میشه بگید چجوری باید تعویض رو خودکار کنیم در صورتی که افلاین بودیم با تشکر.
نمایش نسخه قابل چاپ
میشه بگید چجوری باید تعویض رو خودکار کنیم در صورتی که افلاین بودیم با تشکر.
این تیمایی که میبینید بازیکناشون کم هستن تیمایی هستن که بازیکناشون قراردادشون تموم شده و صاحب تیم هنوز نیومده قرارداد ببنده با بازیکناش.همیشه اول فصل ها پره ازین تیما.چند روزی که بگذره دیگه این جور تیما دیده نمیشن.
تعویض اتومات هم اگر با گوشی بازی میکنی به squad برو بعد برو صفحه سوم.اونجا تمام تنظیمات بازی وجود داره.یکیش auto sub
شرمنده یه سوال دیگه وقتی وارد استادیوم میشی چندتا مکان وجود داره تو نقشه یکیش اکادمی یکیش محل تمرین یکیشم بیمارستان و... اما یه محل وجود فکر کنم مربوط به تماشاچیان هستش و غذا میده میشه لطفا بگی دقیقا چیکار میکنه یا اپگرید کردن اسنو بورد و گرس همون علف دقیقا باعث چه تغیری میشن با تشکر.
سلام من بازیو تازه گرفتم میخواستم بدونم چطوری میشه عوض یه لیگ شد باید چند روز صبر کنیم
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrad diesel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون همون مرکز خرید هستش. تماشاگران میان میخرن و درآمدشو شما کسب میکنین.اسکور بورد که تاثیر داره تو زیباسازی استادیوم و یه جورایی هم جذب تماشاگر رو انجام میده.زمین تمرین هم که دقیقا نمیدونم کدومشه ولی فکر کنم باعث بازی روون تر تیم شما و حتی کاهش مصدومیتم بشه! البته من چون توضیح انگلیسیشو ندارم دقیقا یادم نمیاد کدومش هست!
سلام. من که متوجه نشدم چی گفتین عزیز! اگه منظورتون اینه که لیگتون رو عوض کنین که اینکار غیر ممکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط moein.g [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه منظورش عضو لیگ هستش.جای ض و و عوض شده در حین تایپ
هر موقع تیم رو بسازید همون موقع شما عضو لیگ میشید.چون هنوز فصل جدید شروع نشده لیگ ها هنوز شروع نشدند.از فردا لیگ جدید واسه همه شروع میشه
امروز کلا همه ی بازیکنایی که نیازداشتم رو خریدم و تیمم رو خیلی عالی بستم.
در ترکیب اصلی 2 بازیکنم 5 ستاره و بقیه 4 ستاره هستند.یعنی پایین 4 ستاره ندارم.
در شروع فصل کلا 15 توکن داشتم 2 روز هم طول کشید تا بازیکنان رو بخرم و دوتا توکن هم از اونجا میشه 17 تا توکن.
با 17 تا توکن 3 بازیکن 4 ستاره و یه بازیکن 5 ستاره خریدم و اخر سر 8 تا توکن باقی موند.البته 2 تا از بازیکنان 30 ساله هستند.دوتای دییگه هم 22 و 24 ساله.
هنوز هم میشه صبح ها خرید کرد.من اگه دیروز عجله نمیکردم امروز صبح میتونستم بازیکنان بهتری بخرم و توکنام هم میموندند.
راستی من نمیدونستم تو بازی دوستایی که همدیگه رو اد کردند تو یه لیگ میفتند البته هم سطح.
من دیروز تو نقل و انتقالات دونفرو ادد کردم برای دوستی امروز دیدم تو لیگ باهم افتادیم و هردو هم تیم خوبی دارند.
یکم زیاد شد عذر میخوام.
سلام
من امروز لیگمو دیدم ، فصل قبل همه تیم های شاخ رو از تو لیگا مختلف ادد کرده بودم تا اه شد باهاشون دوستانه بزنم ، ینی تیمای اول و تاپ لیگ ها رو همینطوری گیر میاوردم ادد میکردم
لیگم شروع شده هر 13 تیم لیگ جزو دوستام هستن همم قدرتمندن!!! این چ جوریه؟ واسه همه همینطوره؟ الان من جزو ضعیف تریناشونم :|
فکر نمیکنم تو سطحی ک الان هستم لیگی ب سختی این لیگ باشه
قبلا که اینجوری نبوده! جدیدا شاید اینطوری شده باشه!!!
من خواب بودم پاشدم دیدم تا اولین بازی لیگمو هم انجام دادم.اونم با کی؟ یکی از ایرانی های ادلیستم!!! برای اولین بار تو این 19 20 فصلی که بازی کردم یه ایرانی افتاده تو لیگم!
البته با اینکه 5 واحد تقریبا از من قوی تر بود ولی 2-0 شکستش دادم!
دیشبم با خرج 7 توکن رفتم یه مدافع جوون 5 ستاره گرفتم.فقط مونده یه دفاع وسط و راست و یه هافبک وسط :eee: اینا رو بگیرم دیگه تیم رو میبندم واسه قهرمانی:ohum:
بچه ها سلام
بخش نامه ها برای من باز نمیشه و هی میزنه لودینگ
ایا برای شما ها هم اینجوره ؟