آقای نجفی 1 نو یاهو باش کار واجب دارم.
ستاد اصفهانی بازی ایرانdallliii
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای نجفی 1 نو یاهو باش کار واجب دارم.
ستاد اصفهانی بازی ایرانdallliii
آقاي نجفي توصيه ميكنم نري آخه ديشب آقا زاده گفت 12 بيا من تا 12/30 هم منتظرش موندم نيومد:-ang:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
احمد رضا چیست و کیست ؟
احمد رضا نام یکی از گونه های نایابی است که در جزیره دربی زندگی میکند
این موجود اصلیتی شهرضایی دارد و بسیار بدقول و مرموز است
این جاندار جزو یوکاریوت ها میباشد و با تقسیم میوز تولید مثل جنسی میکند و ... ( اثرات خوندن زیست :hehehe: )
نتیچه :
آقای نجفی نرو سر قرار که داره دروغ میگه
دیشب به منم اس داد که ساعت 12 بیام یاهو اما من گول این موجود رو نخوردم و نرفتیم اما رسول گول این موجود رو خورد و رفت یاهو و 1 ساعت ا ز عمرش رو الکی هدر داد اما احمد رضا نیومد سر قرار eterza::-
نجفی نرو سر قرار
میگم احمد رضا خوبه شهر شما اصفهان نیست و کمی از اصفهان فاصله دارین این همه خساست به خرج میدی اگه خونتون تو اصفهان بود چیکار میکردی؟ حتما نت رو هم شارژ نمیکردی ! eterza::-:hehehe:
من بهتون پیشنهاد میکنم فیس بوک قرار بزارید کششش بیشتره :sooot:
راستی تا یادم نرفته امشب ماه گرفتگیه منو چند تن از علمای نجوم به اسمان مینگریم تا شاید زاغی گرازی شالی رد شد بیکار نمونیم تا یورو
اتفاقا من دیشب 1 اینا با احمد تو یاهو حرف زدم
احتمالا فقط شماها رو قال گذاشته !! :sooot:
این یکی رو هم به شدت تکذیب میکنم ! :nishkhand: یعنی دیدم که میگما !! :nishkhand:نقل قول:
میگم احمد رضا خوبه شهر شما اصفهان نیست و کمی از اصفهان فاصله دارین این همه خساست به خرج میدی اگه خونتون تو اصفهان بود چیکار میکردی؟ حتما نت رو هم شارژ نمیکردی !
در کل احمد داداش خودمه
بهش چپ نگاه کنید طرف حسابتون منم
پس ما بوووووق بوديم ديگه؟ :-ang اصلا به تو چه كه ما چيكار به احمدرضا داريم؟heee:: يه روز بايد حسابي حال تو و احمد جونتو بگيرمki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ale10forever [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ويرايش:چي ميگي واسه خودت اصفهاني ها پيش اين ولخرج حساب ميشنheee::
دوستان بحث خصوصی میکنن منم که چیزی سر در نیاوردم مجبورم یه دو بیتی از شعرای همشهریم بزارم برا تنوع
گویند بهشت وحور و کوثر باشد
جوی می و شیر و شهد شکر باشد
پر کن قدح باده وبر دستم نه
نقدی زهزار نسیه خوشتر باشد
کلا بابا طرفدارای ایتالیا اینجورین همشون بدقولن
اوه نه تو این صفحه همه غیر اون پسره حذب بادی ایتالیایی بودن
کلا این مردک بدقوله از وقتی لباس دومه یووه هم گرفته کلا تو فضا سیر میکنه پسرمون توهمی شده:nishkhand:
راستی چرا این تشکر که من میزنم عملی نمیشه
من واقعا ناراحتم که نمیتونم سپاسگذار این پست های پربار و پرمنفعت باشم
دقیقا تا این پست و زدم نمیدونم چی شد بکار افتادheee::
هیچی دیگه حس پاک کردنشو ندارم باهاش یه جور کنار بیاین
اعصابم خورده امروز روز خوبی برا من نبود خیلی نابودم
درضمن بروبچ یه عده دارن درمورد سایتی که خودتونم میدونید تبلیغات میکنند گولشون رو نخورید مدیر سایت شخصیه که بیشتر بچه های این سایت رو وسوسه کرده و اونا رو محروم تو دامش نیوفتید