-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک سرمربی به تمامی هواداران باشگاه یوونتوس
10 دی 1389
در سال 2010 به سر می بریم و خیلی زود وارد سال جدید می شویم و این انتظار برای ما بسیار شیرین است. جیجی دل نری مربی بیانکونری در استانه اغاز سال جدید میلادی به تیفوسی های یوونتوس تبریک گفت
سال 2010 طی ساعات اتی به پایان می رسد و حالا از بودن در این فضا بسیار خوشحالم. امروز یا بهتر بگویم امشب پرونده یک سال تمام می شود، سالی که برای من و از نظر شخصی بسیار هیجان انگیز و خوب بود.
با سمپدوریا بسیار خوب نتیجه گرفتم و پس از ان پیشنهاد یوونتوس و نشستن بر روی نیمکت بانوی پیر، باشگاهی بزرگ که تاریخی خاص دارد.
دیدارهای نخست فصل برای ما خوشایند نبود اما هدف ما در ماه های اتی روند خود را به خوبی شکل داد و حالا در تلاشیم این هدف را دنبال کنیم. می خواهیم در پنج ماه اینده به پیشرفت خود ادامه دهیم و شرایط رده بندی را بهتر و بهتر کنیم. می دانیم که راه اسانی نداریم اما توان را داریم.
می خواهیم سال نو را به همگی دوست داران فوتبال به ویژه تیفوسی های یوونتوس که در این ماهها به ما انرژی دادند و حمایت شان موجب پیشرفت ما شد تبریک بگویم، سال نو مبارک.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
اخرین مصدوم سال 2010 یوونتوس
10 دی 1389
لئوناردو بونوچی را باید اخرین مصدوم سال بدانیم، مدافعی که یک سال بدون توقف در میادین فوتبال حاضر شد و سرانجام در اخرین روز سال و در اخرین تمرین سال 2010 پس از یک سال که با هیچ گونه اسیب دیدگی روبرو نشده بود مواجه شد.
مدافع یووه از ناحیه زانوی پای چپ در تمرینات صبح جمعه اسیب دید و سریع به کلینیک باشگاه منتقل شد. گفته می شود اسیب دیدگی او سنگین نیست و با چند روز استراحت بهبود می یابد.
به گفته ی پزشکان باشگاه یوونتوس وی مشکلی برای همراهی یوونتوس در دیدار بعدی مقابل پارما نخواهد داشت.
-
یووه تمایلی به جذب چیگارینی ندارد
10 دی 1389
با اغاز تعطیلات زمستانی اخباری در خصوص تمایل یووه به جذب برخی مهره ها منتشر شد، در این میان نام چیگارینی که به نظر می رسد مورد توجه شدید دل نری ست نیز مطرح می شد که با تایید مدیر برنامه های این بازیکن صحت این خبر مشخص شد.
اما گفته می شود ماروتا با توجه به شرایط کنونی یووه اصرار زیادی به خرید چیگارینی ندارد و از سوی دیگر نیز مدیر برنامه های این مهره با وجود تایید مذاکره با مسولین بیانکونری گفت: مذاکره و تماسی داشتیم اما نمی توانم در این لحظه بگویم که پیشنهاد انان چشمگیر است.
گفتنی ست برای خرید این بازیکن باید نظر مساعد مسولین سویا را نیز جلب کنند.
-
اخرین تمرین سال با حضور جیجی
10 دی 1389
با امادگی و استحکام دوران اوج خود به تمرینات بازگشته، گویی قصد توقف دوباره ندارد و این بار پس از دوری طولانی مدت با بهبودی کامل و در عین حال امادگی و قدرت می خواهد درون دروازه بیاستد و همان بوفون بزرگ که بهترین سنگربان جهان نامیده شد باشد.
جان لوئیجی جمعه پس از ماه ها دوری و حضور در تمرینات اختصاصی سرانجام در کنار گروه تمرین کرد، تمرینی در هوای سرد اما در فضایی گرم برگزار شد و بازیکنان که چند روزی در کنار یکدیگر بودند در یک دیدار میان تیمی نیز به میدان رفتند که در نهایت با تک گل ترائوره به سود تیم سفیدپوش به پایان می رسد.
اما در این تمرین نمایش جیجی در کنار استوراری توجهات را بیش از همیشه جلب کرد و امادگی هر دو سنگربان تیم در کنار شادابی سایر بازیکنان اخرین تمرین سال را به بهترین شکل ممکن تبدیل کرد تا بازیکنان برای گذراندن اخرین ساعات سال و اغاز سال جدید با پایان اردوی کوتاه مدت در کنار خانواده های خود باشند.
-
بدون شک من لئو را انتخاب خواهم کرد
10 دی 1389
مدافعی ارزشمند که امیدوار است روزی جانشین بزرگان بانوی پیر در تاریخ حیات بیانکونری شود، مهره ای که تیفوسی ها به او علاقه دارند و معتقدند کاپیتان اینده یوونتوس پس از اسطوره شان الکس حق طبیعی اوست. جورجو کیه لینی در مصاحبه ای تاکید کرد که یووه قدرت خود را به دست اورده و قدرتمندتر نیز خواهد شد.
این حقیقت دارد که مجموعه از نتایج به دست امده راضی ست و حالا در اخرین روزهای سال در کنار یکدیگر منتظر سال بهتری هستید ؟
مطمئنا، بله من و گروه به خوبی و با انگیزه ای بالا تمرین می کنیم و به بودن و ماندن در راهی موفقیت امیز فکر می کنیم. ایکاش بهتر شروع می کردیم اما مهم این است که بهتر ادامه دهیم.
این طور به نظر می رسد که شما و بونوچی در ترکیب خط دفاعی یووع تبدیل به دوقلو های مدافع شدید ؟
لئو در حال نمایشی عالی و بزرگ است. شروع او نیز بسیار بی نظیر بود، لئو و میلوش فوق العاده ظاهر شدند و در میان تازه واردها بهتر کار کردند. من و لئو با یکدیگر هماهنگی خوبی پیدا کردیم.
دیگر مهره های تازه وارد یووه چطور ؟
اکویلانی و کوالیارلا نقش خوبی دارند، اما در میان بازیکنان تازه وارد من لئو را انتخاب می کنم زیرا با او خیلی خوب کار می کنم و می توانیم با چشمانی بسته نیز همدیگر را پیدا کنیم. بونوچی خیلی خوب با فضا هماهنگ شد به ویژه که در پست حساسی نیز به میدان می رود. احساس خوبی به او دارم و فکر می کنم که می تواند یکی از بهترین های یووه در فصل جاری باشد. او همچنان بهتر و بهتر میشود و با توجه به شخصیت تیمی می توانیم انتظار درخشش فوق العاده ای داشته باشیم.
یوونتوس در ترکیب خود کدام بازیکن را کم می بیند و نیاز دارد که این بازیکن را در نقل و انتقالات خریداری کند ؟
ما گروهی قدرتمند هستیم، مصدومین گروه با قدرت بازگشته اند و این بازگشت می تواند مفید و متفاوت باشد. یک باشگاه بزرگ به بازیکنان بزرگ و خوب نیاز دارد و فکر می کنم پیدا کردم یک بازیکن خوب دیگر مشکل باشد. ما بازیکنان خوبی در ترکیب خود داریم.
از میان جیلاردینو و پاتزینی کدام را ترجیح می دهید ؟
نمی توانم بگویم که این دو در یک شرایط مساوی هستند. جامپائولو تکنیکی تر،گلزنتر و استثنایی ست، البرتو نیز خوب است و توان ذاتی او خارج کردن تیم از لحظات مشکل در طول بازی ست، به هر حال من مهره جوان تر را ترجیح می دهم.
تیفوسی های یووه می توانند خوشحال و راضی از نحوه نمایش تیم و نتایج اخیر در کنار بازیکنان اماده ای که در ترکیب قرار می گیرند باشند، می توانید میلان را به پایین بکشید ؟
میلان تنها یک پله از ما بالاتر نیست، خیلی متاسفیم برای نتیجه ای که در ورونا کسب کردیم و البته موقعیت های گذشته که از دست دادیم. ما به پیروزی های خود باید ادامه دهیم و این خواسته واقعی ما در سال 2011 است.
از سال 2011 چه خواسته ای دارید ؟
می خواهم جامی را فتح کنیم و حسرت خروج از لیگ اروپا را از یاد ببریم.
-
به یووه بازیکنی می اید که متفاوت باشد
11 دی 1389
برای بهتر و قدرتمندتر شدن می توان همچنان تلاش کرد و به دوران اوج گذشته رسید، یوونتوسی ها برای اینده برنامه های زیادی در سر دارند و این روند را با امدن اندره ا انیلی به شکل جدیدی اغاز و برای ادامه موفقیت امیز این برنامه می کوشند. در این میان خرید و حفظ بازیکنان ایده ال نقش مهمی دارد و این وظیفه ماروتا ست تا نیروهای اماده و ارزشمند را به باشگاه بیاورد.
مدیر ورزشی یوونتوس ها در نخستین اظهار نظر خود در سال جدید با تبریک سال نو به ویژه تیفوسی های بانوی پیر گفت برای یوونتوس بازیکنانی می خریم که متفاوت باشند و متفاوت از سایرین عمل کنند.
این پاسخ در حالی داده می شود که اخبار مختلفی از تمایل یووه به خرید چند مهره مشهور دنیای فوتبال نظیر ژکو و فن پرسی شنیده می شود اما تاکنون مذاکره نهایی صورت نگرفته و هواداران این تیم نیز منتظر عکس العمل مسولین باشگاه اند و در این میان کاسانو که بارها گفته شده بود در پایان فصل 2010 راهی یووه می شود نیز به روسونری شدن بیش از هر لحظه دیگر نزدیک شده و ماروتا با بیان این جمله که بازیکن متفاوت می خریم درباره انتقال احتمالی کاسانو به میلان نیز به خبرنگار چنین پاسخی داد.
از ماروتا در این خصوص که ایا فروش امائوری به خرید یک بازیکن ایده ال بستگی دارد نیز گفت: ما تنها و تنها به خرید بازیکنانی که متفاوت باشند فکر می کنیم. در حال حاضر تنها سیسوکو و امائوری مهره های حاضر در لیست خروجی ما هستند اما این به این معنا نیست که خواهان فروش حتمی انان هستیم، بلکه در صورتی که پیشنهاد ایده الی به دست مان بیاید در این باره فکر می کنیم.
اما موضوع این روزها و احتمال بیانکونری شدن جیلاردینو، این تنها یک شایعه است، او به همراه گامبرینی برای خرید خانه به تورینو امده بودند. اینکه دل نری به پاتزینی علاقه دارد نیز مانور تازه ای نیست، از مدتها قبل مربی ما بازی و نمایش این مهره را تایید کرده بود اما در حال حاضر تنها اخباری که شنیده می شود شایعاتی بیش محسوب نخواهند شد.
وی در ادامه به پیشنهاد شالکه و ولفسبورگ برای خرید سیسوکو نیز اشاره کرد، همان طور که از قبل گفته ایم ترجیح می دهیم در صورت فروش این هافبک وی را به یک تیم خارجی بفروشیم. در ایتالیا نیز فیورنتینا خواهان به خدمت گیری این بازیکن است.
-
در سال 2011 باید یک جام را از ان خود کنیم
11 دی 1389
سال 2010 با تمام سیاهی و سفیدی که برای مان داشت به اتمام رسید و حالا یک سال جدید که باید در ان پیروز شویم را پیش روی خود می بینیم. کلودیو مارکیزیو سال 2011 را با این تفکر اغاز می کند. مهره جوان و اتیه دار بیانکونری که جزیی از سرمایه های باشگاه نیز محسوب می شود برای اینده یووه ارزوی موفقیت کرد. اما نیم نگاهی نیز به سال گذشته داشت.
پیش از هر مسئله باید بگویم که امیدوارم مصدومیت لئو سنگین نباشد، خیلی ناراحت شدم که لئو در اخرین روز سال پس از یک سال مصدوم شد، همگی امیدواریم که اسیب دیدگی او سخت نباشد.
سال 2010 را یک تساوی به پایان رساندیم و همچنان از این بابت تاسف می خوریم. در حال حاضر از نظر بدنی نیز مشکلی ندارم و اماده ام تا ترکیب بگردم، در اخرین بازی نبودم و حیف از امتیازی که از دست رفت. خیلی خسته بودم و نتوانستم در کنار یووه باشم می توانستیم سه امتیاز را از ان خود کنیم و به میلان نزدیک تر شویم.
اما بازگشت بوفون به تمرینات، سال 2010 به اندازه کافی برای خود خوبی هایی داشت و تمام شد، در اخرین روزها بوفون به تمرینات بازگشت تا در اینده در کنارمان باشد. بازگشت جیجی اهمیت بسیار زیادی دارد و این می تواند به قدرت ما افزایش دهد اما تصور می کنم برای مربی مشکل باشد که از میان او و استوراری یکی را انتخاب کند.
دل نری و اندیشه های مربی، می دانید که با دل نری خوب پیش می رویم، با او صفحه جدید را باز کردیم و با عدم تکرار اشتباهات گذشته به راه خود ادامه می دهیم. می خواهیم این راهی که در پیش گرفته ایم را با قدرت ادامه دهیم و خواسته همگی ما پیروز شدن است هر چند که می دانیم اسان نیست و باید از سد همه رقبای بالای جدول بگذریم.
خرید مهاجم و شایعه پیوستن احتمالی جیلاردینو و یا پاتزینی، ما بهترین مهاجمین را در اختیار داریم. کوالیارلا و یاکوئنتا بسیار خوب ظاهر شدند و گل های خوبی به ثمر رساندند. دل پیرو نیز که همیشه نقش خود را به بهترین شکل اجرا کرده و امائوری که به زودی بازمی گردد. ما بهترین و گلزن ترین مهاجمین را داریم.
برای کلودیو تابستان سال 2010 ناخوشایند بود، زمانی که از جام جهانی و یک فصل سیاه بازگشتیم و فصل جدید را بسیار ناخوشایند شروع کردیم بدترین لحظات برای من بود. مشکل فیزیکی نداشتم اما نمی توانستم مفید باشم و نمایشم قابل توجه نبود. اما از مربیان و کادر فنی بسیار ممنونم که در کنار هم تیمی هایم به من کمک کردند تا بار دیگر اماده شوم و دو گل نیز به ثمر رساندم و سه پاس گل دادم تا بهتر شوم.
هدف ما در کنار یووه تنها و تنها پیروزی در سال 2011 است، باید به دوران بزرگ خود بازگردیم و یک جام را از ان خود کنیم. می خواهیم یک جام را فتح کنیم اسکودتو و یا کوپا ایتالیا. به فتح جامی پس از 5 سال نیاز داریم.
-
خشم صرب بهترین یوونتوسی سال
11 دی 1389
سال ها پیش در ترکیب بانوی پیر ستاره ای چک تبار توپ می زد که با جنگندگی و تلاشی خاص تبدیل به ستاره محبوب تیفوسی های یووه شد، هواداران او را خشم چک نامیدند و برایش با افتخار کف زدند و بارها از او تقدیر کردند و با هر فرصتی که به دست می اورد با خشم چک گفتن او را تحسین می کردند و حالا با گذشت یک سال از خداحافظی این ستاره ارزشمند یک مهره صربستانی می کوشد تا جایگاه وی را در ترکیب یووه از ان خود کند و با گذشت چند ماه تلاشش نتیجه داده و حالا او را خشم صرب صدا می کنند.
میلوش کراسیچ که از کودکی به یووه علاقه مند شد و سرانجام نیز توانست پیراهن سیاه و سفید این تیم را بر تن کند در نظرسنجی بهترین یوونتوسی سال 2010 به مقام نخست دست یافت. این نظرسنجی که سراسری بود امروز با اعلام نتیجه کلی میان بازیکنان، مربیان و مدیران یووه و در چند بخش دیگر در سایت توتواسپورت به اتمام رسید و اعلام شد.
بهترین یوونتوسی سال 2010
1- میلوش کراسیچ با کسب 47/9 ارا
2- الساندرو دل پیرو و جورجو کیه لینی با کسب 13/9 ارا
3- جیجی دل نری و فلیپه ملو با 5/1 ارا
4- ماروتا 4/6 ارا
5- اکوئیلانی 2/7 ارا
6- مارکیزیو 2/1 ارا
شخصیت سال 2010
1 – خوزه مورینیو 32/7
2 – اندره ا انیلی 22%
3 – فرانچسکا شیاونه ( تنیسور ایتالیایی که برای نخستین بار ایتالیا را به جام قهرمانی رساند ) 15/8
4 – فدریکا پلگرینی ( شناگر مطرح ایتالیایی ) 10/2
5 – اینستا 8%
6 – فتل ( قهرمان المانی فرمول یک در سال 2010 ) 7%
بهترین حرکت ثمر بخش سال 2010
1 – مطرح شدن کالچوپولی 2 با 26/6
2 – سه قهرمانی اینتر در سال 2010 با 22/6
3 – حضور اندره ا انیلی در مدیریت یووه 15/2
4 – قهرمانی اسپانیای در جام جهانی 14/5
5 – قهرمانی یک جوان المانی در رقابت های فرمول یک ، فتل با 3/1 ار
ناکام بزرگ سال 2010
1 - دیه گو که در یووه موفق نشد 38/8
2- لیپی به همراه ایتالیا در جام جهانی افریقای جنوبی 36/8
3 – حضور کمرنگ ماسا در تیم اتومبیل رانی فراری 8/6
4 – هدایت تیم ملی انگلیس با فابیو کاپلو 5/5
5 – مربیگری و نتیجه دیه گو ارماندو مارادونا در تیم ملی ارژانتین 2/8
حواشی سال 2010
1 – رسوایی اخلاقی جان تری 43/6
2 – حرکت کاسیاس پس از رسیدن به تیم ملی اسپانیا به کشورشان 14/8
3 – اظهارات زلاتان در خصوص گواردیولا
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] نیکولا در لیست خروج یووه
12 دی 1389
هر چند که هنوز در نقل و انتقالات زمستانی شاهد تغییر و تحولی در ترکیب بانوی پیر نیستیم اما اینگونه به نظر می رسد که در لیست یووه ترافیک سنگینی وجود دارد. گروهی در لیست خروج و تعدادی نیز در لیست ورودی باشگاه.
در خصوص مهره هایی که احتمال خریدشان وجود دارد اخبار متفاوتی منتشر می شود و تا قطعی شدن نهایی نمی توان اظهار نظر کرد اما در لیست خروجی باشگاه بازیکنانی نظیر سیسوکو، لگروتالیه و لنترافامه دیده میشوند.
گفته می شود مذاکرات برای انتقال لنتزافامه به برشا به خوبی صورت گرفته و به زودی در صورتی که توافق نهایی نیز انجام شود شاهد حضور او در برشا خواهیم بود.
در کنار این بازیکن، لگروتالیه نیز حضور دارد او در ترکیب کنونی یووه جای چندانی نمی بیند و فضا را برای ادامه بازی تنگ می بیند. در کنار این مسئله قرارداد نیکولا نیز در ژوئن به اتمام می رسد و به این ترتیب بازیکن ازاد محسوب خواهد شد بنابر این با توجه به پیشنهاد رم و کیه وو برای جذب او مناسب تر است که بانوی پیر در نقل و انتقالات زمستانی او را به فروش برساند.
اما سیسوکو، او دو پیشنهاد خوب از المان دارد که مسولین یووه برای تصمیم نهایی منتظرند تا تکلیف ژکو مشخص شود و در صورت توافق وی را با ژکو معاوضه نمایند.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تبریک اله و تاکید خواسته پیروزی همراه یووه در سال 2011
12 دی 1389
سال 2010 به پایان رسید سالی که برای او مانند یووه لحظاتی شیرین و تلخ داشت اما چه خوب که شیرینی ان با نتایج و رشد تیمی بیشتر جلوه کرد و در زندگی شخصی نیز برای او اتفاق زیبایی افتاد تا سال 2010 را به خوبی به اتمام برساند و برای سال اتی خواسته هایی نو و بزرگتری داشته باشد. الکس دل پیرو با تبریک سال نو به تیفوسی های خود و یوونتوس تاکید کرد که در سال جدید پیروزی و موفقیت بزرگی می خواهد.
الکس که در اخرین روزهای سال با تولد فرزند سومش خوشحال تر شده گفت: هر سال می تواند حتی در اخرین روزهایش شیرین شود و اتفاقی نو در ان روی دهد درست مانند انچه که برای من روی داد و ساشا متولد شد. دوستان به شما سال نو را تبریک می گویم و ارزو دارم از ابتدا تا پایان و برای 365 روز سال همه چیز خوب پیش رود. چه در داخل زمین و چه خارج از میدان. سال 2011 مبارک.
من انتظار دارم که سال 2011 را با ادامه دادن شرایطی که در ماه های اخیر داشتیم اغاز کنیم و نتایج مهم و بزرگی را کسب کنیم. این پیام روشن الکس دل پیرو برای بازگشت و خواسته پیروزی مجدد همراه یوونتوس است و تاکید دارد که بانوی پیر و بازیکنانش توان و قدرت انجام ان را دارند زیرا تشنه پیروزی بزرگی هستند.
تغییر شرایط یووه در چند ماه و توصیف سال 2010 .
سال 2010 سالی ویژه. شش ماه نخست سال بسیار سخت بود، پس از اینکه مجموعه مدیریتی تصمیم به تغییرات گرفت و مربی تیم تغییر کرد لحظات خوب با زاکرونی اغاز شد اما متاسفانه این شرایط ادامه نداشت و ما موفق نشدیم. هر چند که می توان بهترین لحظه ان دوره سیاه را برتری برابر میلان در 30 اکتبر سال گذشته بدانیم اما در پایان فصل نتیجه ای بسیار ضعیف در میلان گرفتیم و فصل را به پایان رساندیم. اما امسال در میلان یک بازی بسیار زیبا و پرهیجان ارائه کردیم و پیروزی بسیار بزرگی را به خود اختصاص دادیم.
یوونتوس جدید در راه است .
بازگشت به اوج امکان پذیر بود زیرا یوونتوس عادت به برتری داشت. تیمی جدید متولد شد با انتخاب مدیری ارزنده که راه موفقیت تیم و باشگاه را می دانست. مجموعه از افرادی که سخت در تلاشند تا تیمی مقتدر ساخته شود تشکیل شده و ما حالا با هیجان خاصی به بازی می پردازیم. همه بازیکنانی که به تازگی یوونتوسی شدند بسیار عالی و فوق العاده کار کردند و با کیفیتی بی نظیر در ترکیب قرار گرفتند ما برای رسیدن به خواسته های مان به مجموعه ای حرفه ای نیاز داشتیم و این مجموعه حرفه ای نه تنها در بخش مدیریت نیاز بود بلکه در کلیه سطوح مورد نیاز بود. در کل همه بازیکنان و کلیه گروه خوب کار کردند و همه چیز خوب پیش رفت. شخصیت تیمی و رشد عالی در نتایج ایده ای مهم بود که به ان رسیدیم.
بهترین مهره تازه وارد یووه که شما را شگفت زده کرد ؟
می توانم بگویم کراسیچ بهترین بازیکن تازه وارد یوونتوس است که مرا شگفت زده کرد. اما همه بازیکنانی که به یووه امده اند بسیار عالی و در حد بالایی ظاهر شدند و در این شرایط نمی خواهم تنها یکی از هم تیمی هایم را نام ببرم. همه مهره های جدید بخشی از گروه هستند .
25 بازی و 6 گل زده در طول فصل جاری برای یووه برای شما ثبت شده است.
شاید زیاد نتیجه خوبی نباشد در مقایسه با سال های اخیر. اما از نظر فیزیکی اماده ام و شرایط خوبی دارم. شش گل و سه پاس گل اگر تا پایان فصل باقی بماند نمی تواند رضایت بخش باشد. ما امائوری را نداشتیم و یاکوئنتا نیز مدت زیادی در ترکیب به دلیل مصدومیت نبود. کوالیارلا را نیز در دیدارهای اروپایی نداشتیم و هر سه روز بازی می کردیم. می خواهم کارهای بیشتری در این سال انجام دهم و رکوردهای بیشتری ثبت کنم.
به بازی برابر پارما فکر می کنید ؟
سرانجام پس از مدتها مصدوم شدم، از ناحیه عضله پا کمی دچار مشکل بودم و نتوانستم بازی برابر کیه وو را انجام دهم اما در تمریناتی که شروع کردیم شرایطم خوب بود و امیدارم در سال جدید نتایج معاینات بهتر شود و من بتوانم از 2 ژانویه ( امروز ) با گروه تمرین کنم.
سال 2010 برای تو یک سال مهم در خارج از میدان نیز بود، سایت جدید و بیش از همه تولد ساشا، ایا فرزند دیگری نیز خواهی داشت ؟
بله سالی مهم. در حال حاضر سونیا و من باید تنها به این مسئله فکر کنیم که چه باید انجام دهیم و چگونه سه فرزند کوچک مان را ترتیب کنیم. اما سایت برای من بسیار بسیار مهم بود که چه کسی با من کار کند. شرایط زیادی را بررسی کردیم و حالا بهترین گروه را داریم. مدیری شایسته و قدرتمند در کنارم است که می تواند مرا یاری دهد و تعداد بی شماری هوادار که همیشه در کنار من بودند و هستند. در فیس بوک نیز صفحه ای فوق العاده داریم و ارتباط عالی با تیفوسی ها که پنجره ای ست برای ان گروهی از هواداران که نمی توانند به وینوو و استادیوم بیایند و البته پنجره ای از زندگی من. سایت وسیله ای خوب برای انتشار اخبار و دنیایی ست که من ترجیح می دهم و دوست دارم.
سال 2011 برای یوونتوس سالی ست که استادیوم جدید شروع به کار می کند، چه تصوری دارید ؟
مطمئنا یکی از بهترین و بزرگترین اتفاقات خواهد بود. سرانجام یوونتوس در استادیومی مدن و مجهز بازی می کند و این پیشرفت رشته ای مهم در دنیای ورزش است. خانواده ها و هواداران نزدیک ما خواهند بود و مطمئنا منتظر لحظات زیبایی هستیم.
تبریک مارکیزیو
گفتنی ست کلودیو مارکیزیو هافبک جوان بیانکونری نیز در صفحه فیس بوک اش از سوی خود، همسرش و پسر کوچکش دیوید سالی پر از موفقیت برای هواداران و خانواده هایشان ارزو کرد و سال نو را به انان تبریک گفت.