حیف من اونجا نیستم و دستم بهشون نمیرسه وگرنه خودم تنهایی میرفتم:hehee: تهرانی ها کم لطفی نکنین برین حق پرسپولیس رو فریاد بزنین :love:
ویرایش: اینو هم بگین: استقلال , فدراسیون پیوندتان مبارک:ahaaaaaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
حیف من اونجا نیستم و دستم بهشون نمیرسه وگرنه خودم تنهایی میرفتم:hehee: تهرانی ها کم لطفی نکنین برین حق پرسپولیس رو فریاد بزنین :love:
ویرایش: اینو هم بگین: استقلال , فدراسیون پیوندتان مبارک:ahaaaaaa:
پرسپولیس به نام واقعیاش بازگشت؛ نام "پیروزی" حذف شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فعلا این خیلی مهمه
احتمال زیاد 2 امتیاز ازمون کم نشه -قانون مسخره ای شده اگر تیم دیگه ای بود اینکارهارو میکردن!!؟
پرسپولیس همیشه پرسپولیس بوده ... حالا یه عده خوستند موش بدونند که هوادارا هیچ وقت نذاشتن !
ولی یه خبری که الان تو مرجع خبری گذاشته بودن چشممو حسابی گرفته :
23 بازیکن پایان فصل قراردادشون تموم میشه :
غلامرضا رضایی، محمد نوری، میثاق معمارزاده، رضا نورمحمدی، محمد نصرتی، شیث رضایی، حسین بادامکی، امیرحسین فشنگچی، هادی نوروزی، علی کریمی، علیرضا محمد، حبیب هوشیار، مهدی مهدویکیا، ممدوتال، ایمون زاید، آودوکیچ، علی عسگری، سامان آقازمانی، مجتبی شیری، مهرداد پولادی، جواد کاظمیان، مازیار زارع و وحید هاشمیان.
اینایی که با قرمز مشخص کردم باید حفظ بشن ! و همین طور آسمیر که باید واسه فصل بعد قطعیش کنند !
اگر فصل بعد سردار باشه خیالمون راحته که تیم به مراتب بهتر از اول فصل جاری بسته خواهد شد ولی با توجه به اتفاقاتی که توی فوتبال و ورزش ایران غیر ممکن نیست و احتمال اینکه سردار هم رفتنی باشه مطمئنا وضعمون خیلی بد خواهد شد ! بازیکن هایی هم که با بنفش مشخص شده رو هم میشه به عنوان ذخیره نگه داشت !
امیدوارم برعکس تمام سال های اخیر وضعیت سرمربی و مدیر عامل تیم قبل از نقل و نباتات کاملا مشخص باشه !
خوشم مياد يه نفر اومده مدير عامل شده كه تا حقشو نگيره ول نميكنه واقعا دمش گرم
بنده خدا گفته يا 2 امتيازو ميگيرم يه خودم با خيليا از پرسپوليس ميرم كه اميدوارم گزينه دوم نشه كه كلا بدبخت ميشيم و بايد با پرسپوليس خداحافظي كنيم
خاك بر سر اون داور فلا فلان شده بوققققققققققققققققققق بي پدر گفته ميخوام با داوري خداحافظي كنم اخه بي پدر برو گمشو تا ديگه ريخت نحستو نبينم
يكي از استامون خيلي پرسپوليسي بود كه يه حرف خوب زد .ميگه واسه چي اقاي فنايي هميشه از داوري دفاع ميكنه ولي بازم يه داور كه اين قدر اشتباه بزرگي ميكني يه جريمش نميكنه .اين قدر باشگاها رو جريمه ميكنن يه دفه داورو جريمه كنن ته حساب كار بياد دستش ولي حيف كه هميشه كه داوراي ما مظلومن
به اميد دست پر امدن از ورزشگاه فولاد شهر
فوری - فوری
--------------
به شبکه 3 با یکی از روش های زیر تماس بگیرین و نسبت به استفاده از نام پیروزی به جای ***پرسپولیس*** اعتراض کنین
شماره تماس با روابط عمومی شبکه سه سیما
---------------------------------------------------
پیام کوتاه : 300003
ایمیل: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تلفن گویا : 22021901 - 22021955
پرسپولیس بازم نتونست نتیجه بگیره نمی دونم چرا اینقدر تو لیگ بد نتیجه می گیره ای کاش اول بازی هم مثل آخرش بازی می کرد اینجوری بجای مساوی برد میاوردیم
امروز تو گزارش بازی می گفت پرسپولیس یکی از معدود تیم های دنیا که دو اسمی نمی دونم آخه پیروزی مگه چشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام .چه خبرته؟ مگه 6ماهه به دنیا اومدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ای بابا پرسپولیس که باز نتیجه نگرفت:narahat: