پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
بچه ها سلام
بخش نامه ها برای من باز نمیشه و هی میزنه لودینگ
ایا برای شما ها هم اینجوره ؟
من از روز اولی که اومدم تو بازی این بخش News هیچوقت اولای فصل بالا نمیاد همش تو لودینگ گیر میکنه! اما بعد چند روز درست میشه و بالا میاد! دلیلشم هیچوقت نفهمیدم!
نقل قول:
بچه ها سلام
بخش نامه ها برای من باز نمیشه و هی میزنه لودینگ
ایا برای شما ها هم اینجوره ؟
اره متاسفانه ده دقیقه این لودینگ طول میکشه جدیدا!
منم تیمم رو بستم واسه این فصل دیگه جا نداره 22 نفر پره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی راست میگفت دربازه ی اینکه قوی ترها به ضعیفترها 10 تا میزنند.
من امروز اولین بازیه لیگم رو با نتیجه ی 8 _ 0 بردم با اینکه هم سطح بودیم.
فکر میکنم علی با اون تیمش به یه سطح دویی حداقل 10 15 تا میزنه
تو لیگ و گروه لیگ قهرمانانم تیمی قویتر از من نیست تقریبا تو هردو اول میشم به احتمال زیاد.
ولی از بد شانسی من امروز مهاجمم که بهترین بازیکن تیمم بود مصدوم شد جالب اینجاست که یه بازیکن 1 ستاره اوردم بجاش تو نیمه ی دوم اون بازیکن 1 ستاره سه تا گل زد.
بازم زیاد شد امروزا نمیدونم چرا زیاد مینویسم.
من فکر کنم یه رکورد عجیب دارم که شاید کسی تا حالا نداشته!
اگه یادتون باشه قبلنا من فقط بازیکن آکادمی میگرفتم! بازیکن آکادمی هم که میاد 18 سالشه دیگه! الان من یکی از همون بازیکنای آکادمی تو تریب اصلیم هست و 27 سالشه!!! یعنی 9 فصل واسم بازی کرده! و 277 بازی تا الان واسم انجام داده!
و تو این 9 فصل همواره تو ترکیب اصلیم بوده که الان 3 ستاره شده و منتظرم که یه بازیکن جوون قوی بگیرم و ایشون رو بفرستم ذخیره :nishkhand: یه جورایی اسطوره تیمم هستش ki::
نقل قول:
علی راست میگفت دربازه ی اینکه قوی ترها به ضعیفترها 10 تا میزنند.
من امروز اولین بازیه لیگم رو با نتیجه ی 8 _ 0 بردم با اینکه هم سطح بودیم.
فکر میکنم علی با اون تیمش به یه سطح دویی حداقل 10 15 تا میزنه
تو لیگ و گروه لیگ قهرمانانم تیمی قویتر از من نیست تقریبا تو هردو اول میشم به احتمال زیاد.
ولی از بد شانسی من امروز مهاجمم که بهترین بازیکن تیمم بود مصدوم شد جالب اینجاست که یه بازیکن 1 ستاره اوردم بجاش تو نیمه ی دوم اون بازیکن 1 ستاره سه تا گل زد.
بازم زیاد شد امروزا نمیدونم چرا زیاد مینویسم.
چه اشکالی داره داداش!!!!؟؟؟؟
شما اصلا 2 صفحه بنویس :دی
ایرادی نداره که!
رفقا شما هم بگید ایا با تیمای هم سطح تو دوستاتون تو ی لیگ قرار گرفتید؟
من همونطور ک صفحه قبل گفتم تیم شاخ ها رو فصل پیش از لیگ های مختلف ادد کردم ک باشون دوستانه بزنم، یا مثلا تیمایی ک تو حذفی و چمپیونز ازشون باختم و اونا قهرمان شدن رو ادد کردم ، حالا این فصل هر 13 تا تیم لیگ جز دوستام هستن و همه هم شاخ هستن ، حالا من موندم این فصل چیکار کنم هر چند تیم بدی ندارم و بازی اولمم تو خونه حریف 3-0 بردم. فصل ک تموم بشه همشونو حذف میکنم تا دیگه از این غلطا نکرده باشم :nishkhand:
نقل قول:
چه اشکالی داره داداش!!!!؟؟؟؟
شما اصلا 2 صفحه بنویس :دی
ایرادی نداره که!
ممنون داداش.
sh 007 اره منم دوتا دوستی که دارم افتادند تو لیگ من که فقط اونا رقیبم هستند تو لیگ از من قویتر نیستند ولی ضعیفتر هم نیستند.
واقعا شانس اوردم منم میخواستم که تیم های قوی رو ادد کنم شانس اوردم که نکردم الان تو لیگم افتاده بودند.
از وقتی وارد لیگ دوم شدمبعضی اوقات دوتا بازی دارم متاسفانه تو بازی اول دوتا از بازیکنان خوبم مصدوم شدن جفتشونم خط حمله بودن مجبور شدم تو بازی امشبم 4231 بازی کنم با یه تیم ضعیف تر از خودم به نظرتون جواب میده بازیکانشون همه 2ستارن جز دروازه بان 4 ستارست!
تموم شد 3 بر 1 بردم میگم وقتی وارد بونز اند تیکتز میشیم یه سقف قیمت وجود داره که اگه بازیو ببریم به بازیکنان جاییزه داده میشه ایا تاثیری رو بازیشون داره بعد سمت راستش باید یه عددی رو مشخص کنیم که بالاش یه هشداری داده میشه بیشتر توضیح بدید راستی اگه میبینید از گزینه تشکر استفاده نمیکنم بخاطر اینه که من با گوشی وارد سایت میشم.