سلام دوستان قسمت negotiations چیه که لول 4 باز میشه؟بعدش تو بازی گوشی کجا میشه؟چون تو صفحه fb هست ولی تو گوشی پیداش نکردم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان قسمت negotiations چیه که لول 4 باز میشه؟بعدش تو بازی گوشی کجا میشه؟چون تو صفحه fb هست ولی تو گوشی پیداش نکردم.
تو نسخه گوشی همچین بخشی وجود نداره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano777 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون بخش فقط واسه نسخه های pc هستش که میتونید به بازیکنان تیم های دیگه از 3 ستاره تا 5 ستاره پیشنهاد بدید که در صورت توافق قبول کنند و اون بازیکن رو بخرید.البته اگر تیم حریف با گوشی فقط وارد بازی بشه اصلا متوجه پیشنهاد نمیشه.پس شرط انجام نقل و انتقالات اینه که هر دو طرف با pc بازی کنند.
به به 1100 تا توکن خرج کرده تا 22 تا scout بگیره.خوبیه این تیما اینه که نمیان تو بخش ترانسفر بیخودی وقت خودشون و وقت و توکنه ما رو بگیرن.راحت و بی دردسر بازیکناشونو میخرن و هر چی کاپ هست هم احتمالا میبرن.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی خدا نصیب هیچ لیگی نکنه!!! خداروشکر این فصل تیم آنچنان شاخی تو لیگ ما نیست و همه تقریبا در یه حدن و فاصله ها زیاد نیست.لیگ اینجوری خیلی حال میده و لذت داره!
با سلام من یه مشکل تو بازی دارم خواهش میکنم راهنماییم کنید مشکلم اینه که چرا بعد از تموم شدن لیگ و بازی ها قدرت بازیکنانم کم میشه چرا لطفا راهنماییم کنید مرسی
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ari@n [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز قدرت بازیکن ها کم نمیشه فقط در صورت صعود به لیگ بالاتر یک ستاره از همه بازیکنان تیم شما کم میشه.دلیلشم حفظ نظم قدرت ها بین بازیکنان هست
سلام دوتا سوال دارم یک این اسپانسر توکن چهارمی و سومی به چه صورت توکن میدن و اینکه بازیکنان پس از هر لیگ یک سال پیر میشن؟
سلام بر همه ی گل ها خوبید؟چند وقتی بود نبودم دروازبانم پوکید دیگه عصاب بازی نداشتم کلا شدیدا داغون شدماااا شدیدا
اما خدا بزرگه بالاخره ما هم دوباره بر می گردیم به دوران اوج خودمون
:daghighan::daghighan::daghighan::daghighan:پیروز و پایدار باشید:daghighan::daghighan::daghighan::daghighan:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrad diesel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
اسپانسر سوم ( topkers ) :
مدت قرارداد : تا پایان فصل
محدودیت : هفته اول هر فصل یعنی 7 روز اول این اسپاسنر باز خواهد بود
گرفتن 1 توکن بابت پیروزی در یک بازی لیگ
گرفتن 4 توکن در صورتی که قهرمان لیگ شوید
گرفتن 2 توکن در صورتی که به لیگ قهرمانان اروپا صعود کنید
گرفتن 1 توکن در صورای که لول آپ بشید ( به لیگ بالاتر صعود کنید )
-------------------
اسپانسر چهارم متاسفانه برای من قفل هست و نمیتونم ترجمه کنم.اگه کسی از دوستان متنشو داره بزاره تا ترجمه کنم یا اگه خودتون ترجمه کردین که دستتونم درد نکنه
------------------
بله با گذشت یک فصل یک سال به سن بازیکنان اضافه میشه