پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
حالا خیلی هم بحث خاصی نیست. این چیزا رو باید تست کرد و دید. لزوما یک فرمول خاصی نداره بازیکن خریدن. الان تیم من همه 5 ستاره هستند و یه 7 ستاره. فعلا هم همه ی بازی ها رو بردم با وجود اینکه توی لول خودم میانگین تیمم 31 هست و تیم هایی که باهاشون بازی دارم همه میانگین بالای 29 و 30 دارن و معمولا هم طرازند.
این چیزها آخر فصل مشخص می شه که تصمیم درست بوده یا نه.
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
این بحثا ارزش نداره واقعا.ما چون یکم با تجربه تریم چیزای بیشتری دیدیم وظیفمون میدونیم که اینا رومنتقل کنیم.همین
منم ترکیب رو عوض کردم و به 4141 تغییرش دادم و تونستم امروز هر دوبازیم رو ببرم....بعضی بازیکنا رو هم جابجا کردم که به نظر جواب داد...بازی رو هم گذاشتم رو جناحین....تغییر اساسیم خرید دروازبان بود که چندین سیو خوب داشت و نمره های 7-8 گرفت...کلا احساس کردم تیمم مثل فصل قبلی شده...تو این دو بازی دوباره مالکیت توپ رو به دست آوردم...
کلا بازیکن خریدن زیاد سخت نیست و مبشه بازیکنای لب مرز اسکات رو خرید فقط یه کم کمبود پول داریم....
نقل قول:
منم ترکیب رو عوض کردم و به 4141 تغییرش دادم و تونستم امروز هر دوبازیم رو ببرم....بعضی بازیکنا رو هم جابجا کردم که به نظر جواب داد...بازی رو هم گذاشتم رو جناحین....تغییر اساسیم خرید دروازبان بود که چندین سیو خوب داشت و نمره های 7-8 گرفت...کلا احساس کردم تیمم مثل فصل قبلی شده...تو این دو بازی دوباره مالکیت توپ رو به دست آوردم...
کلا بازیکن خریدن زیاد سخت نیست و مبشه بازیکنای لب مرز اسکات رو خرید فقط یه کم کمبود پول داریم....
خب چه خوب.تبریک میگم!
سلام بکس
آقا من به يه مشکلی خوردم الان تیمم از اول فصل يه برد هم نداشته در صورتی که ترکیب هم عوض نکردم و فصل پیش با همين ترکیب قهرمان شدم نمیدونم چی شده واقعاً تیمم داغونه حتی از تیم هایی که قدرتشون از من کمتره میبازم فردا هم کاپ ساعت 1بازی دارم ببازم خیلی بد میشه واقعا نمیدونم چیکار کنم
نقل قول:
سلام بکس
آقا من به يه مشکلی خوردم الان تیمم از اول فصل يه برد هم نداشته در صورتی که ترکیب هم عوض نکردم و فصل پیش با همين ترکیب قهرمان شدم نمیدونم چی شده واقعاً تیمم داغونه حتی از تیم هایی که قدرتشون از من کمتره میبازم فردا هم کاپ ساعت 1بازی دارم ببازم خیلی بد میشه واقعا نمیدونم چیکار کنم
سلام
صفحه قبل رو بخون
اون دوستمون هم مثل شما شده بود گفتیم چه کارایی میتونه بکنه.
بچه ها یه گروه توپ زدیم توی واتس اپ فقط فوتبال جایزه هم میدیم به افراد فعال و مسابقه داریم هر کس میخاد بیاد شمارش رو پیام خصوصی کنه فعلا30 نفر هستیم:danc:
من خیلی وقته تاپ الون بازی نمیکنم خوشحال میشم به گروه ما بیاید.:daghon:
سلام...ببخشید من تازه شروع کردم به بازی...ممنون میشم راهنمایی کنید.
چه جوری و از کجا میشه فهمید که مثلا یه بازیکن 5 ستاره نزدیک به 6 ستاره شدنه که بخریمش؟
و بازیکن اسکات یعنی چی؟
نقل قول:
سلام...ببخشید من تازه شروع کردم به بازی...ممنون میشم راهنمایی کنید.
چه جوری و از کجا میشه فهمید که مثلا یه بازیکن 5 ستاره نزدیک به 6 ستاره شدنه که بخریمش؟
و بازیکن اسکات یعنی چی؟
الان شما لول چندی؟اگه لول یک هستی بازیکن با قدرت 24،بازیکنیه که لب مرز اسکات شدنه،اسکات یعنی بازیکنی که شیش ستارست.
بازیکنای اسکات تو ترانسفر معمولی وجود ندارن وشما باید از اسکات لیست اونارو بخرید یا بازیکنای لب اسکات رو با ایتم تمرینی اسکات کنید.
برای من club level و manager level ، دو هستش.
در ضمن از قسمت free token هم دو تا نرم افزار دانلود و اجرا کردم ولی هنوز توکن به حسابم ریخته نشده.