-
دو منچستري مازاد به لسترسيتي پيوستند
تيم فوتبال منچستريونايتد دو بازيکن جوان و مازاد خود را به لسترسيتي واگذار کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از ديليميل، روز گذشته پس از چند دور مذاکره ميان سران دو باشگاه، عاقبت توافق نهايي براي انتقال «ريچي ديلات» و «ماتي جيمز» به لستر صورت گرفت.
به اين ترتيب ديلات 23 ساله و جيمز 20 ساله که هيچ بختي براي حضور در جمع ستارههاي تيم نخست «يونايتدها» را نداشتند، هر يک قراردادي سه ساله تا ژوئن سال 2015 منعقد کردند.
نايجل پيرسون، مدير لستر عنوان کرد از مدتها قبل در تکاپوي جذب اين دو تازهوارد بوده و اطمينان دارد اين نفرات بتوانند در آينده نقش مهمي در تيم برعهده گيرند.
او اظهار داشت: هر دو بازيکنان بسيار باانگيزه هستند. بخاطر چند سال حضور در منيونايتد، خيلي چيزها فراگرفته و از روحيه قوي برخوردارند که ميتوانند به موفقيت کلي تيم کمک کنند.
-
کري خواني گيکز براي منچستر سيتي
هافبک ولزي منچستر يونايتد به هواداران تيمش قول داد که در فصل آينده جام قهرماني را از منچسترسيتي پس خواهند گرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رايان گيگز مهاجم تمام نشدني منچستر يونايتد که از سوي اتحاديه فوتباليستهاي حرفهاي ليگ برتر انگليس به عنوان بهترين بازيکن دو دهه اخير فوتبال انگليس انتخاب شد. خيلي زود براي بازيکنان منچسترسيتي شروع به کري خواني کرد.
گيکز با وجود 40 ساله شدن يک فصل ديگر هم قراردادش را تمديد کرد، گفت: درست است که ما اين فصل را بدون گرفتن جام به پايان رسانديم، اما اين شرايط زياد طول نخواهد کشيد. فصل آينده جام قهرماني در ليگ برتر انگليس را به دست خواهيم آورد و منچسترسيتي را به همان جايگاه قبلي خود بر خواهيم گرداند.
وي افزود: ترسي از منچسترسيتي نداريم، چرا که ما عاشق چالش و مبارزه طلبي هستيم. درست است که ما در پايان رقابت را به منچسترسيتي واگذار کرديم، اما فصل آينده براي برگرداندن جام به اولدترافورد تلاش خواهيم کرد. اعتراف ميکنم که منچسترسيتي با شايستگي به قهرماني رسيد، موضوع ناراحت کننده براي ما اين است که در صدرنشيني خود کوتاهي کرديم و در حالي که با هشت امتياز در هفتههاي پاياني صدرنشين بوديم، به يک باره همه چيز برگشت و در نهايت با اختلاف تفاضل گل جام قهرماني را از دست داديم. اما در مقابل آنچه براي ما اميدوار کننده بود اين است که بازيکنان جوان بسيار خوبي را معرفي کرديم. اطمينان دارم که منچستر يونايتد در فصل آينده با اين بازيکنان جوان نتايج بسيار خوبي کسب خواهد کرد.
-
پل اسکولز ماندنی شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سر الکس فرگوسن تائید کرد که پل اسکولز در فصل 13_2012 هم برای منچستر یونایتد بازی خواهد کرد.
سر الکس در یک مصاحبه اختصاصی با شبکه MUTV در حین مراسم انتخاب بهترین های فصل یونایتد گفت:"من با پل صحبت کردم و او همچنان ادامه میدهد.من از این امر خوشحالم.او میداند که فصل گذشته اشتباه کرد که خداحافظی کرد.
او حالا درک کرده که 25 تا 30 بازی با کیفیت بالا در یک فصل برایش کافی است.ما بازیکن مان را خیلی خوب میشناسیم.او از زمانی که یک بچه کوچک بود پیش ما هست ما به خوبی میدانیم که چگونه ازش استفاده کنیم."
برایان رابسون اسطوره یونایتد هم در این زمینه میگوید:"چرا او ادامه ندهد؟ از زمانی که برگشته فوق العاده بوده است.کنترل بازی در لیگ برتر کار اسانی نیست و او از زمانی که برگشته مطابق گذشته دارد این کار را انجام میدهد.
او مغز فوتبالی بزرگی دارد ،قدرت پاسوری وی بینظیر است.من خیلی خوشحالم که او تصمیم به ماندن گرفته است.
او فصل گذشته کناره گیری کرد چون میگفت که در بدنش احساس خستگی و درد میکند.پس او استراحت کرد ولی بعد از مدتی دلش دوباره تنگ شد و احساس کرد که هنوز توانایی ادامه دادن را دارد .این یک خبر بزرگ برای منچستر یونایتد است."
-
سر الکس:منتظر واکنش منچستر یونایتد در فصل اینده باشید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سر الکس که هنوز تو شوک اتفاقات روز اخر لیگ و قهرمانی همشهری ها است پافشاری میکند که یونایتد فصل اینده واکنش نشان خواهد داد.
سر الکس در گفت و گویی با MUTV گفت:"ما خبر داشتیم که کوئینز پارک از سیتی جلو افتاده است.من به مایک فیلان گفتم که اگر سیتی گل مساوی را بزند انگیزه میگیرد و احتمالا برنده می شود و دقیقا هم این اتفاق افتاد.من فکر میکنم که قبل از بازی همه انتظار داشتند که سیتی راحت بازی را برد ولی ان ها کار خود را سخت کردند.کوئینز بسیار خوب بازی کرد ولی زمانی که فهمیدند بولتون بازیش مساوی شده و ان ها در لیگ می مانند تمرکزشان را از دست دادند.این خیلی ناامید کننده است.
ما هم در بازی با ساندرلند خیلی خوب بودیم.دروازه بان ان ها چندین سیو بینظیر داشت.ما چند بار توپ را به تیرک زدیم و میتونستیم هشت تا گل بزنیم .حالا که کار به تفاضل گل کشید ما فقط باید خودمان را سرزنش کنیم.ما خیلی با حریفانمان سخاوتمندانه رفتار میکنیم.
من فکر میکنم که از اینکه اختلاف 8 امتیازی را از دست دادیم ناامید هستیم ولی من نسبت به هیچ یک از بازیکن هایم احساس پشیمانی ندارم.ان ها گروهی از بازیکنان قوی و با اراده ای هستند.ان ها تمام تلاش شان را کردند.بله ان ها اشتباهاتی داشتند اما بازیکنان جوان همه اشتباه میکنند ما روی این بازیکنان سرمایه گذاری کرده ایم.این کاری است که ما ان را خوب بلدیم.ما مثل بعضی باشگاه ها نیستیم فقط بلدند خرج کنند.ما روی بازیکنانی سرمایه گذاری میکنیم که برای مدت طولانی اینجا باقی بمانند.کسانی که کاراکتر این باشگاه را می سازند ،کسانی که باعث ایجاد هیجان برای طرفداران می شوند.ما از این بازیکنانی از این دست خیلی داریم.ما در این کار خوب هستیم و همین راه را دامه میدهیم.
جمله قدیمی است که میگوید:"اگر در کاری خوب هستید پس به ان بچسبید و ولش نکنید."
من مطمئنم که فصل اینده اخرین سال حضور گیگز و اسکولز است.البته در مورد رایان مطمئن نیستم او سن را دریبل میزند اما به احتمال زیاد فصل اینده اخرین سال پل است.ریو هم 33 ساله است.به غیر از این سه نفر ما هیچ مشکلی از نظر سن و پیر بودن نداریم.به هیچ وجه مسئله ای وجود ندارد.
بله ما میخواهیم که به ترکیب تیم مان افرادی را اضافه کنیم.کار ها در حال انجام شدن است.ما کسانی که میخواهیم را شناسایی کردیم.
ما میخواهیم مطمئن شویم که سیر تکامل منچستر یونایتد ادامه می یابد چون من 25 سال است که در این باشگاه حضور دارم و باید یک استاندارد مشخصی را حفظ کنم ما باید همیشه در حال رقابت برای کسب جام ها باشیم.
ما همیشه نمیبریم اما همیشه در کورس قرار داریم این ها به لطف تیم پزشکی ، تیم فنی مان _ رنه ،مایک و اریک استیل ان ها فوق العاده هستند _ و تمام افراد دیگری که در بخش انالیزوری ،استعدادیابی و علوم ورزشی ما را همراهی میکنند است.
ما هیچ مشکل مادی نداریم.جالبه امروز یکی از روزنامه ها نوشته بود که _ البته من خودم نخواندم یکی بهم گفت _ ما باید میلیون ها پوند خرج کنیم.مثل اینکه فراموش کردند ما 89 امتیاز گرفتیم !
ما میدانیم که سیتی به پرداخت مبالغ زیاد برای خرید بازیکن و دستمزد های احمقانه ادامه میدهد اما ما هیچ کاری در این مورد نمیتوانیم انجام دهیم.ما سعی میکنیم که بازیکنان را با دلایل درست جذب خودمان کنیم.البته که ما پول خوبی هم به بازیکنان میدهیم ما این قسمت از کار را فراموش نکردیم.
اما ما کاری که خوب بلدیم انجام دهیم را انجام میدهیم و به همین روش هم ادامه میدهیم."
-
متس داهلی ستاره آکادمی متس داهلی ( Mats Daehli ) جایزه موسوم به Jimmy Murphy Young Player of the Year award را در جوایز فصلی باشگاه منچستر یونایتد ازآن خود ساخت.
این جایزه پس از اینکه این هافبک نروژی نقش محوری در دیدار نیمه نهائی جام جوانان FA و دیدار فینال Aegon Future Cup نقش محروی داشت، از سوی تیم مربیان به او اهداء شد.
متس داهلی که قرارداد حرفه ای خود را در اوایل فصل به باشگاه منچستر یونایتد به امضاء رساند، و اجراءهای ماهرانه ای برای تیم زیر 18 سال پل مک گوئینز ( Paul McGuinness ) داشت، برای اولین بار در ماه مارچ خود را به تیم رزروها ارتقاع داد. بازیکن 17 ساله موفق به کسب جایزه ای شد که سال گذشته رایان تونیکلایف آن را کسب کرده بود و همچنین به دنبال بازیکنانی چون رایان گیگز، پل اسکولز و دانیل ولبک.
متس داهلی در مراسم جوایز فصلی باشگاه منچستر یونایتد در دوشنبه شب در ورزشگاه اولدترافورد در این باره گفت: من بسیار مفتخر هستم و فصل بسیاری خوبی به خصوص برای جوانان بود. همه در اینجا توجهی عالی به من داشتند و من امیدوارم این ادامه داشته باشد.
همچنین وی که آشکار میسازد در گوشه ای از خود هم وطن افسانه ای اش را دنبال میکند، در انتها افزود: اوله گونار سولسشائر یک الهام بزرگ برای من است و این عالیست که میتوانم هرگاه که میخواهم با او تماس بگیرم.
-
تسلط قرمزها بر تیمهای رؤیایی تاریخ لیگ برتر سلطه تیم منچستر یونایتد بر تیم فانتزی لیگ برتر مرکب از بازیکنانی که در 20 سال اول در این لیگ حضور داشتند.
با رأی عمومی و پنلی از متخصصین 2 تیم انتخاب شد، و 6 بازیکن سابق از قرمزها ( با رأی طرفداران ) و 7 بازیکن در خط دوم ( با رأی متخصصین ) نمایندگان این انتخاب بودند.
هر 2 طرف شامل: پیتر اشمایکل، گری نویل، رایان گیگز، پل اسکولز و کریستاینو رونالدو، در حالی که طرفداران نمانیا ویدیچ را انتخاب کردند و کارشناسان تصمیم گرفتند ریو فردیناند، روی کین انتخاب شوند. پیروزی قاطع 4 ستاره تیم منچستر یونایتد موقعیتهای دقیقی از حامیان خاصشان ارائه میدهد. رایان گیگز با 61% آراء، گری نویل با 58% آراء، پیتر اشمایکل با 56% آراء و کریستیانو رونالدو با 55% آراء.
11 انتخاب تیم 20 سال اخیر لیگ برتر از نگاه طرفداران: پیتر اشمایکل، گری نویل، تونی آدامز، نمانیا ویدیچ، اشلی کول، کریستیانو رونالدو، پل اسکولز، استیون جرارد، رایان گیگز، تیری آنری و آلن شیرر.
11 انتخاب تیم 20 سال اخیر لیگ برتر از نگاه کارشناسان: پیتر اشمایکل، گری نویل، تونی آدامز، ریو فردیناند، اشلی کول، کریستیانو رونالدو، پل اسکولز، روی کین، رایان گیگز، تیری آنری و آلن شیرر.
بیش از 300.000 طرفدارا برای مجموعه ای از جوایز به مناسبت بیستمین سالگرد افتتاح لیگ برتر انگلستان در این رأی گیری شرکت کردند. از جمله اهداء جایزه بهترین گل به وین رونی برای ضربه قیچی وی در برابر تیم منچسترسیتی در سال 2011 و انتخاب پیروزی 4 - 3 تیم منچستر یونایتد در برابر تیم منچسترسیتی به عنوان بهترین مسابقه.
-
کارلوس ته وز پس از قهرمانی منچسترسیتی در لیگ برتر انگلستان، در حرکتي که پوشش گسترده تلويزيوني داشت بنري را بالاي سر گرفت که روي آن نوشته شده بود: خدا تو را بيامرزد فرگي.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ورزش 3 - منچستريونايتد عذرخواهي منچسترسيتي را در پي حرکت جنجالي ' کارلوس ته وز' در جشن قهرماني آبي پوشان پذيرفت.
به گزارش رسانه هاي انگليس، ته وز که پيش از اين در منچستريونايتد توپ مي زد؛ در حرکتي که پوشش گسترده تلويزيوني داشت بنري را بالاي سر گرفت که روي آن نوشته شده بود: خدا تو را بيامرزد فرگي.
گفته شده که اين بنر را يکي از هواداران به دست ته وز داده و کنايه آن به سخنان سه سال پيش فرگوسن بود. آن زمان از فرگوسن سوال شده بود آيا نمي ترسد که تيمي شگفتي ساز شود و جاي قرمزپوشان را در کورس قهرماني بگيرد؟ سرمربي منچستريونايتد پاسخ داده بود: نه تا زماني که من زنده هستم.
در پي اين حرکت ، باشگاه منچسترسيتي بلافاصله '' صميمانه عذرخواهي'' و ته وز هم ابراز تاسف کرد.
'' ديويد گيل'' مدير اجرايي منچستريونايتد به اسکاي اسپورتز گفت: فکر کنم کار صحيحي بود. باشگاه (منچسترسيتي) به سرعت و به زيبايي واکنش نشان داد. البته به صراحت بگويم که حرکتي احمقانه بود ولي سيتي به سرعت آن را جبران کرد.
مدير اجرايي منچستريونايتد افزود: به هر حال ما رو به جلو حرکت مي کنيم و تمرکزمان روي مسائل ديگر است.
ته وز که در سال 2009 از منچستريونايتد به منچسترسيتي آمد گفت که اين حرکتش صرفا يک کار لحظه اي و از روي هيجان بوده است.
-
در آستانه جام کلتهای اروپا، ریو فردیناند از تیم ملی انگلستان خط خورد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ایرنا - روي هاجسون' سرمربي تيم ملي انگليس نام ' ريو فرديناند' بازيکن منچستريونايتد را از ترکيب اين تيم براي رقابت هاي يورو 2012 زد.
به گزارش رسانه هاي انگليس، دلیل اين تصميم آماده نبودن فرديناند عنوان شده است. قرار است اسامي 23 بازيکن تيم ملي انگليس امروز بعدازظهر اعلام شود.
گفته مي شود '' جان تري'' مدافع چلسي که از ماه فوريه تاکنون دو بار بازوبند کاپيتاني را از دست داده در ميان بازيکنان دعوت شده به تيم ملي است.
فرديناند، کاپيتان سابق تيم ملي انگليس در سال هاي اخير با مشکلات زيادي روبرو بوده ولي به رغم همه آنها در 30 بازي در فصل جاري براي منچستريونايتد به ميدان رفته است.
با اين حال '' سر الکس فرگوسن'' چند روز پيش گفت تيم انگليس بايد هر چهار روز يک ديدار داشته باشد و ريو نمي تواند اين کار را انجام دهد.
وضع فرديناند همچنين به سبب نزاعي که با '' جان تري'' داشته ، قدري پيچيده تر شده است.
تري در ماه فوريه بازوبند کاپيتاني را از دست داد آن هم به اتهام به کار بردن الفاظ نژادپرستانه عليه '' آنتون'' برادر ريو فرديناند. او اين اتهام را رد کرده ولي قرار است تا دو ماه ديگر دادگاه براي رسيدگي به اتهام او تشکيل جلسه دهد.
''فابيو کاپلو'' سرمربي سابق تيم ملي انگليس آشکارا از تصميم اتحاديه فوتبال اين کشور براي گرفتن بازوبند کاپيتاني جان تري انتقاد کرد و در دفاع از اين بازيکن از سمت خود استعفا داد.
فرديناند تاکنون در هيچ مسابقه جام ملت هاي اروپا بازي نکرده است . او نخستين بار در سال 1997 به تيم ملي انگليس آمد و از آن زمان تاکنون 81 بازي براي اين تيم انجام داده است. او در فوريه 2010 پس از آنکه بازوبند کاپيتاني از تري گرفته شد، براي نخستين بار کاپيتان تيم ملي انگليس شد.
پس از آن مدافع منچستريونايتد دچار مصدوميت شد و مسابقات جام جهاني آفريقاي جنوبي را از دست داد.
نخستين بازي انگليس در مسابقات يورو 2012 روز 11 ژوئن ( 22 خرداد) مقابل فرانسه خواهد بود و پس از آن با سوئد و اوکراين روبرو خواهد شد.
-
پاتریس اورا، سر آلکس فرگوسن قرمزها با بالا خواهد برد پاتریس اورا در خصوص خرید بازیکنان مناسب برای تقویت تیم منچستر یونایتد به سر آلکس فرگوسن ایمان دارد.
مدافع کناری فرانسوی در این باره میگوید: من دیوانه نیستم. من نمیخواهم بگویم که ما فصل خوبی داشتیم و یا ما هیچ چیزمان نمیشود. هر بازیکنی برای فصل آینده بهتر از امسال میشود، حتی اگر همانگونه که بسیاری از مردم میگویند ما بی پول بوده ایم. طرفداران میخواهند چند بازیکن جدید ببینند و من کاملاً به رئیس مطمئنم. او کار درست را انجام میدهد. در اینجا بازیکنان زیادی نیستند که بتوانند برای تیم منچستر یونایتد بازی کنند و میدانم که رئیس بهترین تصمیم را خواهد گرفت.
-
مایکل اوون در راه خروج از منچستر مایکل اوون در راه خروج از منچستر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x364.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دنبال ارائه نشدن پیشنهادی جدید،مایکل اوون به درهای خروجی منچستر نزدیکتر شد.
مایکل در این مورد گفت:
" پیشنهاد جدیدی از سوی باشگاه به من اعلام نشده است و از این رو زمان ترک منچستر برای من فرا رسیده است.
سر الکس فرگوسن بعد از بازی تمرینی روز سه شنبه به من اطلاع داد که باشگاه علاقه ای به تمدید قرارداد با وی ندارد.
مایکل در ادامه اضافه کرد
" من دقیقه به دقیقه از این سه سالی که در تیم منچستر بودم را دوست داشتم.بازی در تیم منچستر یونایتد واقعا لذت بخش است و من از تمامی بازیکنان و هواداران تیم تشکر می کنم.
هم اکنون به استراحتی چند هفته ای فکر می کنم و بعد از آن به فکر تیم جدید خواهم بود.