-
مصاحبه برهانی
مشكل مالى نداريم و همه چيز خوب است
برهانى: استقلال دوست دارد نكونام بيايد اما من صحبتى با او نكردم
آرش برهانى، مهاجم استقلال در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال در تركيه اظهار داشت: خوشبختانه شرايط بسيار خوبى داريم. در اين چند روز به صورت ۲ نوبته تمرين كرديم كه فكر مى كنم اين مسئله پس از پايان تعطيلات نيم فصل خود را نشان خواهد داد. او با رفع هر گونه شايعه نسبت به اعتراض بازيكنان به مسائل مالى گفت: خدا را شكر مى كنم كه همه چيز خوب پيش مى رود و يكى از بهترين اردوهاى چند سال اخير را پشت سر مى گذاريم. ضمن آنكه مسائل مالى و مطرح كردن آن تماما شايعه است و ما مشكلى در اين زمينه نمى بينيم. وى در خصوص اينكه شايعه شده با جواد نكونام براى استقلالى شدن صحبت كرده است، گفت: هم من و هم مجموعه استقلال دوست داريم از اين بازيكن بزرگ استفاده كنيم اما من هرگز با او صحبت نكرده ام و در اين زمينه حرفى نزده ام .
-
مصاحبه گده
پيش از اين با پورحيدرى همكار بودم
گده: در استقلال تك روى نخواهم كرد
يورگن گده مربى جديد استقلال با پر روحيه خواندن بازيكنان استقلال تاكيد كرد:«استقلال تيم جوان و با روحيه اى است و خيلى خوشحالم كه مى بينم يك تيم با انرژى و با روحيه داريم.شبكه ايران- يورگن گده مربى جديد تيم استقلال حضور در اين تيم را باعث افتخار خود مى داند.وى در اين خصوص با اعلام اينكه باعث افتخار من است كه با تيم بزرگى مثل استقلال كار مى كنم، افزود: اين تيم براى من ارزش زيادى دارد. ۱۳ سال قبل با پورحيدرى در تيم ملى همكار بودم و در بانكوك قهرمان بازى هاى آسيايى شديم. وى خاطرنشان كرد: در استقلال هدفم كمك به اين تيم است. ما سه جام در پيش داريم و دليلى ندارد كه در اين سه جام زياده خواهى نداشته باشيم. گده با پر روحيه خواندن بازيكنان استقلال تاكيد كرد: استقلال تيمى جوان و با روحيه اى است. خيلى خوشحالم مى بينم يك تيم با انرژى و با روحيه داريم. همه خوشحال هستند و با نشاط تمرين مى كنند، اين در حالى است كه در بعضى از كشورها و در اين گونه اردوها چنين اتمسفرى وجود ندارد. مربى جديد استقلال حرف هاى خود را اين گونه به پايان مى برد: با استقلال تا پايان ليگ قهرمانان آسيا قرارداد دارم و مى توانيم بعد از آن قرارداد را تمديد كنيم. شخصاظ به كار گروهى اعتقاد دارم، اهل تكروى نيستم و تمام تلاشم را در كارم انجام مى دهم. به عنوان عضوى از كادرفنى تنها به موفقيت استقلال فكر مى كنم.
-
مصاحبه حجازی
عليه طالب لو حرفى نزده ام
حجازى: به صعود تيم ملى از گروهش ۵۰ درصد اميدوارم
ناصر حجازى گفت: به صعود ايران از گروهش ۵۰ درصد اميدوارم.وى در مورد نقل قولى كه از او در مورد وحيد طالب لو از سوى يكى از سايت ها منتشر شده بود، گفت: از ديدن اين مصاحبه و نقل قول هاى خودم تعجب كردم. اصلا اين سايت را نمى شناسم. نوشته اند با محمدى احوالپرسى كرده ام؛ اما طالب لو را تحويل نگرفته ام. وقتى محمدى به طرفم مى آيد و احوالپرسى مى كند، نمى توانم به او جواب ندهم يا اينكه به داخل زمين بروم و با طالب لو احوالپرسى كنم من كه نبايد به سمت او بروم. به قول على كريمى، از خودشان مصاحبه هاى خيالى منتشر مى كنند.او ادامه داد: به اين مسايل توجهى ندارم. شايد نظر خود را در مورد مسايل فنى دروازه بان ها بيان كنم؛ اما در مورد مسايلى مانند سلام و احوالپرسى صحبت نمى كنم. اين حرف ها و نقل قول هاى من كاملا خيالى است.مدير فنى تيم استقلال در مورد وضعيت اين تيم گفت: با توجه به سرماى هوا در تركيه ترجيح دادم همراه اين تيم نروم؛ ولى شايد چهارشنبه يا پنج شنبه همراه فتح الله زاده راهى تركيه شوم و سه روز كنار استقلال باشم.حجازى در مورد ديدار ايران و عراق كه روز آينده برگزار خواهد شد، گفت: با بازى هايى كه در اين چند روز از جام ملت هاى آسيا ديده ام، به اين نتيجه رسيدم كه فوتبال كشورهاى آسيايى پيشرفت محسوسى داشته و برعكس فوتبال ما كه عقب گرد هم داشتيم و پيشرفتى نكرديم. شب گذشته سوريه بازى خوبى برابر عربستان از خود ارايه كرد.اين حرف را براى اينكه سوريه توانست عربستان را شكست دهدنمى زنم بلكه سوريه خوب بازى كرد.همانطوريكه اردن توانست برابر ژاپن بازى خوبى انجام داد و بازى مساوى شد.وى ادامه داد: تيم ملى عراق هم مثل تيم ما فيزيكى بازى مى كند و بازيكنان تكنيكى ندارند يا مثل ژاپن نمى توانند توپ را در تمام سطح زمين بدوانند بنابراين هر تيمى كه از نظر بدنى برتر باشد مى تواند برنده مسابقه فردا باشد.حجازى در مورد اينكه چقدر به قهرمانى تيم ملى ايران در جام ملت هاى آسيا اميدوار است گفت: من ۵۰ درصد به صعود تيم ملى ايران از گروهش اميدوارم.
-
مصاحبه جویباری
نظرى جويبارى:با نظر مظلومى براى ليگ قهرمانان آسيا بازيكن جديد جذب مى شود
على نظرى جويبارى معاون اول باشگاه استقلال گفت: براى ليگ قهرمانان آسيا بازيكن خارجى با نظر مظلومى جذب مى شود.
وى در مورد تعطيلى ليگ گفت: درست است كه تعطيلات نيم فصل دير شروع شده، اما قاعده اين است كه ليگ، تعطيلات حساب شده اى داشته باشد و اين براى تمام تيم ها مثمر ثمر است چرا كه بازيكنان خسته مى شوند و اين تعطيلى مى تواند فرصت ريكاورى خوبى براى آنها باشد. به خصوص استقلال كه در ابتداى فصل فرصت زيادى براى بدنسازى نداشت و زمان از دست رفت.
او افزود: با اين تعطيلى و اردويى كه در تركيه بر پا شده است بازيكنان مى توانند هم دوران بدنسازى مناسبى را پشت سر بگذارند و هم كادرفنى به مرور كارهاى تاكتيكى و فنى بپردازند تا در ادامه ليگ بتوانند با توان بيشتر و پرقدرت تر نسبت به نيم فصل اول بازى ها را با موفقيت پشت سربگذارنند. على نظرى در خصوص جذب بازيكنان جديد اظهار داشت: ليست استقلال براى ليگ برتر با جذب هوار محمد كه بعد از پايان جام ملت هاى آسيا به جمع بازيكنان استقلال ملحق خواهد شد پر شده است. اما براى ليگ قهرمانان آسيا چند بازيكن كه سى دى بازى هاى آنها در اختيار مظلومى قرار گرفته است مورد نظرند تا ايشان نظر نهايى را در خصوص جذب بازيكن جديد براى ليگ قهرمانان آسيا اعلام مى كنند.معاون اول باشگاه استقلال در خصوص پيوستن يورگن گده به استقلال تصريح كرد: قرارداد اين مربى آلمانى در تهران آماده شد و برايشان ايميل كرديم و ايشان هم مشكلى نداشتند و در تركيه به كاروان استقلال ملحق شدند. گده در حال حاضر در كنار ديگر اعضاى كادرفنى تمرينات بازيكنان استقلال را زير نظر گرفته اند و در پايان اردو به همراه كاروان استقلال به تهران مى آيد تا قرارداد خود را با حضور در هيات فوتبال به ثبت برساند. او در بازى هاى آتى استقلال در ليگ، جام حذفى و ليگ قهرمانان آسيا روى نيمكت استقلال خواهد نشست.
-
مصاحبه عمران زاده
عمران زاده:بازيكنان باتجربه مى توانند زمينه ساز پيروزى مقابل عراق شوند
حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال با تاكيد براينكه عراق با تمام توان خود به مصاف ملى پوشان فوتبال كشورمان خواهد آمد، گفت: بازيكنان باتجربه مى توانند سرنوشت اين ديدار را به سود ما رقم بزند. وى اظهار داشت: تيم ملى عراق مدعى قهرمانى است. به طور حتم اين تيم با تمام قوا مقابل تيم ملى ايران قرار ميژگيرد تا برنده نخستين بازى خود باشد.او به حضور بازيكنان باتجربه مانند نكونام، تيموريان، شجاعى و رحمتى در تركيب تيم ايران و تاثيرى كه مى توانند بر سرنوشت بازى با عراق داشته باشند، اشاره كرد و ادامه داد: بازيكنان ايرانى بايد با خونسردى كامل و بدون استرس در اين ديدار ظاهر شوند تا بتوانند اجازه خودنمايى را از بازيكنان عراقى گرفته و در عين حال از فرصتژهاى بدست آمده به سود خود بهره ببرند.عمران زاده اظهارداشت: در اين اردو تمرينات بسيار خوبى را انجام داده و توانستيم از نظر بدنى و كارهاى تاكتيكى نظر مثبت مربيان را جلب كنيم.وى تصريح كرد: برطرف شدن مصدوميت بازيكنان هم خبرى خوب براى كادر فنى بود. با اين شرايط مربيان با آرامش واطمينان كاملى ميژتواند كارهاى تاكتيكى مورد نظر خود را انجام دهند.عمران زاده تاكيد كرد: تا زمان آغاز مسابقات ليگ فرصت مناسبى وجود دارد تا با ادامه تمرينات تيمى بتوانيم به آمادگى كامل رسيده و با قدرت تمام به مصاف حريفان برويم.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومى: همه از طالب لو حمايت مى كنيم
پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: همه استقلال از وحيد طالب لو حمايت مى كنيم.وى اعلام كرد: اين صحبت ها فقط زايده فكر و خيال حاشيه سازان است. متأسفانه اين سايت خيلى وقت است شيطنت مى كند و قصد خراب كردن روحيه تيمى ما را دارد. به خاطر همين، حتما استقلال با اين سايت برخورد مى كند تا دست از حاشيه سازى بردارد. مظلومى اظهار داشت: خوشبختانه وحيد با قدرت تمام به كار خود ادامه مى دهد و از لحاظ روحى و روانى در بهترين شرايط قرار دارد تا بتواند بهترين بازى ها را براى استقلال انجام دهد. همه ما از طالب لو حمايت مى كنيم تا اين بازيكن با روحيه بالا يكى از بهترين دروازه بان هاى ايران باشد.
-
مصاحبه ترابپور
ترابپور: برخى به دنبال برهم زدن آرامش استقلال هستند
حسين ترابپور مربى دروازه بانان استقلال گفت: برخى با شيطنت به دنبال برهم زدن آرامش تيم ما هستند.وى درخصوص آخرين شرايط وحيد طالب لو اظهار داشت: او در بهترين شرايط است. خوشبختانه در آمادگى بالا قرار دارد. روحيه اين دروازه بان عالى است و روزهاى خوبى را در اردوى تركيه سپرى مى كند. او اعلام كرد: براى افرادى كه به دنبال حاشيه سازى براى استقلال و طالب لو هستند، متاسفم. مطمئنم آقاى حجازى هيچ وقت درباره طالب لو اظهارنظر منفى نكرده؛ اما برخى با شيطنت به دنبال به هم زدن آرامش تيم هستند. البته تيم ما با اين حاشيه سازى آسيب نمى بيند و با اقتدار بيشتر به كار خود ادامه مى دهد.
-
مصاحبه طالب لو
مى خواهند مرا مقابل هواداران قرا ر دهند
طالب لو: مقابل حاشيه ها صبور هستم
وحيد طالب لو دروازه بان تيم فوتبال استقلال تهران علاقه اى به پيگيرى اتفاقات حاشيه اى از خود نشان نمى دهد.وحيد طالب لو درخصوص حاشيه پردازى هايى كه اخيرا درخصوص وى صورت گرفته گفت: مى دانم اين افراد با چه هدفى به دنبال حاشيه سازى هستند، اما من آدم صبورى ام و دوست ندارم بى جهت وارد حاشيه شوم. به خاطر همين فقط به دنبال بالا بردن آمادگى خود هستم و به حرف هاى آنها هم هيچ اعتنايى نمى كنم. او در ادامه اظهارداشت: مى دانم حاشيه سازان با اين اخبار كذب و دروغ مى خواهند من را مقابل باشگاه استقلال و هواداران قرار دهند. من هم بارها گفته ام قراردادم با استقلال قلبى است و الان هم اعلام مى كنم كه در استقلال خواهم ماند و عزت و اعتبار آدمى دست خداوند است و بس.وى در پايان اعلام كرد: به خاطرفتح اله زاده در استقلال مى مانم.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومى: مى خواهند به مجموعه استقلال ضربه بزنند
غلامحسين مظلومى عضو كميته فنى باشگاه استقلال گفت: هدف كسانى كه عليه طالب لو مطلب نوشته اند، ضربه زدن به مجموعه استقلال است.وى افزود: از وضعيت فعلى استقلال در تركيه بى اطلاع نيستم. اعتقاد دارم استقلال مى تواند از اين روزها نهايت بهره را ببرد و بانظم و انضباط كارش را پيش ببرد و با آمادگى كامل به تهران برگردد. او ادامه داد: متاسفانه اخيرا حواشى پيرامون استقلال و وحيد طالب لو به وجود آمد كه يقينا هدف اصلى آن ضرر رساندن به مجموعه استقلال است. طالب لو را به خوبى مى شناسم. او يكى از متعصب ترين فوتباليست هاى ايران است. بايد به جرات گفت استقلال در حال حاضر دو دروازه بان خوب و آماده دارد كه به خوبى در كنار يكديگر به استقلال كمك مى كنند. مظلومى خاطر نشان كرد: همه پيشكسوتان استقلال به اين دروازه بان علاقه مند هستند و هيچ استقلالى نمى تواند چنين صحبت هايى را عليه دروازه بان محجوب و با اخلاق فوتبال ايران بيان كند.
مظلومى بازيكنان تستى را راه نداد
قرار بود ۲ بازيكن خارجى كه فيلم بازى هايشان مورد توجه سرمربى استقلال قرار گرفته بود، در اردوى تركيه در تمرينات تيم حاضر شوند و پس از انجام تست براى مذاكره با مسئولان اين تيم به تهران سفر كنند، اما سرمربى اين تيم اجازه انجام چنين اقداماتى را به اين دو بازيكن خارجى نداد. پس از ارسال نامه هوار محمد به باشگاه و اعلام آمادگى وى براى حضور در اين تيم پس از اتمام مسابقات جام ملتهاى آسيا، سرمربى استقلال قصد ندارد از بازيكنان خارجى تست بگيرد و براى حضور يك هافبك اقدامى را انجام دهد.وى از دستيارانش خواست براى جذب بازيكن جديد برنامه اى نداشته باشند و از مسئولان خواست به تمام بازيكنانى كه قرار بود در تمرينات اين تيم تست شوند و در صورت توافق با مسئولان مذاكره كنند، پاسخ منفى بدهند زيرا با حضور ملامحمد در تيم، وى به بازيكن جديدى نياز ندارد.
-
مصاحبه جویباری
جويبارى: خاطيان اردوى تركيه محروم مى شوند
قائم مقام باشگاه استقلال با اشاره به رضايت بازيكنان تيم فوتبال اين باشگاه از اردوى تركيه گفت: هيچ بازيكنى حق دخالت در تصميمات تيم را ندارد.
على نظرى جويبارى در مورد شرايط اردوى آماده سازى تيم فوتبال استقلال در تركيه ضمن بيان مطلب فوق افزود: نظم و انضباط حرف اول و آخر را در استقلال مى زند و هيچ كس حق تخطى از آن را ندارد. بازيكنان بايد تابع باشگاه بوده و نبايد به خود اجازه دهند در مورد تصميمات اتخاذ شده از طرف باشگاه اظهارنظر كنند.
وى افزود: متاسفانه بازيكنان جوان ما در اردوى تركيه رفتارى از خود نشان دادند كه براى من بسيار تعجب برانگيز بود، آنها هنوز در ابتداى راه هستند و اين رفتارشان باعث مى شود در آينده نيز روند اشتباهى كه پيش گرفته اند را ادامه دهند و باعث شوند تا مردم نگاه ديگرى به آنان داشته باشند.قائم مقام باشگاه استقلال در پاسخ به اين سئوال كه »براى بازيكنان خاطى تيم اميد چه تصميمى اتخاد مى شود?»، تصريح كرد: قطعا با آنان برخورد مى كنيم. برهمين اساس اين بازيكنان را از حضور در تمرينات تيم اميد هم محروم كرده ايم. اين بازيكنان بايد بدانند نظم و رعايت اخلاق جوانمردانه سرلوحه باشگاه استقلال است و هركس از آن سرپيچى كند، مطابق ضوابط باشگاه با وى برخورد مى شود.وى در مورد اردوى تيم فوتبال استقلال در تركيه خاطرنشان كرد: درحال حاضر و با گذشت هفت روز از اردو تمامى اعضاى كادر فنى و بازيكنان از وضعيت اردو رضايت كامل داشته و تنها تمركزشان روى تمرينات است تا براى حضور در ادامه مسابقات ليگ، جام حذفى و ليگ قهرمانان آسيا به آمادگى كامل دست يابند.
جويبارى در پايان اعلام كرد، تيم استقلال چهارشنبه هفته جارى در ديدارى تداركاتى مقابل تيم »كاراوال اسپورت« تركيه به ميدان مى رود. اين تيم روز يكشنبه هفته آينده و پيش از پايان اردو قرار است يك ديدار تداركاتى ديگر را مقابل تيمى از كشور اوكراين برگزار كند.