بیمارستان؟ چته رسول بگو من طاقتشو دارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این رسول هم از دست رفت. بچه ی خوبی بود:jeddiiiii:
نمایش نسخه قابل چاپ
بیمارستان؟ چته رسول بگو من طاقتشو دارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این رسول هم از دست رفت. بچه ی خوبی بود:jeddiiiii:
دکترای بیمارستان ؟؟؟
کدوم بیمارستانی عزیز؟؟
همکاریم پس ...
البته من دانشجوی دندونم !
خوشبختم .. love::
آفرین 202!ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا ساعت کاری من افطار تا سحره! الان باید چی کار کنم دقیقاً؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط lord7stark [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نرو ... نرو ... تو هم مثِ من نمیتونی دووم بیاری نرووووووووووووووووووووووو و:aaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم دانشجوی لوزه ام:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط lord7stark [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حیف واقعا دوباره اینجا سوت و کور شد هیچی
مثل قبلا نمیشه ..:aaaa:
بابا هنرمند شاگردی چیزی نمیخوای بیایم کنار دستت؟؟؟؟؟!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی من فقط بدونم تو دیگه این ورا پیدات نمیشه کاری میکنم این سایت بازدید در حد یوتیوپ داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط تو نیا:nishkhand:
بدرود و مرض :nishkhand:نقل قول:
این بشر تا الان 1000000000000000000 بار از دربی خداحافظی کرده همشم بعد از چند ماه سر و کلش پیدا میشه :luuugh:
نکنه میخواین مهمانان دربی بدون عضویت پست بدن ؟ :luuugh: من اعتراض دارم ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من بدبخت که نمیتونم ظهرا درست بخوابم :sad: تا چشامو میزارم رو هم کابوس و ... و سریع بیدار میشم :aaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو کی گفتی ؟ ki::نقل قول:
قربونت ممدوس :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب کاربرا بزرگ شدن دیگه تحویل نمیگیرن :luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما بیا رئیس ما شو :nishkhand: ( اوج تواضع :luuugh:)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقایون خانوما من برگشتم ... :evaa:
میبینم که اینجا کلی خبر بوده منم که بی خبر ... :crazy:
همین الآن با خبر شدم که یکی از دوستای ما که تو انجمن عضو تصادف کرده که خدا رو شکر بخیر گذشته و هیچیش نشده ... :eynak: (حلوا پرید ... :ey babaaa:)
بعد از اون پست کوبنده ی من همه دارن میان انگار:death:...............چقد من تاثیر گذارم آخه:babaa:
اول سلام ب بچه های گل دربی ... roz:: دلوم براتون تنگیده بود :aaaa:
میگما من ی سوال دارم !!! اگه ما 6 امتیاز رو از المان بگیریم ب مرحله بعد صعود میکنیم ؟ ki::
متاسفانه در هیچ صورتی امکان نداره ما برم بالا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایشالا لیگ جهانی بعدی قهرمانیم.