یا خدا .......... این فیورنتینا هم واسه ما آدم شده ! مُفت مُفت داریم امتیاز میدیم به یووه !
فک کنم باید قید اسکودتو رو هم بزنیم Death::
نمایش نسخه قابل چاپ
یا خدا .......... این فیورنتینا هم واسه ما آدم شده ! مُفت مُفت داریم امتیاز میدیم به یووه !
فک کنم باید قید اسکودتو رو هم بزنیم Death::
مثل اينكه واقعا انتقاداي برلوسكوني به جا بوده اين چند وقته خيلي بد نتيجه گرفتيم باخت به بارسا و يك مساوي با اونا و يك مساوي با كاتانيا و يك باخت ديگه تو اين ههفته از فيورنتينا .درسته كه ما مصدوم زياد داريم ولي دليلي نميشه به راحتي امتياز از دست بديم
اين بدتساز تيمم كه معلوم نيست داره چي كار ميكنه تمام تيم مصدومن بايد يه فكري بر داره برلوسكني نميدونم بايد چشممون به يووه باشه كه فكر نميكنم به راحتي ببازه يا مساوي كنه احتمالا امشب صدرو از دست ميديم
بازی های امروز و فردا میتونن مارو به صدر جدول برگردونن ! من مطمئنم ما امروز میبریم ( البته بدون احتساب داوری ) ! میمونه لاتزیو - یووه که اگه حتی مساوی هم بشه ما رفتیم بالا !
به امید پیروزی و شکست یووه !
سلام من پوريا هستم و طرفدار دو آتيشه ميلان و خيلي خوشحالم كه در جمع شما دوستان ميلاني گل هستم - و به اميد باز پس گرفتن صدر جدول توسط ميلان كبير::rose:
عزیز تایوو رفت کوئینز پارک رنجر در لیگ برتر انگلستان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی این زامبروتا کجاست؟
خیل خیلی به جمع میلانی ها خوش اومدی ایشالله واست اینجا جذاب باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pouria milan & real [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی رو فعلا یک هیچ جلو اغتادیم گلو منتری زده دمش گرم تو این بازی هم دفاع کلا تعطیل تشریف داره انتونینی و اباته و مصباح تشریف ندارن وفکر کنم زامبروتا هم نیست یعنی فکرشو بکنید با مکسس و نستا و بونرا اون یکی که نمیدونم کیه داریم بازی میکنیم گتوزو هم تو بازیه :hehee:کسی رو نفله نکنه خیلی باید خدا رو شکر کنیمtars::
سلام دوباره بعداز مدتها غیبت امدم شرمنده
خوب مثل اینکه خبر زیاد بوده [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اشخوروالممالک خجالت نمیکشی
خبر ....... من امیدم به فصل دیگست ashem:-
سلام داش پوريا منم خوشامد ميگم ورودت به انجمن ميلان :yes:نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouria milan & real [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به اميد متوقف يا شكست يونتوس:yes: