ای بابا حالا شما هم از ما سوتی بگیر . ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Bahador~2B [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همون اقا حامد منظورم بود . :ahaaaaaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
ای بابا حالا شما هم از ما سوتی بگیر . ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Bahador~2B [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همون اقا حامد منظورم بود . :ahaaaaaa:
هوادار 21 ساله استقلال جان باخت
خبرگزاری فارس: یک هوادار تیم فوتبال استقلال بعد از شکست تیم محبوبش برابر داماش گیلان و از دست دادن قهرمانی نیم فصل جان باخت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، بعد از شکست یک بر صفر استقلال برابر داماش گیلان در ورزشگاه عضدی رشت یکی از هواداران باشگاه استقلال از شدت ناراحتی در ورزشگاه دچار حمله قلبی شد و به دلیل اینکه آمبولانس در ورزشگاه حضور نداشت او با ماشین شخصی و با تاخیر به بیمارستان رازی شهر منتقل شد و در نهایت جان به جان آفرین تسلیم کرد.
حبیب رفعتی ساجدی 21 ساله نام این هوادار جوان است که امشب بخاطر فوتبال جان باخت.
در پایان مسابقه هواداران استقلال را چنددقیقه در ورزشگاه نگه میدارند تا هواداران تیم میزبان ابتدا از ورزشگاه خارج شوند. در آن چند دقیقه نیز آمبولانس و نیروهای امدادی ورزشگاه را ترک کرده بودند.
استقلال در آخرین دیدار نیم فصل میهمان تیم داماش گیلان بود و در صورت تساوی هم قهرمان نیم فصل میشد؛ اما آبی پوشان تهرانی با یک گل شکست خوردند.
روحش شادنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamedss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاشکی این بی غیرتها یکمی از تعصب هواداراشون رو داشتن و اینجوری با احساساتشون و با زندگیشون بازی نمیکردن
برای این بازیکنهای به اصطلاح حرفه ای همه چیز توی پول خلاصه شده و نمیفهمند برای ما هوادارا - استقلال مثل جونمون میمونه با باختش صد بار تا آستانه سکته و مرگ میریم و برمیگردیم
امشب بعد از دومین باخت پشت سر هم استقلال نمیخواستم از ناراحتی زیاد حرفی بزنم ولی خوندن این خبر مجبورم کرد لب به انتقاد باز کنم
برای این بی غیرتها متاسفم تعصب رو باید از این هوادارا یاد بگیرن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamedss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حامد جان بخدا این فوتبال ابکی ایران ارزش این حرفا رو نداره.خدا روحش رو شاد کنه ولی بنظرم خیلی آدم باید کم عقل باشه که بخواد به خاطر اینا با جونش بازی کنه.اونا میلیاردی پولش رو میگیرن،بعد یه هوادار باید اینطوری جونش رو از دست بده.بخاطر چی؟؟؟ بخاطر این فوتبال آبکی و مذخرف.
بخدا حیف وقت که بخوای هدر بدی و اینا رو تماشا کنی.
واقعا خاک بر سرشون با این بازی کردنشون . ابروی هر چی فوتباله رو بردن .
میلیاردی پول میگیرن و پیش خودشون میگن گور پدر هوادرها .
واقعا از مرگ این جوون متاسف شدم خدا روحش رو شاد کنه و بیامرزتش .
حیف وقت که بذاری و بازی این بیشعور ها رو نگاه کنی .
خیلی مزخرف بازی کردیم حتی یه موقعیت هم نداشتیم دلمون خوش باشه .
این برد رو به داماشی ها تبریک حقشون بود که ببرن .
ولی تیم ما هم خسته بود اینو قشنگ میشد از بازی کردنشون فهمید
مصدوم هم داشتیم که یکی از علت های باختمون بود امیدوارم در نیم فصل دوم و با بازگشت مصدوم هامون بترکونیم .
یا حق .
اخی حیف شد .
من پیش بینیم داشت درست از اب درمیومد .
حتی پیش بینیم تا دقیقه هشتاد هم پا برجا بود ولی این خارجی بی هم چیز سیا سوخته ki:: اومد زد تو کاسه کوزه ما وگرنه من الان 4 امتیازی بودم و استقلال هم قهرمان نیم فصل بود . حیف شد الان باید هم من صدر جدول باشم هم استقلال :aaaa:
ميثم حسيني به ريال رفت با دلار برمي گردد!
در خبر ها داشتيم بازيکن 25 ساله استقلال در عين پختگي لازم براحتي از اين تيم جدا شد .چرائي و علت جدائي او نامشخص است .سليقه در مربيگري نقش مهمي دارد و از طرفي بازي گرفتن از يک بازيکن هنري نزد مربيان مي باشد .
در خبر ها داشتيم بازيکن 25 ساله استقلال در عين پختگي لازم براحتي از اين تيم جدا شد .چرائي و علت جدائي او نامشخص است .سليقه در مربيگري نقش مهمي دارد و از طرفي بازي گرفتن از يک بازيکن هنري نزد مربيان مي باشد .
چندي پيش گفتگوي مفصلي با آقاي بهتاش فريبا مربي اسبق استقلال داشتم که ايشان در بخشي از گفتگو بسيار حسرت مصدوميت ميثم در فصل گذشته را ميخورد و مي گفت: اگر ميثم مصدوم نمي شد، کارلوس کي روش مجاب به استفاده از اين بازيکن در پست چپ دفاع تيم ملي ميگرديد . بهتاش اعتقاد داشت ،هر روز اين بازيکن در حال ترقي است .
آناليز هائي که نگارنده از اين بازيکن در آرشيو دارد.نشان ميدهد او جزو بازيکنان خاص فوتبال ما است .بازيکني انرژيک ،سرعتي ،باهوش و علاقمند به مشارکت در فاز هاي تهاجمي به اينها اضافه کنيد سانتر هاي تند تيز و خطر ناک او را روي محوطه جريمه حريفان و انجام وظايف دفاعي در حد توان،اينها شاخص هائي است که نمي توان براحتي از آنها عبور کرد .سالها زمان ميبرد تا بازيکني بتواند با کسب تجربه و آمادگي بدني خود را به سرمربي يک تيم تحميل کند .
مقصد بعدي اين بازيکن هر کجا که باشد . آينده درخشاني در انتظار او است . حيف، تيم استقلال او را به" ريال" فروخت و بعد ها مجبور است به" دلار" بخرد . درست مثل يعقوب کريمي ! آيا جانشين اين بازيکن توانائي هاي او را خواهد داشت ؟ آيا تيم استقلال براي مبارزه در سه جبهه ليگ برتر جام حذفي و آسيا با کمبود بازيکن مواجه نخواهد شد ؟يا اينکه در آخرين لحظات دکتر فتح الله زاده با دور انديشي مانع اين اتفاق خواهد بود ؟
به نظر من که فردا استقلال میبره.اول برهانی میزنه بعدشم که فرهاد میزنه
بهتره نیمه اولو آروم نگه داریم که نیمه دوم با آنالیز های مربیا و تفکرات ژنرال بازیو ببریم. به امید برد استقلال:khahesh:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یاد اون دوران بخیر...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شیر فرهــــــــــــــــــــــ ــــــــاد