من سیستممو اول این فصل عوض کرده بودم یعنی یه هفته بیشتر نمیشه با یه سیستم بازی کرد؟!فکر کنم مشکل چیز دیگس.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
من سیستممو اول این فصل عوض کرده بودم یعنی یه هفته بیشتر نمیشه با یه سیستم بازی کرد؟!فکر کنم مشکل چیز دیگس.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سیستمی که گذاشتی یه سیستم خوب واسه تمام فصل نبوده باید عوض کرد تا به اون سیستم مورد نظر خود بازی رسید.سیستم خوبی نذاشتی که زود از کار افتاده.گاهی اوقات برای قهرمانی در لیگ باید در طول فصل دو یا حتی سه بار سیستم عوض کرد.ولی سیستم ها هم باید معمول باشه نه عجیب و غریب
اتفاقا این دفعه از سیستمای پیش فرض بازی استفاده کردم.نقل قول:
سلام خدمت دوستان
امروز بالاخره با تیمی که تو بازی رفت ازم قوی تر بود ولی مساوی کردم رو امروز بردم البته تو کاپ و رفتم جزو 16 تیم خیلی خوشحالم ولی فردا چمپیونز لیگ بازی دارم ساعت10 اونم کی موقعی که من سر جلسه امتحانم امیدوارم ببرم چون صعودم از گروه به برد تو این بازی بستگی داره دعا کنید ashem:-
موفق باشیدlove::
تا حالا شده تو یه روز دو بازی رسمی با یک تیم داشته باشید؟ فردا دارم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یه روز نشده ولی به فاصله یکی دوروز شده.نقل قول:
خب راه حلی واسه مشکل من پیدا نکردید؟
منم هر کاری کردم نتیجه نداد و مجبور شدم ترکیب رو عوض کنم....فک کنم تنها راهش تغییر ترکیب باشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa1323 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره انگار باید ترکیب عوض کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramos1367 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیکنایی هم که خوب کار نکردن میرن رو نیمکت تا ادم
شن!!
دلم میخواد به ترکیب مورد علاقم یعنی 433 برگردم.
به به چقدر توکن داره اون بالا برق میزنهنقل قول:
ببخشيد اين همه توکن روچطوري بدست اوردي من که درب در دنبال توکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirh0ssein [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]