من که به تیمم اعتماد دارم و بردش و مقابل رئالی که حتی یک دفاع مستحکم نداره حتمی میدونم
نمایش نسخه قابل چاپ
من که به تیمم اعتماد دارم و بردش و مقابل رئالی که حتی یک دفاع مستحکم نداره حتمی میدونم
با اینکه بارسا حق چلسی رو ضایع کرد ، اما چون از رئال متنفرم و درمقابل عاشق "مسی" امیدوارم لیونل هت تریک کنه .....!!!!!!!!!!!!!
ایشالله سانچز سورا خشون میکنه کاروالیو هم که نیستش کار یه خورده اسون تر میشه
اگه ممكنه به اين سوال من جواب بديد؛مردم از بس آماراي مختلف ديدم!:khahesh:
مسي چند گل به رئال زده؟دياستفانو چند تا؟:soal::soal:
تا اونجايي كه من ميدونم به ترتيب 13تاو18تا جوابشه.تازه كيليپ 13گل مسي به رئال تو سايت هست!!!ولي از بس اماريي مثل 8تا،14تا،5تا،6تا،$4تا....ديدم به توانايي شمردن خودم شك كردم.:gijjj:
لطفا يكي روشنم كنه!؟:sham::sham::sham::khahesh::khahesh:
سلام ساعت 22.15دقیقه است پیشاپیش بدر بارسا رو تبریک میگم تا فردا که همواره تبریک بگم
تا اونجایم که من میدونم 13 تا زده و سه تام امشب 16 تا:eyvalla:
گل های مسی به رئال : 3 تا سال 2007 /3 تا سال 2009 / 1 سال 2010 / 3 تا سال 2011 / جمع کنیم میشه 10 تا که :fek konam:
تا قبل از سوپر کاپ مسی 10 گل زده بود و کلیپش هم موجوده.توی سوپر کاپ ها هم 3 تا زد و شد 13.امشب هم که هتریک میکنه میشه 16.بازی توی نیوکمپ دیگه به 20 میرسه و میشه بهترین بازیکن تاریخ الکلاسیکو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره راست میگی حواسم به سوپر کا نبود .......... مسی 13 گل به رئال زده ولی رونالدو 2 تا mas:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبريك!:afarin::hooora:tazim:::sooot::/danc:ohum::hehehe::khandeeeee bahal::nishkhand:heey:::yes::ghelyon::balesh::chak erim::sigar::khelal dandoon::-shadlove:::hehee::bia baghalam::jeddiiiii::eyvalla:lay_;;:/dancbaghal:-:::::kl:barcelona::barcelona::barcelona::barcelona ::barcelona::barcelona::barcelona::barcelona::barc elona::barcelona: