کاکا توافق پاریسن ژرمن رو تکذیب کرد
مرجع خبري رئال مادريد : کاکا ، هر گونه تماسی با باشگاه دیگری را تکذیب کرد . بازیکن برزیلی در صفحه توئیترش نوشته که اخباری که پیرامون توافش با پی اس جی مطرح می شود صحت ندارد :" خبری که در مورد توافق من با باشگاه دیگری مطرح می شود صحت ندارد . من به دنبال رسیدن به اهداف تیمی و شخصی در ئرال مادرید هستند . "
این در حالی است که گاتزتا مدعی شد که کاکا با آنجلوتی برای سفر به پاریس به توافق رسیده است .
رونالدو به دنبال گرفتن نیروی دوباره
مرجع خبري رئال مادريد : امشب ، نگاه های تیزبین در بازی رئال مادرید و بارسلونا ، روی یک نفر متمرکز خواهند شد : کریستیانو رونالدو . بازیکن پرتغالی فرصت جدیدی دارد تا برابر بارسا قرار گیرد ، تیمی که کمترین درخشش را برابر آنها داشته است . در همین بازی قبلی در لالیگا برابر کاتلاان ها بود که حتی توسط بخشی از برنابئو به خاطر بازی ضعیفش ، هو شد .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در آن بازی که یک ماه پیش برگزار شد ، رونالدو به عنوان یکی از بهترین گلزنان تاریخ رئال مادرید (113 گل در 116 بازی رسمی ) ، دو موقعیت مسلم گلزنی را از دست داد . با اولی می توانست بازی را 2-0 کند و با دومی ، 2-2 مساوی . هر دو را مفت از دست داد تا حتی در بازی بعدیش در برنابئو برابر گرانادا هم هو شود .
با وجود این که پس از الکلاسیکو ، در برابر سویا هت تریک کرد ، واقعیت این است که میانگین گلزنی کریستیانو که همیشه ویرانگر است ، برابر بارسلونا به شدت افت می کند . او با پیراهن رئال مادرید ، ده بازی برابر تیم کاتالانی انجام داده که فقط سه گل زده است . این آمار بسیار پائین تر از آمار ستاره پرتغالی در بازیهای عادی است .
البته یکی از این گلها ، همان گلی بود که به رئال مادرید ، کوپا را داد ، تنها جام سه سال اخیر اما در هفت بازی حتی یک بار هم دروازه ویکتور والدس را باز نکرده است . جالب این است که در منچستر یونایتد هم برابر بارسا خوب نبود و یک پنالتی را خراب کرد .
مک مانامان: حس می کنم امشب رونالدو گل می زند
مرجع خبري رئال مادريد : استیو مک مانامان ، بازیکن سالهای نه چندان دور رئال مادرید در آستانه الکلاسیکوی چهارشنبه شب با سایت گل صحبت کرد .
این اسطوره انگلیسی گفت :" رونالدو ، یک بازیکن عالی امروزی است : بلند قدت ، نیرومند ، سریع ، خوب در کارهای هوایی و شوتزن . عاشق دیدن بازی او هستم ، هر چند که به نظرم بهتر است کمی تکروی هایش را کم کند . به نظرم در بازی اخیر برابر بارسلونا بد کار کرد و کاملا خشمگین شد . او می خواست که از سمت چپ بارسا را به هم بریزد اما الوس به او اجازه کار نداد . به نظرم این دو بازیکن هر دو ساختار تهاجمی دارند و وقتی یکی از آنها جلو بکشد ، دیگری می تواند لطمه بزند . "
در ادامه باز هم در مورد رونالدو صحبت کرد :"او طبیعتا خاطرات خوشی از کوپای سال گذشته دارد و با توجه به حضور در خانه ، حس می کنم که گل خواهد زد ."
سپس از دی ماریا گفت :"دیدن بازی او را دوست دارم و به نظرم بازیکن مهمی در رئال مادرید خواهد بود . چه بارسلونا چهار دفاعه بازی کند ، چه سه دفاعه ، آبیدال در سمت چپ است و او مسئول تقابل با بازیکن آرژانتینی خواهد بود . بر خلاف آلوس ، آبیدال بیشتر تدافعی است . او را دوست دارم و مدافع خوبی است اما ضعیف ترین بخش بارسلوناست . دی ماریا توان دریبل زنی بالایی دارد که این می تواند خیلی مشکل ساز باشد ."
در باره تقابل ژاوی و ژابی گفت :" این دو در هر ترکیب ، بازی تیمشان را تعیین می کنند ، رئیس خط هافبک هستند . بارسلونا بدون ژاوی ریتم فعلی خود را ندارد و رئال هم به ژابی نیاز دارد . آنها سبک های متفاوتی دارند اما تاثیرشان یکسان است . ژابی به دنبال پاسهای سریع است تا فضا را باز کند اما ژاوی خودش می خواهد مدام توپ را با پاسهای کوتاه در اختیار داشته باشد . بی تردید بهترین پاسورها ، سبک جالبی را در مقابل هم قرار می گیرند . اگر ژاوی برنده این نبرد باشد ، بارسا کنترل بازی را بدست می گیرد ."
در مورد تقابل مارسلو و الکسیس سانچز گفت :" الکسیس مرا تحت تاثیر قرار داد چرا که عالی با بارسلونا هماهنگ شد . نامهای بزرگتری بودند که در بارسا ناکام ماندند اما او خیلی خوب با تیمش هماهنگ شد . او سعی می کند از قضای پشت مارسلو استفاده کند . می فهمم که مارسلو با روبرتو کارلوس ، هم تیمی سابقهم مقایسه شود چرا که هر دو سریع ، تکنیکی و انفجاری هستند . اما می ترسم که مارسلو در حرکات نفر به نفر وا بدهد . "
در پایان از رویارویی په په و مسی گفت :" هیچ کس نمی تواند مسی را مهار کند . او چهار مدافع به علاوه ژابی و لاس را تحت تاثیر خود قرار می دهد . این که بتوانی او را 90 دقیقه ساکت نگه داری غیرممکن است . او حتی اگر روی فرمش نباشد ، با دو حرکت می تواند بازی را تعیین کند . په په بی تردید می تواند در مقابل او نقشی کلیدی داشته باشد هر چند که گاهی زیادی عصبی می شود و داوران هم حساسیت خاصی به او پیدا کرده اند ."
ممرینیو کل تیم شامل دیماریا را در لیست قرار داد
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید ، امروز لیستش را برای بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری برابر بارسلونا اعلام کرد که کل تیم شامل دی ماریای مصدومیت که حضورش نامشخص است و آربلوا که محروم است ، در لیست قرار گرفته اند . لیست کامل بدین شرح است :
دروازه بان ها : کاسیاس ، آدان و مخیاس
مدافعان : راموس ، واران ، مارسلو ، آلبیول ، په په ، کوئنت رائو ، آربلوا و کاروالیو
هافبک ها : لاس ، ژابی ، اوزیل ، کایخون ، شاهین ، گرانرو ، کاکا ، آلتین توپ ، دی ماریا و خدیرا
مهاجمان : رونالدو ، هیگوائین و بنزما