چي شده مگه؟think::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ReD_StaR [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پ.ن:چي شده؟ با blue_star دعوا كردي؟ki:: اگه اينجوريه بگو به عنوان يه پرسپوليسي ازت حمايت ميكنيمki::
نمایش نسخه قابل چاپ
چي شده مگه؟think::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ReD_StaR [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پ.ن:چي شده؟ با blue_star دعوا كردي؟ki:: اگه اينجوريه بگو به عنوان يه پرسپوليسي ازت حمايت ميكنيمki::
مشکلی پیش اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط red_star [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم مشکلتون حل بشه
فقط بگید با کسی که در نهایت ... کسی که اونو دوس داره و میمیره براش و ول کنه و اون طرف پیش شما زجر بکشه چیکار میکنید؟om::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونو بکشید ممنون میشم:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه من باشم یا میکشمش یا تف میکنم تو صورتش:sooot:نقل قول:
همه میگن تف کن روش:sooot:حتما همینکارو میکنم:flowerysmile:
وای مردم از خنده اینجا تو چی میگی اخه بچه جان الکی ماجرا رو عاشقانه نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینا دوتا دخترن قهر کردن
من برم تو کار ریش سفیدیki::
اینا رو میگین بعدا دوس بشین خجالت میکشینو پشیمون میشید ها پس چیزی نگین بعدا عذاب وجدان بگیریننقل قول:
حالا دعواتون سره چیه؟
فکر کنم قضیه سر کاری بود شما جدی نگیرید
خانوما خیلی عجیب غریبن وخیلی زبرو زرنگ ....
حتما به یه روانشناس خوب معرفیش میکنم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط red_star [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پ.ن: از طرف دکترها ایکیوسان و مرتضی ، از اعضای هدئت رییسه ی نظام روانشناسی و مشاوره و راهنمایی ایران!
سرکاری نیست برادر من:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid.b [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا یکی از آشناهامون با یکی بدون دلیل کات کرده بعد اون بدبخت داره میمیره :ey babaaa:با من اصلا راحت نیست ولی همه چیشو بم گفت
خب آدم چطور میتونه انهمه عوضی باشه که بدون دلیل با بچه مردم اینکارو بکنهههه؟:-ang
به من ربطی نداره که:sigar:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشه برو ریش سفیدی کن بابابزرگ ریش سفید:sooot:lol:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]