-
مصاحبه على فتح الله زاده
فرياد شيران بايد در دادگاه پاسخگو باشد
فتح الله زاده: قلعه نويى اختيار تام دارد
على فتح الله زاده مدير عامل باشگاه استقلال با تاكيد بر اينكه جانواريو مرتكب تخلف انضباطى نشده تا نياز به برخورد با او باشد، به تشريح آخرين وضعيت چند بازيكن اين تيم پرداخت و گفت: سرمربى تيم در مورد بازيكنانى چون ميلاد ميداودى اختيار تام دارد تا براى ماندن يا رفتنش تصميم بگيرد.
جانواريو مرتكب تخلف انضباطى نشده است
مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص حاضر نشدن فابيو جانواريو و رودريگو توزى در تمرينات تيم فوتبال استقلال اظهار داشت: حاضر نشدن فابيو جانواريو در تمرينات تيم فوتبال استقلال به دليل مشكلات مالى نيست. اين بازيكن به دليل يكسرى از مشكلات خانوادگى از جمله بيمارى فرزندش با اجازه قلعه نويى در تمرينات تيم حاضر نشده و قرار است تا پايان هفته جارى به ايران برگردد بنابراين جانواريو مرتكب تخلف انضباطى نشده تا نياز به برخورد با او باشد.
امكان بازگشت توزى وجود دارد
وى در خصوص رودريگو توزى نيز خاطرنشان كرد: ما منتظريم تا مدير برنامه هاى اين بازيكن به باشگاه بيايد تا هرچه سريعتر تكليف وى را مشخص كنيم بنابراين اتخاذ هر تصميمى در خصوص اين بازيكن ممكن است وحتى امكان بازگشت وى نيز وجود دارد.
قلعه نويى در مورد ميداودى اختيار تام دارد
مدير عامل باشگاه استقلال در خصوص ناراحتى ميلاد ميداوودى از نيمكت نشينى تصريح كرد: من در خصوص مسائل فنى تيم هيچ دخالتى نمى كنم و چون سرمربى تيم اختيار تام دارد كه از چه بازيكنى در تركيب تيم استفاده كند. ضمن اينكه قلعه نويى در اين فصل فرصت بازى كردن به ميداوودى را نيز داده است.وى افزود: قلعه نويى مختار است هر تصميمى را در خصوص نگه داشتن و يا رد كردن يك بازيكن بگيرد كه ميداوودى نيز از اين قائده مستثنى نيست.
فرياد شيران بايد در دادگاه پاسخگو باشد
فتح الله زاده در خصوص مصاحبه اخير ناصر فرياد شيران عليه وى تاكيد كرد: فرياد شيران سومين بار است كه در رسانه ها به من تهمت مى زند و تا به امروز جواب او را نداده ام اما مطمئن باشيد اين بار از وى شكايت خواهم كرد و او بايد در قبال اتهاماتى كه به من زده در دادگاه پاسخگو باشد.
چرا فرياد شيران به كميته انضباطى شكايت نمى كند؟
وى در همين خصوص افزود: متعجبم اگر فرياد شيران طلبى را از باشگاه استقلال دارد كه مربوط به دوران مديريت واعظى آشتيانى است چرا اسناد آن را در اختيار ما قرار نمى دهد؟ چرا وى به جاى شكايت به كميته انضباطى چنين تهمت هايى را در رسانه هامى زند؟ احتمالا فرياد شيران دچار توهم شده كه ما موفق به جذب اسپانسر نشده ايم. پس اين تبليغاتى كه پشت و روى پيراهن بازيكنان حك شده چيست؟ مطمئن باشيد مردم و بويژه هواداران استقلال كاملا آگاه هستند كه اين مصاحبه ها با چه اهدافى صورت مى گيرد.
به بى نظمى برگزارى رقابت هاى ليگ برتر عادت كرده ايم
مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص تعطيلى مجدد رقابت هاى ليگ برتر به دليل برگزارى اردوى تيم ملى خاطر نشان كرد: ما به اين بينظمى و بى برنامه گى عادت كرده ايم و كارى در اين خصوص از دست ما بر نمى آيد.
عمران زاده مى تواند چكش راپس بدهد
وى در خصوص مصاحبه اخير حنيف عمران زاده مبنى براينكه به دليل مشكلات مالى مجبور است خودروى شخصى خود را بفروشد، گفت: ما با توافقى كه با عمران زاده داشته ايم به وى چكى را داده ايم كه اتفاقا رقم خوبى دارد. اگر او از اين توافق پشيمان شده مى تواند بيايد و چكش را به ما پس بدهد تا همين فردا مانند ساير بازيكنان به وى پول بدهيم.
مشكلى براى دريافت itc عمادرضا وجود ندارد
فتح الله زاده در خصوص جذب عماد رضا نيز خاطرنشان كرد: جذب اين مهاجم عراقى بنا به درخواست امير قلعه نويى براى حل مشكل گلزنى استقلال بوده و با وى براى پيوستن به تيم استقلال در كربلا به توافق نهايى رسيدم. در حال حاضر عماد رضا بازيكن آزاد بوده و مشكل خاصى براى دريافت itc وى وجود ندارد. اين مهاجم ملى پوش عراقى هفته آينده براى ثبت قرار داد خود در هيات فوتبال استان تهران و همچنين حضور در تمرينات تيم به ايران خواهد آمد.
-
مصاحبه کیانوش رحمتی
كيانوش رحمتى: آماده رقابت در استقلال هستم
كيانوش رحمتى هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: خود را براى رقابت با هم پستى هايم آماده كرده ام. وى در مورد آخرين وضعيت خود اظهار داشت: كار با توپ را به صورت انفرادى شروع كرده ام. يكى دو هفته ديگر هم مى توانم تمريناتم را با بازيكنان شروع كنم. هنوز به شرايط ايده آل نرسيدم اماپيشرفتم نسبت به قبل بهتر شده و راضى هستم.او در خصوص اينكه او هم توانسته به پول خود برسد يا خير عنوان كرد: پولى نگرفتم اما چكى به من داده اند كه براى ۱۰ روز ديگر است و اگر اين چك پاس شود مشكلى نيست.رحمتى درباره اينكه در صورت بازگشت به تمرينات گروهى استقلال مى تواند خود را به عنوان مهره ثابت نشان دهد يا خير گفت: امسال خط هافبك استقلال پر مهره و شرايط سخت شده است. من به نوع بازى خودم اعتقاد دارم و اگر خودم راضى باشم خيلى راحت مى توانم نظر كادرفنى را جلب كنم. دوست دارم با احساس مسئوليت بالا به ميدان بروم.وى در خصوص اينكه براى رقابت با هم پستى هايش خود را آماده كرده است، گفت: من هميشه عاشق رقابت بوده ام چه زمانى كه در پاس و سايپا بودم و چه زمانى كه به استقلال آمدم هميشه دنبال رقابت بوده ام. ادعايى ندارم و به دنبال كار خودم هستم. اين روزها وقتى بازى استقلال را مى بينيم حس خاصى دارم و تپش قلب مى گيرم و دوست دارم جاى هر كدام از اين بازيكنان باشم و هواداران را خوشحال كنم.
-
مصاحبه حنيف عمران زاده
ترسيده بودم!
عمران زاده:مصدوميتم با فيزيوتراپى برطرف مى شود
حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: خوشبختانه مصدوميتم خيلى جدى نيست و به گفته پزشك تيم اين مشكل با فيزيوتراپى حل مى شود. وى به آخرين وضعيت مصدومتش كه در ديدار عصر دوشنبه مقابل گهر دورود رقم خورد اشاره كرد و گفت: بعد از بازى از استخوان لگنم عكس گرفتم. من سظر خوردم و به شدت زمين افتادم، طورى كه آن موقع ترسيدم ولى پزشك تيم گفت كه مشكل خاصى نيست و مصدوميتم با فيزيوتراپى حل مى شود. عمران زاده در پايان گفت: تمرينات تيم تا روز شنبه هفته بعد تعطيل است و اين استراحت چهار روزه مى تواند فشار روى بازيكنان را كم كند. ما برابر گهر بازى خوبى ارائه داديم و اگر همين روند ادامه داشته باشد مى توانيم در پايان ليگ عنوان قهرمانى را به خود اختصاص دهيم.
-
مصاحبه مهدی رحمتی
رحمتى: با وجود سرماخوردگى بازى كردم
سيد مهدى رحمتى كاپيتان تيم استقلال گفت: با وجود سرماخوردگى برابر گهر بازى كردم.وى در مورد پيروزى ۲ بر صفر استقلال مقابل گهر، گفت: خدا را شكر توانستيم در اين مسابقه به پيروزى برسيم. حقيقت اين است كه گلويم به شدت درد مى كند و نمى توانم صحبت كنم.او ادامه داد: از ابتداى بازى هم با وجود سرماخوردگى بازى كردم اما از اينكه توانستيم هر ۳ امتياز را كسب كنيم، بسيار خوشحال هستم.
-
مصاحبه ميثم بائو
بائو:مى توانسيتم گلهاى بيشترى بزنيم
ميثم بائو در مورد كسب پيروزى مقابل گهر گفت: در اين بازى محكوم به برد بوديم. بهتر از اين نمى شد. مى توانستيم گل هاى بيشترى هم به ثمربرسانيم. خدا را شكر هواداران هم نود دقيقه حمايت كردند و كوبنده ظاهر شديم.وى افزود: خود من هم در يك صحنه مى توانستم گلزنى كنم. اگر ضربه من وارد دروازه مى شد گل بسيار زيبايى به ثمر مى رسيد.بائو در مورد اينكه چرا هواداران كمى در استاديوم حضور يافتند اظهار داشت: با توجه به اينكه بازى در وسط هفته برگزار مى شود براى هوادارن حضور در ورزشگاه سخت است. اداره ها معمولا ساعت ۴ تازه كارشان به پايان مى رسد و تا مردم بخواهند در استاديوم حضور يابند خيلى زمان مى برد.
-
مصاحبه: جی لوید ساموئل
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جی لوید ساموئل بازیکن ترینیداد توباگویی استقلال که چندان مورد علاقه و توجه امیر قلعه نویی نبود و حتی گفته می شد در نیم فصل از جمع آبی پوشان جدا خواهد شد، دو هفته ای است که گلهای حساسی برای استقلال میزند. ساموئل که در غیاب چند هافبک استقلال از نیمکت نشینی خلاص شده با بازی خوب و گلهای حساسی که مقابل نفت تهران و گهر دورود به ثمر رسانده نه تنها نزد هواداران محبوب شده بلکه کادر فنی استقلال هم در مورد جدایی او تجدید نظر کرده است.
-از نیمکت نشینی به گلزن این روزهای استقلال تبدیل شده ای!
همه بچهها تلاش میکنند و در دو بازی اخیر هم فرصتهای خوبی نصیب من شد و من هم گل زدم.
-پس وظایف تهاجمی ات بیشتر شده است؟
نه من هر وقت که بخواهم نمی توانم نفوذ کنم و به محوطه جریمه حریفان بروم. اما در برخی مواقع مثل زدن ضربات ایستگاهی و کرنر نفوذ می کنم و سعی میکنم برای تیمم مفید باشم.
-استقلال در فصل جاری تغییرات زیادی در ترکیبش داشته و تقریبا در هر بازی یک ترکیب جدید رو کرده است علتش چیست؟
ما بازیکنان خوبی در همه پست ها داریم اما به خاطر مصدومیت یا محرومیت در هر بازی چند نفری نیستند و تغییرات اجباری است.
-تو پارسال در کنار مجتبی جباری بازی میکردی الان نبودش را احساس می کنی؟
فصل گذشته ما بازیهای زیادی کنار هم بودیم و به هم عادت کرده بودیم. جباری بازیکن خوبی است و نبودش تاثیر گذار است. بچه ها می گویند پیش از نیم فصل برمی گردد. امیدوارم زودتر خوب شود.
-استقلال با دو پیروزی متوالی خودش را به صدر جدول رساند فکر می کنی بتوانید پس ار تعطیلات لیگ هم این روند رو به رشد را ادامه دهید؟
لیگ خیلی زیاد تعطیل میشود. استقلال تازه راه افتاده بود که لیگ دوباره تعطیل شد و این به ضرر ماست چون دوباره باید بدنسازی کنیم و دوباره بازی مان افت می کند. البته کادر فنی برنامه هایی در نظر گرفته اند که مانع از افت زیاد تیم شوند.
-بحث انتقالت به پرسپولیس چه شد؟
من در استقلال راحت هستم و بازی به بازی هم با تیم هماهنگ تر میشوم. با توجه به جدایی زندی و توزی هم فکر نمیکنم آقای قلعهنویی ومسئولان باشگاه اجازه دهند من جدا شوم و به پرسپولیس یا تیم دیگری بروم. چون من از تیم های انگلیسی هم پیشنهاد داشتم اما مخالفت کردند و تا پایان قراردادم باید اینجا بمانم.
-
مصاحبه: مجید صالح
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در شرایطی که امیر قلعه نویی سرمربی استقلال به دلیل جراحی و درگذشت مادرش وضعیت روحی و جسمی خوبی نداشت مجید صالح دستیار اول او سعی کرد بخشی از وظایف سرمربی را بر عهده بگیرد. ارتباط خوب صالح با بازیکنان هم به او کمک کرد تا نقشش را به خوبی ایفا کند.
خوشحالی صالح هم پس از گلزنی آرش برهانی در بازی با نفت و گهر دورود خاص و دیدنی بود و او حتی پس از گلزنی آرش گفته بود: آرش همان طوری که تمرین کرده بود گل زد.
مربی استقلال در توضیح بیشتر به سایت گل می گوید: دو گلی که در بازی نفت زدیم روی برنامه ریزی های تمرینی بود. در بازی با گهر هم آرش به همان شکل تمرینات گل زد و نشان می دهد که خوب تمرین کرده است. به برهانی گفته بودیم که در این موقعیت ها باید بدنش را نیم می گذاشت و توپ را یا تک ضرب می زد یا کنترل می کرد که این کار را انجام داد. صالح در ادامه به تمرینات اختصاصی بازیکنان استقلال اشاره می کند و می گوید: ما با همه مهاجمان و هافبک ها تمرین اختصاصی داریم. تمرین اختصاصی برای تمام بازیکنانی است که از آنها کار ویژه می خواهیم و فقط برهانی نبوده که تمرین اختصاصی کرده است. هر ۴ مهاجم ما و هافبک هایی چون ساموئل و بائو در تمرینات اختصاصی حضور داشتند و تمرین ویژه می کردند. این اواخر با ۴ مهاجم تخصصی تر کار کردیم و به خصوص با آرش که در دو بازی پشت سر هم گل زد. مربی تیم صدرنشین لیگ کار تیمش را در ادامه لیگ سخت تر می داند و می گوید: حفظ صدر به مراتب از رسیدن به صدر مشکل تر است. این صدر نشینی به سادگی به دست نیامده مطمئنا برای حفظ آن نهایت تلاش مان را می کنیم.
-
مصاحبه على فتح الله زاده
استقلال صاحب ورزشگاه ۴۰ هزار نفرى مى شود
فتح الله زاده:اگر بر اساس حروف الفبا بود چرا من ورويانيان كنار هم بوديم؟
على فتح الله زاده مدير عامل باشگاه استقلال مى گويد كه عماد رضا ظرف چند روز آينده به ايران مى آيد تا كارش با استقلال نهايى شود. او همچنين از بازگشت فابيو جان واريو طى روزهاى آينده هم خبر داد. فتح الله زاده از جلسه اى با رييس فدراسيون عراق وهمكارى با باشگاه «نفت وسط» اين كشور خبر داد.على فتح الله زاده كه چند روز قبل در بازگشت از سفر كربلا خبر حضور عمادرضا در استقلال را براى هواداران استقلال سوغاتى آورد درباره اين بازيكن، صدرنشينى استقلال، علت ترك جلسه مجمع فدراسيون، مسائل مختلف پيرامون باشگاه صحبت كرد كه در زير مى خوانيد:
• از سفرتان به عراق صحبت كنيد، گويا علاوه بر مذاكره با عمادرضا خبرهاى ديگرى هم در اين سفر بود.
-من در اين سفر ملاقاتى با رييس فدراسيون عراق داشتم. او وقتى شنيد كه در عراق هستم از بغداد به نجف آمد و يك شب ما را مهمان كرد. در ديدارى كه با هم داشتيم درباره فوتبال عراق و ايران صحبت كرديم و اينكه چطور اين دو كشور دوست و برادر مى توانند به هم كمك كنند. او علاقه دارد كه در رده هاى اميد و پايه مراوده بيشترى وجود داشته باشد. با توجه به صحبت هاى خوبى كه انجام شد آن را مثبت ارزيابى مى كنم و آن ها را به اطلاع كفاشيان هم مى رسانم.
• علاوه بر اين موضوع برنامه ديگرى را هم پيگيرى كرديد؟
-با تيم نفت وسط كه تحت حمايت شهنازى، وزير نفت عراق است و آن ها اسپانسر اين تيم هستند درباره پروژه دو جانبه اى صحبت كرديم. اين تيم براى نجف است و قهرمان عراق شده و به ليگ قهرمانان هم راه پيدا كرده است. در آينده نزديك هم قصد داريم كه با تيم كربلا پروتكلى را امضا كنيم. در كنار اين ها با عماد رضا هم جلسه گذاشتيم كه مثبت بود و قرار است كه اين بازيكن در روزهاى آينده به تهران بيايد.
• باشگاه سپاهان اعلام كرده كه عماد رضا با آن ها قرارداد دارد و براى پيوستن او به استقلال بايد از سوى آن ها رضايت نامه عمادرضا صادر شود. آيا با سپاهانى ها مذاكره اى انجام داديد؟
-لزومى ندارد كه با سپاهان صحبت كنيم. اگر براى بستن قرارداد او مشكلى وجود دارد يا قرار است كه رضايت نامه اى صادر شود خود عمادرضا بايد پيگيرى كند و ما وارد حاشيه نمى شويم. دنبال راهكارى هستيم كه عمادرضا را جذب كنيم و قطعا او را به خدمت مى گيريم.
• معمولا استقلال با جذب بازيكنان عراقى دچار مشكل شده است هرچند كه عماد رضا سال ها در ليگ ايران بازى كرده و شناخته شده است اما آيا فكر نمى كنيد مانند عراقى هايى كه در گذشته به فوتبال ايران آمده اند رضا هم براى باشگاه مشكل ساز شود؟
-همان طور كه شما گفتيد عمادرضا سال ها در ليگ ايران بازى كرده و قابليت هايش مشخص است. بنابراين مشكلى وجود ندارد. شما به من بگوييد در ايران كدام تيم عمادرضا را نمى خواهد؟ همه به دنبال او هستند بنابراين به حاشيه نمى رويم و ان شاءالله در تلاشيم كه او را جذب كنيم تا در خط حمله به ما كمك كند و زوج خوبى براى مهاجمان باشد.
• جانواريو يكى از بازيكنانى است كه هواداران استقلال وضعيت او را پيگيرى مى كنند. او چه زمانى به ايران برمى گردد؟
-يكى از افتخارات من اين است كه هواداران به من اعتماد دارند و يك دليل اعتماد هم اين است كه حقيقت را به آن ها مى گويم تا الان موضوع پيش نيايد كه درباره آن به هواداران دروغ بگويم. درباره توزى هم از همان ابتدا حقيقت را به هواداران استقلال گفتم. توزى به شكل بدى رفت. به جاى اينكه خودش يا مدير برنامه هايش بيايد و صحبت كنيم به شكل ديگرى برخورد كرد اما مشكل جانواريو مسائل مادى نبود. همين كه تا الان صبر كرد لطف كرده است. او به مرخصى رفت و مى خواست برگردد كه فرزندش بيمار شد و مجبور شد كه بيشتر بماند. فابيو جانواريو تا چند روز ديگر به ايران برمى گردد.
• گفته مى شود كه ۱۴۰ هزار دلار به او پرداخت مى كنيد؟
-مبلغ در قرارداد مشخص است و طبق آن بخشى از قرارداد را پرداخت مى كنيم. خيلى وقت پيش بايد اين مشكل مالى حل مى شد اما به محض اينكه به ايران بيايد پولى كه بايد به او پرداخت مى كنيم.
• فرياد شيران در مصاحبه اى اعلام كرد كه شما بايد پولش را پرداخت كنيد.
-سوال بعدى لطفا
• شما و رويانيان مجمع فدراسيون فوتبال را به نشانه اعتراض ترك كرديد و پس از آن اعلام شد كه رفتن شما به دليل اين بود كه افراد بر اساس كسوتشان در جلسه نشسته بودند و كفاشيان هم گفت كه صندلى ها بر اساس حروف الفبا چيده شده است.
-اولا وقتى آدم يك كار بدى انجام مى دهد بهترين كار اين است كه عذرخواهى كند چون دروغگو دستش رو مى شود. مگر نمى گويند كه صندلى ها را بر اساس الفبا چيده اند پس سنخيت استقلال و پرسپوليس با الفبا چيست؟ اگر بر اساس الفبا و نام افراد بود پس چرا من و رويانيان كنار يكديگر بوديم. اين مسئله اى كه اعلام شد دروغ بود. من از همه مديران باشگاه ها عذرخواهى مى كنم. من و رويانيان خود را برتر از كسى نمى بينيم. حتى مدير گهر هم كه جديدا آمده مانند خودمان است. حرف ما اين است كه اگر بر اساس الفبا هم چيده شده باشگاه ها در راس قرار بگيرد. كسوت باشگاه ها در نظر گرفته نشد. مشكلى ندارد كه به ريش سفيد احترام نمى گذارند ولى بر اساس نام باشگاه ها در حروف الفبا بچينند. اين برخورد درست نبود اما به خاطر احترام به كفاشيان همين قدر كفايت مى كند.
• از طرفى هم گفته شد به دليل اينكه وزارت ورزش موافق برگزارى انتخابات نبود و استقلال و پرسپوليس هم وابسته به وزارتخانه هستند جلسه را ترك كرديد.
-خير اين كذب محض است. وزير ورزش در كار اين باشگاه ها دخالتى ندارد چرا كه اگر قرار بود دخالتى انجام شود در زمان انتخاب رييس فدراسيون اين اتفاق مى افتاد ولى همان موقع هم من به كفاشيان راى دادم. اين گونه نيست و اين موضوع به نوعى مغلطه است.
• از موضع مجمع بگذريم و درباره پيروزى استقلال و مقابل گهر و صدرنشين شدن تيم تان صحبت كنيد.
-صدرنشينى ما از چند جهت حائز اهميت است. يكى به دليل اينكه در شرايط مالى نه چندان خوبى بوديم. دوم اينكه تلاش بى وقفه بازيكنان استقلال بوده. آن ها با تمام توان كار كردند و لازم است به دليل اينكه قراردادشان دير پرداخت ولى صبورى كردند تشكر كنم و ممنونم كه به من اطمينان كردند. با وجود نداشتن چند بازيكن مانند توزى، جانواريو و زندى كه از جمع ما جدا شد توانستيم به صدر برسيم. روى هم رفته اين برد حاصل كار جمعى است. لازم است از قلعه نويى هم تشكر كنم كه در مقطعى سخت با تمام وجود كار كرد و مهم تر از همه بايد از هيات مديره تشكر كنم. هرچند از نظر مالى هنوز به چيزى نرسيديم ولى تلاشى كه تاكنون انجام شد قابل تقدير است و جا دارد از نجف نژاد كه به عنوان رييس هيات مديره محكم پشت مديرعامل ايستاد، همچنين رضايى و شهريارى هم كه پا به پاى ما آمدند تشكر كنم. از افشارزاده هم تشكر مى كنم. هرچند كه از جمع ما جدا شد ولى در زمان حضورش هم پيشنهادهاى خوبى داد. از معاونان و ساير افراد هم تشكر مى كنم و بايد بگويم كه من كمترين نقش را داشتم. كارمان سخت است ولى اميدوارم بتوانيم صدرنشينى مان را حفظ كنيم و براى هواداران مان جام كسب كنيم.
• در هيات مديره برنامه ريزى خاصى درباره باشگاه انجام داده ايد؟
-يك برنامه كوتاه مدت در دستور كار هيات مديره قرار دارد كه به صورت مقطعى درآمدزايى شود. در برنامه درازمدت هم تلاش مى كنيم بنگاه هاى اقتصادى را براى استقلال تشكيل دهيم. سومين برنامه هم ساخت استاديوم ۴۰ هزار نفرى است كه در برنامه آتى ما قرار دارد.
• قرار بود براى استاديوم زمين به شما داده شود كار آن به كجا رسيد؟
-مذاكرات در حال پيشرفت است. چند زمين را ديديم. ان شاءالله در جلسه هفته آينده بررسى و يكى از زمين ها را انتخاب مى كنيم.
• وضعيت مالكيت كمپ استقلال چگونه است؟ ديروز اعلام شد كه اين كمپ متعلق به وزارت ورزش و جوانان است.
-متاسفانه سال ها حمله شد كه زمين براى استقلال نيست و نمى توان در اين زمين ساخت و ساز كرد. حالا كه ما كمپ را ساختيم سكو زديم، زمين فوتبال، ساختمان پزشكى و ادارى را هم احداث كرديم مى گويند كه زمين براى وزارت ورزش است. مگر گفتيم كه زمين براى فتح الله زاده است؟ مشخص است كه اين زمين براى وزارت ورزش است. خود استقلال متعلق به اين وزارتخانه است، بنابراين زمين هم متعلق به آن هاست. حالا آن را به استقلال داده اند تا تمرين ها خود را انجام دهد. حال كه يك مدير پيدا شد و پس از ۳۰ سال اين زمين را ساخت تا سالى ۵۰۰ ميليون اجاره زمين داده نشود كار بدى كرده است؟ چقدر بايد كم تحمل باشيم كه اعلام كنيم فتح الله زاده گفته دو ماهه پايان كار مى گيرد ولى حالا كه چند روزى تاخير افتاده است افرادى كه مى گفتند اين زمين براى استقلال نيست مى گويند چرا پايان كار گرفته نشده است. ما به زودى پايان كار مى گيريم و خبرش را از طريق رسانه ها به هواداران اعلام خواهيم كرد. درست است كمى تاخير افتاد ولى حتما تا چند روز آينده پايان كار كمپ را هم مى گيريم.
-
مصاحبه ليام ردى
ليام ردى: رحمتى مراقب من است
ليام ردى دروازبان استراليايى استقلال به ليگ ايران آمد تا نام خودش را به سر زبان ها بيندازد اما در اين راه مرتكب يك اشتباه بزرگ شد و آن هم اينكه تيم آبى پوش پايتخت را انتخاب كرد ، تيمى كه از حضور دروازه بانى مثل سيد مهدى رحمتى بهره مى برد. حالا اين روزها زمزه هايى پيرامون قرار گرفتن نام ردى در ليست مازاد استقلال و پس از پايان تيم فصل اول شنيده مى شود.گفت و گو با وى را بخوانيد:
• مثل اينكه مسئولان باشگاه استقلال قصد دارند براى تيم فصل دوم نام تووتوزى را از ليست تيمشان خارج كنند.
-مسئولان باشگاه استقلال تاكنون صحبتى با من انجام نداده اند . آقاى قلعه نويى هم تاكنون حرفى در مورد نخواستن من نزده اند .
• اما طبق اخبار رسيده اين تصميم شان جدى است و بايد خودت را براى رفتن آماده كنى.
-من با باشگاه استقلال قرارداد دارم. اينكه بروم يا بمانم را مديران باشگاه تعيين مى كنند و هر زمان كه بخواهند از اين تيم مى روم.
• خودت فكرش را مى كردى كه پس از حضور در استقلال حتى يك بازى هم به تو نرسد ؟
-خوب قبل از حضورم در استقلال راجع به اين تيم تحقيق كرده بودم . مى دانستم كه دروازه بان اول تيم ملى ايران سنگربان آن است. با اين آگاهى هم استقلال را انتخاب كردم اما هيچ وقت فكرش را نمى كردم كه حتى يك بازى هم به من نرسد. از اين بابت ناراحت نيستم چون خودم خواستم كه به اين تيم بيايم. خوشحالم كه حضور در تيمى مثل استقلال را تجربه كردم. از كار كردن با مربى مثل قلعه نويى راضى هستم . از بودن در كنار بازيكنان استقلال هم رضايت كامل دارم. در اين مدت تمامى بازيكنان خصوصا رحمتى مراقبم بوده اند و از اينكه در ايران هستم خوشحالم.
• حالا در صورت قرار گرفتن در ليست مازاد در ايران مى مانى يا اينكه به كشورت باز مى گردى؟
-از يك تيم استراليايى پيشنهاد دارم اما دنبال اين هستم تا باز هم در ليگ ايران بازى كنم . اتفاقا سه باشگاه ايرانى هم به من پيشنهاد داده اند و اگر در ليست مازاد استقلال قرار گرفتم يكى از اين سه تيم را انتخاب مى كنم.
• به نظرت استقلال مى تواند اين فصلجام قهرمانى را بالاى سرش ببرد؟
-استقلال اين پتانسيل را دارد كه بتواند با چند اختلاف امتيازقهرمان شود و اميدوارم در آن روزها در كنار اين تيم باشم.
-
مصاحبه حنيف عمران زاده
عمران زاده:مى ترسم فلج شوم
حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال گفت:دو روز در خانه بودم و نمى توانستم راه بروم.وى درباره آخرين وضعيت مصدوميت خود اظهارداشت: دو روز در خانه بودم و نمى توانستم راه بروم.آنقدر درد داشتم كه در حال جان دادن بودم،تازه امروز به سختى مى توانم راه بروم.براى انجام كارهاى شخصى مشكل داشتم و به عنوان مثال اگر مى خواستم از درون يخچال چيزى بردارم خودم را روى زمين مى كشيدم.او افزود:از آنهايى كه در اين مدت با من تماس گرفتند تشكر مى كنم.از تعطيلات كه هيچ چيز نفهميدم فقط درد كشيدم.مى ترسم فلج شوم.اميدوارم هر چه زودتر مصدوميتم بر طرف شود زيرا درد زيادى را تحمل مى كنم.امشب mri مى گيرم.مدافع استقلال درباره تعطيلى دوباره ليگ گفت:استقلال روند رو به رشدى را در پيش گرفته بود،باز هم بازى ها تعطيل شد و بايد دوباره بدن سازى كنيم.به اين شرايط ديگر عادت كرده ايم.تلاش مى كنيم در شروع دوباره بازى ها با عملكرد قابل قبول خود به صدر نشينى ادامه دهيم.وى افزود:با همه مشكلاتى كه وجود داشت توانستيم صدر نشين شويم،اميدوارم در ادامه راه هواداران حضور پر رنگ ترى در ورزشگاه داشته باشم تا در نهايت با كمك آنها بتوانيم قهرمانى ليگ دوازدهم را به دست آوريم.