[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
" من یک تیم لوکس در اختیار دارم"
Fcbayern.ir- یوپ هاینکس 67 ساله حالا ممکن است تغییراتی در تیم خود ایجاد کند اما بازهم بایرن کیفیت خود را حفظ کرده و به موفقیت ادامه می دهد.
او در دیدار لیگ قهرمانان برابر والنسیا تیم خود با چهار تغییر نسبت به آخرین بازی بوندسلیگایی برابر ماینتس به زمین فرستاد و با پیروزی زمین را ترک کردند. هاینکس تا اینجای فصل نتایج خوبی با بایرن بدست آورده است شش پیروزی در شش دیدار رسمی آمار خوبی برای باواریایی ها است.
یوپ هاینکس به بیلد می گوید:" من حالا به جای 11 بازیکن لوکس 18 بازیکن طراز اول دارم به همین دلیل می گویم که تیم لوکسی در اختیارم است." با رهایی ماریو گومز و دیوید آلابا از بند مصدومیت می توان شمار بازیکنان آماده بایرن را به 20 افزایش داد.
بایرن در نقل و انتقالات تابستانی 70 میلیون یورو هزینه کرد که بخش مهم آن به خرید مارتینس باز می گردد. بازیکن 24 ساله اسپانیایی با حضور باستین شواین اشتایگر که به روزهای خوب خود نزدیک می شود رهبران جدید خط میانی بایرن هستند.
توماس مولر در حال حاضر بهترین بازیکن بایرن با چهار گل و سه پاس منجر گل است نیمکت نشینی وی در دیدار نخست لیگ قهرمانان کمی تعجب برانگیز بود و این شائبه را به وجود می آورد که آیا هاینکس از سیستم چرخشی برای حضور ستاره های خود در ترکیب بایرن استفاده می کند؟
روز سه شنبه پیش از دیدر برابر والنسیا هاینکس با توماس مولر، لوئیس گوستاوو و ماریو ماندزوکیچ جلسه ای مشترک برگزار می کند و عدم حضور آن ها در ترکیب بایرن را به آن ها اطلاع می دهد این بازیکنان نیز صحبت های سرمربی را می پذیرند و هاینکس نیز قول می دهد که در دیدار شنبه برابر شالکه از آن ها استفاده خواهد کرد.
هاینکس در این مورد اینگونه به بیلد توضیح می دهد:" با توجه به زمان کوتاه بین دو دیدار باید به برخی بازیکنان استراحت داده شود ما تا تعطیلات کریسمس چیزی حدود 24 تا 25 بازی خواهیم داشت و دیدارهای ملی نیز باید به آن اضافه کرد به همین دلیل می توان با سیستمی چرخشی از همه توان تیم استفاده برد."
اما به نظر این تیم لوکس مشکلاتی نیز با سیستم چرخشی هاینکس خواهد داشت.
آرین روبن می گوید:" من از اینکه می توانم در ترکیب اصلی جای داشته باشم خوشحالم این برای شرایط جسمانی من حیاتی خواهد بود که در شرایط مسابقه باشم بنابراین من علاقه ای به سیستم چرخشی ندارم اما هنگامی که شما بازی های زیادی پیش رو دارید باید کمی هم به بازیکنان استراحت داده شود که این خوب است."
fcbayern.ir