-
مصاحبه امیری
اميرى:هيچ بازيكنى در استقلال طلبكار نيست
على اميرى معاون باشگاه استقلال گفت: سفر مجيدى به امارات به خاطردريافت مطالباتش از باشگاه النصر است.او پيرامون شايعاتى كه در خصوص غيبت فرهاد مجيدى در اردوى تركيه شنيده مى شود، اظهار داشت: اين بازيكن براى طلبى كه از باشگاه النصر امارات داشت راهى اين كشور شد و براى اين موضوع نيز باشگاه را در جريان قرار داد. وى افزود: حتى به او اعلام كرديم در صورت لزوم بعد از اردو به امارات برود كه مجيدى برگه جلسه كميته انضباطى خود با باشگاه ذكر شده را به فتح الله زاده نشان داد و از همين رو مديريت باشگاه با سفر اين بازيكن موافقت كرد.قرار است مجيدى امروز به اردوى استقلال اضافه شود و اين شايعاتى كه در مورد اين بازيكن مطرح شده كذب است.معاون باشگاه استقلال كه همراه تيم استقلال در تركيه بسر مى برد در ارتباط با خبرى كه در يكى از رسانه ها مبنى بر اينكه بازيكنان استقلال از اين باشگاه طلبكار هستند و از همين رو در اين اردو اعتراض مى كنند، منتشر شده، عنوان كرد: ما كه در اينجا اعتراضى نمى بينيم اما بايد اعلام كنم بازيكنى كه در استقلال پول نگرفته باشد وجود ندارد و تمامى بازيكنان مطالبات خود را دريافت كرده اند. امسال تنها سالى است كه بازيكنان حتى زودتر از موعد مبالغ خود را دريافت كرده اند و مشكلى در اين زمينه نيست.
-
مصاحبه امیر آبادی
اميرآبادى: برخى ها به دنبال حاشيه سازى براى استقلال هستند
مهدى اميرآبادى، مدافع تيم استقلال گفت: برخى با اخبار دروغ به دنبال حاشيه سازى براى استقلال هستند.وى در خصوص شرايط اردوى آبى پوشان در تركيه گفت: خوشبختانه شرايط اردوى استقلال در تركيه خيلى خوب و ايده آل است. ما ۲ سال پيش و در زمان مربيگرى آقاى قلعه نويى هم به اين كمپ آمده بوديم. واقعاظ اينجا همه چيز در حد ايده آل است كه جا دارد از فتح اله زاده بابت اين مسئله تشكر كنم.وى در ادامه گفت: زمين تمرين ما در فاصله اى مناسب و نزديك با هتل قرار گرفته و امكانات اين كمپ هم بالاست تا همه بچه ها در شرايطى ايده آل مشغول به تمرين باشند.اميرآبادى در پايان اظهار داشت: متأسفانه برخى ها با اخبار دروغ به دنبال حاشيه سازى براى استقلال هستند اما من بايد در جواب حاشيه سازى اين ها بگويم كه ما در بهترين شرايط مشغول آماده سازى خود هستيم و با بازگشتمان به ايران ثابت مى كنيم كه چه اردوى مفيدى را پشت سر گذاشتيم.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدري: محل اردوي استقلال ايدهآل است
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: محل اردوي تيم ما ورزشي و براي برگزاري اردو مناسب است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منصور پورحيدري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد شرايط اردوي استقلال عنوان كرد: همان طور كه پيش بيني مي كرديم اردوي خوبي را در حال سپري كردن هستيم. بازيكنان به خوبي تمرين مي كنند و تاكنون هم مشكلي نداشته ايم.
وي در مورد وضعيت مجتبي جباري تصريح كرد: او در حال فيزيوتراپي و كار با وزنه است. روي اين بازيكن بايد با حوصله كار شود تا به مشكل دوباره بر نخورد.
سرپرست استقلال در مورد اينكه يورگن گده چه زماني به اردوي استقلال اضافه مي شود، گفت: گده امروز به اردوي اضافه مي شود و پس از جلسه با مظلومي كار خود را آغاز مي كند.
پورحيدري با بيان اينكه محل اردوي استقلال مناسب است، گفت: ما در جاي مناسبي به تمرين مي پردازيم و آنچه كادرفني مدنظر دارد را انجام داديم.
-
مصاحبه مظلومی
آنهايي كه حاشيه درست ميكنند جواب وجدانشان را بدهند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: آنهايي كه براي تيم ما حاشيه درست ميكنند به فكر جواب دادن به وجدانشان هم باشند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرويز مظلومي در گفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص آخرين وضعيت اين تيم در تركيه اظهار داشت: خوشبختانه همه چيز خوب و ايدهال است و به جز ديروز بعدازظهر كه باد كمي در آنتاليا ميوزيد شرايط آب و هوايي خوبي برقرار است.
وي ادامه داد: بيش از 30 تيم ورزشي و فوتبالي در تركيه به خصوص آنتاليا اقامت دارند و از اينكه در اينجا اردويي خوب را برگزار ميكنيم خوشحال هستم.
مظلومي در خصوص حريفان تداركاتي استقلال گفت: قرار است با يكي از تيمهاي خوب تركيهاي بازي كنيم و در ديدار دوم با يك تيم سطح متوسط به ميدان ميرويم. هدف ما از اين مسابقات تنها شناختن نقاط ضعف و قوتمان است كه اميدواريم به اين مسئله دست پيدا كنيم.
سرمربي تيم استقلال با ابراز خرسندي از اضافه شدن بازيكنان به اردوي اين تيم تصريح كرد: خوشبختانه دو بازيكن برزيلي ما از روز اول به جمع مان اضافه شدند. ضمن آنكه پژمان منتظري صبح امروز خود را به ما معرفي كرد و فردين عابديني نيز به تركيه رسيد.
همچنين مجتبي جباري زير نظر پزشك تيم مشغول به تمرين است و خودم وضعيت او را جويا شدم اميدوارم جباري هر چه سريع تر شرايط تمرين در كنار تيم را پيدا كند.
مظلومي ضمن گلايه از برخي اخبار منتشره در برخي رسانه ها گفت: فرهاد مجيدي عصر امروز به تيم ما ملحق مي شود و او براي انجام كارهاي دادگاهي با باشگاه النصر راهي دبي شده بود.
وي افزود: نمي دانم چه كساني اين حاشيه ها را براي ما درست مي كنند اما بايد به فكر اين باشند كه جواب وجدان خود را بدهند و امروز با اضافه شدن مجيدي همه چيز مشخص مي شود.
سرمربي تيم استقلال در ادامه با ابراز رضايت از محل اردوي اين تيم در آنتاليا گفت: اردوي ما در شرايط خوبي است و هتل محل اقامت ما يكي از بهترين هاست. تمامي امكانات لازم در اختيارمان قرار گرفته و نزديك به 8 تيم در اين هتل حضور دارند و اين نشان مي دهد در چه كمپي هستيم.
-
مصاحبه امیر آبادی
حق نداريم روى حرف مربيان حرف بزنيم
امير آبادى: چه كسى گفته از اردوى تركيه رضايت نداريم؟
مهدى امير آبادى مدافع تيم استقلال به تركيب اصلى اين تيم راه يافته است و قصد دارد اين شرايط را در ادامه بازى ها حفظ كند، او معتقد است برخى از بيرون مجموعه قصد دارند شرايط استقلال را نامناسب جلوه دهند تا اين تيم در ادامه بازى ها دچار مشكل شود. وى گفت: شرايط در استقلال مناسب است، اما اين تمام هدفم نيست، بايد اين شرايط را حفظ كنم وسعى در بهبودى وضعيتم داشته باشم. وى افزود: استقلال تيم كوچكى نيست زيرا اگر دريك بازى ثابت بودى دليل به ادامه اين روند نيست و بايد بهترين باشى تا نيمكت نشين نشوى. مدافع استقلال تصريح كرد: برخى مى خواهند استقلال را دچار مشكل كنند، اما شنيده ايم كه مى گويند اردوى استقلال در مكان نامناسبى است و بازيكنان هر روز به وضعيت موجود اعتراض مى كنند، اما اين مساله به هيچ وجه واقعيت ندارد چرا كه بايد به مساله اى كه وجود ندارد، اشاره نكنند.امير آبادى اظهار داشت: ما از اردو راضى هستيم، اينجا آرامش حاكم است و ما براى بازى ها آماده مى شويم.قرار نيست كه دراين كمپ تفريح كنيم زيرا براى آماده سازى وتمرين سفر كرديم واگر محل اردو درمكانى دور از شهر است به دستور مربيان و انتخاب مسئولان تيم است و ما تنها بايد با شرايط كنار بياييم و به وظايف خود عمل كنيم.
-
مصاحبه شیرزاد
شيرزاد: اردوى بسيار خوبى داريم
جواد شيرزاد مدافع چپ پاى استقلال در خصوص شرايط تيم در اردوى تركيه گفت: اردوى بسيار خوبى را در تركيه پشت سر مى گذاريم. در اين اردو تمرينات بسيار منظمى را پيگيرى مى كنيم و آماده مى شويم تا با قدرت، بار ديگر ليگ را شروع كنيم.وى ادامه داد: اين اردو يكى از بهترين اردوهايى است كه داشته ايم و همه امكانات عالى است. با اين شرايط تنها تلاش مى كنيم عالى تمرين كنيم تا با شرايط ايده آل به تهران برگرديم .
-
مصاحبه برهانی
برهاني: استقلال دوست دارد نكونام بيايد اما من صحبتي با او نكردم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: مجموعه استقلال دوست دارد نكونام به اين تيم بيايد اما من هرگز صحبتي با اين بازيكن انجام ندادم.
آرش برهاني در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال در تركيه اظهار داشت: خوشبختانه شرايط بسيار خوبي داريم. در اين چند روز به صورت دو نوبته تمرين كرديم كه فكر ميكنم اين مسئله پس از پايان تعطيلات نيم فصل خود را نشان خواهد داد.
مهاجم تيم استقلال با رفع هر گونه شايعه نسبت به اعتراض بازيكنان به مسائل مالي گفت: خدا را شكر ميكنم كه همه چيز خوب پيش ميرود و يكي از بهترين اردوهاي چند سال اخير را پشت سر ميگذاريم. ضمن آنكه مسائل مالي و مطرح كردن آن تماما شايعه است و ما مشكلي در اين زمينه نميبينيم.
وي در خصوص اينكه شايعه شده با جواد نكونام براي استقلالي شدن صحبت كرده است، گفت: هم من و هم مجموعه استقلال دوست داريم از اين بازيكن بزرگ استفاده كنيم اما من هرگز با او صحبت نكردهام و در اين زمينه حرفي نزدهام. اين بازيكن هم اكنون شرايط بسيار خوبي در ليگ اسپانيا دارد و فرصت بازگشتش به فوتبال ايران نيست. مطمئنا شرايط نكونام آنقدر بهتر است كه نخواهد فعلا به ليگ ما برگردد.
-
مصاحبه گده
يورگن گده: براي حضور در استقلال فرصت نشد با روته مولر صحبت كنم
خبرگزاري فارس: مربي آلماني تيم استقلال گفت: براي پيوستن به اين تيم فرصت نشد كه با مولر مشورت كنم اما تجربه لازم را براي حضور در تيمهاي ايراني داشتم.
يورگن گده مربي جديد تيم فوتبال استقلال در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص توافق نهايي با اين باشگاه و حضور در تركيه صحبتهاي را انجام داده كه در زير ميخوانيم.
فارس: چطور شد كه به عنوان مربي به كادر استقلال اضافه شديد؟
در ابتدا بايد بگويم خيلي خوشحال هستم كه به فوتبال ايران بازگشتم. قبلا تجربه كار در كشور شما را داشتم و خاطرات خوبي از اينجا برايم باقي مانده است كه مهمترين آن قهرماني با تيم ملي در كنار آقاي پورحيدري در بازي هاي آسيايي 1998 تايلند بود.
فارس: چطور شد كه به استقلال آمديد؟
به 2 دليل اصلي كه اولي آن سابقه همكاري با منصور پورحيدري بود و دوم اينكه از فوتبال ايران شناخت لازم را داشتم و چون قبلا در پرسپوليس كار كرد بودم خيلي راحت ميتوانستم با اين شرايط كنار بيايم. ضمن آنكه استقلال تيم بزرگي است و در ليگ قهرمانان آسيا حضور دارد.
فارس: براي پيوستن به جمع آبي پوشان با روته مولر كه فصل گذشته كه در اين تيم حضور داشت مشورت نكرديد؟
با ايشان رابطه بسيار خوبي دارم و آقاي مولر از دوستان صميمي من هستند اما زماني كه استقلاليها به من پيشنهاد دادند در تعطيلات ژانويه به سر ميبرديم و شرايط مهيا نبود كه با ايشان مشورت كنم البته چون قبلا سابقه مربيگري در ايران داشتم به همين خاطر قبول كردم اما شايد اگر تيم ديگري پيشنهاد ميداد نميپذيرفتم.
فارس: خيليها نمي دانند شما پس از ترك ايران به كدام تيمها رفتيد و چه فعاليتهاي انجام داديد؟
پس از ترك ايران مربي تيم ملي ازبكستان شدم. سپس به نفتچي باكو رفتم و آخرين جايي كه حضور داشتم در كشور ليبي بود كه خودم در آنجا نماندم و به همكاريام با يكي از تيمهاي اين كشور پايان دادم.
فارس: ظاهرا شب گذشته با مظلومي جلسه داشتيد اين جلسه در چه موردي بود؟
قبل از قرار دادم متوجه شدم كادر فني استقلال شامل 5 نفر هستند به اتفاق آقاي مظلومي برنامه ريزي انجام داديم و در چارچوب كادر فني عمل خواهيم كرد. ضمن آنكه آقاي مظلومي سرمربي هستند و قطعا تصميم نهايي را ايشان خواهند كرد.
فارس: و به عنوان آخرين سؤال قرارداد شما با استقلال چند ماه است؟
من تا آخر ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر با استقلال قرارداد دارم و در صورت توافق براي فصل آينده نيز در خدمت اين تيم خواهم بود.
-
مصاحبه مظلومی
مربى آلمانى كارهاى اجرايى تمرينات را بر عهده دارد
مظلومى: با گده مشورت مى كنم اما نظر نهايى را خودم مى دهم
پرويز مظلومى سرمربى استقلال در خصوص آخرين شرايط تيمش اظهار داشت: خوشبختانه اين روزها در ۲ نوبت صبح و عصر تمريناتمان را برگزار مى كنيم و از روندى كه در پيش داريم راضى هستم.وى با اشاره به حضور بازيكنان به صورت تمام و كمال در استقلال گفت: غيراز جبارى كه تمريناتش با تيم را آغاز نكرده است بقيه بازيكنان در خدمت ما هستند و خوشبختانه با جديدت تمرينات پر فشارى را انجام مى دهيم.سرمربى استقلال در خصوص حضور يورگن گده در اين تيم گفت: ايشان تجربه خوبى در ايران دارند. پس از آنكه كارنامه چند مربى را بررسى كرديم در نهايت با آقاى گده به توافق رسيديم و با توجه به اينكه ايشان از لحاظ اخلاقى و روحى روانى با بازيكنان ايرانى آشنا هستند از اين پس در خدمت ما خواهند بود.وى در خصوص نقش اين مربى آلمانى در استقلال گفت: كادر فنى تيم استقلال همگى با هم مشورت مى كنيم اما نظر نهايى را شخصا خودم خواهم داد. با اين وجود آقاى گده نقش خود را در تمرينات به عنوان مجرى تمرينات پياده خواهند كرد و اگر در همين خصوص نظرى بدهند روى آن فكر مى كنيم؛ البته قصد دارم بيشتر در برنامه ريزى ها مديريت كنم و همه چيز را زير نظر داشته باشم اما با اين وجود در كادر فنى استقلال هر فردى وظيفه خودش را ايفا خواهد كرد.سرمربى تيم استقلال در خصوص ديدارهاى تداركاتى كه براى اين تيم در نظر گرفته شده و اينكه در اين اردو چه اهدافى را دنبال مى كنند گفت: قصد داريم ۲ بازى تداركاتى را براى شناخت نقاط ضعف و قوت مان برگزار كنيم در اين چند روز تمرينات منظمى پشت سر گذاشته شده. ۲ روز است كه كارهاى تاكتيكى را آغاز كرده ايم ضمن آنكه يك هفته در تهران تمرينات بدنسازى انجام داديم و در نوبت هاى بعد از ظهر تمريناتمان كاملا با توپ خواهد بود. اميدوارم در اين تعطيلات چند روزه بتوانيم به اهدافى كه در اين سفر داريم دست پيدا كنيم.
-
مصاحبه گده
قهرمانى با تيم ملى در سال ۹۸ شيرين ترين خاطره ام بود
يورگن گده: براى حضور در استقلال فرصت نشد با روته مولر صحبت كنم
يورگن گده مربى جديد تيم فوتبال استقلال در خصوص توافق نهايى با اين باشگاه و حضور در تركيه صحبت هايى را انجام داده كه در زير مى خوانيد:
• چطور شد كه به عنوان مربى به كادر استقلال اضافه شديد؟
- در ابتدا بايد بگويم خيلى خوشحال هستم كه به فوتبال ايران بازگشتم. قبلا تجربه كار در كشور شما را داشتم و خاطرات خوبى از اينجا برايم باقى مانده است كه مهمترين آن قهرمانى با تيم ملى در كنار آقاى پورحيدرى در بازى هاى آسيايى ۱۹۹۸ تايلند بود.
• چطور شد كه به استقلال آمديد؟
- به ۲ دليل اصلى كه اولى آن سابقه همكارى با منصور پورحيدرى بود و دوم اينكه از فوتبال ايران شناخت لازم را داشتم و چون قبلا در پرسپوليس كار كرد بودم خيلى راحت مى توانستم با اين شرايط كنار بيايم. ضمن آنكه استقلال تيم بزرگى است و در ليگ قهرمانان آسيا حضور دارد.
• براى پيوستن به جمع آبى پوشان با روته مولر كه فصل گذشته كه در اين تيم حضور داشت مشورت نكرديد؟
- با ايشان رابطه بسيار خوبى دارم و آقاى مولر از دوستان صميمى من هستند اما زمانى كه استقلالى ها به من پيشنهاد دادند در تعطيلات ژانويه به سر مى برديم و شرايط مهيا نبود كه با ايشان مشورت كنم البته چون قبلا سابقه مربيگرى در ايران داشتم به همين خاطر قبول كردم اما شايد اگر تيم ديگرى پيشنهاد مى داد نمى پذيرفتم.
• خيلى ها نمى دانند شما پس از ترك ايران به كدام تيم ها رفتيد و چه فعاليت هاى انجام داديد؟
- پس از ترك ايران مربى تيم ملى ازبكستان شدم. سپس به نفتچى باكو رفتم و آخرين جايى كه حضور داشتم در كشور ليبى بود كه خودم در آنجا نماندم و به همكارى ام با يكى از تيم هاى اين كشور پايان دادم.
• ظاهرا شنبه شب با مظلومى جلسه داشتيد؛ اين جلسه در چه موردى بود؟
- قبل از قرار دادم متوجه شدم كادر فنى استقلال شامل ۵ نفر هستند به اتفاق آقاى مظلومى برنامه ريزى انجام داديم و در چارچوب كادر فنى عمل خواهيم كرد. ضمن آنكه آقاى مظلومى سرمربى هستند و قطعا تصميم نهايى را ايشان خواهند كرد.
•... و به عنوان آخرين سؤال، قرارداد شما با استقلال چند ماه است؟
- من تا آخر ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر با استقلال قرارداد دارم و در صورت توافق براى فصل آينده نيز در خدمت اين تيم خواهم بود.