ماريو گومز خودت تنها همه جا رو ميسوزونيki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
ماريو گومز خودت تنها همه جا رو ميسوزونيki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا ماریو گومز ای آتشفشان،ای شعله آتش ....:khandeeeee bahal:نقل قول:
پس یادمون باشه قبل بازی با آتش نشانی هماهنگ بکنم...:khandeeeee bahal:mas:-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بایرن همه جوره تلاش می کند تا به این خود باوری برسد که می تواند رئال را شکست دهد هر چند که شاید برخی از حرفهایشان بیشتر برایشان غرور کاذب به همراه آورد و ممکن است تبدیل به بادکنکی شوند که به زودی می ترکند .
حالا فرانس بکن باوئر ، در مصاحبه با اسکای اسپورتز گفت :" رئال مادرید را در چمپیونزلیگ دیده ام ، یک تیم معمولی هستند . بزرگ اما معمولی . همه چیزشان روبراه است اما حرکات ناگهانی بارسلونا را ندارند . "
در مورد بازی دور رفت رئال و بایرن ، مدیر افتخاری باواریایی ها گفت :" تیم باید نیمه دوم بازی با دورتموند را تکرار کند . "
:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:نقل قول:
اقا یکی یه تماسی با باشگاه رئال بگیره بگه که به جای لباس ورزشی از لباس اتش نشانی استفاده کنن چون گومز کبریت بدست میاد واسه بازی.
من بكن چي چي باور رو نميشناسم شما ميشناسينش - بكن موقعي 5 تا اي شدين بعد مياي معذرت خواهيlagh::نقل قول:
نوشته اصلی توسط 002 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouria milan & real [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- قوربون دهنت این بکن هم واسه ما ادم شده حالا صبر کن ببین چطور تو مونیخ حالشون رو بگیریم .
- داداش تو مونیخ زدن 5 تا سخته بزار وقتی تشریف بیارن برنابئو اون وقت 5تا بزنیم.
خب دیگه شما هم بعد تو جو هستید ها
یکم واقع بینانه نگاه کنی بازی خیلی سختیه چه رفت چه برگشت و شانس صعود کمی بیشتر به نفع رئاله نه اینکه بخوایم 5 تایی کنیم
امدوارم دفاعمون کار دستمون نده
بکن بائر کسیه که تموم افتخارات تیمی و کشوری رو چه در پست بازیکن و چه در پست مربی گری بدست اورده و اسطوره ی آلمان به حساب میاد ! واقعا فرد موفق و بزرگی بوده !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouria milan & real [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاری به بزرگ بودنش ندارم ولی داره گنده تر از دهنش حرف میزنه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا صبر کنید ببینیم بعد دو بازی چیزی برای گفتن داره.
محمد راست ميگه گنده تر از دهنش داره حرف ميزنه -اگر بكن راست ميگه بياد ببرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بكن مكن حاليمون نيست داداش همه رو درو ميكنيم
بکن بائر !!!!؟ بشوتش !
به قول مورینیو بره گم شه پیر خرفت !!!!!!!! نمیدونم فرداشب با چه رویی میخوان بعد بازی مصاحبه کنن!!!!!
به نظر من رئال با این ترکیب بازی کنه خیلی خوب میشه . نظر شما چیه؟
.........................کاسیاس............. ........
....کونترائو.......راموس............ ه په.........اربلوا....
.....................الونسو..........خدی ا.....................
.. رونالدو.....................کاکا....... ................اوزیل..
............................... بنزما.............................
اهمیت نباید بدیم.همه چیز در زمین مشخص میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano-farshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش رئال با تمام قوا وارد میشه به نظرم مورینیو کاکا خدیرا رو فیکس نکنه
به نظرم این ترکیب اصلی باشه
کاسیاس
کوئنترائو.........راموس...........پ ه په............آربلوا
ژابی............گرانرو
رونالدو...............اوزیل........... ........دیماریا
بنزما
البته بازم می گم مشخص نیست که اوزیل فیکس باشه یا کاکا.
کاکا بازی قبل بازی نکرد پس ممکنه فیکس باشه
اوزیل بازی قبل خوب کار کرد ممکنه اوزیل فیکس باشه
شایدم دیماریا رو نیمکت باشه و اوزیل و کاکا فیکس باشن
ولی بعید میدونم دیماریا فیکس نباشه.معمولا تو تیم خوزه در بازی های مهم فیکسه
من كه اميدوارم نتيجه خوبي رو بگيريم تركيب مهم نيست اما من اين تركيب رو دوست دارم
.........................کاسیاس............. ........
....کونترائو.......په په............راموس.........آلتين توپ(آربلوا)...........
.....................الونسو..........نور شاهين.....................
.. رونالدو.....................کاکا....... ................دي ماريا......
...............................هيگواين..... ........................
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش ترکیبی که دوست داری نه ترکیبی که واسه بازی با بایرن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط 002 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر نکنم آلتین توپ فیکس بشه چون در حملات ضعیفه
نوری هم بعیده به احتمال زیاد گرانرو هست چون بارها سابت کرده عالیه
گرانرو از همون بازی با بارسا عالی بوده تا همین بازی با گیخون پس به احتمال زیاد فیکسه
هیگواین هم احتمالش هست بازی کنه ولی به نظرم بنزما باشه چون در کارهای گروهی موفق تره
کاسیاس
کونترائو.....راموس....په په.....اربلوا
الونسو.......لاس
خدیرا
رونالدو...........اوزیل
بنزما
(این احتمالا ترکیب خوزه باشه)
کاسیاس
کونترائو...کاروالیو....په په....راموس
الونسو......لاس
رونالدو......اوزیل.....دی ماریا
بنزما
(این ترکیب پیشنهادیه منه)
میگم بچه ها خدایی یه تیم چقدر شانس بیاره اون از بازی میلان تیاگوسیلوا که مصدوم شد بره بازی بارسا دیشبم تو حذفی داوید لوییز مصدوم شد از این شانس ها کجا میفروشن بریم بخریم heee::
مرتضی این آربلوا رو خط بزن بابا از اون سمت رگبار میبندن آربلوا که خودت میدونی heee::
سلام بچه ها به نظر من این ترکیب میتونه جواب بده.
کاسیاس
کونترائو.................راموس....... ......په په..................اربلوا(از روی اجبار)
ژابی...............خدیرا
رونالدو..............کاکا.............. دیماریا
بنزما
من که شدیدا مخالف حضورشم این اولی ترکیبی که فکر میکنم خوزه بزاره ترکیب دوم ترکیب پیشنهادی منهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما اربلوا رو به التین توپ ترجیح میدم
داش مرتضی با ترکیب اولت کاملا مخالفم.با شناختی که از خوزه دارم چنین ترکیبی بکار نمیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی هم زمان لاس خدی و آلون فیکس باشن؟heee::
پس ترکیبی که گذاشتی دفاعیه
من با توجه به شناختی که از خوزه دارم خوزه همیشه غافل گیر می کنه.
خوزه ترکیب هجومی رو بکار میبره.
شاید مقابل بارسا ترکیب دفاعی رو بکار برده ولی مقابل تیم های دیگه اینطوری نیست
پارسال مقابل میلان هم رفت هم برگشت دفاعی بود؟
مطمئن باش هجومیه مورینیو میدونه بایرن حمله می کنه با پرس و ضدحمله پدرشو در میاره و هم غافل گیرشون می کنه
درسته کوئنترائو دفاعیه و این میتونه گولشون بزنه که ترکیب دفاعیه ولی هجومی خواهد بود
لاس هم معلوم نیست برسه پس گرانرو
ما که شانس نداریم تازه هرکی هم مصدومه مصدومیتش تموم میشه و به بازی میرسهheee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مورینیو همه نفرات را به مونیخ می برد
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، کل تیمش را این چهارشنبه به مونیخ برای بازی با الیانس و تاقبل با بایرن مونیخ در دور رفت نیمه نهایی چمپیونزلیگ می برد . مربی پرتغالی ، کل تیمش شامل مخیاس را برای سفر به آلمان در لیستش قرار داد .
تیم با هیچ مصدوم و محرومی مواجه نیست . تیم تمرینات آماده سازی خود را پس از پیروزی مشکل برابر گیخون ، برای رویارویی با تیم مونیخی انجام داده که خدیرا ، اوزیل ، رونالدو ، مارسلو ، هیگوائین ، راموس ، په په و آربلوا که فیکس های بازی شنبه بودند ، به دور از بقیه تمرین کردند .
پس از تمرین ، باشگاه لیست سفر به مونیخ را اعلام کرد که کل تیم شامل توماس مخیاس ، دروازه بان کاستیا در آن بودند . همچنین قرار است که امروز مورینیو و راموس در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شوند .
خدا می دونه چی توی مغز مورینیو می گذره :mage mishe:نقل قول:
خیلی غیر قابل پیشبینی:ajibeee:
میگم این خوزه و راموس کی مصاحبه شون شروع میشه؟ ساعت چند بوقت ایران؟
به اميد برد در برابر بايرني ها
هواداران رئال مادرید ، تیم برتر در میان دو تیم 107 گله توشاک و مورینیو را انتخاب کردند . تیم رکوردها بدین ترتیب است : کاسیاس ، چندو ، سانچیس ، سرجیو راموس ، مارسلو ، میشل ، هیرو ، ژابی ، اوزیل ، اوزیل ، بوتراگوئنو و کریستیانو رونالدو . [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من دیگه نمیتونم صبر کنم این بازی با بایرن برگذار بشه دوست داشتم امشب بود ولی حیف .
میدونید چرا میخوام بازی تموم بشه واسه اینکه بعد بیام یکی یکی جواب همه رو بدم فعلا سکوت میکنم تا بعد بازی یه جواب خوب واسه همشون دارم.
صحبت هاي هاينكس سرمربي بايرن درباره رونالدو در كنفرانس مطبوعاتي جالبه(گفته هيچ مصدوم و محرومي هم نداره)
رونالدو: " او یک فوق ستاره است که تنها فیلیپ لام نمی تواند از مهار او بر بیاید و باید همه تیم در این امر به لام کمک کنند."
ترکیب احتمالی بایرن مونیخ و رئال مادرید اعلام شد
ترکیب احتمالی بایرن مونیخ:
مانوئل نویر، فیلیپ لام، جرومه بوآتنگ، هولگر باداشتوبر، دیوید آلابا، باستین شواین اشتایگر، لوییز گوستاوو، آرین روبن، توماس مولر، فرانک ریبری و ماریو گومز
ترکیب احتمالی رئال مادرید:
ایکر کاسیاس، آلوارو آربلوآ، سرخیو راموس، پپه، مارسلو، ژابی آلونسو، سامی خدیرا، آنخل دی ماریا، مسوت اوزیل، کریستیانو رونالدو و کریم بنزما
تو خبرگزاري مهر اعلام شد: مارسلو تو اين تركيب هست كه به نظر من خيلي جلو ميره و روبن ميتونه استفاده كنه اميدوارم كنترائو تو بازي باشه نظر شما چيه؟
حتما مورینیو میخواد این بازی کار رو یه سره کنه چون اگه میخواست دفاعی کار کنه به جای مارسلو کونترائو رو میگذاشت.
fake........................نقل قول:
این ترکیب احتمالیه.ترکیب اصلی هنوز اعلام نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصلا ترکیب قطعی مشخص نیس
اما کونترائو هم میل به هجومش کم نیس و مزیت دیگش اینه که چند پستس
کلا انالیز نهایی و ترکیب فردا معلوم میشه
تیکه ها خوزه رو بخونید جالبه
مورینیو: آتش بازی هواداران بایرن؟ یوفا آتش نشان دارد
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، جو مونیخ برای بازی با رئال را آرام کرد ، جایی که رئال در دور رفت نیمه نهایی چمپیونزلیگ برابر بایرن در آن بازی خواهد کرد . " مسائل امنیتی به یوفا مربوط است و برای آتش ها مطمئنا آتش نشان های زیادی وجود خواهند داشت . ما باید بازی کنیم و وب و تیمش هم سوت می زنند . بایرن با قلبش بازی می کند اما آنها یک تیم فوتبال هستند . جدا از شوخی ، بازی بزرگی خواهد بود ، شاید کمی تاکتیکی تر از حد معمول باشد . "
در مورد داوری نیز کنایه ای به پنالتی که روی کوئنکا در بازی میان بارسا و لوانته گرفته شد زد :" وب داور بزرگی است و در این سطح تجربیات زیادی دارد . رئال مادرید حس خوبی نسبت به همه داوران دارد و به تصمیماتشان و انجام کارشان کمک می کند . تیم می داند که آنها می توانند اشتباه کنند و یک پنالتی سه امتیازی بگیرند . "
مورینیو در این باره که آیا شانس رئال بیشتر است یا نه شوخی کرد :" انگار نظر بقیه از نظر من مهمتر است چرا که برخی ها حرفهایشان را در این زمینه زده اند و شرایط مشخص است . هوئنس ، بکن باوئر ، رومنینگه ، کان و هیتسلفد گفتند رئال مادرید تیم بزرگی است و شانسش بیشتر است و خودشان را گربه سیاه خواندند . "
یک خبرنگار یادآوری کرد که رئال مادرید نه بار با مونیخ در بازیهای حذفی بازی کرده و 22 گل خورده و هیچ گاه در بازیهایش در مونیخ دروازه اش بسته نمانده است :" این آمار مفهومی ندارند . تاریخ ، بازی فردا را تعیین نمی کند . این یک بازی متفاوت است . "
در مورد فشار گفت :" نمی توانیم هیچ چیز به جز کوپا دل ریرا از دست بدهیم که مال خودمان بود و امسال به آن نمی رسیم . بهتر است که فراموش کنیم چطور فصل گذشته از تورنمنت جدا شدیم . چمپیونزلیگ انگار مال ما نیست و کسی چیزی که مال خودش نیست را از دست نمی دهد . "
در مورد ترکیب گفت :" تردیدی ندارم ، می دانم که چه کسی بازی می کند ، چه کسی روی نیمکت می نشیند و چه کسی به سکوها می رود . خوشم می آید که با دانستن این که چه کسی بازی می کند بخوابم اما گاهی تردیدهایی برایم به وجود می آید . در این بازی ، هیچ تردیدی برایم وجود ندارد . تصمیمم آسان بود و آرام هستم . "
مورینیو در مورد الزام قانونی برای شکستن سکوتش گفت :" بر اساس قوانین باید در چمپیونزلیگ صحبت کنم " و از بایرن تمجید کرد :" اگر تیمی به نیمه نهایی می رسد به این خاطر است که خوب است و مربی و بازیکنان خوبی دارد . بایرن یک تیم بزرگ و قدرتمند است . بهترین تمجیدی که می توان داشت ، شیوه کارش است . من بایرن را تحسین می کنم چرا که بازیکنان خاصی دارد که می توانند خیلی به تیم کمک کنند و یوپ هاینکس نیز در کنارشان است . در نیمه نهایی هستند و حق دارند که فکر کنند می توانند فینالیست باشند . "
در مورد تاثیرش روی تغییرات ساختاری در رئال مادرید گفت :" در باشگاه ، هیچ چیز به جز یک نکته را عوض نکرده ام . بازیکنان و من دو بار به نیمه نهایی چمپیونزلیگ رسیده اند ، کاری که قبلا نمی کردند . فردا تلاش می کنیم که یک مرحله جلوتر برویم . "
مورینیو در مورد شرایط لاس که اخیرا به ترکیه سفر کرده بود تا با فنرباغچه مذاکره کند گفت :" او را برای این فصل و فصل بعد دارم . برابر والنسیا در لیست قرار نگرفته بود ، راحت بود و می توانست هر کاری می خواهد بکند . مشکل من نیست که به پاریس یا ترکیه رفته است . مشکلم این بود که فردایش تمرین کند و کرد . "
در مورد رسیدن به رکورد 107 گل در لالیگا گفت :" سهم کوچکی از سوی مربی در این زمینه وجود دارد و بازکینان تلاش می کنند . طبیعی است که تیم بهتر از پارسال باشد و سال بعد بهتر شود . برابری کردن با یک رکورد زیباست و نشان یم دهد این تیم جاه طلب است و می خواهد خودش را نشان دهد . "
مورینیو اعلام کرد که مربیگری در آلمان در برنامه هایش نیست :" نمی توانم در کشوری کار کنم که زبانش را بلد نیستم و من المانی بلد نیستم . مربیگری در این جا برایم خیلی مشکل است . هر چند که رقابت را دوست دارم . "
خوزه دیوونتم به خدا :hehehe:
;[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوزه دهن سرویسه لامصبنقل قول:
به قول مجتبی "خوزه دیونتم به خدا"
کنایه های اقای خاص به گواردیولا
مورینیو: آقای خوشاخلاق همان یک پنالتی ۳ امتیاز ارزش داشت
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید خطاب به گواردیولا گفت: آقای خوشاخلاق همان یک پنالتی ۳ امتیاز ارزش داشت.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا در آستانه بازی تیمش مقابل تیم فوتبال بایرنمونیخ آلمان خطاب به همتای خود در تیم فوتبال بارسلونا تصریح کرد: وقتی از گواردیولا پرسیدند که آیا پنالتی گرفته شده برای مسی درست بوده یا خیر با تاکید گفت که بله درست بوده و روی میز کوبید، در همان لحظه به یاد 5 جلسه محرومیت خود در یوفا و دو یا سه جلسه محرومیت خود در لالیگا افتادم و این که به هر حال گواردیولا حق دارد اینچنین دست به دامن یک پنالتی شود تا فاصله تیمش با ما همان 4 امتیاز بماند. او بهتر از همه می داند که فاصله 10 امتیازی ما چگونه به 4 رسید.
مورینیو ادامه داد: آقای خوشاخلاق همان یک پنالتی 3 امتیاز ارزش داشت و همین پنالتیها بودند که در لیگ قهرمانان اروپا ناعادلانه ما را محو کردند و شما را به اوج رساندند.
مورینیو درباره بازی با بایرن مونیخ نیز اظهار داشت: بایرن مونیخ تیم بزرگی است چون هر چهار تیم حاضر در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بزرگ هستند، ما محکوم به پیروزی هستیم و چارهای جز مقاومت مقابل این تیم بزرگ نداریم، بر روی کاغذ برتری فاحشی نسبت به حریف آلمانی نداریم اما در عمل اوضاع فرق خواهد کرد. کار گروهی در رئال مادرید حرف اول را میزند و به نامها متکی نیستیم.