند.
مدیرعامل پرسپولیس در جمع هواداران این تیم با بیان اینکه چون واقعیت را میگوید او را میکوبند گفت: راستش را میگویم حتی اگر این موضوع باعث شود بروم.
محمد رویانیان در حاشیه تمرین امروز پرسپولیس و در حالی که هواداران این تیم همچنان از بابت منع حضور در تمرینات گلایهمند هستند در جمع آنها حاضر شد و با تبریک عید بزرگ نیمه شعبان گفت:مربی جدیدی را آوردم که پیش از این 22 قهرمانی کسب کرده و قرار است باز هم قهرمانی آورده و قهرمان باقی بماند.وی ادامه داد: خیلی حرفها دارم. نمیدانم چرا آنهایی که دروغ میگویند را تأیید میکنند و کسانی که راست میگویند را میکوبند. خیلیها زمانی که قرارداد امضا میشود، ماشین و زمین و خانه به بازیکنان میدهند و کسی به آنها کاری ندارد اما من راستش را میگویم حتی اگر این موضوع باعث شود که بروم.رویانیان تأکید کرد: مشکلات زیادی برای ما ایجاد کردند و به این وسیله میخواهند پرسپولیس را بکوبند. یکی دیگر از مشکلات ما ورود هواداران به تمرینات است و این در حالی است که همسایهها از این موضوع ناراحتند و خیلیها مریض دارند. در فکر این هستم که هواداران بتوانند هفتهای دو روز سر تمرینات حاضر باشند. تا به حال هر کاری کردم به عشق آنها بوده است. من شغلهای دیگری داشتم و فقط به عشق هواداران به پرسپولیس آمدهام.وی با اشاره به اینکه قرار است کارتهای هواداری بین هواداران صادر شود تا بتوانند به راحتی در تمرینات حضور پیدا کنند افزود: همه از جمله من کریمی را دوست داریم اما باید همه بازیکنان را تشویق کنید .رویانیان تصریح کرد: دوست دارم هر روز شما را ببینم و جایتان روی سر من است اما باید همکاری کنید. در نهایت سرمربی تصمیم میگیرد که شما باشید یا نباشید. امروز هم تلاش میکنم در دقایق آخر تمرین، در کنار زمین حضور داشته باشید.رویانیان در پاسخ به سؤال یکی از هواداران پرسپولیس در خصوص محرومیت دو هفته ابتدایی این تیم از حضور تماشاگران در ورزشگاه گفت: یکی دیگر از مشکلات این است که باید از چند جبهه بجنگم.
-
پس از سوسا/ پرسپولیس دو بازیکن خارجی دیگر جذب خواهد کرد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از جذب دو بازیکن خارجی برای تیم فوتبال این باشگاه در پستهای دروازه بانی و خط میانی خبر داد.
تیم فوتبال پرسپولیس که خود را مهیای حضور در دوازدهمین دوره مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور میکند تا به امروز تنها یک بازیکن خارجی به نام "روبرتو سوسا" را به خدمت درآورده است.این بازیکن برزیلی توانایی بازی در خط میانی را دارد و برای رفع نقاط ضعف سرخپوشان در پست هافبک دفاعی به این تیم پیوسته است.با این وجود محمد رویانیان، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از تلاش این باشگاه برای جذب دو بازیکن خارجی دیگر خبر داد و گفت: ما برای رفع نقاط ضعف خود دو بازیکن جدید جذب خواهیم کرد. قطعا یکی از دو بازیکن دروازه بان خواهد بود و بازیکن دیگر به احتمال فراوان قابلیت بازی در پست هافبک دفاعی یا مدافع - هافبک چپ را خواهد داشت.پرسپولیس در پست هافبک دفاعی به غیر از روبرتو سوسا و سامان آقازمانی بازیکن دیگری ندارد و نیاز به جذب بازیکن جدید در این پست احساس میشود.در عین حال تیم پرسپولیس مهرداد پولادی را در اختیار دارد که توانایی بازی در پستهای هافبک دفاعی و مدافع - هافبک چپ را دارد که در صورت جذب بازیکن در یکی از این دو پست، جایگاه مهرداد پولادی در ترکیب سرخپوشان تغییر خواهد کرد.
-
رویانیان: نکونام را می خواهیم/ همه چیز "خودجوش" علیه ما است!
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از تمایلش برای جذب هافبک تیم ملی خبر داد و گفت: به مدیر برنامههای نکونام گفتم این بازیکن را میخواهم.
محمد رویانیان در حاشیه تمرین امروز در جمع خبرنگاران با تبریک سالروز ولادت منجی عالم بشریت گفت: خوشحالم که در نیمه شعبان سرمربی و کادر جدید کار خود را آغاز کردند و امیدوارم موفق باشند.وی در خصوص اتفاقات اخیر و این موضوع که پولهایی که میدهد از کجا میآید تاکید کرد: هرکس راست بگوید او را میکوبند اما اگر دروغ بگوییم و بگوییم پولی میدهیم که زیر سقف که هیچ؛ زیر زمین است، همه خوششان میآید. این چه دنیایی است؟ وقتی پشت پرده فوتبال را میگویی، میگویند چرا ریخت و پاش میکنی؟رویانیان عنوان کرد: من ریخت و پاش نمیکنم و هرچه که خرج کردم را رسما به وزارت ورزش و هر مرجعی که لازم باشد اعلام میکنم. حتی اگر بان کیمون دبیرکل سازمان ملل بخواهد؛ اعلام خواهم کرد. همین جا هم میگویم متوسط 100 میلیون بیشتر از سقف به بازیکنان پرداخت کردم اما آنها چرا به دروغ میگویند زیر سقف پول دادند؟ من که راست میگویم باید کتک بخورم؟مدیرعامل پرسپولیس با اشاره به اینکه آنها که رعایت نمیکنند و دروغ نمیگویند آدمهای خوبی هستند اما من بچه مسلمان که ظاهرم اعتقادی است را میکوبند یادآور شد: در 11 ماهی که به پرسپولیس آمدم دولت در مجموع 4.5 میلیارد به ما داده اما تیم رقیب من 7 میلیارد پول گرفته است. به تیم وابسته به صنعت هم اپن پول را میدهند. متأسفم برای فوتبالی که وقتی راست میگویی تو را می کوبند.وی در پاسخ به این سؤال که پول قرارداد خوزه از کجا آمده گفت: کدام مدیرعامل مبلغ قراردادش با مربی را اعلام میکند اما من میگویم این یک میلیون و 200 هزار دلار پول انتقال علیرضا حقیقی به روبین کازان است که آن را برای کادر فنی فصل جدید نگه داشتم.رویانیان اضافه کرد: من دلار را گران نخریدم. برادر عزیز که در روزنامه پرتیراژ هر دلار را ضرب در 1900 تومان میکنی، این را بدان که من هر دلار را 1200 تومان خریدم و یک سال نگه داشتم. ضمن اینکه این پول را تنها به سرمربی ندادیم و کل کادر فنی این مبلغ را گرفته است. این در حالی است که در برخی تیمها فقط به یک مربی این پول پرداخت میشود و کسی هم صدایش درنمیآید اما من که راست میگویم را زیر سؤال میبرند.رویانیان در ادامه در خصوص شرایط پرسپولیس گفت: بهترین بازیکن و مربی را آوردیم و به امید موفقیت تلاش میکنیم. مردم کارنامه این مربی را خواندهاند. خوزه 22 قهرمانی آورده و مربی موفقی است. وی در پاسخ به این سؤال که آیا این مربی پرتغالی قول قهرمانی داده یادآور شد: هیچکس قول قهرمانی نمیدهد.در ادامه یکی از خبرنگاران در خصوص پاداشی که قرار است برای قهرمان شدن پرسپولیس به این مربی پرداخت شود گفت: چه کسی این حرف را زده است؟ که این خبرنگار در پاسخ گفت روزنامهها و رویانیان با عصبانیت پاسخ داد آنها دروغ میگویند و تو هم دروغ میگویی. آیا میدانی سایر مربیان و بازیکنان چقر پول گرفتهاند؟ گر راست میگویی بگو کدام مربی و بازیکن چقدر پول گرفته است؟ چیزی که اعتقاد دارید بگویید نه آن چیزی که به آن فکر میکنید. من هر بازیکنی که گرفتم با مبلغ واقعیاش به وزارت ورزش اعلام کردم.خبرنگار دیگری در خصوص شفاف سازی باشگاه استقلال در مورد قرارداد با جواد نکونام از رویانیان سؤال کرد که وی در پاسخ گفت: در مورد استقلال حرف نمیزنم و درباره خودم حرف زدم. رویانیان ظاهر اسلامی دارد و راست میگوید و او را میکوبند اما سند دارم که بالای سقف پول میدهند. من راست میگویم و هزینه راستگفتنم را میدهم. ما هیچ هستیم و هیچ میمانیم. اصلا آبروی ما برود، مگر آبرو داریم؟ آبرو برای مردم است.مدیرعامل پرسپولیس در خصوص منع حضور هواداران در تمرینات اظهار داشت: خداوکیلی گناه میکنیم. مردم و همسایهها اذیت میشوند. نمیدانم چه کاری انجام دهم و فعلا در حال برنامه ریزی هستم.وی در خصوص لیدرهای پرسپولیس گفت: ما لیدر نداریم بلکه کمیته مشوقین را با حضور افراد متعهد درست کردیم. نمیدانم چرا یکسری افراد نوکر یکسری دیگر میشوند. آدم خوب نیست که نوکر بازیکن یا مربی شود. لیدر هم بنده خدا است.رویانیان افزود: به تیمم اعتقاد دارم اما افرادی باید با مجموعه همکاری کنند که با اخلاق باشند و در عین حال به کسی هم وابسته نشوند. اگر کسی پول گرفت و تشویق کرد این یعنی فساد. شما لیدر هستید اما مگر شخصیت ندارید؟ چرا باید طوری رفتار شود که یک مربی یا بازیکن بالاتر از ما قرار گیرد.مدیرعامل پرسپولیس در خصوص اتفاقاتی که منجر به عقد قرارداد با خوزه مانوئل شد گفت: نشستهای مختلف و حرفهای زیادی با خوزه زدم. اعتقادات و باورهایم را به او گفتم و انتظارات هواداران را به وی گوشزد کردم. او کاملا توجیه است. البته یکسری چیزها بین ما اختلاف بود که باعث شد زمان عقد قرارداد طول بکشد که این اختلافات امروز برطرف شدند. خوزه با تمام قوا میخواهد موفق شود. قول داده توانش را بگذارد و فقط از این موضوع ناراحت بود که چرا یک ماه به تمرینات دیر اضافه شده است.رویانیان در خصوص خریدهای جدید این تیم تصریح کرد: یک دروازهبان میخواهیم و یک بازیکن دیگر در پست هافبک یا دفاع چپ جذب خواهیم کرد.وی درباره آخرین وضعیت انتقال خلعتبری به پرسپولیس عنوان کرد: اولین کسی که با وی صحبت کرد من بودم. با خانواده و پدرش هم صحبت کردم. خلعتبری به ما قول داد و یک مبلغی را هم مشخص کرد اما در حال حاضر این مبلغ بیشتر شده ضمن اینکه استقلال و سپاهان هم او را میخواهند. البته خداوکیلی خانواده خلعتبری پرسپولیسی هستند.رویانیان در پاسخ به این سؤال که اگر استقلال موفق به جذب نکونام نشود آیا وی برای خرید او اقدام خواهد کرد گفت: نکونام بازیکن بین المللی است و نباید از او استفاده ابزاری و خرابش کرد. به مدیر برنامههایش در آلمان گفتم نکونام را میخواهم اما بدون حاشیه. البته خلعتبری را هم با شرایط خودم میخواهم همانطور که سایر بازیکنان را با شرایط خودم جذب کردم. وی ادامه داد: من گفتم بالای سقف به بازیکنان پول دادم و این مبلغ هم متوسط 100 میلیون بیشتر است چراکه بیشتر آنها ملی پوش هستند. ما شرکت دولتی هستیم و سازمان لیگ خصوصی. باید بدانیم دولتی، خصوصی و قانون چیست.رویانیان با انتقاد از قرعه کشی رقابتهای لیگ برتر گفت: در یک قرعه کشی کاملا اتفاقی و "خودجوش" مثل دو سه سال اخیر ما در ردیف آخر قرار گرفتیم و یک تیم دیگر رو آمد. مثل همیشه باید بیرون از خانه کار را شروع کنیم و در فصل گرما جای گرم برویم و در فصل سرما جای سرد.وی ادامه داد: به صورت "خودجوش" بازیکنان ما محروم میشوند. به صورت "خودجوش" سه امتیاز از ما کم میشود. خیلی "خودجوش" اولین بار داور بازی را قطع میکند و "خودجوش" خیلی اتفاقات میافتد. مسئولان فدراسیون ما را بزنید، ما در خدمت شما هستیم اما هواداران را نزنید و اجازه دهید تیمشان را تشویق کنند. همین جا هم از کمیته استیناف و غیره و ذلک خواهش میکنم به خاطر ایام مقدس نیمه شعبان بازیکنان ما را از تحریم خارج کنید.رویانیان در پایان گفت: اجازه ورود هواداران به تمرینات دست من نیست و سرمربی باید در این مورد اظهارنظر کند.
-
"خوزه" نفس بازیکنان پرسپولیس را گرفت/ نظارت خوزه و نقش کمرنگ عاشوی.
سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس در نخستین حضور رسمی خود تمرینات سنگین و پرفشار بدنسازی را برای بازیکنان این تیم در نظر گرفت که باعث به شماره افتادن نفس سرخپوشان شد.
نخستین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس با حضور سرمربی و کادر فنی جدید صبح امروز پنجشنبه در ورزشگاه شهید درفشیفر در شرایطی برگزار شد که محمد رویانیان مدیرعامل و برخی از مسئولان باشگاه نیز در این تمرین حضور داشتند.در ابتدای تمرین جلسهای با حضور رویانیان و "مانوئل خوزه" به همراه بازیکنان در رختکن این تیم برگزار شد و پس از معارفه رسمی کادر فنی جدید تمرینات زیر نظر دستیار خارجی مانوئل خوزه آغاز شد که اکثر دقایق این تمرین به کارهای بدنسازی اختصاص داشت.در بخش عمده تمرینات بدنسازی بازیکنان پرسپولیس به گروههای چهار نفره تقسیم شده بودند و ضمن کار با توپ، دویدن پرفشار را با دستورات کادر فنی پیگیری کردند که طولانی شدن این تمرین باعث شد فشار زیادی به بازیکنان پرسپولیس وارد شود و اکثر آنها از نظر بدنی دچار مشکل شوند.در ادامه تمرینات نیز، تمرینات هوازی در دستور کار سرخپوشان قرار گرفت تا از میزان بدنسازی سنگین امروز کمی کاستی شود.در دقایق پایانی این تمرین با وساطت خبرنگاران و موافقت رویانیان هوادارانی که از ساعات ابتدایی صبح پشت درهای بسته ورزشگاه حضور داشتند به داخل بیایند و بخشهای پایانی تمرین را از نزدیک تماشا کنند.خوزه از ساعت 8 صبح برای آماده کردن مقدمات تمرین در درفشیفر حاضر شد و بازیکنان نیز از ساعت 9 با حضور در این ورزشگاه آماده تمرین کردن بودند. سپس جلسه نیم ساعته ای در رختکن برگزار شد و بازیکنان برای کار آماده شدند.از ساعت 9:30 و پس از اینکه خوزه به مدت 5 دقیقه در وسط زمین با بازیکنان صحبت کرد کار این مربی رسما آغاز شد و پرسپولیسیها در دو گروه به مدت 15دقیقه به بازی آقاوسط مشغول شدند.در ادامه استارتهای کوتاه و بلند در دستور کار قرار گرفت و در مرحله بعدی بازیکنان به 5گروه چهارنفره تقسیم شده و به کار با توپ پرداختند.قسمت بعدی تمرین فوتبال رو در روی دونفره بود که در این قسمت دریبل زنی در دستور کار قرار گرفت و در ادامه سرخپوشان به انجام کارهای ترکیبی مشغول شدند.
ساعت 10:30 بازیکنان پرسپولیس به منظور ریکاوری کوتاه مدت راهی رختکن شده و پس از دقایقی مرحله دوم تمرینات آغاز کردند. بازیکنان به دو گروه تقسیم و در بین 6 دروازه کوچک به بازی فوتبال مشغول شدند.
ساعت 11:10 و پس از اینکه خوزه باز هم برای پرسپولیسی ها به صحبت کردن مشغول شد، بازیکنان با سرد کردن به کار خود پایان دادند.
* قبل از آغاز رسمی تمرین بازیکنان، کادر فنی و مدیریت کنار بنری که به منظور تبریک ایام نیمه شعبان در محل تمرین نصب شده بود عکس یادگاری گرفتند.
* در تمرین امروز پرسپولیس محسن عاشوری که در چند هفته اخیر به عنوان نفر اول کادر فنی، تمرینات را بر عهده داشت به عنوان یکی از اعضای کادر فنی بیشتر تماشا و یکی از دستیاران خوزه مانوئل نقش زیادی در تمرین امروز ایفا کرد. خوزه نیز با پوشیدن لباس ورزشی نظارت خاصی روی تمرینات داشت. ضمن اینکه نادر باقری و مرتضی کرمانی مقدم که در چند روز اخیر به تمرینات پرسپولیس اضافه شده بودند با آغاز کار خوزه مانوئل، امروز در محل تمرین نبودند.
* در حالی که قرار بود در پایان تمرین امروز، خوزه مانوئل در جمع خبرنگاران مصاحبه کند اما این اقدام صورت نگرفت و با اعلام روابط عمومی قرار شد وی روز شنبه در کنفرانس خبری، پاسخگوی اصحاب رسانه باشد.
* رویانیان پس از گفت و گو با خبرنگاران و زمانی که قصد داشت ورزشگاه درفشی فر را ترک کند پشت درهای ورزشگاه با هواداران عکس یادگاری گرفت.
-
نایب رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال: کی روش و مانوئل خوزه در زمان نامناسب انتقاد کردند.
با وجود پایان یافتن چهاردهمین دوره مسابقات جام ملت های اروپا (یورو 2012) حرف و حدیث ها در خصوص این مسابقات ادامه دارد.
نایب رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال در خصوص انتقاد کارلوس کی روش و مانوئل خوزه از تیم ملی فوتبال این کشور گفت: من معتقد نیستم که هدف این 2 نفر تخریب بوده باشد.آن ها تنها در زمان نامناسب انتقادات خود را مطرح کردند. درست مثل افرادی که تصمیم می گیرند بر خلاف جهت بزرگراه حرکت کنند.نایب رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال افزود: همه ما از اینکه انتقادات در زمان نامناسب از سوی افراد صالح انجام شود ناراحت می شویم، من فکر می کنم کی روش و مانوئل خوزه باید کمی بیشتر صبر می کردند چرا که در حساس ترین مقطع یورو زمان مناسبی برای انتقاد نبود.
-
رویانیان: زاید ۶۰۰ میلیون تومان میخواهد/حضور خلعتبری در پرسپولیس دو میلیارد هزینه دارد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: ایمون زاید برای حضور در پرسپولیس ۶۰۰ میلیون تومان میخواهد.
محمد رویانیان در هنگام ترک ورزشگاه درفشیفر در جمع هواداران در خصوص سؤالهای متعدد درباره وضعیت 2 بازیکن این تیم اظهار داشت: ایمون زاید در پیشنهادی 600 میلیون تومان از ما برای امضای قرارداد خواسته و به همین دلیل درحال بررسی موضوع هستیم.وی افزود: همچنین در صورتی که خلعتبری بخواهد به پرسپولیس بیاید حدود 2 میلیارد تومان برای ما خرج دارد که با توجه به وضعیت پرسپولیس درحال بررسی همه موضوعات هستیم.رویانیان تاکید کرد: خوشبختانه توانستیم خوزه را به ایران بیاوریم و انشاءالله ایشان با قدرت کار خود را رو به جلو میبرد.
-
اولین کنفرانس مطبوعاتی مانوئل خوزه فردا برگزار میشود.
مانوئل خوزه فردا برای اولین بار رودرروی خبرنگاران ایرانی مینشیند.
پس از حضور مانوئل خوزه در ایران پیشنهادهای زیادی برای مصاحبه با این سرمربی به باشگاه پرسپولیس ارائه شد. از همین رو قرار است مانوئل خوزه فردا صبح در ورزشگاه درفشیفر و یا یکی از هتلهای تهران رو در روی خبرنگاران ایرانی بنشیند و به سؤالهای آنها پاسخ دهد.هماهنگیهای لازم در این خصوص انجام شده و ساعت این نشست به احتمال فراوان 11 صبح است اما این موضوع قرار است به صورت رسمی تا آخرین ساعات امشب اعلام شود.
-
بازی تدارکاتی پرسپولیس لغو شد.
دومین بازی تدارکاتی تیم فوتبال پرسپولیس که قرار بود فردا برگزار شود لغو شد.
تیم فوتبال پرسپولیس قرار بود بعدازظهر فردا پنجشنبه در دیداری تدارکاتی به مصاف تیم «ب» پرسپولیس برود. پس از بازدید خوزه از تمرین تیم فوتبال پرسپولیس این بازی لغو شد.پرسپولیسیها قرار بود فردا در دیداری تدارکاتی پس از شکست در بازی اول مقابل صبای قم با نتیجه 2 بر صفر به مصاف تیم «ب» پرسپولیس بروند. خوزه فردا قرار است در تمرینات پرسپولیس رسما حضور پیدا کند.
-
پرسپوليس دو بازيکن خارجي ديگر جذب مي کند
مديرعامل باشگاه پرسپوليس از جذب دو بازيکن خارجي براي تيم فوتبال اين باشگاه در پستهاي دروازه باني و خط مياني خبر داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]تيم فوتبال پرسپوليس که خود را مهياي حضور در دوازدهمين دوره مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاههاي کشور ميکند تا به امروز تنها يک بازيکن خارجي به نام "روبرتو سوسا" را به خدمت درآورده است. اين بازيکن برزيلي توانايي بازي در خط مياني را دارد و براي رفع نقاط ضعف سرخپوشان در پست هافبک دفاعي به اين تيم پيوسته است.
به گزارش مهر با اين وجود محمد رويانيان، مديرعامل باشگاه پرسپوليس از تلاش اين باشگاه براي جذب دو بازيکن خارجي ديگر خبر داد و گفت: ما براي رفع نقاط ضعف خود دو بازيکن جديد جذب خواهيم کرد. قطعا يکي از دو بازيکن دروازه بان خواهد بود و بازيکن ديگر به احتمال فراوان قابليت بازي در پست هافبک دفاعي يا مدافع - هافبک چپ را خواهد داشت.
پرسپوليس در پست هافبک دفاعي به غير از روبرتو سوسا و سامان آقازماني بازيکن ديگري ندارد و نياز به جذب بازيکن جديد در اين پست احساس ميشود.
در عين حال تيم پرسپوليس مهرداد پولادي را در اختيار دارد که توانايي بازي در پستهاي هافبک دفاعي و مدافع - هافبک چپ را دارد که در صورت جذب بازيکن در يکي از اين دو پست، جايگاه مهرداد پولادي در ترکيب سرخپوشان تغيير خواهد کرد.
-
قانون جديد براي بازيکنان پرسپوليس
مانوئل خوزه براي بازيکنان پرسپوليس در تمرينات اين تيم قانونهاي جديد گذاشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مانوئل خوزه سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس روز پنجشنبه با حضور در تمرينات اين تيم رسماً کار خود را با قرمزپوشان آغاز خواهد کرد.
وي در تمرينات روز چهارشنبه پرسپوليس دقايقي حضور پيدا کرد و در جلسهاي با کادر فني و بازيکنان اعلام کرد که از اين به بعد بازيکنان بايد يک ساعت زودتر قبل از تمرين در ورزشگاه درفشيفر باشند و 30 دقيقه قبل از شروع تمرين بايد با پوشيدن لباسهاي فرم آماده جلسه با کادر فني و مرور تمرينات روزانه باشند.
همچنين با توجه به آمدن مانوئل خوزه و دستيارانش امروز مشخص گرديد که چيذري بدنساز پرسپوليس در آستانه خداحافظي از قرمزپوشان قرار گرفت با توجه به اينکه خوزه اعتقاد ويژه به دستيارانش دارد رفتن مرتضي کرمانيمقدم و باقري نيز از جمع کادر پزشکي قرمزپوشان پس از يک هفته قطعي شده است وضعيت عاشوري نيز به زودي قرار است بررسي شود.
همچنين مانوئل خوزه سرمربي پرسپوليس همراه با رويانيان امشب چهارشنبه در يکي از هتلهاي تهران جلسهاي را برگزار کردند. در اين جلسه مانوئل خوزه برنامههاي ريز خود را در 6 ماه اول سال به مديرعامل باشگاه پرسپوليس داد.
-
عاشوری:خوزه گفت بازیکن سرعتی نداریم/با همین کادر لیگ را آغاز می کنیم
كانون هواداران پرسپوليس : مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت:خوزه معتقد است پرسپولیس بازیکن سرعتی ندارد.
محسن عاشوری درباره وضعیت تیم پرسپولیس با حضور مانوئل خوزه اظهار داشت:خوزه فیلم بازی پرسپولیس مقابل صبا را دید و گفت که تیم بازیکن سرعتی ندارد.البته این در شرایط است که تیم در فشار بدنسازی است و نیاز به زمان داریم تا بدن ها به حالت اولیه برگردد.
وی ادامه داد:من هم شخصا قبول دارم پرسپولیس در بازی مقابل صبا بار فنی نداشت اما بی تردید حضورمان در زمان بدنسازی در این مساله تاثیرگذار است و قطعا تا زمان آغاز بازی های لیگ برتر شرایط به سمت مطلوب می رود.
عاشوری درباره دستیاران مانوئل گفت:خوزه تیم حرفه ای را به تهران آورده که با هم هماهنگ هستند و به خوبی کار را جلو می برند.به احتمال زیاد با همین کادر لیگ برتر را آغاز می کنیم.چیذری هم در مجموعه پرسپولیس می ماند اما نه به عنوان مربی بدنساز تیم بزرگسالان که در مجموعه باشگاه فعالیت خود را ادامه می دهد.
-
اخبار کوتاه از حضور خوزه در پرسپولیس/احتمال ابقا عاشوری افزایش یافت
کانون هواداران پرسپولیس : سرمربی جدید تیم پرسپولیس با گروه آنالیزش فعالیت خود را در این تیم آغاز کرد.
مانوئل خوزه از گروه آنالیزی که با خود به تهران آورده،خواسته است از تمرینات سرخپوشان تصویربرداری کنند تا خود در پایان تمرینات روزانه این تصاویر را مشاهده کند.
*از جمع بازیکنان پرسپولیس،خوزه از گذشته فقط علی کریمی را می شناخت.
*احتمال ادامه حضور محسن عاشوری پس از مذاکره اش با خوزه در پرسپولیس افزایش یافت.سرمربی پرسپولیس در جلسه ای با محسن عاشوری از قرعه کشی لیگ برتر سوال کرد و عاشوری هم نکاتی را درباره دیدار مقابل صنعت نفت در آبادان در گرمای اهواز بیان کرد.
-
حسنزاده: من هم مخالفت محروميت تماشاگران پرسپوليس هستم اما كاري از دستم برنميآيد/آقاي حسن زاده بس كن برادر! سياه بازي بس است!!
كانون هواداران پرسپوليس : رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال درباره اظهارات رويانيان گفت: من هم مخالف محروميت تماشاگران پرسپوليس از دو بازي خانگي هستم اما كاري از دستم برنميآيد.
اسماعيل حسنزاده در واكنش به درخواستهاي محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس مبني بر لغو محروميت تماشاگران پرسپوليس از حضور در دو بازي خانگي ابتدايي ليگ امسال، اظهار كرد: من هم مخالف محروميت تماشاگران پرسپوليس هستم؛ اصولا كميته انضباطي فدراسيون هم براساس همين تفكر حكم اين تيم را در اواخر فصل گذشته صادر كرد اما متاسفانه الان كاري از دست ما برنميآيد و اين راي قطعي است.
وي افزود: راي محروميت تماشاگران پرسپوليس از دو بازي خانگي را شوراي استيناف صادر كرده كه مرجع قضايي بالاتري نسبت به كميته انضباطي است. در حكم ما جريمه كسر امتياز لحاظ شده بود كه فكر ميكنم در آن مقطع جريمه سبكتري نسبت به محروميت تماشاگران بود اما شوراي استيناف پس از بررسي دوباره پرونده جريمه را از كسر امتياز به محروميت تماشاگران تبديل كرد و شايد در آن زمان پرسپوليسيها خوشحال هم شدند اما اعتقاد شخصي بنده اين است كه دو جلسه محروميت تماشاگران سنگينتر از جريمهاي بود كه ما تعيين كرديم.
رييس كميته انضباطي با بيان اينكه جريمه محروميت تماشاگران ديگر مورد توجه مسوولان فوتبال در آسيا هم نيست، ادامه داد: محروميت تماشاگران از حضور در ورزشگاه كه هميشه باعث شور و نشاط، ايجاد هيجان و رونق جريان يك مسابقه ميشود آيتم مورد پسند AFC هم نيست و معمولا سعي ميشود آيتمهاي ديگري به جاي اين جريمه در نظر بگيرند. ما هم در كميته انضباطي چنين سياستي داريم و در رقابتهاي فصل آينده هم بر همين اساس جرايم احتمالي را تعيين خواهيم كرد.
-
محرمی:شخصی سرپرست تیم شود که که حرمت این جایگاه را حفظ کند
کانون هواداران پرسپولیس:بمب غیرت و تعصب باشگاه پرسپولیس تهران که در دهه 70 یکی از بهترین های فوتبال ایران بود مثل سایر پیشکسوتان پرسپولیس در واکنش به شایعه انتخاب شیرینی به عنوان سرپرست باشگاه دست به انتقاد زد.
مجتبی محرمی در این رابطه گفت: سال هاست در پرسپولیس اشخاص را به عنوان سرپرست انتخاب می کنند که شایسته انتخاب هستند و حرمت این جایگاه را حفظ می کنند.
وی ادامه داد: تعجب می کنم از این که رویانیان می خواهد دست به چنین انتخابی بزند و از افرادی به عنوان سرپرستی نیمکت پرسپولیس استفاده کند که از فوتبال چیزی نمی دانند.
محرمی در پی شنیدن نام سعید شیرینی گفت: برای این شخص احترام قائل هستم ولی او را نمی شناسم و واقعا نمی دانم از کجا آمده است استفاده از چنین افرادی توهین به پیشکسوتان پرسپولیس است و توصیه می کنم رويانيان اگر هم چنین قصدی دارد هرچه سریعتر صرف نظر کند چون باعث ایجاد فاصله بین پیشکسوتان و پرسپولیس خواهد شد که به ضرر پرسپولیس است و بهتر است برای این جایگاه از یک پیشکسوت خوشنام اهل فن استفاده شود که کمک حال سرمربی روی نیمکت باشد.
*رضا شاهرودی هم در این خصوص گفت: وقتی که این شایعه را شنیدم واقعا تعجب کردم مگر می شود چنین اتفاقی را شاهد بود؟ این آقا که اصلا سابقه ورزشی ندارد سرپرست پرسپولیس شود؟ پرسپولیس جایگاه بزرگان است که سال ها برای این تیم عرق ریخته اند و حاضر هستند بدون چشم داشت در این تیم کار کنند.
وی ادامه داد: این حق پیشکسوتان پرسپولیس است که نماینده ای در قالب پست سرپرستی روی نیمکت داشته باشند. باید به حال نیمکتی که چنین افرادی تحت عنوان نام سرپرست روی آن می نشینند گریه کرد. مگر این تیم بزرگتر ندارد؟ سرپرست پرسپولیس باید یک پرسپولیسی باشد و درد این تیم را کشیده باشد. نه این که به واسطه ارتباطات روی نیمکت بنشیند و در واقع باید از رویانیان انتقاد کرد که می خواهد چنین کند.
شاهرودی افزود: مگر استقلال سال گذشته از انتخاب منصور پور حیدری به عنوان سرپرست متضرر شد؟ چرا باید از این انتخاب استقلالی ها الگو نگيریم و از میان پیشکسوتان خوشنام به عنوان سرپرست روی نیمکت استفاده نکنیم.
کاظم سید علی خانی نیز گفت: گفت: سرپرستي در پرسپوليس با نام محمود خوردبين عجين شده است چرا كه سال هاست او در اين پست به پرسپوليس كمك مي كند او سال گذشته با تصميم رويانيان بركنار و زادمهر كه يک پيشكسوت تحصيل كرده است جايگزين وي شد اما اين تغييرات ايرادي نداشت چون يک پرسپوليسي رفت و يك پرسپوليسي آمد.
وي ادامه داد: بر كناري زادمهر و شايعه انتخاب يک نفر كه اهل فن نيست و پرسپوليسي ها او را نمي شناسند به عنوان سرپرست پرسپوليس كمي ابهام برانگيز است.
عليخاني تصريح کرد: از رويانيان تعجب مي كنم چه طور به اين نتيجه رسيده است كه بخواهد شيريني را انتخاب كند او كجاي پرسپوليس بوده است و چه كمكي مي تواند انجام دهد قطعا اعلام نام اين آقا به عنوان سرپرست انتقادات زيادي به همراه خواهد شد و توصيه مي كنم رويانيان پيش از اعلام رسمي نام سعيد شيريني به عنوان سرپرست، كمي بيشتر فكر كند تا در آستانه بازي هاي ليگ حاشيه اي تيم را تهديد نكند.
مثل محمد خوردبین که از بزرگان پرسپولیس است و هواداران و قدیمی های این تیم احترام فراوانی برای او قائل هستند.
-
آقای هتریک یکشنبه پرسپولیسی میماند؟؟!!
کانون هواداران پرسپولیس:بازیکنی که در دربی برگشت لیگ گذشته، آبی های پایتخت را نقره داغ کرد یکشنبه این هفته به تهران می آید تا با مدیران پرسپولیس به مذاکره بنشیند.
ایمون زائد که پیش از ترک تهران قرار داد داخلی اش را برای لیگ فصل دیگر تمدید کرد این روزها بر سر برخی مسائل با مسئولان باشگاه پرسپولیس دچار اختلاف نظر شده است.
به هر حال این بازیکن اهل لیبی یکشنبه پای میز مذاکره می نشیند تا در صورت توافق یکسال دیگر در این تیم بازی کند. در رابطه با ایمون زاید گفته می شود تیم های ذوب آهن و پیکان تهران نیز خواستار جذب او هستند.
-
کمیته فنی پرسپولیس سرپرست تیم را انتخاب میکند
کانون هواداران پرسپولیس : مسئولان باشگاه پرسپولیس انتخاب سرپرست این تیم را به اعضای کمیته فنی سپردند.
اعضای کمیته فنی در هفته آینده از بین چند پیشکسوت و یکی دو گزینه دیگر، سرپرست تیم را معرفی خواهند کرد.
حمید درخشان، علی پروین، وطنخواه، افشین پیروانی و ابراهیم آشتیانی اعضای کمیته فنی پرسپولیس هستند.
در فصل گذشته ابتدا محمود خوردبین سرپرست تیم بود که پس از اختلاف با دنیزلی و رفتن از این تیم، محمد زادمهر این مسئولیت را برعهده گرفت.
-
سعید شیرینی: سرپرستی پرسپولیس را تکذیب نمی کنم
کانون هواداران پرسپولیس : مدیر اجرایی باشگاه پرسپولیس تهران خبرهایی مبنی بر حضورش به عنوان سرپرست باشگاه پرسپولیس به گوش می رسد این موضوع را تکذیب نکرد.
سعید شیرینی که از افراد مورد اعتماد رویانیان است در پاسخ به این شایعه گفت: هنوز که اتفاقی رخ نداده است و بنده مثل گذشته در پست معادل اجرایی به فعالیت خود ادامه می دهم ولی هرگز می توانم آینده را پیش بینی کنم و ممکن است هر اتفاقی بیفتد.
وی ادامه داد: موضوع این که من سرپرست پرسپولیس شوم را تایید نمی کنم ولی تکذیب هم نمی کنم.
شیرینی در مورد این که اگر چنین پیشنهاد به او داده شود می پذیرد یا نه؟ عنوان داشت: خدمت به پرسپولیس افتخار است ولی چون پیشنهادی نشده نمی توانم حرفی بزنم.
-
پیروانی: برای هر نوع کمک به پرسپولیس آماده هستم.
کاپیتان سابق سرخپوشان گفت: برای هر نوع کمک به پرسپولیس آماده هستم.
افشین پیروانی در خصوص حضور مانوئل خوزه پرتغالی در راس کادرفنی پرسپولیس گفت: پس از بررسی هایی که در کمیته فنی انجام شد در نهایت مانوئل خوزه به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس معرفی شد.او مربی بزرگ و کارنامه داری است و امیدوارم بتواند به پرسپولیس و فوتبال ایران کمک کند.پیروانی در خصوص شایعات حضورش در کادرفنی افزود: من برای کمک به پرسپولیس به کمیته فنی اضافه شدم و حالا هم در هر پستی که باشگاه بخواهد به پرسپولیس کمک خواهم کرد.کاپیتان سابق سرخپوشان با بیان اینکه نگفته ام قهرمانی با این پرسپولیس آسان است، ادامه داد: من کاری به صحبت دیگران (حمید درخشان) ندارم و هرگز نگفته ام قهرمانی با این تیم کار آسانی است. من اعتقاد دارم که پرسپولیس بازیکنان بزرگی را به خدمت گرفته و سرمربی جدید هم می تواند تاکتیک های متنوعی برای تیمش منظور کند چرا که عملکرد سردار رویانیان و علی پروین در فصل نقل و انتقالات بسیار خوب بود.پیروانی در پایان خطاب به هواداران پرسپولیس گفت: ما هر کاری لازم باشد برای رسیدن به قهرمانی انجام می دهیم. شخصا همیشه با پیروزی پرسپولیس خوشحال شدم و از شکست تیم محبوبم ناراحت، به همین خاطر هواداران را درک می کنم. انشالله با همت کل مجموعه تیم فصل بسیار خوبی را در پیش داشته باشیم.
-
باشگاه پرسپولیس محکوم به پرداخت طلب 70 میلیونی حسین عبدی شد.
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال آراي جديدي اعلام كرد.
به گزارش از سايت فدراسيون فوتبال، آرا جديد كميته انضباطي به شرح زير است:
پرونده طلب وجه محمد مومني از باشگاه شاهينكميته انضباطي در مورد پرونده طلب وجه محمد مومني از باشگاه شاهين بوشهر، با توجه به عدم حضور نمايندگاه باشگاه در جلسه رسيدگي و عدم ارسال لايحه اي كه موجب خدشه به درخواست محمد مومني شود، اين باشگاه را به پرداخت مبلغ 95000000 تومان به مومني محكوم كرد. راي صادره در مهلت يك هفته پس از رويت قابل تجديد نظر خواهي در كميته استيناف است.پرونده طلب وجه سحر مهرداديان كارگزار فابيو جان واريو از باشگاه استقلال تهراندر مورد پرونده طلب وجه سحر مهرداديان كارگزار فابيو جان واريو از باشگاه استقلال تهران،با توجه به محتويات پرونده مبلغ خواسته هشتصد ميليون ريال قيد شده بود كه كميته انضباطي اين مبلغ را به نهصد ميليون ريال افزايش داد و راي خود را اصلاح كرد.پرونده تجديد نظر خواهي باشگاه فولاد خوزستان نسبت به راي صادره كميته انضباطي هيات فوتبال استان خوزستان.كميته انضباطي در مورد درخواست تجديد نظر خواهي باشگاه فولاد خوزستان نسبت به راي صادره كميته انضباطي هيات فوتبال استان خوزستان بابت ادعاي خسارت سازمان اتوبوسراني اهواز كه باشگاه فولاد را به پرداخت مبلغ 63740000 ريال خسارت وارده به اتوبوسهاي شركت توسط تماشاگران منتسب به تيم مذكور محكوم كرده بود، درخواست تجديد نظر خواهي را مردود اعلام كرد و راي صادره هيات فوتبال استان خوزستان را قطعي دانست.پرونده طلب وجه حسين عبدي از باشگاه پرسپوليس تهران كميته انضباطي در مورد ادعاي طلب وجه حسين عبدي مربي سابق پرسپوليس از اين تيم، اين باشگاه را به پرداخت مبلغ 697015000 ريال به علاوه 4500000 ريال بابت هزينه دادرسي و همچنين حق الوكاله وكيل برابر تعرفه مربوطه به حسين عبدي محكوم كرد. راي صادره قابل تجديد نظر خواهي در كميته استيناف است.
-
پروین: حکم جلب من دروغ است/ سهام خودم را فروخته بودم.
علی پروین می گوید قصه صدور حکم جلبش صحت ندارد.
چندی قبل بود که یکی از نشریات ورزشی خبر از صدور حکم جلب علی پروین به دلیل مشکلات پیش آمده بر سر شهرکی مسکونی داد در هشتگرد کرج. علی پروین درباره این خبر می گوید:«نه من اصلا حکم جلبی برایم صادر نشده است. این مشکل حل شده و حقیقت این است که من سهامی را که در این شهرک داشتم را ماه ها قبل فروخته ام و سهمی در این قصه ندارم ولی حقیقت دارد که دوستان ما آنجا به مردم بدهکارند و باید دین شان به خریداران را ادا کنند.»
-
کفاشیان: چون رویانیان مدیرعامل پرسپولیس است، از او انتقاد می کنند.
رئیس فدراسیون فوتبال ایران گفت: اگر محمد رویانیان در باشگاه دیگری اینطور عمل می کرد انقدر زیر ذره بین قرار نمی گرفت و به او انتقاد نمی شد.
علی کفاشیان با بیان این مطلب در خصوص شرایط تیم ملی فوتبال کشورمان، گفت: از یک سال و سه ماه گذشته که کادر فنی جدید مسئولیت تیم ملی را برعهده گرفته است تدارکات خوبی برای این تیم در نظر گرفتهایم.خوشبختانه این تیم در مراحل ابتدایی انتخابی جام جهانی خود را نشان داد و عملکرد خوبی داشت اما با وجود تدارکات زیادی که برای آماده سازی تیم ملی در نظر گرفتهایم این تیم در دو بازی اخیر در حد نام خود عمل نکرد و عملکرد ضعیفی داشت.کفاشیان که با برنامه ورزش و مردم گفتگو میکرد، مهمترین هدف تیم ملی را راهیابی به پیکارهای جام جهانی و ارائه بازیهای خوب در این پیکارها اعلام کرد و گفت: اینکه به جام جهانی صعود کنیم تنها هدف ما نیست، چرا که از آن به بعد تازه کار ما آغاز میشود و باید مقابل تیمهای قوی دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم.رئیس فدراسیون فوتبال ضمن پذیرش اینکه در دیدار مقابل ازبکستان و قطر خواسته مردم و فوتبالدوستان تامین نشد، ابراز امیدواری کرد: ملی پوشان فوتبال کشورمان در دیدارهای آینده عملکردی به مراتب بهتر داشته باشند.وی در پاسخ به این پرسش که "آیا به کارلوس کیروش تذکر دادهاید؟"، گفت: بله به دنبال بازیهای نه چندان خوب تیم ملی به کارلوس کیروش تذکر داده و خواستیم که تیم ملی بهتر بازی کند اما سرمربی تیم ملی عنوان کرد برای آماده سازی این تیم وقت بیشتری میخواهد و بازیهای فشرده لیگ و جام حذفی باعث شده بازیکنان کمتر در اختیار او باشند. به همین خاطر جلسهای تشکیل دادیم و تصمیماتی اتخاذ کردیم تا بازیکنان تیم ملی بیشتر در اختیار کارلوس کیروش باشند که حذف پیکارهای جام حذفی یکی از آن تصمیمات است.کفاشیان به سه دیدار حساس تیم ملی فوتبال کشورمان در خردادماه سال آینده در راه حضور در جام جهانی اشاره کرد و گفت: ما به دنبال آن هستیم تا مسابقات لیگ را در فروردین ماه به اتمام برسانیم تا بازیکنان تیم ملی یک ماه در اختیار کادر فنی باشند. در این رابطه نیز قرار است با AFC مذاکراتی داشته باشیم تا در صورت امکان دیدارهای مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا بعد از مسابقات حساس تیمهای ملی در مرحله چهارم انتخابی جام جهانی برگزار شود.رئیس فدراسیون فوتبال با بیان این جمله که "کیروش اعتقاد دارد تلاشها و تمریناتی که در باشگاهها صورت میگیرد برای آماده سازی تیم ملی کافی نیست"، خاطر نشان کرد: جام جهانی هر چهار سال یکبار برگزار میشود و حضور در آن مسابقات اهمیت زیادی دارد اما مسابقات جام حذفی، لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا هر ساله برگزار میشود. ما اگر امسال جام حذفی را برگزار نکنیم سال آینده این فرصت هست که تمامی تیمها در این مسابقات رقابت کنند اما نباید بهانه به دست سرمربی و کادر فنی بدهیم. نباید اینطور باشد که هر کسی کار خود را انجام دهد و همه ما از جمله باشگاهها، مربیان تیم ملی و ... باید در جهت هم حرکت کنیم.وی در ادامه اذعان داشت: ما اگر همه کار بکنیم و به جام جهانی برویم و خوب بازی نکنیم این خیلی بدتر از آن است که خوب بازی کنیم و به جام جهانی صعود کنیم. مردم ما اگر تیم ملی خوب بازی کند و موفق نباشد رضایتشان بیشتر از آن وقتی است که تیم ملی نتواند عملکرد خوبی داشته باشد. ما باید بهترین عملکردمان را در جام جهانی داشته باشیم نه اینکه برویم به مکزیک ببازیم، از فلان تیم قوی 4 گل بخوریم و ... .کفاشیان وجود اختلاف نظر بین اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال را تکذیب کرد و گفت: در کشورهای مطرح فوتبال دنیا اگر برای یک یا دو بازی بازیکنان ملی پوش را از باشگاهها بگیرند هیچ اتفاق نمیافتد اما در کشور ما اگر این اتفاق رقم بخورد غوغا میشود. ما با همین برگزار نکردن جام حذفی 20 تا 25 روز زمان برای آماده سازی تیم ملی خواهیم داشت که همین مسئله باعث میشود در آینده کیروش بهانه نداشته باشد که بازیکنان به اندازه کافی در اختیارش نبودهاند.رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص مرخصیهای گاه و بیگاه کارلوس کیروش گفت: وی مرخصیهایش را رعایت میکند و تمام مرخصیهایش با هماهنگی ماست. او اگر به مرخصی میرود کارهای تحقیقاتی مربوط به تیم ملی را دنبال میکند. خلاصه هوا هم گرم است و ما به او اجازه میدهیم که برود و استراحت کند!وی سقف قرارداد را برای بازیکنان تیم های لیگ برتری 400 تا 500 میلیون تومان عنوان کرد و گفت: ما اعتقاد داریم سقف قرارداد باید رعایت شود اما احتمال دارد در این بین برخی باشگاهها کوپن کالایی، امتیازی و یا چیز دیگری بدهند که ما از آن بی خبریم.کفاشیان ضمن یادآوری اینکه کادر فنی تیم ملی تکمیل است و در آن به اندازه کافی نیروهای ایرانی وجود دارد، گفت: ما در کادر فنی مربیان خوب ایرانی چون نمازی و آقاجانیان داریم. آقای منصوریان نیز به عنوان سرمربی تیم "ب" ایران این کادر را همراهی میکند. ما حتی از آقای کیروش گلایه میکنیم که کادر فنی تیم ملی را شلوغ کرده است.وی ضمن ابراز بی اطلاعی از رقم قرارداد "مانوئل خوزه"، سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خوزه هم به مانند دیگر مربیان خارجی رقم قراردادش را به دلار میگیرد، چرا که ریال به درد آنها نمیخورد!رئیس فدراسیون فوتبال در واکنش به این موضوع که محمد رویانیان، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس سر و صدایی در فصل نقل و انتقالات به راه انداخته است، گفت: جناب رویانیان اگر در هر جای دیگری این فعالیتها را صورت میداد و در باشگاهی به غیر از استقلال و پرسپولیس این بازیکنان را جذب میکرد کمتر از این سروصداها میشد، چرا که باشگاههایی چون استقلال و پرسپولیس زیر ذره بین و نگاه اهالی فوتبال هستند.کفاشیان با انتقاد از اینکه در فوتبال ما بزرگنماییهایی صورت میگیرد، گفت: شاید در یک تیم فوتبال بیشتر بازیکنان رقم قراردادشان 100 تا 150 میلیون تومان باشد اما اگر چند بازیکن رقم قراردادشان زیاد باشد همه روی آن مانور میکنند. گاهی اوقات پیش آمده که بازیکنان به آن میزان که قرارداد بستهاند، پول نمیگیرند. قرارداد مانند مهریه است که نه کسی آن را داده و نه کسی گرفته اما همه روی آن بزرگنمایی میکنند!وی خاطر نشان کرد: اگر میانگین بگیرید که یک باشگاه چقدر برای قرارداد بازیکنان هزینه کرده است شاید خیلی پایینتر از مبالغی باشد که در رسانهها عنوان میشود. من هم قبول دارم مبالغ برخی قراردادها بالاست اما توجه داشته باشید که این رقم به مراتب کمتر از مبالغی است که آنها میتوانند در تیمهای خارجی دریافت کنند."آیا طرح سقف قراردادها جنجالهای موجود را کاهش داد یا افزایش؟ و چرا سقف قرارداد برداشته نمیشود؟" کفاشیان در پاسخ به این پرسشها گفت: این اصولی نیست در فوتبال حرفهای سقف قرارداد داشته باشیم اما در سالهای قبل هجمههایی ایجاد شد پیرامون رقم قرارداد بازیکنان فوتبال. بسیاری از ما ایراد گرفتند که چرا رقمهای قراردادها بالاست. از آنجایی که بیشتر باشگاههای ما وابسته به دولت هستند جو سنگینی به وجود آمد که چرا این پولها در فوتبال هزینه میشود به همین خاطر ناچار شدیم سقف قرارداد را تعیین کنیم.وی در ادامه افزود: زمانی که در یک باشگاهی یک بازیکن 100 میلیون میگیرد و بازیکن دیگر یک میلیارد همین اختلاف سطح باعث مشکل میشود، چرا که بازیکنان ما حساس هستند. ما به همین خاطر سقف قرارداد را تعیین کردیم تا مشکلات به حداقل برسد اما متاسفانه مدیران باشگاهها به جای اینکه با هم همفکری کنند و رقم قراردادها را پایین بیاورند با بازیکنان وارد مذاکره شدهاند که همین مسئله باعث رقم قرارداد میشود.رئیس فدراسیون فوتبال در خصوص وجود منشور اخلاقی در فوتبال کشور گفت: منشور اخلاقی را به آن شکلی که قبلا بود و اسامی یکسری افراد را علنی عنوان میکردند قبول ندارم اما باید بپذیریم که در فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا نیز کمیته اخلاقی تشکیل شده و در چارچوبی فعالیت میکند.وی در ادامه افزود: پیش از این خیلی از اسامی را به عنوان افراد منشوری مطرح میکردند آنهم به دلیل اینکه یا مالیات نداده بودند، یا اینکه حق عضویت خود را پرداخت نکرده بودند و ... . این افراد در مواجه با مطرح شدن اسمشان به عنوان اشخاص منشوری ابراز بیاطلاعی می کردند از اینکه به چه دلیل فدراسیون چنین محرومیتی را برای آنها در نظر گرفته است.کفاشیان خاطرنشان کرد: من اعتقاد دارم کمیته اخلاقی باید داشته باشیم اما نه کمیتهای که با آبروی افراد بازی کند. به اعتقاد من کمیته اخلاقی فدراسیون اگر مشکلی دارد باید با سند و مدرک با آن برخورد کند و آیین نامه مقرراتی خاص خود داشته باشد.کفاشیان در خصوص ممنوعیت حضور بازیکنان ایرانی در تیمهای اماراتی گفت: این موضوع به صورت رسمی عنوان نشده بلکه به صورت غیر رسمی در فوتبال امارات حضور بازیکنان ایرانی ممنوع شده است. این سیاست داخلی اماراتیهاست و ما کاری به آن نداریم و مانند گذشته به ارتباط خوبی که با فدراسیون فوتبال امارات داریم ادامه میدهیم.وی در این خصوص به سفر اخیر مسئولان سازمان لیگ برتر به امارات اشاره کرد و گفت: طی روزهای گذشته آقایان بهروان و کسرائیان سفری به امارات داشتند که طی آن با رئیس فدراسیون فوتبال امارات ملاقات کردند. از آنجایی که رئیس فدراسیون فوتبال امارات مسئول کمیته مسابقات کنفدراسیون فوتبال آسیاست، مسئولان سازمان لیگ در این سفر نقطه نظراتی که باید در جلسه آتی کمیته مسابقات کنفدراسیون فوتبال آسیا از سوی ایران مطرح شود را با "یوسف السرکال" در میان گذاشتند.رئیس فدراسیون فوتبال ضمن یادآوری اینکه همیشه اماراتیها دنبال ایران هستند که با تیم ملی فوتبال کشورمان بازی کنند، گفت: پیش از این بازیکنان ما در تیمهای اروپایی بازی میکردند اما چند سالی است که حضورشان در کشورهای عربی خلاصه شده است. اینکه عنوان شده بازیکنان ایرانی دیگر نباید در تیمهای اماراتی بازی کنند در نهایت به سود فوتبال ما تمام میشود، چرا که حضور آنها در کشورهای عربی سودی به حال ما نداشته اشت.کفاشیان با اعلام اینکه 80 تا 85 درصد باشگاههای لیگ برتری تا به امروز مدارک لازم جهت گرفتن پروانه حرفهای شدن خود را به این فدراسیون تحویل دادهاند، گفت: قطعا اگر باشگاهها مدارک خود را ندهند یا مدارکشان کامل نباشد پروانه حرفهای دریافت نخواهند کرد و فرصت حضور در لیگ قهرمانان آسیا را به دست نمیآوردند.وی افزود: براساس قوانین کنفدراسیون فوتبال آسیا حتما باید به شاخصهایی برسیم که اگر به آنها دست نیابیم سهمیه ما کم میشود. تهدیدهای ما جدی است و اگر باشگاهها می خواهند مجوز حرفهای بگیرند باید مدارک کافی را در زمان مقرر ارائه کنند.این مقام مسئول همچنین در خصوص مشکلات مالی فدراسیون فوتبال گفت: مشکلات مالی همیشه بوده و هست. با این حال وزارت ورزش کمکهای زیادی به ما کرده است.وی همچنین در واکنش به این موضوع که برخی از مسئولان فدراسیون فوتبال سوء استفادههای مالی می کنند گفت: ما در فدراسیون پول زیادی نداریم. همه فکر میکنند در فوتبال پولهای زیادی است و از ما انتظار کمک دارند اما اینطور نیست. حراست فدراسیون و سازمانهای نظارتی به خوبی بر فعالیت فدراسیون نظارت دارند و اجازه نمیدهند سوء استفادهای صورت بگیرد.علی کفاشیان همچنین در پاسخ به این پرسش که آ"یا احکام کمیته انضباطی پیش از انتشار به تایید و امضای شما میرسد؟"، گفت: نه اینطور نیست. من اصلا وقت این کار را ندارم. البته من از آقای حسنزاده گلایه کردم که چرا آرای فدراسیون در برخی موارد دیر اعلام شده است. به طور مثال در خصوص پرونده تبانی در فوتسال کمیته انضباطی رای را دیر اعلام کرد به حدی که پس از برگرداند رای در کمیته استیناف دیگر فرصتی برای تغییر نماینده ایران در مسابقات فوتسال جام باشگاههای آسیا نبود.رئیس فدراسیون فوتبال درخاتمه در پاسخ به این پرسش که "آیا قول صعود تیم ملی به جام جهانی را میدهید؟"، گفت: همه مقدمات و توان فدراسیون برای صعود تیم ملی به جام جهانی فراهم شده است و در این راه بهترینها را گذاشتهایم. ما اعتقاد داریم تیم ملی باید به جام جهانی برود اما حضور خوبی در مسابقات مقدماتی و پیکارهای جام جهانی داشته باشد. ما نباید صعودمان شانسی باشد چرا که در شان تیم ملی است که حضور خوبی در جام جهانی داشته باشد.
-
گزارش تصویری: اولین تمرین سرخپوشان با حضور مانوئل خوزه.
تمرین صبح پنج شنبه تیم فوتبال پرسپولیس با حضور خوزه مانوئل سرمربي پرتغالی جدید این تیم در مجموعه درفشی فر برگزار شد. گزارش این تمرین به روایت عکس:
-
جدایی نکونام از اوساسونا قطعی شد/ سرخابی ها باید 2.5 میلیون یورو برای رضایتنامه بپردازند!
رييس باشگاه اوساسونا اعلام كرد جواد نكونام به طور قطع از اين تيم جدا خواهد شد.
ميگل آرچانكو رييس جديد باشگاه اوساسونا روز پنجشنبه در نشست خبري خود درباره ادامه همكاري اين باشگاه با جواد نكونام، گفت: تقريبا به طور صددرصد ميتوانم بگويم كه نكونام از ما جدا خواهد شد.مارتين گونزالس و خوزه گومز نمايندگان ما در مادريد در يكي، دو روز آينده با نماينده نكونام صحبت خواهند كرد تا دو طرف به بهترين توافق ممكن براي جدايي نكونام دست پيدا كنند.وي با اشاره به اين كه نكونام قطعا اوساسونا را ترك خواهد كرد، گفت: در نخستين فصل حضور نكونام در اوساسونا او فراتر از انتظار ظاهر شد و همه ما را شگفت زده كرد، اما در آن فصل و فصلهاي بعد ميتوانستيم دو نكونام داشته باشيم. اين بدين معني است كه شايد نكونام مي توانست بهتر هم ظاهر شود. البته يكي ديگر از دلايل جدايي نكونام اين ميتواند باشد كه او از حضور در اوساسونا خسته شده است.رييس جديد باشگاه اوساسونا در ادامه گفت: مارتين گونزالس در حال پيگيري كارها است تا جايگزين خوبي در خط هافبك براي نكونام پيدا كند. در اين صورت باشگاه با جذب يك بازيكن جديد دست به اقدامي مي زند كه هم فني است و هم به اوضاع اقتصادي باشگاه كمك ميكند. در حال حاضر به دليل وضعيت مالي خاصي كه باشگاه دارد و مشكلات اقتصادي نميتوانيم دستمزد نكونام را پرداخت كنيم.آرچانكو كه بيستمين رييس باشگاه اوساسونا محسوب ميشود، درباره جدايي نكونام گفت: هر باشگاهي كه نكونام را ميخواهد بايد 2.5 ميليون يورو بابت رضايت نامه اين بازيكن به اوساسونا بپردازد و ما اميدواريم كه اين پول را به دست آوريم. با اين حال در چنين شرايطي مخارج و دريافتها غير قابل پيشبيني است.رييس باشگاه اوساسونا درباره وضعيت ديگر بازيكن ايراني اين باشگاه يعني مسعود شجاعي هم گفت: مسعود هم وطن جواد است و هر دو ايراني هستند، اما آنها دو قرارداد مجزا دارند و در دو پست متفاوت بازي ميكنند و دو شخصيت كاملا جداگانه دارند.باشگاه اوساسونا كه در وضعيت بد اقتصادي كنوني اسپانيا همانند ساير باشگاههاي اين كشور با مشكلات مالي مواجه است، قصد دارد در آغاز فصل جديد چند بازيكن خود را به فروش برساند تا به وضع مالي خود سر و سامان دهد كه جواد نكونام هم يكي از اين بازيكنان است.
-
زارع: نخبهیابی پرسپولیس را در سراسر ایران برگزار خواهیم کرد.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس گفت: برای ضایع نشدن استعدادهای فوتبال، نخبهیابی را در سراسر کشور پیگیری خواهیم کرد.
جمشید زارع در خصوص برنامه امروز باشگاه پرسپولیس در کمپ تیمهای ملی اظهار داشت: در راستای اهداف بزرگ باشگاه پرسپولیس و پس از تأکیدهای رویانیان مبنی بر توجه ویژه به تیمهای پایه باشگاه پرسپولیس برنامهریزیهای گستردهای را با نظر مدیرعامل برای این موضوع در چند وقت اخیر داشتهایم.وی افزود: ما برای استوار کردن تیمهای پایه خود از بازیکنان نخبه نونهال و نوجوان دعوت خواهیم کرد و با برنامهریزی گستردهای با مرکز توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش پس از برگزاری جلسات مختلف و مشورتهای لازم بهترینهای آنها را انتخاب خواهیم کرد.زارع گفت: ابتدا این طرح را در تهران و کرج به صورت آزمایشی رونمایی خواهیم کرد. ما روز گذشته و امروز در تهران با همکاری وزارت ورزش با موفقیت این طرح را پشتسر گذاشتیم و روزهای سهشنبه و چهارشنبه هفته آینده نیز با حضور 500 نفر از نخبههای فوتبال نونهال و نوجوان از بین 9 تا 11 سال این کار را در کرج پیگیری خواهیم کرد.قائم مقام باشگاه پرسپولیس تأکید کرد: این عزیزان از مدارس فوتبالی در تهران و کرج انتخاب شدند. ما برای آنها لباسهای متحدالشکل، ایاب و ذهاب و بسترهای لازم را آماده میکنیم و در 2 روز توسط گروهی حرفهای که اکثر آنها از دانشگاه هستند افراد مستعد را انتخاب میکنیم. ما به 80 نفر از این نونهالان اجازه خواهیم داد تا در آکادمیهای فوتبال پرسپولیس راه پیدا کنند.وی افزود: این کار را پس از اینکه در تهران تمام کردیم و در کرج نیز استارت زدیم در 30 استان سراسر کشور در طول سال برگزار خواهیم کرد و مطمئن باشید خبرهای خوشی را در تیمهای پایه برای فوتبال کشورمان داریم. ما به گفته رویانیان هرچه در تیمهای پایه سرمایهگذاری کنیم در آینده میتوانیم از آن برداشت کنیم و حتی به تیمهای دیگر و حتی اروپایی بازیکن بدهیم. امسال برای سال شناسایی نخبهها است.قائم مقام باشگاه پرسپولیس تأکید کرد: در زمانی که خیلی از تیمها و حتی پرسپولیس در حال جذب بازیکن بودند با دستور رویانیان معاونت ورزشی باشگاه پرسپولیس را مأمور به این کار کرد و مطمئن باشید از این معدن استعداد که در کشور ما بیداد میکند به خوبی باشگاه پرسپولیس استفاده خواهد کرد. در این بین سعی خواهیم کرد حق حتی یک فوتبالیست نوجوان نیز ضایع نشود و با قرار دادن کارگروههای مشخص به دنبال آن هستیم تا بهترینها به آکادمی فوتبال پرسپولیس راه پیدا کنند این کار مقطعی نیست و با تأکیدات و نگاه ویژه رویانیان مطمئن باشید بر اثر مرور زمان بسیار بهتر اجرا و بازدهی آنها انشاءالله ظرف چند سال آینده در تمام عرصهها خواهیم دید. ما به دنبال بسترسازی برای کمک به تیم بزرگسالانمان و حتی تیم ملی ایران هستیم که تا امروز تنها یک گام را برای رسیدن به اهدافمان برداشتهایم.
-
ساعت نشست خبری خوزه اعلام شد/ تمرین فردا پشت درهای بسته.
سرمربی جدید تیم پرسپولیس فردا در هتل آکادمی فوتبال پاسخگوی سؤالات خبرنگاران خواهد بود.
در حالی که قرار بود سرمربی جدید تیم پرسپولیس پس از پایان تمرین روز گذشته با خبرنگاران صحبت کند اما باشگاه پرسپولیس نشست خبری را برای خوزه تدارک دید و از همین رو وی فردا از ساعت 12 در هتل آکادمی پاسخگوی سؤالات خبرنگاران خواهد بود.همچنین تمرین فردا راس ساعت 10 صبح بدون حضور اهالی رسانه و هواداران این تیم در ورزشگاه درفشیفر برگزار خواهد شد.تیم فوتبال پرسپولیس در هفته اول لیگ برتر در آبادان میهمان نفت خواهد بود.