یعنی هیچ کانالی بازی یووه رو نمیذاره؟:gerye:
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی هیچ کانالی بازی یووه رو نمیذاره؟:gerye:
یونتوس یکشنبه بازی داره
مگه میشه ندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر تیم رده اول تا 5 لیگ های مهم رو حداقل 4 تا کارتبل پشنیبانی میکنه
یعنی حداقل 5.6 تا شبکه بازی یووه رو میدن
هست ولی رایگان نیست:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه اصلا کانال رایگان هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قبلا raiبا sky3...7 با کد باز میش الان اونم که نمیشه دیگه
الان حتما باید شبکه رو باز کنی
Ictimai TV بازی های یووه رو میذاشت ولی این هفته می خواد بازی میلان-جنوا و رم-فیورنتینا رو بزارهentezar::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا این حرف ها چیه میزنی من که به ایرانی بودن خودم افتخار میکنم اونی هم که این حرفو به شما زده دروغ گفته اصلا هم حیف نیست که این بودجه رو صرف این کار کردند اگر خدا بخواد ما هم داریم پیشرفته میشیم فقط ما از پایه یخورده اشکال داریم یعنی باید فرهنگ رو از پایه به بچه اموخت این یه افتخار برای ایرانی ها و به ویژه شیرازی های عزیز هست . به امید ایرانی بهتر:iran:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرکانسشو بده لازم دارمنقل قول:
کانال دیگه ای هم میشناسی:soal:
نام شبکه: Ictimai TV
نام ماهواره: ترکست واقع در 42 درجه ی شرقی
فرکانس و مشخصات شبکه:
10965 H 12800
SID:0003
کلید:
12 12 12 12 12 12 12 12
فقط همین بود
من هر روز کد الجزیره براتون میذارم و آماده تحوبل میدم... ولی وصل کردنش با خودتونه چون دوستان دستگاه های مختلفی دارند و سایت هم ربطی به این قضایا نداره.. به سایتهای مربوط برین آموزش ها هست:balesh: