راموس با حضور پرس در رختکن، کوتاه آمد.
مدافع خشمگين رئال مادريد اسپانيا با وساطت فلورنتينو پرس حاضر به عذرخواهي از مورينيو شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از آس اسپانیا، مدیرعامل باشگاه رئال مادرید که از حذف تیمش از جام پادشاهی به شدت در هراس است با حضور در رختکن تیم فوتبالش پیش از ورود مورینیو به اتاق از راموس خواست تا از مربی تیم عذرخواهی کند.
حضور سرزده پرس باعث خوشحالی بازیکنان رئال مادرید شد و همه بازیکنان با ایجاد حلقه اتحاد برای پیروزی در نیوکمپ هم قسم شدند.
تحقق این آرزو تا حدود زیادی غیرممکن به نظر میرسد و بعید است که گواردیولا و مردانش اسیر افزایش روحیه مادریدیها شوند.
پرس از راموس خواسته تا با عذرخواهی از مورینیو با سایر بازیکنان نیز صحبت کند و مراقب انسجام خط دفاعی باشد.
پیش از این مورینیو در کلاس توجیهی و در حضور همه بازیکنان درباره اشتباهات فردی راموس سخن گفته و او را بسیار کم کار توصیف کرده بود.
دو تیم بارسلونا و رئال مادرید ۳۰ دقیقه بامداد پنج شنبه این هفته در نیوکمپ به مصاف یکدیگر میروند.
کاسياس: از مورينيو حمايت مي کنيم.
دروازه بان رئال مادريد هرگونه اختلاف ميان بازيکنان اسپانيايي رئال با پرتغالي هاي اين تيم را تکذيب کرده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یکشنبه شب رئال مادرید موفق شد تا با نتیجه 1-4 از سد اتلتیک بیلبائو عبور کند و در پایان این مسابقه بود که ایکر کاسیاس دروازه بان موفق مادرید با خبرنگاران صحبت کرد و از شرایط رختکن تیمش به ویژه بعد ازانتشار اخباری درمورد جروبحث و عدم اتحاد در میان بازیکنان و مربی تیمش صحبت کرد.
کاسیاس در پاسخ به سوالی دراین باره گفت:« باید به همه مسائل به صورت طبیعی نگاه کرد. شما باید از روزنامه ای که این خبر را منتشر کرده، بپرسید.ما اینجا نیستیم که به شما بگوئیم که این خبر صحت دارد یادروغ است. آن کاری که شما باید انجام دهید، این است که با افرادی که این اخبار را منتشر می کنند،گفت و گو کنید.»
سوتهای انتقادی برای مورینیو یکی دیگر از موضوعاتی بود که کاسیاس درموردش صحبت کرد:« حمایت ما از مربی تیممان 100% است.اگر می خواهیم در لالیگابه قهرمانی برسیم، باید همه با هم متحد باشیم، از جمله هواداران. الان بیشتر از هر زمان دیگری باید متحد بود.هر سوتی به ما هم برمی گردد. ما باید متحد باشیم.»
کاسیاس ادامه داد:« ما عصبی نمی شویم. در یک بازی باختیم.تیم ما در آن بازی خوب نبود و الان به بازی نوکمپ فکرمی کنیم. کار سختی است ولی همان طور که بارسلونایی ها توانستند درمادرید به پیروزی برسند، ما هم می توانیم این کار را در خانه حریف بکنیم. ما به قصد صعود به دور بعد گام به میدان می گذاریم. هیچ چیزی از دست نرفته و برای صعود می جنگیم.»
او در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که باهیچ یک از بازیکنان تیمش مشکلی ندارد و جدایی میان اسپانیایی ها و پرتغالی های رئال صحت ندارد:« من با هیچ کسی بد نیستم. شاید در یک روز از دست کسی عصبانی باشم و در روز دیگر، یکی از دست من عصبانی شود. ولی پرتغالی ها و اسپانیایی های رئال ارتباط خوبی با هم دارند و این یک کذب محض است.»
مارسلو:درنوکمپ تاآخرين لحظه مبارزه خواهيم کرد.
مارسلو دا سيلوا، مدافع برزيلي باشگاه رئال مادريد و يکي از کاپيتان هاي مادريدي ها در پايان ديدار تيمش مقابل اتلتيک بيلبائو که با برد 1-4 تيم مادريدي همراه بود از اتحاد کهکشاني ها سخن گفت.
مارسلو دراین باره گفت:« ما نشان دادیم که متحدیم. هیچ دو دستگی ای در تیم ما وجود ندارد. ما به خاطر مصلحت همگان متحدیم و با مربی تیممان هم اتحاد داریم.»
درپایان این مسابقه مارسلو در گفت و گو با کانال پلوس این صحبتها را برزبان آورد. این درحالی بود که اخیرا روزنامه مارکا درگزارشی به اختلاف میان ژوزه مورینیو و سرخیو راموس و کاسیاس، دو کاپیتان تیمش پرداخته بود.
مارسلو درادامه صحبتهایش درمورد بازی روز چهارشنبه تیمش مقابل بارسا در دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا گفت:« در نوکمپ تا آخرین لحظه مبارزه خواهیم کرد.»
مورینیو: من هیچ قوم وقبیله ای را درون رختکن تحریک نکرده ام.
مربی پرتغالی در کنفرانس خبری اعلام کرد که در صورتی که په په شرایط فیزیکی خوبی داشته باشد در بازی 4شنبه شب بازی خواهد کرد.
ژوزه مورینیو ،مربی پرتغالی رئال مادرید در کنفرانس خبری پیش از بازی 4شنبه شب شرکت کرد. شاید این کنفرانس خبری جدی ترین کنفرانس آقای خاص بود.
او بدون آنکه توضیحی ارائه دهد، ترجیح داد تا زیاد به جنجال ها نپردازد و از ترکیب اصلی تیمش هم خبر نداد اولین سوال مطرح شده در موردانتشار اخباری راجع به احتمال جدایی او از رئال در پایان رقابتهای این فصل لالیگا بود. مورینیو این گونه پاسخ داد:« من این را گفته ام؟ از همکارتان سوال کنید.» او این پاسخ را درحالی ارائه داد که چهره اش کاملا خشن و سرد بود.
مورینیو در پاسخ به سوالی که او را ناراحت می کرد، با پاسخی یک کلمه ای :« نمی دانم» جوابگوی خبرنگاران می شد.
مورینیو در پاسخ به سوالی درمورد سوتهای انتقادی یکشنبه شب گفت:« نمی دانم. از هواداران بپرسید و نه از من.» حضور په په در نوکمپ ، تصمیمی است که باید با توجه به شرایط فیزیکی این بازیکن گرفته شود. ولی با توجه به صحبتهای مورینیو بعید است که په په دربازی برگشت 4شنبه حضور داشته باشد:« اگر په په شرایط فیزیکی خوبی داشت، بازی می کرد. ولی اکنون شک و شبهات زیادی وارد است. چه او و چه گرانرو و چه لاس.این بازیکنان مشکل دارند و روز 4شنبه درموردشان تصمیم می گیریم.»
او سرنخی درمورد ترکیب یازده نفره تیمش در بازی فردا شب نداد و گفت:« نظری ندارم.شک و شبهات زیادی درمورد بازیکنانم دارم. سه بازیکن هستند که صد درصد آماده نیستند.باید تا آخرین لحظه صبر کرد.» مورینیو با اعلام اینکه تیمش هنوز می تواند بارسلونا را حذف کند، پنجره امیدی باز کرد:« تیم من شانس حضور در نیمه نهایی را دارد ولی می دانیم که مقابل چه تیمی بازی می کنیم و نتیجه بازی رفت به چه ترتیبی بوده.»
سوال دیگری که از مورینیو پرسیده شد این بود که آیا این برهه، بدترین برهه دوران مربیگری اش در رئال بوده و آیا از حمایت پرس برخوردار است یا نه و پاسخ مورینیو خیلی کوتاه بود:« من در دوران خوبی هستم.»
او تنها به یادآوری این نکته پرداخت که از زمان روی کار آمدن او در رئال این تیم به چه موفقیتهایی دست یافته:« ما می توانستیم امتیاز و برتری بیشتری در لالیگا داشته باشیم. الان 5 امتیاز بیشتر از تیمی داریم که همه می گویند که بهترین تیم دنیاست.این گویای آن است که ما کارمان را بد انجام نداده ایم.این یعنی آنکه که تیم ما آنقدرها که می گویند مشکل ندارد. زمانی که من اینجا به رئال آمده بودم، تیم ما معمولا به دست تیمهای کوچکتر حذف می شد. ما در کوپا دل ری به قهرمانی رسیدیم. وقتی من آمده بودم، رئال در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا صدرنشین گروهش نبود. ولی الان درمرحله گروهی را با رکورد خوبی به اتمام بردیم و برترین تیم مرحله گروهی بودیم.در لالیگا هم صدرنشین هستیم.به نظرم ما عملکرد چندان بدی نداشته ایم.»
بحث مطرح شده بعدی درمورد دودستگی در رختکن رئال بود:« من قوم و قبلیه ها را تحریک نمی کنم.»
مورینیو درمورد تیم گواردیولا گفت:« بارسلونا بازی خودش و اصول و روشهای خودش را دارد و با وجود تغییر بازیکنان هم بارسا به این اصول پایبند است.بازی 4شنبه بازی سختی است.»
او ازارائه آنالیز درمورد بازی تیمش سرباز زد،چرا که از نظر آقای خاص بازیکنانش عملکرد خارق العاده ای مقابل رئال نداشتند. مورینیو درمورد احتمال گره و ناامیدی روانی شاگردانش گفت:« از بازیکنان بپرسید.» آخرین سوال مطرح شده این بود که آیا بازی 4شنبه شب به منزله نقطه عطف و یک «قبل وبعد»بزرگ درکارنامه ورزشی او خواهد بود یا خیر. که پاسخ مورینیو به این سوال، یک «نه »قاطع بود.
goal.com
سرخیو راموس: من و مورینیو برای یک هدف می جنگیم/ در رئال جاسوس نداریم.
گفته می شود راموس در تمرینات روز جمعه با ژوزه مورینیو دریگیر لفظی پیدا کرد و برنامه تلویزیونی پونتو پلوتا ادعا کرد این کاسیاس بوده که این خبر را به نشریه مارکا رسانده است.
سرخیو راموس، مدافع رئال، از رسانه ها خواست به صحبت در مورد درگیری لفظی و اختلافش با مورینیو پایان دهند و تاکید کرد او و آقای خاص برای رسیدن به یک هدف تلاش می کنند.
گفته می شود راموس در تمرینات روز جمعه با ژوزه مورینیو دریگیر لفظی پیدا کرد و برنامه تلویزیونی پونتو پلوتا ادعا کرد این کاسیاس بوده که این خبر را به نشریه مارکا رسانده است.
اما راموس امروز در صفحه توئیترش نوشت:" همه چیز روبراه است و من در انتظار دیدار مقابل بارسا هستم.
اجازه بدهید این موضوع را دیگر به فراموشی بسپاریم. فکر می کنم صحبت کردن در این مورد دیگر کافی است و حتی اگر جاسوسی هم در تیم وجود دارد، مطمئنا اطلاعات اشتباه به رسانه ها داده است.
من در تمام طول دوران حرفه ای ام به مربیانم بی احترامی نکردم. به همین دلیل من آنچه در مورد من گفته شد تکذیب می کنم زیرا من هرگز آن حرف ها را نزدم.
در پایان اعلام می کنم من، هم تیمی ها و سرمربی برای یک هدف می جنگیم. ما تا پای جان می جنگیم. زنده باد رئال!"
بررسی تغییرات احتمالی ترکیب رئال در بازی برگشت کوپا مقابل بارسلونا
بررسی تغییرات احتمالی ترکیب رئال در بازی برگشت کوپا مقابل بارسلونا
خبرگزاری رئال مادرید:ظاهرا مورینیو می خواهد در ترکیب رئال برای بازی برگشت کوپا مقابل بارسلونا تغییراتی بدهد
مورینیو ، فقط دو روز وقت دارد تا در مورد بازگشت احتمالی برابر بارسلونا ، نتیجه بچیند . در بازی با اتلتیک ، سعی کرد که از برخی بازیکنانی که در ترکیب بازی رفت نبودند ، استفاده کند . واران ، کاکا و اوزیل می توانند سه تغییر مربی پرتغالی باشند . مدافع فرانسوی جای په په را می گیرد که در مادرید می ماند . اوزیل و کاکا، برابر اتلتیک فوق العاده بودند . اوزیل به روزهای اوجش برگشته بود و کاکا هم به بازیهای اکتبر و نوامبر . سوورپرایز ترکیب می تواند استافده از گرانرو باشد که برابر اتلتیک عالی بود و با ژابی هماهنگی داشت ، هر چند که مورینیو بازیکنی تدافعی تر نظیر لاس را ترجیح می دهد .
نسبت هب تیم دور رفت ، مورینیو تصویر را کاملا عوض خواهد کرد . از سه هافبک دفاعی به دو هافبک دفاعی می رسد و فقط شش تا از یازده بازیکن بازی رفت ، فیک باقی خواهند ماند . آربلوا (که بازی رفت محروم بود ) ، واران ، مارسلو (حضورش در روی نیمکت عجیب بود) ، اوزیل و کاکا به ترکیب اضافه می شوند .
در خط حمله اما تردید در مورد استفاده از هیگوائین یا بنزما ست (برنامه این است که یکی روی نیمکت باشد ) . بازیکن فرانسوی سه بازی است که گل نزده است . آخرین گلش در برابر مالاگا در بازی برگشت کوپاست . او از سه بازی در نیوکمپ ، دو تا فیکس بوده (لالیگا و سوپرکاپ) و هیگوائین در یکی (چمپیونزلیگ) .
از سه بازی مورینیو در نیوکمپ ، دو تا با باخت همراه بوده و یکی مساوی . تیم نه گل خورده (مسی ، ویا و پدرو (هر کدام دو بار ) و ژاوی ، اینیستا و جفرن ) و فقط سه گل زده اند . (مارسلو در چمپیونزلیگ ، کریستیانو و بنزما در سوپرکاپ ) فردا تیم برای بازگرداندن نتیجه بازی می کند .