بانوي پير!!نقل قول:
ما لقب داریم اونم دوتا دوتا ! :sigar:
بانوی پیر !
بیانکونری !
آرسنالتون هم حالا حالاها مونده تا به یک چهارم افتخارات ما برسه !
اون لقب فسیلتون هم واس خودتون !
مال خودتون
افتخاراتتون هم مال ما هم هستا من يونتوسيم داداش:-ang
ديگه بيشتر از نميتونم توهين كنم
به خاطر يه نفر كه زيدان باشه كوتاه ميام
والا مهد كودك از كجا پيدا كردي ديگه پير پتالامونو عادت داريم ميفروشيم
از همه اينا هم كه بگزريم من فقط به خاطر جوانگرايي هاي ونگره كه طرفشونم اصلا به سن بازيكنا اهميت نميده و بازيشون ميده كاري كه همه ادعاشو دارن ولي ريسك نميكنن!!
راست ميگه ميلان مارو كشت تا قهرمان شد تازه توتي كه من ميشناسم به اين راحتي ها كوتاه نمياد سال ديگه حسابشون ميرسهنقل قول:
هی داداش....... دلم بد گرفته.چی بگم! :gerye: رم تو این فصل بد زد حال بهمون زد.اصلا در حد و اندازه های یه تیم مدعی نبود. خیلی پر فراز و نشیب بود. دیشب هم یه فرصت دیگه از دست رفت. نمیدونم چرا تیم یهو اینجوری شده. اون رم پارسال کجاهو این رم کجا زمین تا آسمون با هم اختلاف دارن!
رنجم از اینه که خیلی بد گل میخوریم.هر توپ ساده ای میاد میره تو گل. مثله گلی که دیشب اتوئو بهمون زد. خیلی افتضاح بود- ولی در عوضش اگه شوتی رو که بوریلو زده بود رو دیده باشید کاملا بهتون اثبات میشه که خیلی بد شانسیم..:-angچه بسا با زدن اون گل ما الان تو فینال بودیم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا به جایی رسیدیم که واسه سهمیه بایدخودمونو به آبو آتیش بزنیم واقعا شرم آوره:gijjj:
ولی با همه این اوصاف سر همشونیم :nishkhand:
واقعا حيف شد تو جام جهاني آفريقا نبود از بازيش لذت ميبرم:toop:
آخي منچستر يه زماني طرفش بودم كه بكهام رو داشت يادش بخيرنقل قول:
بارسلون که جای خود داره امابرای تیم دوم گفتم؛بابا لیورپول دوست داشتنی هستش اما زورش تا آخرفصل کش نمیاد و نزدیک 2 دهه هستش همین وضعو داره؛آرسنالم زیا با لیورپول توفیری ندارن!!
بیاید منچستری شید نه پیرمرد داره نه مهد کودک!!!(شوخی کردم):sooot::sooot: