در قهرمانی شیاطین سرخ شک نکنید در هفته اینده فاصله امتیاز با سیتی به 7 یا 8 امتیاز خواهد رسید:yes:
نمایش نسخه قابل چاپ
در قهرمانی شیاطین سرخ شک نکنید در هفته اینده فاصله امتیاز با سیتی به 7 یا 8 امتیاز خواهد رسید:yes:
برد شیرین و فاصله 5 امتیازی و قهرمانی رو پیشاپیش تبریک می گم.
عالی بودیم مثل همیشه
منچسترسیتی امسالم مثل هر سال هیچ جامی رو نخواهد گرفت.این همه پول خرج کرد ولی بی فایده
امیدوارم که این پیروزی ها ادامه داشته باشه تا قهرمانی.
تبرييييييييييييييييييك بابت برد شيرين و البته حياتي مقابل بلكبرن.
واقعا چسبيد و اينقدر خوشحالم كه ......
حالا همه چيز عوض شده ! منسوتي حرفي براي گفتن نداره و به همه قول ميدم بازم امتياز از دست ميده ! ميتونيم با اقتدار قهرمان بشيم ! بچه هاغ قبل اين بازي نميتونستم مطمئن باشم ولي الان ميگم ديگه قهرمانيم ! درسته فوتباله و هزار اتفاق ولي با هر منطقي به قضيه نگاه ميكنم ميبينم ما قهرمانيم.
1_روحيه منسيتي و كادرش و هواداراش به شدت تضعيف شده !
2_در ادامه بازي هاي سيتي سخت تر خواهد بود و مخصوصا بازي در خانه آرسنال .
3_آمادگي و روحيه بسيار خوب تيم خودمون .
خدارو شكر حالا با خيال راحت به استبال بازي بعدي ميريم .
اییییی جاااااننننننننن.چه حالی میده این اختلاف.
اووووووووووففففففففففففف المنجسترالسیتی داره میپووووکه.
20=2012
سلامی به گرمی پیروزی
منچستر یونایتد با پیروزی
2_0 برابر بلک برن اختلافش رو با سوتی ها به 5 امتیاز رسوند:yes:heey:::ghelyon::chakerim:
منچستريونايتد هميشه بزرگه حتي موقعي كه بازيكنان بزرگي نداشته باشه.من سوتي هميشه كوچيكه حتي موقعي كه بازيكنان بزرگي داشته باشه.
خداوكيلي اين شعار از ابتداي فصل مدام باهام بوده و بهش اعتقاد داشتم , لحظه اي نااميد نشدم و حالا دارم از خوشحالي بال در ميارم.به نظرم اين قهرماني يونايتد ميتونه يكي از بهترين قهرماني هامون تو تاريخ جزيره باشه چون تيمي متشكل از تعدادي جوون و بازيكن مسن و باتجربه و اندكي فوق ستاره داشتيم و البته كولباري از مصدومين. بي شك فرگوسن بيشترين نقش رو تو موفقيت تيم داشته و اينبار شايستگي هاي وي بيشتر از قبل نمايان خواهد شد .
خوب منم این برد شیرین رو تبریک میگم............:yes:
بازی عالی بود حالا اختلاف مون با من سوتی 5 تا شد.:ohum:
پیروزی شیرینی رو به دست آوردیم ولی به فرگوسن نباید مقرو بشیم و احساساتی عمل کنیم 5 امتیاز اختلاف نباید مارو راضی کنه وما باید همچون گذشته بکوشیم واختلاف رو بیشتر وبشتر کنی با توجه به این که بازی آسانی رو در پیش داریم و باید از این موقعیت بیشترین استفاده رو ببریم با توجه به این که من سیتی بازی سختی رو در برابر آرسنال 3 داره به امید جام قهرمانی
پیروزی خیلی شیرینی بود شیرینیش بخاطر این بود که فاصلمون به 5 رسید و یه مشت محکم به دهان مانچو مغرور زدیم
heey::heey:::balesh:
من خلاصه بازیو دیدم دخیا 4تا واکنش عالی داشت در حد ادوین
این دخیا با اون دخیا اول فصل زمین تا اسمون فرق میکنه دخیایی که حتی دفع توپ های ساده براش خیلی سخت بود و اشتباهات
وحشتناکی انجام میداد و اصلا به خود باوری نرسیده بود ولی الان به حدی رسیده که توانایی سیو توپ هایی رو داره
که شاید دو یا سه دروازبان تو دنیا میتونن این توپ ها رو بگیرن حالا مدافعان ما با خیالی راحتر بازی میکنن چون میدونند یه گلر خوب
و مطمئن پشتشون هست که میتونه اونارو پوشش بده هدفم از این پست این بود که منتقدان دخیا باید اونو قبول کنن