[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نویر در بایرن مونیخ ، شالکه و بوندسلیگا
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - جمعه شب اولین دیدار از نیم فصل دوم بوندسلیگا با رقابت میان بایرن مونیخ ، صدر نشین بوندسلیگا و بوروسیا مونشن گلادباخ برگزار میشود.
بایرن در 17 بازی که در نیم فصل اول داشت تنها 10 گل دریافت کرد.و همچنین در رقابتهای چمپیونز لیگ هم با پیشرفت زیادی حضور پیدا کرد.
کلید چنین موفقیت ها و پیروزی هایی کسی نبود جز دروازه بان جدید بایرن مونیخ ، مانوئل نویر . این بازیکن پس از مذاکرات بسیار با بایرن سرانجام 6 ماه پیش از شالکه 04 به بایرن مونیخ پیوست.
در مصاحبه ی زیر به گزارش fc bayern.irو به نقل از UEFA.COMبه اظهار نظرهای مانوئل نویر درباره ی این فصل بوندسلیگا تاکنون میپردازیم.
یوفا: در شش ماه گذشته اوضاع در بایرن چگونه بود؟ آیا محیط با شالکه خیلی متفاوت است؟
نویر:تقریبا" اوضاع محیطی مشابه است. با اینکه از لحاظ پستی تغییر نکرده ام اما در بایرن میتوانم در بحث ها شرکت کنم و با آزادی درباره ی پیروزی در بوندسلیگا ، جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا صحبت کنم.در بایرن مشورت بهتر صورت میگیرد.
جدا از این موضوع ، شالکه و بایرن مونیخ هردو باشگاه های بزرگی هستند.اما بایرن در مسابقات و رقابتهای بین المللی بیشتر از شالکه 04 حضور پیدا میکند. همچنین در آخر میتوانم بگویم از انتقالم به بایرن مونیخ پشیمان نیستم.
یوفا: برای انتقال به بایرن مونیخ تصمیم گیری برای شما تا چه حد مشکل بود؟
نویر:مطمئنا" تصمیم گیری بسیار مشکل بود. من 25 سال دارم و 25 سال بود که در گلزنکیرشن زندگی میکردم.همچنین 20 سال بود که برای شالکه بازی میکردم.وقتی شما اولین قدم را برمیدارید و باشگاه و شهر خود را ترک میکنید اتفاق بسیار بزرگی برایتان رخ میدهد.
یوفا: رئیس باشگاه شالکه ، کلمنس تونیس به شما گفته بود که آقای پوتین قصد فروش شما را دارد . آیا از این موضوع از قبل مطلع بودید؟
نویر : بله من میدانستم. آقای پوتین و کلمنس تونیس نیمتوانند به جای من تصمیم گیری کنند من زنگی خودم را دارم و میتوانم شخصا" تصمیم گیری کنم.
یوفا: آیا دورتموند را رقیب خود میدانید یا اینکه شالکه 04 هم میتواند قهرمان باشد؟
نویر : من فکر میکنم دورتموند سرسخت ترین رقیب ما است. اما تیم های دیگر نیز میتوانند خوب عمل کنند از جمله از شالکه 04 که در نیم فصل اول خوب عمل کرد.باید مراقب همه ی تیمها باشیم و هیچ تیمی را دست کم نگیریم.
یوفا: آیا فکر میکنید چنین چیزی در دنیای فوتبال امکان دارد که هم طرفدار شالکه بود و هم در بایرن مونیخ بازی کرد؟
نویر : من نمیگویم که در حال حاضر طرفدار شالکه هستم. اما شالکه باشگاهی است که من 20 سال در آن حضور داشتم و طبیعی است که بخواهم از بوروسیا دورتموند بالاتر باشد.
یوفا: سال گذشته بایرن با دریافت گلها ی بسیار با مشکل روبه رو بود اما به نظر میرسد که در این فصل اوضاع بهتر است . نظر شما چیست؟
نویر : خوب ، ما 10 بازی را بدون دریافت گل سپری کردیم . این به ما نشان داد که در هر موقعیت چگونه عمل کنیم و اگر بخواهیم میتوانم پیروز میدان باشیم.
یوفا: نظر شما درباره ی یوپ هاینکس که تیم خود خصوصا" دفاع میانی را تغییر داده است چیست؟
نویر : این موضوع برای من مشکلی ایجاد نمیکند.در آغاز این فصل ما تقریبا" جایگاه بازیکنان را تغییر دادیم . به طوری که رافینیا د رسمت راست و جروم بوآتنگ ، دانیل فن بویتن و بادشتوبر در مرکز زمین بازی میکردند.
اما در آخر میتوانم بگویم که نظر شخصی من این است که یک تیم ثابت بهتر و موفق تر از تیمی است که مدام تغییر کند.