-
نمايش کوئنکا زير ذرهبين بازيکنياب يونايتد
باشگاه انگليسي براي ارزيابي اين ستاره جوان برادر سر الکس را راهي اسپانيا کرد.
براساس گزارش ها، باشگاه منچستریونایتد مارتین فرگوسن، یکی از بازیکن یاب هایش را برای دیدن بازی ایساک کوئنکا، یکی از ستاره های جوان کاتالانی، در دیدار مقابل اوساسونا به اسپانیا فرستاده بود.
به گزارش نشریه اسپورت، مارتین فرگوسن که برادر سر الکس فرگوسن است، دیدار چهارشنبه شب بارسا مقابل حریف پامپلونایی را در نوکمپ تماشا کرد؛ دیداری که کوئنکا در آن 75 دقیقه بازی کرد.
کوئنکا یکی از پدیده های این فصل بارساست که قراردادش در انتهای فصل جاری به پایان می رسد اما هنوز برای تمدید قرارداد با این باشگاه به توافق نرسیده است.
براساس گزارش ها، چلسی و آرسنال نیز به دنبال این ستاره جوان هستند اما به نظر می رسد یونایتدها از هم اکنون تلاش شان برای خرید این ملی پوش زیر 21 ساله های اسپانیا آغاز کرده اند.
کوئنکا در رقابت های این فصل لالیگا تنها 5 بازی برای بارسا انجام داد اما موفق شد دو بار گلزنی کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
دني آلوس: ديدار مقابل اسپانيول دشوار است
آبي و اناري ها در حال حاضر با 37 امتياز از 16 ديدار در مکان دوم جدول رده بندي لاليگا قرار دارند؛ در حالي که اسپانيول با 23 امتياز در رتبه هشتم قرار دارد.
دنی آلوس مدافع بارسا، به هم تیمی هایش هشدار داد که دیدار یکشنبه تیمش مقابل اسپانیول در در لالیگا دیدار آسانی نخواهد بود.
آبی و اناری ها در حال حاضر با 37 امتیاز از 16 دیدار در مکان دوم جدول رده بندی لالیگا قرار دارند؛ در حالی که اسپانیول با 23 امتیاز در رتبه هشتم قرار دارد.
علی رغم فاصله زیادی که بین دو تیم وجود دارد، آلوس معتقد است اسپانیول از پیش باخته نیست.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا گفت:" دیدار یکشنبه، دیدار دشواری است. این یک دربی است و چنین دیدارهایی همیشه پیچیده است. ما برای پیروزی راهی میدان خواهیم شد. اگر در سطح بالایی بازی کنیم، آنها هم لحظات سختی را تجربه خواهند کرد."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
گوارديولا برترين مربي سال 2011
سرمربي موفق تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا از سوي سايت فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار جهان به عنوان برترين مربي سال 2011 جهان انتخاب شد.
سایت فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار جهان امروز جمعه ردهبندی برترین مربی سال 2011 جهان و بهترین مربیان دهه نخست قرن 21 میلادی را اعلام کرد.
در بخش بهترین مربیان سال 2011 جهان، پپ گواردیولا، سرمربی تیم فوتبال بارسلونا با 201 امتیاز مقتدرانه عنوان نخست این ردهبندی را به خود اختصاص داد. خوزه مورینیو، سرمربی تیم رئال مادرید با 112 امتیاز، سرآلکس فرگوسن، سرمربی تیم منچستریونایتد با 107 امتیاز، آندرس ویلاس بوآس، سرمربی تیم چلسی با 78 امتیاز و روبرتو مانچینی، سرمربی منچسترسیتی با 45 امتیاز ردههای دوم تا پنجم را از آن خود کردند.
همچنین در ردهبندی برترین مربی دهه نخست قرن 21 میلادی، آرسن ونگر سرمربی فرانسوی تیم آرسنال انگلستان از بین 176 مربی از 50 کشور با 156 امتیاز جهان در رده نخست قرار گرفت.
دراین فهرست که 18 مربی آرژانتینی، 16 مربی برزیلی، 14 مربی اسپانیایی، 13 مربی آلمانی، 11 مربی ایتالیایی و 9 مربی هلندی در آن حضور دارند، سرآلکس فرگوسن اسکاتلندی با 148 امتیاز، خوزه مورینیو پرتغالی با 135 امتیاز، فابیو کاپلوی ایتالیایی با 120 امتیاز، گاس هیدینگ هلندی با 112 امتیاز، کارلو آنچلوتی ایتالیایی با 108 امتیاز، لوئیز فیلیپه اسکولاری برزیلی با 101 امتیاز، مارچلو بیلسا آرژانتینی با 101 امتیاز، رافائل بنیتز اسپانیایی با 97 امتیاز و مارچلو لیپی ایتالیایی با 88 امتیاز ردههای دوم تا دهم را به خود اختصاص دادهاند.
دراین ردهبندی منصور ابراهیمزاده سرمربی تیم فوتبال ذوبآهن اصفهان با پنج امتیاز در رده 149 جهان قرار گرفت. این درحالی است که برنارد مارشند فرانسوی، هولگر اوسیک آلمانی، خوزه لوئیس تریو مکزیکی، استفن کشی نیجریهای و اونال امری اتخگوئین اسپانیایی هم در این ردهبندی پنج امتیاز بدست آوردهاند اما بالاتر از ابراهیمزاده قرار دارند. این مربی اصفهانی تنها مربی ایران حاضر در ردهبندی بهترین مربیان دهه نخست قرن بیست و یکم میلادی است.
WWW.varzesh3.COM
-
بوسکتس: بارسا به دنبال ايده هاي جديد است
پپ گوارديولا در رقابت هاي اين فصل ترکيب هاي مختلفي را براي تيمش امتحان کرده و بوسکتس اعلام کرد آبي واناري ها هميشه به دنبال خلاقيت هاي جديد هستند.
سرخیو بوسکتس، هافبک بارسا، تاکید کرد که این تیم برای غافلگیر کردن حریف و زدن گل همیشه به دنبال راه های جدید و خلاقانه ای است.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا گفت:" مربیان و بازیکنان تلاش می کنند تغییراتی در بازی ایجاد کنند تا بتوانیم بهتر بازی کنیم و گل های بیشتری به ثمر برسانیم؛ این مهمترین مسئله در فوتبال است.
نمی دانم چه اندازه از کارهایی که انجام می دهیم خلاقانه است. این مسئله را آنهایی که تاریخ فوتبال را دنبال می کنند باید بگویند که ما در سطح متفاوتی بازی می کنیم یا نه."
بوسکتس سپس در مورد دیدار پیش روی تیمش مقابل اسپانیول گفت:" این یک دربی است و ما برای آن انگیزه مضاعفی داریم. ما تمام تلاش مان را برای پیروزی انجام خواهیم داد. فکر می کنم بازی در خانه اسپانیول یکی از دشوارترین دیدارهای خارج از خانه ماست.
آنها تیم فوق العاده ای هستند که پرسینگ را از همان جلوی زمین انجام می دهند. با وجود اینکه چند بازیکن شان را فروختند اما تیم جوانی دارند که فصل خوبی را پشت سر می گذارد."
-
حضورفرگوسندرنيوکمپو شايعهکوئنکا در اولدترافورد
حضور سرمربي تيم فوتبال منچستر يونايتد انگليس در نيوکمپ در جريان ديدار بارسلونا و اوساسونا خبر تمايل اين تيم به جذب ستاره 20 ساله بارسا را تقويت کرد.
ال موندو دیپورتیوو نوشت: فرگوسن سرمربی یونایتد شب گذشته به تماشای پیروزی بارسلونا مقابل اوساسونا در کوپا دل ری نشست تا این خبر تقویت شود که وی برای تماشای بازیکن 20 ساله بارسا در ورزشگاه نیوکمپ حاضر شده است.
کوئنکا که پس از مصدومیت شدید داوید ویا و دوری 5 ماهه این مهاجم گلزن، به عنوان جانشین وی در ترکیب اصلی بارسا از سوی پپ گواردیولا معرفی شد، در صورتی که قرارداد خود را با باشگاه تمدید نکند، تابستان آینده بازیکن آزاد شناخته خواهد شد.
این بازیکن 20 ساله یکی از بزرگترین استعدادها در نیوکمپ است و در 4 بازی خود در لالیگا در این فصل، دو گل به ثمر رسانده است.
آیزاک کوئنکا، پیشتر در صحبتهایی اعلام کرد که میخواهد تا در ترکیب قهرمان اروپا باقی بماند و آماده است تا قراردادش را با تیم تمدید کند.
-
مورینیو:عنوانی که به گواردیولا داده شد، شایسته اوست
عنوانی که به گواردیولا داده شد، شایسته اوست. فقط امیدوارم جایزه او هر چه زودتر به دستش برسد زیرا من هم این عنوان را در سال 2010 به دست آوردم اما هنوز جایزه به دستم نرسیده است
گواردیولا، سرمربی بارسا، به تازگی از سوی فدراسیون جهانی آمار فوتبال به عنوان بهترین مربی سال 2011 انتخاب شد؛ عنوانی که مورینیو آن را شایسته مربی کاتالانی دانست. " عنوانی که به گواردیولا داده شد، شایسته اوست. فقط امیدوارم جایزه او هر چه زودتر به دستش برسد زیرا من هم این عنوان را در سال 2010 به دست آوردم اما هنوز جایزه به دستم نرسیده است."
-
فورلان جانشین ویا میشود
مهاجم اروگوئهای تیم فوتبال اینترمیلان ایتالیا از باشگاه بارسلونا پیشنهاد ۱۸ میلیون یورویی دریافت کرده تا شاید جانشین داوید ویا مصدوم شود.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، دیهگو فورلان که برای ماندن در اینترمیلان نیز انگیزه بالایی ندارد و با شرایط سرمربی خود چندان سازگار نیست، از پیشنهاد ارزشمند بارسلونا استقبال کرده است.
باشگاه بارسلونا که چندی پیش به صورت رسمی اعلام کرده بود، هرگز به دنبال جانشینی برای داوید ویا نیست به صورت رسمی به وکیل اول فورلان پیشنهاد همکاری داده است. مبلغ این پیشنهاد هنوز در سایت باشگاه بارسلونا تایید نشده و منابع غیر رسمی از رقم ۱۸ میلیون یورو نوشتهاند.
فورلان ۳۲ سال سن داشته و برخی کارشناسان در مورد خرید این مهاجم اروگوئهای به عملکرد بارسلونا انتقاد دارند.
مشخصا بارسلونا به گزینه فورلان برای تابستان نمیاندیشد و اگر قرار بر خرید این مهاجم باشد باید منتظر انتقال وی در چند روز آینده باشیم.
farsnews.ir
-
نایب رئیس بارسا: آن دوران که هواداران بارسا از رئال می ترسیدند،گذشته؛دوست دارم تا درجام حذفی به رئال بخوریم
جودی کاردونر، نایب رئیس باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که بی صبرانه در انتظار مصاف احتمالی دو تیم رئال مادرید و بارسلونا در مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیاست
آبی اناری ها با برد0-4 مقابل اوساسونا در دیدار رفت مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی اسپانیا ، عملا مسیرشان برای صعود به دور بعدی رقابتها را هموار کردند و رئال هم در دور رفت این مرحله توانست با نتیجه 2-3 از سد مالاگا عبور کند.
این درحالی است که در فینال فصل گذشته این رقابتها رئال توانسته بود تا با غلبه بر بارسا جام قهرمانی را مال خود کند. البته اکنون کاردونر، نایب رئیس باشگاه بارسلونا برای رویارویی احتمالی این دو تیم درمرحله یک چهارم پایانی ثانیه شماری می کند.
کاردونر در صحبتهایی به کام رادیو گفت:« من می خواهم تا در یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا مقابل رئال قرار بگیریم. آن دورانی که هواداران بارسا از رئالی ها می ترسیدند، سپری شده است.من خوشحال می شوم که فینالهای جذاب تری را مقابل رئال برگزار کنیم»
او که یکی از مدیران بلندمرتبه بارسلوناست در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که با وجود جنجالهای اخیر میان باسا و رئال، این دو تیم نباید از حمایت از یکدیگر دست بردارند:« من از قطع روابط دو باشگاه حمایت نمی کنم. روابط دو باشگاه نباید قطع شود. یک موضوع این است که این دو تیم در یک شرایط و الگوی رفتاری برابر نیستند که این قابل درک است ولی بحث بعد قطع روابط دو باشگاه است که از آن حمایت نمی کنم.»
goal.com
-
ویا:بعد از جراحی،تنها یک روز استراحت کرده ام؛هدفم بازگشت در زودترین زمان ممکن است
داوید ویا، ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا که اخیرا به دلیل شکستگی استخوان قوزک پایش زیر تیغ جراحی رفته، روز جمعه با تله سینکو به صحبت پرداخت
ویا این روزها مراحل نقاهت و بازیابی را پشت سرمی گذارد و در این گفت و گو از شرایط فیزیکی اش صحبت کرده است
او دراین باره گفت:« از زمانی که پایم را مورد عمل جراحی قرار داده ام تنها یک بعد ازظهر استراحت کرده ام.»
داوید ویا در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که با شدت هرچه بیشتری تمرینات بازیابی اش را انجام می دهد تا هرچه زودتر براین مصدومیت غلبه کرده و به زمین چمن بازگردد.
ویا در ادامه با شفافیت تمام از برنامه هایش در آستانه رقابتهای یورو2012 صحبت کرد و گفت:« هدف من ،فقط رسیدن به این رقابتها نیست. من می خواهم خیلی زودتر از اینها و زودتر از موعد مقرر به میادین ورزشی بازگردم.»
او که با خوشبینی تمام روزهای مصدومیت را پشت سرمی گذارد ادامه داد:« تعطیلات سال نوی امسال تعطیلات متفاوتی بود ولی اوضاع این گونه بود. نباید از انگیزه های من کاسته شود.باید هر روز به تمرین کردن ادامه دهم تا در زودترین زمان ممکن به میادین بازگردم.»
goal.com
-
مسي:آنقدر در بارسا ميمانم تا بيرونم کنند.
ستارهي آرژانتيني بارسلونا ميخواهد در بارسلونا بازي کند. ميخواهد آن قدر در باشگاهي که فوتبالش را مديون آن است بماند تا از او خسته شوند و بيرونش کنند.
ليونل مسي در گفتوگو با يک مجلهي اکوادوري دربارهي حضورش در بارسلونا گفت: در بهترين تيم جهان فوتبال بازي ميکنم. بازي در هيچ تيم ديگري به اندازهي بارسلونا من را ارضا نميکند. اميدوارم تا حداکثر زمان ممکن در بارسلونا بازي کنم. آن قدر بازي کنم که از من خسته شوند. اتفاقي که اميدوارم هيچ وقت رخ ندهد. نه رئال مادريد نه هيچ تيم ديگري در برنامهي آيندهي فوتبالي من قرار ندارد. من در مزرعهي بارسلونا به عمل آمدهام و اينجا بازيکن شدم.
مسي با تمجيد از گوارديولا که اخيرا از سوي فدراسيون بين المللي آمار و تاريخ فوتبال به عنوان بهترين مربي سال انتخاب شده، عنوان کرد: گوارديولا بهتر از هر کس ديگري بارسلونا را ميشناسد. او خودش در بارسلونا بازي کرده و يک بازيکن بسيار باهوش بوده و حالا مربي باهوشي هم هست. به خوبي ميداند که با هر بازيکن چه برخوردي داشته باشد. علاوه بر اين يک انگيزه دهندهي بسيار قوي است. رابطهام با او بسيار خوب است و احساس راحتي ميکنم.
دارندهي دو توپ طلاي جهان در پاسخ به اين سوال که آيا خودش را بهترين بازيکن تاريخ فوتبال جهان ميداند، همچون گذشته با فروتني جواب داد: من فقط 24 سال سن دارم و تازه فوتبال را شروع کردهام. براي افرادي که پيش از اين در دنياي فوتبال کارهاي زيادي انجام دادهاند احترام خاصي قائلم. افرادي مانند دي استفانو، پله و مارادونا. سوالي که پرسيديد را مردم بايد جواب بدهند، البته پس از اين که دوران بازيگريام به پايان رسيد. دوست ندارم دربارهي خودم صحبت کنم و اصلا در برنامهي کاريام چنين اهدافي را تعيين نميکنم.
وي در پاسخ به اين سوال که اگر با آرژانتين موفق به قهرماني در جام جهاني نشويد، باز هم خود را بازيکن بزرگي ميدانيد، گفت: دي استفانو بازيکن بسيار بزرگي است که هيچگاه جام جهاني را فتح نکرده است. به هر حال ممکن است در آينده من با تيم ملي آرژانتين قهرمان جام جهاني بشوم يا نشوم.
مسي در مقايسهي باشگاه بارسلونا و تيم ملي آرژانتين هم اظهار کرد: در بارسلونا يک سال پشت سر هم بازي ميکنم و شرايط بهتري وجود دارد. با همبازيهايم راحت هستم. البته آرژانتين هم بازيکنان بزرگ و با کيفيتي دارد و ترديدي ندارم که ميتوانم با تيم ملي کشورم هم به موفقيت برسم.
قطره