-
تمرین بعدازظهر با حضور هواداران برگزار می شود.
تمرین نوبت بعدازظهر تیم فوتبال پرسپولیس با نظر کادر فنی با حضور هواداران برگزار می شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کادر فنی سرخپوشان بدلیل اشتیاق فراوان هواداران برای حضور در تمرینات این تیم، دو جلسه تمرینی را در هفته با حضور هواداران برگزار خواهند کرد که طی آن عصر روزهای شنبه و چهارشنبه خواهد بود.
گفتنی است؛ تیم فوتبال پرسپولیس در نوبت بعدازظهر، امروز (شنبه) از ساعت 18:30 در زمین مجموعه ورزشی درفشی فر تمرینات خود را پیگیری می کند.
-
خوردبين : نمیدانم چه شده که حالا یاد خوردبین افتادهاند/ دایی گزینه من است!
عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس با تاکید بر اینکه علی دایی گزینه مد نظرش در جلسه کمیته فنی است، گفت: از باشگاه پرسپولیس با من تماس گرفتند اما از طریق اخبار تلویزیون مطلع شدم که عضو کمیته فنی شدم و از نحوه انتخابم متعجبم!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمود خوردبین درخصوص نحوه انتخاب خود به عنوان عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس و همچنین گزینه مد نظرش برای هدایت تیم فوتبال پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق گفت:
صبح پنجشنبه از باشگاه پرسپولیس با من تماس گرفتند اما از طریق اخبار تلویزیون مطلع شدم که عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس شده ام و هنوز دلیل انتخابم را نفهمیدم، چون نحوه انتخابم برای خودم تعجب آور است!
سرپرست سابق تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد: من نمی دانم چه شد که به یکباره به یاد محمود خوردبین افتادند اما مطمئن باشید اگر به باشگاه پرسپولیس بروم گلایه خود را در این خصوص مطرح خواهم کرد. در حال حاضر منتظر هستم تا از باشگاه پرسپولیس برای برگزاری جلسه کمیته فنی با من تماس گرفته شود. قرار است جلسه کادر فنی روزشنبه یا یکشنبه برگزار شود اما هنوز زمان و مکان آن به ما اعلام نشده است.
عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: به نظرمن در شرایط فعلی و با توجه به محدودیت زمانی که وجود دارد گزینه داخلی از خارجی بهتراست چون با بازیکنانی که پرسپولیس جذب کرده مربی خارجی شناخت چندانی از آنها ندارد ومحدودیت زمانی برای این کار خواهد داشت اما مربی خوب داخلی برای شروع کارش در تیم پرسپولیس این مشکلات را نخواهد داشت و بهتر می تواند تیم را جمع کند.
خوردبین تاکید کرد: به نظر من در شرایط فعلی تنها گزینه ای که می تواند تیم را جمع کرده و آماده حضور در رقابتهای فصل آینده لیگ برتر کند علی دایی است و هیچ فرد دیگری نمی تواند این کار را انجام دهد.
-
گزارش تمرین سرخپوشان / سوسا با پرسپولیس تمرین کرد.
تمرین امروز پرسپولیس با حضور بازیکن برزیلی این تیم برگزار شد.
تمرین پرسپولیس پس از یک روز استراحت از ساعت 9.30 صبح امروز در ورزشگاه درفشیفر و با حضور 20 بازیکن برگزار شد. در این تمرین بازیکنان بیشتر به کارهای تعادلی و قدرتی پرداختند.
* سوسا هافبک دفاعی برزیلی پرسپولیس برای اولین بار در تمرین امروز حضور یافت. وی ابتدا با بازیکنان دوید، سپس اختصاصی تمرین کرد و در مرحله بعدی بار دیگر همراه با سایر بازیکنان به تمرین پرداخت. این بازیکن برزیلی با شماره 15 به تمرین پرداخت.
* حدود 70 هوادار پشت درهای بسته بازیکنان را مورد تشویق قرار دادند. آنها به دلیل اینکه اجازه نداشتند داخل ورزشگاه بیایند بسیار ناراحت بودند.
* تدابیر ویژهای برای محل اسکان خبرنگاران در محل تمرین انجام شده بود.
* انتخاب سرمربی سوژه اصلی بازیکنان و هواداران بود.
-
عضو کمیته فنی تا 25 تیر در آمریکا/ پروین، متسو را سرمربی پرسپولیس می کند؟
در شرایطی که باشگاه پرسپولیس نام محمد زادمهر را به عنوان یکی از اعضای کمیته فنی تصمیم گیرنده در مورد سرمربی اعلام کرده، این پیشکسوت تا 25 تیرماه در آمریکا حضور دارد!
در حالی که باشگاه پرسپولیس در موضع گیری رسمی اعلام کرده بود که طی روزهای شنبه یا یکشنبه با تشکیل کمیته فنی و همفکری اعضای آن مانند محمد زادمهر و محمود خوردبین با ریاست علی پروین، سرمربی فصل آینده پرسپولیس را انتخاب خواهد کرد.
اما هنوز با خوردبین در خصوص زمان و محل کمیته فنی باشگاه پرسپولیس تماسی گرفته نشده است.
نکته جالب تر اینکه محمد زادمهر نیز برای رسیدگی و انجام برخی از امور شخصی خود به کشور آمریکا سفر کرده و تا 25 تیرماه به ایران باز نمی گردد. با این وجود معلوم نیست که چه فرد یا افرادی در خصوص انتخاب سرمربی فصل آینده تیم فوتبال پرسپولیس تصمیم گیری خواهند کرد و آیا این تصمیم به کمیته فنی باشگاه پرسپولیس منتسب خواهد شد؟به نظر میرسد مسئولان باشگاه پرسپولیس با متسو به توافق رسیدهاند اما به دلیل برخی ملاحظات ، ترجیح دادند با تشکیل کمیته فنی و گرفتن نظر برخی پیشکسوتان فضا را تغییر دهند تا در شرایط آرامتری سرمربی مورد نظرشان را انتخاب کنند.
-
خلعتبری: تا آخر هفته تیم جدیدم را معرفی می کنم.
محمدرضا خلعتبری جزو آخرین بازماندههای سرشناس فصل نقل و انتقالات لیگ برتر است که هنوز تکلیفش برای سال آینده مشخص نیست.
روز پنجشنبه باشگاه الوصل امارات اعلام کرد که قطع همکاریاش با خلعتبری حتمی شده و او دیگر در این باشگاه حضور نخواهد داشت. خلعتبری با تایید جداییاش از این باشگاه اماراتی میگوید:
«جدایی من قطعی است و از لحاظ مالی با آنها به توافق نرسیدم. مسائل دیگری هم وجود داشت و تغییرات مدیریتی در باشگاه الوصل هم باعث شد تا در نهایت در این تیم نمانم. البته هنوز با باشگاه الوصل تسویه حساب نکردم ولی به زودی از طریق مدیربرنامههایم این کار را انجام خواهم داد.»
در دو، سه هفته اخیر خبرهای مختلفی در خصوص حضور خلعتبری در استقلال یا پرسپولیس شنیده شده ولی خودش در این خصوص میگوید: «زمانی که در امارات بودم پرسپولیس اولین باشگاهی بود که با من مذاکره کرد و قرار شد بعد از پایان فصل مذاکره کنیم. در روزهای اخیر هم استقلالیها صحبتهایی با من داشتند ولی هنوز تصمیم نهایی را نگرفتهام. الان در شمال هستم ولی تا یکی دو روز دیگر به تهران میآیم و فکر میکنم تا آخر هفته قرارداد امضا خواهم کرد.»
خلعتبری در پاسخ به این سوال که آیا پیشنهاد باشگاه سپاهان به تو صحت دارد خاطرنشان میکند: «بله، سپاهان هم پیشنهاد داده و من در واقع الان بین 3 راهی هستم و تا این لحظه هنوز تصمیمی نگرفتم. به هر حال باید شرایط را بررسی کنم و در نهایت یک تصمیم درست بگیرم.»
-
انصاری فرد: باشگاه بهترین گزینه را انتخاب می کند/ حسینی: شرایط تیم روز به روز بهتر می شود.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: زمان را از دست داده ایم اما مسئولان باشگاه تصمیم دارند بهترین گزینه را برای هدایت پرسپولیس انتخاب کنند.
کریم انصاریفرد در پایان تمرین امروز در مورد انتخاب سرمربی تیم پرسپولیس گفت: مسئولان باشگاه در مورد انتخاب سرمربی تصمیم گیرنده نهایی هستند و امیدوارم بهترین تصمیم را اتخاذ کنند.
البته زمان را از دست دادهایم اما حتما تفکری پشت این مسئله وجود داشته و مدیران باشگاه قصد انتخاب مناسبترین گزینه برای تیم را داشتهاند.سیدجلال حسینی هم در این خصوص اظهار داشت: تیم در دوران بدنسازی قرار داشته و بدنهای بازیکنان روز به روز شرایط بهتری را بدست میآورد. ضمن اینکه در این مقطع هم مسئولان باشگاه و آقای رویانیان قصد دارند سرمربی خوبی را انتخاب کنند تا بتواند به تیم کمک کند.
-
اظهار نظر بازيكنان پرسپوليس درباره طولاني شدن انتخاب سرمربي.
حالي كه تنها 18 روز به آغاز دوازدهمين دوره ليگ برتر باقي مانده تيم فوتبال پرسپوليس همچنان بدون سرمربي تمرينهايش را ادامه ميدهد و در اين ميان بازيكنان اين تيم درباره اين موضوع صحبت كردهاند.
بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين امروز صبح (شنبه) تيمشان به اظهارنظر درباره شرايط كنوني اين تيم و طولاني شدن انتخاب سرمربي اين پرسپوليس پرداختند.
مهرداد پولادي: منتظريم كه باشگاه بهترين تصميم را بگيرد
امروز هم مثل ساير تمرينهاي گذشته بدنسازي خوبي را پشت سر گذاشتيم. هنوز اردوي تيم در تركيه قطعي نشده است، اما اميدواريم كه به اين اردو برويم و به هماهنگي لازم براي ليگ برسيم. باشگاه درباره سرمربي تيم تصميم ميگيرد و ما اميدواريم كه بهترين تصميم را براي پرسپوليس بگيرند. باشگاه زمان زيادي منتظر دنيزلي بود و اين باعث شد كه پروسه انتخاب مربي طولاني شود، هر چند كه فكر ميكنم امروز و فردا مربي تيم انتخاب شود.
غلامرضا رضايي: اين كه هنوز مربي انتخاب نشده، اصلا خوب نيست
اين روزها تمرينهاي خوبي را پشت سر ميگذاريم. اين كه مربي تيم هنوز انتخاب نشده، اصلا خوب نيست، اما همه ما منتظريم كه باشگاه تصميم خود را بگيرد و ما بازيكنان تابع تصميمهاي باشگاه هستيم. شايد برخيها بگويند كه قرعه پرسپوليس در آغاز فصل آسان است، اما به نظر من هيچ بازي آساني در ليگ وجود ندارد و ما بايد از ابتدا كار خود را با قدرت شروع كنيم. پرسپوليس خيلي خوب يارگيري كرده و اصلا قبول ندارم كه برخي گفتهاند تيم ما شبيه استيلآذين ميشود.
كريم انصاري فرد: باشگاه بر اساس تفكرات و برنامههايش سرمربي را انتخاب ميكند
تصميم گيري درباره مربي وظيفه باشگاه است. آنها در حال تحقيق براي انتخاب گزينه مناسب هستند. هر باشگاهي تفكرات خاص خودش را دارد و پرسپوليس نيز بر اساس برنامههاي كه دارد سرمربي خود را انتخاب ميكند.
محسن بنگر: انتخاب مربي كمي طولاني شده است
مثل هميشه تمرين بدنسازي خوبي را پشت سر گذاشتيم و روي برنامه مشخص كار آماده سازي خود را براي ليگ دنبال ميكنيم. انتخاب مربي كمي طولاني شده و طبيعي است كه بازيكنان نگران اين موضوع باشند، اما به نظر من مشكل خاصي نيست و با آمدن يك مربي خوب فصل را با قدرت آغاز خواهيم كرد.
-
باشگاه پرسپولیس تایید کرد/ مانوئل خوزه 5 میلیارد تومان برای یک فصل از پرسپولیس طلب کرد.
مانوئل خوزه پرتغالی برای به دست گرفتن سکان هدایت سرخپوشان درخواست مالی 5 میلیارد تومانی خود را برای یک فصل به محمد رویانیان رساند.
ارگان مطبوعاتی باشگاه در شماره روز پنجشنبه اش با تایید این مطلب دلیل کم شدن شانس این مربی پرتغالی را برای هدایت سرخپوشان در لیگ دوازدهم بیان کرد.روزنامه "پرسپولیس" روز پنجشنبه پیشنهاد اولیه 5 میلیارد تومانی مانوئل خوزه را برای یک فصل هدایت سرخپوشان تایید کرد.هر چند خوزه ظاهرا شب گذشته به مسئولان باشگاه پرسپولیس برای حضور در این تیم تخفیف داده است، اما ظاهرا همانطور که محمد رویانیان در مصاحبه روز گذشته اش با تلویزیون عنوان کرد، باشگاه توانایی پرداخت دستمزد این مربی پرتغالی را ندارد.با وجود اینکه برونو متسو پیش از این اعلام کرده است در زمان اندک باقی مانده تا شروع مسابقات نمی تواند به پرسپولیس کمک کند، اصرار یکی از نزدیکان باشگاه بر حضور این مربی فرانسوی که به طور همزمان با یک باشگاه تونسی هم در حال مذاکره است، باعث شده مذاکرات پرسپولیسی ها با او همچنان ادامه داشته باشد.گابریل کالدرون آرژانتینی نیز دیگر گزینه هدایت سرخپوشان است.
-
اردوی پرسپولیس در ترکیه لغو شد.
اردوی تیم فوتبال پرسپولیس در ترکیه لغو شد و این تیم در تهران به تمرینات خود ادامه خواهد داد.
قرار بود پرسپولیس اردوی تدارکاتی خود را از روز دوشنبه به مدت 10 روز در ترکیه برگزار کند اما پس از تمرین امروز علی کریمی و مهدی مهدویکیا به نمایندگی از بازیکنان جلسهای با محسن عاشوری مربی تیم برگزار کردند و پس از این موضوع اردوی پرسپولیس در ترکیه لغو شد.
قرار شده باشگاه هتلی را در نزدیکی ورزشگاه درفشیفر در نظر بگیرد تا پرسپولیسیها اردوی خود را در تهران برگزار کنند.
-
سوسا سیزدهمین هافبک دفاعی پرسپولیس از سال 85.
سوسا را شاید باید مطرح ترین هافبک دفاعی خارجی سرخ ها هم دانست.
از سال 1385 بود که پرسپولیس با طور کلی با سیستم کهنه 2-5-3 خداحافظی کرد و با ورود سیستم های -1-3-2-4 و 3-4-3 و حتی 3-3-4 به چیدمان نفرات این تیم، بحث هافبک دفاعی در ترکیب سرخ ها به طور جدی مطرح شد.
البته در سال های قبل هم نفراتی چون حسین عبدی ، حمید استیلی و... یا حتی مدافعین میانی چون افشین پیروانی و نادر محمدخانی در پست هافبک دفاعی برای پرسپولیس به میدان رفتند اما ضرورت جذب بازیکن تخصصی در این پست از سال 1385 به بعد مطرح شد.
کریم باقری، ابولفضل حاجی زاده، ژاک الونگ، فرزاد آشوبی، جرج آراندا، تیاگو فراگا، محمدرضا مامانی، سامان آقازمانی، سید محمد علوی، حسین بادامکی، پژمان نوری و مازیار زارع در این سال ها هافبک های دفاعی سرخپوشان بودند.
حالا سوسا برزیلی برای پر کردن خلاء کمبود بازیکن در این پست به پرسپولیس آمده و کارنامه اش نشان می دهد او را باید مطرح ترین هافبک دفاعی خارجی تاریخ پرسپولیس بدانیم.
این بازیکن برزیلی بعد از کریم باقری که یکی از اسطوره های باشگاه پرسپولیس محسوب می شود و مدتی در پست هافبک دفاعی برای این تیم به بازی گرفته شد، کارنامه ای به مراتب درخشان تر از سایر هافبک های دفاعی تاریخ پرسپولیس دارد اما برای قضاوت در خصوص او باید تا شروع بازی های لیگ در انتظار بمانیم.
سوسا رزونده در هر حال، سیزدهمین هافبک دفاعی باشگاه پرسپولیس خواهد بود!
-
حریفان تدارکاتی پرسپولیس مشخص شدند.
حریفان تدارکاتی تیم فوتبال پرسپولیس مشخص شدند.
با تصمیم کادر فنی و پس از لغو اردوی ترکیه، قرمزپوشان در هفته جاری در دو دیدار تدارکاتی به مصاف حریفان خواهند رفت. پرسپولیس بعدازظهر سهشنبه در ورزشگاه درفشیفر میزبان صبای قم است و روز پنجشنبه به مصاف تیم "ب" پرسپولیس خواهد رفت.قرار است هفته آینده نیز پرسپولیسیها سومین بازی تدارکاتی خود را برگزار کنند.
-
عاشوری: دلایل نماینده بازیکنان مرا قانع کرد/تمرینات را با قدرت در تهران دنبال میکنیم.
مربی پرسپولیس گفت: دلایل نماینده بازیکنان برای لغو اردوی ترکیه برای من قانع کننده بود.
محسن عاشوری در خصوص دلایل لغو اردوی ترکیه گفت: امروز مهدی مهدوی کیا و علی کریمی به نمایندگی از بازیکنان در جلسهای با من شرکت کردند.
در این جلسه در خصوص اردوی ترکیه با بزرگترهای تیم صحبت کردیم و آنها دلایلی آوردند که برای لغو اردو قانع شدم و به همین دلیل تصمیم گرفتیم به ترکیه نرویم.
وی افزود: از باشگاه پرسپولیس تشکر میکنم چون همه شرایط را برای ما در ترکیه فراهم کردند. شاید باشگاه خسارتی کوچک را متحمل شود اما این موضوع را پذیرفت و از حسن نیت رویانیان و تک تک مسئولان باشگاه تشکر میکنم.
عاشوری اظهار داشت: بازیکنان ملی پوش زیادی داشتیم و این بازیکنان در اردوهای تیم ملی حضور داشتند و به دلیل خستگی و مرخصیهایی که به آنها داده شد، دیرتر به ما اضافه شدند.
وی خاطرنشان کرد: در فصل گذشته تمام تیمها بازیهایشان را به پایان رسانده بودند اما ما در امارات و عربستان بودیم و باید در لیگ قهرمانان به میدان میرفتیم. همه این مسائل باعث شد در تهران بمانیم. البته نگرانی بابت چند دیدار تدارکاتی داشتم که این موضوع هم حل شد.
مربی تیم پرسپولیس عنوان کرد: به دلیل ترافیک شدید تهران با رایزنیهای انجام شده هتلی را در اطراف ورزشگاه درفشیفر مهیا خواهیم کرد تا چند روز دیگر تمرینات شبانهروزی خودمان را آغاز کنیم. در این اردو دنبال زمان استراحت کافی و تمرین برای بازیکنان هستیم و با قدرت کار را جلو میبریم.
-
ماهيني: براي بازي در پرسپوليس هيجان دارم/ سقف قرارداد را رعايت كردم.
مدافع پرسپوليس با بيان اينكه هيچ استرسي از بازي كردن در چنين تيم بزرگي ندارد، گفت: بيشتر از آنچه كه استرس داشته باشم، براي بازي در پرسپوليس هيجان دارم.
حسين ماهيني درباره تمرينات آمادهسازي تيم فوتبال پرسپوليس پيش از شروع رقابتهاي ليگ برتر اظهار كرد: دومين روزي است كه به تمرينات آمدهام و انجام برنامههاي بدنسازي مختلف را در دستور كار داريم.
الان فشار بدني روي بازيكنان بالاست و اين طبيعي است. اميدوارم در دو هفته آينده بتوانيم همين روند را ادامه دهيم تا تمرينهاي بدنسازي پيش از فصل را به خوبي پشت سر گذاشته باشيم. براي هر فوتباليستي لازم است كه پيش از ليگ چنين تمريناتي را انجام دهد. من همه تلاشم را ميكنم كه به بيشترين آمادگي برسم.
وي درباره حضورش در كنار بازيكنان بزرگي چون مهدي مهدوي كيا، علي كريمي و... در پرسپوليس گفت: باعث افتخار هر بازيكني است كه كنار چنين بازيكنان بزرگي از فوتبال ايران كار كند. اين بازيكنان رابطه خوبي با ساير نفرات دارند و براي بازيكناني چون من انگيزه زيادي ميشود كه رقابت كنم و تلاش كنم همواره جزو نفرات اصلي تيم باشم.
وي در پاسخ به اين سوال كه پرسپوليس با اين همه ستاره بايد چه مسيري را در پيش گيرد كه دچار حاشيه نشود، گفت: فكر ميكنم در تيمهاي ديگر هم بازيكنان ستاره كم نيستند. از اين نظر تيمهاي متعددي در ليگ حضور دارند كه از نظر تركيب بازيكنان و داشتن بازيكنان بزرگ شبيه پرسپوليس هستند و نفرات مشابه تيم ما دارند. بنابراين تركيب فعلي پرسپوليس را غير طبيعي نميدانم و ما ميتوانيم با حضور بازيكنان باتجربه بزرگي كه در تيم هستند، گامهاي بزرگي برداريم.
ماهيني در ارزيابياش از حضور سرمربي جديد در پرسپوليس گفت: قبول دارم آمدن سرمربي جديد كمي دير شده است اما به طور طبيعي پيش از هر فصل بيشتر مربي بدنساز با بازيكنان كار ميكند. دوره بدنسازي بايد تمام شود تا سرمربي برنامههاي تاكتيكي را روي تيم پياده كند. بنابراين پرسپوليس فعلا مشكل چنداني را از اين بابت حس نكرده است و اميدوارم به زودي هم سرمربي جديد انتخاب شود.
اين مدافع در پاسخ به اين سوال كه از بازي كردن در تيم پرمخاطبي چون پرسپوليس استرس نداري گفت: بيشتر از آنچه كه بخواهم استرس داشته باشم، هيجان دارم. همه تلاشم را ميكنم تا بازيكن خوبي در پرسپوليس باشم. اميدوارم اين اتفاق بيفتد. هرچند ميدانم براي هر بازيكني قرار گرفتن در تركيب اصلي پرسپوليس و موفق بودن در اين تركيب سخت است.
وي با بيان اينكه قانون سقف قراردادها را در توافقاتش با مسئولان پرسپوليس رعايت كرده درباره اولين بازي اين تيم در ليگ مقابل نفت آبادان گفت: تيم صنعت نفت هواداران پرشوري در آبادان دارد و با تجربهاي كه دارم ميدانم بازي كردن در آبادان براي هر تيمي سخت است. فقط اميدوارم بتوانيم در هفته اول با دست پر از آبادان خارج شويم.
-
ابراهیم آشتیانی: پرسپولیس فرصت سوزی می کند.
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس معتقد است این تیم با وجود جذب بازیکنان بزرگ بدون سرمربی فرصتسوزی میکند و این عقب ماندگی به سرخپوشان ضربه خواهد زد.
ابراهیم آشتیانی در خصوص شرایط پرسپولیس تصریح کرد: مسابقات کمتر از یک ماه دیگر شروع میشود و انتخاب سرمربی برای آشنایی کامل او با بازیکنان و شرایط زمان میبرد. این مسئله میتواند باعث از دست رفتن نتایج در بازیهای ابتدای فصل شود.
وی تاکید کرد: پرسپولیس حالا هم با وجود گرفتن بازیکنان بزرگ دارد فرصت را از دست میدهد. به همین خاطر باید هر چه سریعتر سرمربی این تیم تعیین و معرفی شود.
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در خصوص داخلی یا خارجی بودن سرمربی این تیم هم گفت: مربی خارجی به زمان بیشتری نیاز دارد تا هم بازیکنان و هم شرایط تیم را بشناسد. ضمن اینکه در پرسپولیس مسائلی وجود دارد که مربیان داخلی اشراف بیشتری به آن دارند. از نظر من علی پروین میتوانست گزینه خوبی برای سرمربیگری پرسپولیس باشد، چرا که به زیر و بم این تیم آشنا بود.
در فاصله کمتر از سه هفته تا آغاز مسابقات لیگ برتر هنوز سرمربی تیم پرسپولیس مشخص نشده است.
-
پروین: دنیزلی 15 روز ما را اسیر کرد/ هواداران تا یکشنبه صبر کنند!
مدیر تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از طرف باشگاه از تمام هواداران عذرخواهی و اعلام میکنم تا یکشنبه تکلیف سرمربیگری تیم مشخص میشود.
علی پروین در خصوص انتخاب سرمربی جدید پرسپولیس عنوان کرد: از تمام هواداران و عاشقان پرسپولیس خواهش میکنم به هیچ عنوان نگران نباشند. همانطور که در جذب بازیکنان بردیم در انتخاب مربی هم میخواهیم برنده باشیم.
دنبال این نیستیم که با یک مربی خارجی قرارداد ببندیم و بعد بگوییم ببخشید، اشتباه کردیم.
وی افزود: با این حال از تمام هواداران پرسپولیس عذرخواهی میکنم. به دلیل اینکه دنیزلی 15 روز ما را اسیر کرد کمی انتخاب سرمربی به تعویق افتاد اما انشاءالله تا 2 روز دیگر همه چیز را جمع میکنیم. با بازیکنان تاکتیکپذیر و حرفهای که داریم قطعا یک مربی خوب خارجی میتواند همه چیز را جفت و جور کند.
پروین یادآور شد: قرار است دست 10 پیشکسوت پرسپولیس را بگیریم و جلسهای را فردا برگزار کنیم تا از 3 گزینهای که رویانیان از آنها نام برده بهترین را انتخاب کنیم. دنبال مربی هستیم که در سطح پرسپولیس باشد در غیر این صورت 50 مربی تشنه حضور در پرسپولیس هستند.
وی در پاسخ به این سؤال که از بین متسو، خوزه و کالدرون کدام مربی شانس بیشتری دارد گفت: هر سه گزینه شانس دارند اما نظر نهایی را کمیته فنی که بازوی پرسپولیس در فصل جاری است میدهد. هواداران تاکنون دندان روی جگر گذاشتند و امیدواریم تا روز یکشنبه هم صبر کنند. ما زیاد عقب نیستیم.
مدیر تیم فوتبال پرسپولیس یادآور شد: من حرفهای متسو را شنیدهام، برنامه خوبی دارد و همچنین میدانم که کالدرون و خوزه نیز دارای کارنامه و سبک خاص خودشان هستند. همین که ما این گزینهها را داریم خودش مسئله کمی نیست و انشاءالله روز شنبه یا یکشنبه دست یکی از این مربیان را در دست پرسپولیس میگذاریم و پرونده را برای قهرمانی در دو جام میبندیم.
-
پولادی: در فوتبال ما حتی قرعه کشی لیگ هم عجیب است.
مهرداد پولادی مدافع چپ پای پرسپولیس شرایط این تیم را مناسب توصیف کرد و امیدوار است سرمربی هر چه زودتر مشخص شود.
پولادي در خصوص پرسپوليس ميگويد: «همه چيز خوب پيش ميرود و تمرينات بدنسازي ما زير نظر آقايان عاشوري و چيذري انجام ميشود. فقط همه ما منتظر انتخاب سرمربي هستيم و فكر ميكنم در يكي دو روز آينده سرمربي جديد پرسپوليس مشخص شود.»
پولادي در پاسخ به اين سوال كه آيا انتخاب نشدن سرمربي نگرانكننده نيست خاطرنشان ميكند: «ما فعلا تمرينات بدنسازي را انجام ميدهيم و تمرينات تاكتيكي و بازيهاي دوستانه هنوز شروع نشده است. البته اين دليل نميشود كه به فكر انتخاب سرمربي نباشيم و مطمئنا آقاي رويانيان تلاش ميكند تا هر چه زودتر بهترين گزينه را انتخاب كند.»
از پولادي در مورد قرعهكشي ليگ و اينكه استقلال در 9 هفته اول فقط يك بار ميهمان است ولي پرسپوليس 4 بار ميهمان است سوال ميكنيم كه او اينگونه جواب ميدهد: «در فوتبال ما همه چيز عجيب است و قرعهكشي هم در نوع خودش تعجبآور است. به هر حال اين شرايط پيش آمده ولي ما بايد بيشترين امتيازها را بگيريم. فقط از بعضي بازيكنان خواهش ميكنم در مورد برخي مسائل پرسپوليس را مثال نزنند و به تيم خودشان فكر كنند.»
-
برونو متسو در آستانه عقد قرارداد با باشگاه تونسی.
برونو متسو در آستانه عقد قرارداد با يك باشگاه تونسي قرار دارد.
در حالي كه باشگاه پرسپوليس اين روزها سخت به دنبال انتخاب سرمربي جديد خود است و به گفته رويانيان، برونو متسو نيز در ميان گزينههاي نهايي هدايت اين تيم قرار دارد، اين مربي فرانسوي پيشنهادي جدي از قهرمان سابق ليگ تونس دارد.
متسو كه در آخرين تجربه مربيگرياش در الغرافه قطر ناكام بود و از سمت خود بركنار شد، از باشگاه تونسي "كلاب آفريكين" پيشنهادي جدي دريافت كرده است.
پايگاه خبري پرس آفريك در گزارشي با اشاره به اين موضوع نوشته است، باشگاه كلاب آفريكين تونس سعي دارد به روزهاي پرافتخار خود درليگ اين كشور بازگردد و در اين راه قصد دارد از وجود برونو متسو استفاده كند كه در سال 2002 توانست تيم ملي سنگال را تا يك چهارم نهايي جام جهاني پيش ببرد.
اين گزارش در ادامه آورده است، مذاكرات باشگاه تونسي با متسو همچنان ادامه دارد و احتمال دارد كه طي روزهاي آينده دو طرف براي همكاري در فصل جديد به توافق برسند.
محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس در حالي كه روز گذشته از كالدرون آرژانتيني به عنوان گزينه نخست اين باشگاه ياد كرده بود امروز(جمعه) متسو را شانس اول نشستن روي نيمكت تيمش دانست. اين در حالي است كه چند روز پيش متسو اعلام كرده بود در اين شرايط زماني نميتواند هدايت پرسپوليس را در دست گيرد و براي آمادهسازي تيم تا آغاز فصل جديد به زمان بيشتري احتياج دارد.
-
رویانیان: سرمربی پرسپولیس فردا انتخاب می شود/ متسو دوباره گزینه اول!
مدیرعامل پرسپولیس گفت: در نشست فردا سرمربی تیم را انتخاب و معرفی خواهیم کرد.
محمد رویانیان در گفتوگوی تلفنی با برنامه ورزش و مردم در خصوص گزینههای مربیگری پرسپولیس گفت: با متسو، مانوئل خوزه و کالدرون مذاکره کردهایم و یکی از مواردی که برای ما در این مذاکرات مهم بود این است که این افراد دارای شخصیت قهرمانی باشند.
ضمن اینکه سطح توقع مالی آنها نیز در سطح فوتبال ایران باشد نه اروپا و شیخنشینان عربی.
وی ادامه داد: با هر 3 گزینه صحبت کردهایم و آنها منتظر پاسخ ما هستند به خصوص متسو که به ایران هم آمد. وی به پرسپولیس علاقه دارد و گزینه اول ما محسوب میشود.
رویانیان تأکید کرد: پس از متسو، کالدرون گزینه دوم است که در حال حاضر در مادرید به سر میبرد و با درخواست ما از سفر به آرژانتین صرف نظر کرده و در منزلش در مادرید به سر میبرد. او منتظر پاسخ ما است. سومین گزینه نیز مانوئل خوزه پرتغالی است.
وی در خصوص اینکه چه زمانی سرمربی پرسپولیس مشخص خواهد شد، گفت: شب گذشته با پروین جلسهای برگزار کردیم و حال که به خاطر دنیزلی زمان زیادی را از دست دادیم با درخواست پروین قرار شد تا یکی دو روز آینده به احترام پیشکسوتان و کمیته فنی صبر کنیم تا در جلسهای که بین آنها برگزار میشود، گزینهای انتخاب شود که همه پشت آن باشند. این جلسه فردا با حضور پیشکسوتان و کمیته فنی برگزار می شود.
رویانیان با بیان اینکه هر سه گزینه آماده آمدن به ایران هستند در پاسخ به این سؤال که کدام یک به پرسپولیس نزدیکتر است اظهار داشت: متسو منتظر جواب ما است تا به ایران بیاید گزینههای بعدی هم کالدرون و مانوئل خوزه هستند.
وی در پاسخ به این سؤال که چرا با متسو قراردادش را نهایی نکردهاید گفت: همه چیز تمام شده بود اما برایش جوسازی کردند و این بسیار بد است. من در این مدت بسیار زجر کشیدم، هواداران باید به ما اطمینان کنند چرا که ما هم در پرسپولیس مسئولیت داریم. متسو یک مربی اروپایی خوب و صاحب سبک است که موهایش هم مشکلی نداشت.
مدیرعامل پرسپولیس افزود: به احترام پروین و پیشکسوتان، در جلسهای که برگزار میکنیم رزومه سه گزینه را اعلام خواهم کرد تا این انتخاب توسط آنها انجام شود.
وی تصریح کرد: وقتی جام حذفی را تعطیل کردیم، گفتند این کار به خاطر کیروش انجام شده اما سرمربی تیم ملی آن را تکذیب کرد. این در حالی است که اگر میخواهیم فرهنگسازی کنیم و اخلاق را به فوتبال بیاوریم باید در ماه رمضان به احترام ضیافت الهی فوتبال تعطیل شود.
وی ادامه داد: در این ماه خداوند به همه حق داده تا مغفرت الهی را درخواست کنند، شب قدر در این ماه است و شاید فوتبال و حواشی آن باعث میشود نتوانیم به شعائر الهی عمل کنیم.
رویانیان تأکید کرد: فردا درخواست تعطیلی لیگ در ماه رمضان را به صورت کتبی به فدراسیون فوتبال ارائه میکنم.
مدیرعامل پرسپولیس در خصوص اینکه AFC با تعطیلی لیگ در ماه رمضان مخالفت کرده گفت: AFC یعنی آسیا اما ما کشور مسلمان هستیم و باید با چانهزنی مسائل کشورمان را بپذیرند. باید 4 کشور مثل ما این مسائل را به AFC توضیح دهند تا بتوانیم به خواسته خود برسیم.
رویانیان در حالی از متسو به عنوان شانس اول سرمربیگری پرسپولیس یاد میکند که روز گذشته گفته بود کالدرون شانس اول است.
-
گزارش تصویری / عکس هایی جالب از زندگی ورزشی کریم انصاری فرد.
کریم انصاری فرد آخرین خرید لیگ برتری پرسپولیس بود و شاه ماهی نقل و انتقالات لقب گرفت. این بازیکن جوان پرسپولیس علاوه بر تکنیک بالا از بازیکنان با اخلاق کشورمان نیز به حساب می آید. مجموعه عکس هایی از زندگی فوتبالی و شخصی کریم از 15-16 سالگی تا امروز تهیه کرده ایم.
-
گزارش تمرين سرخپوشان
تمرين امروز پرسپوليس با حضور بازيکن برزيلي اين تيم برگزار شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تمرين پرسپوليس پس از يک روز استراحت از ساعت 9.30 صبح امروز در ورزشگاه درفشيفر و با حضور 20 بازيکن برگزار شد. در اين تمرين بازيکنان بيشتر به کارهاي تعادلي و قدرتي پرداختند.
* سوسا هافبک دفاعي برزيلي پرسپوليس براي اولين بار در تمرين امروز حضور يافت. وي ابتدا با بازيکنان دويد، سپس اختصاصي تمرين کرد و در مرحله بعدي بار ديگر همراه با ساير بازيکنان به تمرين پرداخت. اين بازيکن برزيلي با شماره 15 به تمرين پرداخت.
* حدود 70 هوادار پشت درهاي بسته بازيکنان را مورد تشويق قرار دادند. آنها به دليل اينکه اجازه نداشتند داخل ورزشگاه بيايند بسيار ناراحت بودند.
* تدابير ويژهاي براي محل اسکان خبرنگاران در محل تمرين انجام شده بود.
* انتخاب سرمربي سوژه اصلي بازيکنان و هواداران بود.
-
پروین سخنگوی فنی پرسپولیس شد.
با تصمیم کمیته فنی باشگاه پرسپولیس علی پروین به عنوان سخنگوی فنی انتخاب شد.
علی پروین از سوی کمیته فنی باشگاه پرسپولیس به عنوان سخنگوی فنی این باشگاه انتخاب شد. بدین ترتیب از این به بعد فقط علی پروین در مورد مسایل فنی پرسپولیس صحبت میکند.
-
وطنخواه: کمیته فنی تصمیم خوبی میگیرد.
عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس گفت: مطمئن باشید کمیته فنی سرمربی خوبی برای پرسپولیس انتخاب میکند.
بیوک وطنخواه در پایان جلسه پیشکسوتان پرسپولیس با مدیرعامل باشگاه در جمع خبرنگاران، گفت: بعد از مدتها پیشکسوتان پرسپولیس دور هم جمع شدند. از این کمیته فنی سرمربی خوبی برای پرسپولیس انتخاب میشود.
وی در مورد اینکه چرا در مورد گزینه ایرانی صحبت نشده، عنوان کرد: میخواستیم در مورد سرمربی ایرانی صحبت کنیم اما فرصت نشد. به هر حال کالدرون و خوزه مانوئل 2 گزینه هستند که با یکدیگر برای انتخاب شدن رقابت میکنند.
-
رهبریفرد: سرمربی پرسپولیس با این بازیکنان راحت موفق میشود.
پیشکسوت پرسپولیس گفت: هر فردی سرمربی این تیم شود با این بازیکنان کار راحتی برای موفقیت دارد.
بهروز رهبریفرد در پایان جلسه پیشکسوتان باشگاه با محمد رویانیان، در جمع خبرنگاران گفت: من نظر کوچکی در مورد انتخاب سرمربی تیم دادم.به نظر من هرکسی برای سرمربیگری پرسپولیس انتخاب شود با این بازیکنانی که خریداری شده کار راحتی برای رسیدن به موفقیت دارد.
-
کرمانیمقدم و باقری در تمرین پرسپولیس/ حمایت هواداران از کالدرون و خوزه.
هواداران پرسپولیس در تمرین بعدازظهر این تیم از مسئولان باشگاه خواستند کالدرون یا مانوئل خوزه را به عنوان سرمربی انتحاب کنند.
بازیکنان پرسپولیس در نوبت بعدازظهر زیر نظر کادرفنی به تمرین پرداختند. در این تمرین کرمانیمقدم و نادر باقری (مربی دروازهبانان) که با نظر عاشوری به کادرفنی اضافه شدهاند نیز حضور داشتند.
در حاشیه این تمرین هواداران پرسپولیس با پخش کاغذهایی از مسئولان باشگاه درخواست کردند یا کالدرون یا مانوئل خوزه را به عنوان سرمربی این تیم انتخاب کنند.
-
از بین کالدرون و خوزه، هر کدام نرخ پیشنهادی پرسپولیس را بپذیرند انتخاب می شوند.
سرپرست سابق تيم فوتبال پرسپوليس همچنان معتقد است كه مربي ايراني براي پرسپوليس بهتر از مربي خارجي است.
محمود خوردبين پس از اتمام جلسهي كميته ي فني باشگاه پرسپوليس كه به منظور انتخاب سرمربي جديد اين تيم تشكيل شده بود گفت: گزينه داخلي كاملاً منتفي شده و بحث بر سر انتخاب مربي از بين سه گزينه ي خارجي بود كه در نهايت و براساس رأي اعضاي كميته مانوئل پرتغالي اول شد و كالدرون در اولويت دوم قرار گرفت.
حالا هركدام از اين مربيان كه نرخ پيشنهادي باشگاه را بپذيرند به عنوان سرمربي انتخاب ميشوند.
وي در ادامه و در پاسخ به اين سوال كه آيا همچنان معتقد است كه مربي ايراني براي پرسپوليس بهتر از مربي خارجي است گفت: من حتي در جلسه هم گفتم كه در شرايط فعلي مربي ايراني بهترين گزينه براي پرسپوليس است حتي رأي اعضاي جلسه در اين رابطه پنجاه، پنجاه بود اما نهايتاً قرار شد كه مربي خارجي انتخاب شود. چون كسي كه اكنون به پر سپوليس ميآيد بايد شناخت كافي از بازيكنان داشته باشد. من حتي زماني كه دنيزلي به پرسپوليس آمد هم گفتم كه او چيزي بارش نيست چون تمرينهاي او را هم ديده بودم ولي در اين رابطه حرفي نميزنم كه نگويند به خاطر درگيريام با او اين حرفها را مي زند.
حميد جاسميان به عنوان يكي ازپيشكسوتان پرسپوليس به اين جلسه دعوت شده بود اما حاضر نشده بود در آن شركت كند. خوردبين در اين رابطه گفت: نمي دانم چرا ايشان نيامدند چون مانند من دعوت شده بودند و ميتوانستند در جلسه حاضر شوند. البته من هم همانطور كه پيش از اين گفته بودم از دعوت شدنم به اين كميته تعجب كردم. ضمن اينكه جلسه ي امروز تنها جلسه ي پيشكسوتان بود و در آن كميته ي فني باشگاه انتخاب شد.
در شرايطي خوردبين از شانس بيشتر مانوئل حرف ميزند كه پروين پس از پايان جلسه امروز شانس كالدرون آرژانتيني را بيشتر از رقيب پرتغالياش عنوان كرده بود!
-
عکس روز / هافبک برزیلی جدید پرسپولیس.
روبرتو دسوزا(سوسا) هافبک جدید برزیلی تیم فوتبال پرسپولیس روز شنبه قرارداد دو ساله خود با پرسپولیس را امضا کرد.
-
مبلغ قرارداد کالدرون با پرسپولیس 1/7 میلیارد تومان.
با توجه به پیشنهاد بالای مانوئل خوزه پرتغالی ، گابریل کالدرون در آستانه قبول هدایت تیم فوتبال پرسپولیس قرار گرفته است.
باشگاه پرسپولیس سرانجام عصر دیروز(شنبه) تصمیم خود مبنی بر انتخاب سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس را گرفت و گابریل کالدرون و مانوئل خوزه به عنوان انتخاب نهایی کمیته فنی معرفی شدند.اولویت فنی باشگاه پرسپولیس به ترتیب مانوئل خوزه و گابریل کالدرون می باشد اما با توجه به تقاضای مالی این دو مربی شانس سرمربی گری کالدرون 99 درصد و مانوئل خوزه یک درصد اعلام شد.این باشگاه امروز آخرین دور مذاکره خود برای کاهش مبلغ قرارداد خوزه را انجام می دهد و در صورت عدم دریافت پاسخ مثبت از این مربی پرتغالی ، گابریل کالدرون رسما به عنوان سرمربی این تیم معرفی خواهد شد. برونو متسو فرانسوی نیز از میانه گزینه ها حذف شده است.کالدرون در پیشنهاد قبلی خود به باشگاه پرسپولیس درخواست دریافت مبلغ 4 میلیارد تومان برای دو فصل کرده بود اما روز گذشته با تخفیف 300 میلیونی پیشنهاد خود را تا یک میلیارد و 700 میلیون تومان کاهش داد.در صورت موفقیت این مربی به این قرارداد مبالغی به عنوان پاداش و متمم نیز اضافه خواهد شد.به این ترتیب و با توجه به درخواست مالی این مربی در آستانه سرمربی گری پرسپولیس قرار دارد.
-
خوزه مانوئل هم منتفی شد / کالدرون صبح فردا در تهران.
گابریل کالدرون آرژانتینی پس از انتخاب به عنوان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس صبح فردا وارد ایران خواهد شد.
از میان گزینه های خارجی باقی مانده برای هدایت تیم فوتبال پرسپولیس در فصل آینده حضور خوزه مانوئل پرتغالی نیز در این تیم منتفی شد.در جلسه روز گذشته اعضای کمیته فنی و برخی پیشکسوتان باشگاه نظرات برای انتخاب گزینه مورد نظر باشگاه متناقض بود. با وجود اینکه اکثر حاضرین به حضور گزینه خارجی رای دادند اما محمود خوردبین از جمله نفراتی بود که با حضور مربی داخلی در راس کادر فنی سرخپوشان موافق بود.با این حال در پایان این نشست اعضای کمیته فنی بر انتخاب گابریل کالدرون به عنوان سرمربی فصل آینده پرسپولیس به توافق رسیدند. البته تا قبل از این خوزه مانوئل از شانس بالاتری برخوردار بود اما قیمت بالای او باعث انصراف سرخ ها از ادامه مذاکره با وی شد.پس از پایان نشست کمیته فنی تماس ها برای برقراری ارتباط مجدد با مانوئل خوزه و مذاکراه برای کاهش مبلغ درخواستی قرارداد وی انجام شد که نتیجه ای در پی نداشت.به این ترتیب براساس تصمیم کمیته فنی قرار است محمد رویانیان مذاکرات نهایی و حضوری را با کالدرون آرژانتینی برای عقد قرارداد انجام دهد تا در صورت توافق نهایی وی فردا راهی تهران شود و با حضور در تمرینات پرسپولیس، برنامه آماده سازی این تیم برای حضور در لیگ دوازدهم را پیگیری کند.
-
گزارش تصویری : حاشیه های جلسه کمیته فنی پرسپولیس برای انتخاب سرمربی.
گزارش حواشی نشست پیشکسوتان و مدیریت پرسپولیس برای انتخاب سرمربی این تیم به روایت عکس:
-
آشتیانی: هواداران روی مربی ایرانی ذهنیت خوبی ندارند/مانوئل خوزه پول بیشتری میخواست.
عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس تاکید کرد که مانوئل خوزه پرتغالی رقم بیشتری نسبت به کالدرون درخواست کرده است.
ابراهیم آشتیانی درباره جلسه روز گذشته کمیته فنی باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: جلسه بسیار خوبی بود و می شود گفت یکی از بهترین جلساتی بود که باشگاه برگزار کرد. این حرف را به خاطر حضور خودم در جلسه نمی گویم.وی افزود: تیمی که می خواهد بازیکن و سرمربی انتخاب کند دو مسئله مهم را باید در نظر بگیرد. اول شرایط مالی و دوم مسائل فنی. خوشبختانه باشگاه در مسئله مالی مشکلی ندارد و بازیکنانی که می خواست را جذب کرد. در بحث فنی هم برای اولین بار بود می دیدم یک مدیرعامل با روی باز از پیشکسوتان دعوت کرد تا روی گزینه ها اظهار نظر کنند.آشتیانی در پاسخ به این سؤال که نظر خودش روی مربی ایرانی بود یا خارجی عنوان کرد: از اول هم گفته بودم مربی خوب خارجی و دارای رزومه می تواند به پرسپولیس کمک کند اما اگر قرار باشد مربیانی مثل بگوویچ بیایند به همان مربیان داخلی اعتماد شود بهتر است. با این حال با توجه به اینکه هواداران نسبت به مربی ایران ذهنیت منفی پیدا کرده اند اعضای کمیته فنی معتقد بودند بهتر است مربی خارجی بیاید تا ذهنیت منفی هواداران کم کم پاک شود.عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: سال قبل از همان بازی اول حمید استیلی اذیت شد و یا شعارهای آنچنانی دادند. دنیزلی با پرسپولیس باخت اما هواداران شعاری ندادند اگر مربی ایرانی بود طاقت نمی آوردند و شعار می دادند. باید مربی خارجی خوب بیاوریم ولی باید یک کمیته فنی قوی هم بالای سر این مربی باشد تا اگر باخت مثل دنیزلی نباشد که پاسخگو نبود. اگر مربی خارجی نتوانست در پرسپولیس جواب دهد ان موقع است که باید به مربیان خودمان اعتماد کنیم و در آن شرایط هم هواداران مربی ایرانی را می پذیرند.
آشتیانی در پاسخ به این سؤال که برای پرسپولیس زمان از دست رفته و آیا مربی خارجی می تواند با شرایط تیم کنار بیاید، گفت: فوتبال امروز این نیست که یک مربی باید مدت طولانی کنار یک تیم باشد. مگر اشکان دژاگه با تیم ملی ایران چند روز تمرین کرد اما در بازی با قطر ستاره تیم ملی شد. بازیکنان حرفه ای هستند و مربیان هم آموزش دیده اند و می دانند چطور در مدت کوتاه بازیکنان را با افکار خود هماهنگ کنند. این نیست که مثل تیم ملی برای یک بازی دو هفته به اردو بروند. در هیچ جای دنیا دیگر چنین چیزی وجود ندارد. مربی با چند بازی تدارکاتی توجیه می شود و می تواند از تیم شناخت پیدا کند.آشتیانی تاکید کرد: نظر اصلی در جلسه روز گذشته روی کالدرون بود. مانوئل خوزه هم مدنظر بود که او پول زیادی می خواست اما کالدرون با شرایط مالی بهتری با باشگاه صحبت کرده است. مهم این است که ذهنیت هواداران مثبت شود. شرایط فوتبال ما طوری شده که هواداران توقع زیادی دارند. یکی مثل پرویز مظلومی که تیم خود را دوم کرده و قهرمان جام حذفی هم شده از سوی هواداران استقلال مورد اعتماد قرار نمی گیرد. این ذهنیت ها باید از فوتبال ما پاک شود.
-
قرمزپوشان وزنه زدند/ همه به دنبال سرمربی.
بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس در تمرین امروز دویدند و وزنه زدند.
تمرین صبح امروز تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 9:30 دقیقه صبح امروز در زمین چمن ورزشگاه درفشیفر آغاز شد که حاضران در تمرین همانند روزهای گذشته 90 دقیقه برنامههای بدنسازی و هوازی را انجام دادند.
تمرین پرسپولیس با حضور 20 بازیکن از ساعت 9:30 با صحبتهای عاشوری در ورزشگاه درفشی فر آغاز شد.
مرتضی کرمانی مقدم و نادر باقری اعضای جدید کادر فنی هم با لباس ورزشی در کنار زمین حاضر شدند اما به دلیل انجام تمرینات بدنسازی، تنها نظارگر تمرینات بودند!
در این تمرین بازیکنان پرسپولیس در آیتمهای مختلف دویدند و سپس در کنار زمین وزنه زدند.
* 30 هوادار پشت درهای بسته حضور داشتند.
بحث انتخاب سرمربی جدید هم سوژه حدود 30 هواداری بود که پشت درهای ورزشگاه ایستاده بودند. آنها هر کدام یک گزینه را برای هدایت سرخپوشان مناسب میدانستند اما روی انتخاب سریع سرمربی و پایان این انتظار طولانی هم نظر بودند.
* اکثر بازیکنان و هواداران به دنبال نام سرمربی جدید پرسپولیس بودند.
* بازیکنان با لباس های قرمز و کادر فنی با لباسهای نارنجی در تمرین حضور داشتند.
* نادر باقری مربی دروازهبانان و کرمانیمقام که با نظر عاشوری به کادرفنی اضافه شدهاند در تمرین امروز حضور داشتند.
*مترجم دنیزلی در اواخر تمرین در ورزشگاه درفشیفر حضور یافت.
* در اواخر تمرین رامین اورنگ مترجم مصطفی دنیزلی سرمربی پیشین تیم پرسپولیس هم در ورزشگاه درفشیفر حضور یافت و دلیل این حضور را مسائل شخصی عنوان کرد.
در این تمرین علی کریمی، سیدجلال حسینی، جواد کاظمیان، محمد قاضی، سوسا، شهاب گردان، حسین ماهینی، مهرداد پولادی، محسن بنگر، غلامرضا رضایی، امیرحسین فشنگچی، علیرضا نورمحمدی، سامان آقازمانی، حمید علیعسگر، محمد نوری، هادی نوروزی، مسعود داستانی و افشین اسماعیلزاده حضور داشتند. ضمن اینکه مهدی مهدوی کیا غایب بود.
-
نوري: اردوي تركيه فقط خرج اضافه بود/ استقلاليها آنقدر حرف بزنند تا خسته شوند!
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت كه لغو اردوي تركيه به نفع تيم خواهد بود.
محمد نوري درباره لغو اردوي تركيه و برپايي اردو در تهران توضيح داد: به اعتقادم خوب شد كه ما به اين اردو نرفتيم و اين كار خوبي بود كه باشگاه پرسپوليس انجام داد.
به هر حال اردوي تركيه يك خرج اضافي براي باشگاه بود و هيچ فايدهاي براي ما نداشت. ما در طي فصل در شهرهاي لرستان، بندرعباس بازي ميكنيم و آب و هواي تركيه هيچ شباهتي با اين شهرها ندارد.
وي ادامه داد: براي لغو اين اردو با بازيكنان مشورت شد و بيشتر آنها به لغو اين اردو راي دادند و در كل مطمئن باشيد اين كار به نفع پرسپوليس خواهد بود.
هافبك پرسپوليس همچنين در پاسخ به اين پرسش كه آيا دير انتخاب شدن سرمربي تيم به ضرر پرسپوليس خواهد بود؟ مطرح كرد: مديران باشگاه در نظر دارند كه بهترين تيم را براي فصل آينده انتخاب كنند به همين خاطر روي انتخاب سرمربي كار ويژهاي را انجام ميدهند و اين كار برايشان از حساسيت بالايي برخوردار است. من اميدوارم هر چه زودتر سرمربي انتخاب شده تا ما تمرينات فنيمان را زير نظر سرمربي انجام دهيم.
نوري همچنين در ادامه با اشاره به عملكرد خوب پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات، اظهار كرد: پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات بازيكنان خوبي را جذب كرده است، اما بايد بدانيم كه اسمها در زمين بازي نميكنند و مهم اين است كه در زمين چه نتيجهاي كسب ميشود.
وي در پاسخ به اظهارات استقلاليها كه گفته اند «تيم بهتري از پرسپوليس را جمع كردهاند و در طي فصل موفقتر از پرسپوليس ظاهر خواهند شد»، گفت: برايمان اين حرفها مهم نيست. بگذاريد آنها آنقدر بگويند تا خسته شوند. ما قدرتمان را در زمين به رخ ميكشيم نه با اسمها و ستارهها.
-
انصاري فرد: جواب كريهاي استقلاليها را نميدهم/ در زمين بازي قدرت تيم برتر مشخص ميشود.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس ميگويد برنده بودن يا نبودن تيمها در فصل نقل و انتقالات مهم نيست و عيار هر تيمي در بازيها مشخص ميشود.
كريم انصاري فرد در پاسخ به اين پرسش كه چه تيمي برنده فصل نقل و انتقالات است، عنوان كرد: بازيها كه شروع شود مشخص ميشود كه چه تيمي برنده فصل نقل و انتقالات بوده چون اسمها و ستارهها بازي نميكنند و هر كسي كه در روز بازي ايدهآل باشد، تيم نيز موفق خواهد بود.
وي درباره اظهارات استقلاليها نيز مبني بر اين كه آنها فصل نقل و انتقالات را باختهاند، اما طي فصل بهتر از پرسپوليس ظاهر ميشوند، عنوان كرد: من نميخواهم به كري خواني استقلاليهاي جواب بدهم و اميدوارم هم استقلال و هم پرسپوليس، بلكه تمام تيمها در بازيهاي فصل خوب ظاهر شوند تا نهايتا به موفقيت تيم ملي و پيشرفت فوتبال منجر شود.
مهاجم پرسپوليس همچنين در رابطه با لغو اردوي تركيه، گفت: براي من فرقي نميكند كه در كجا اردو داشته باشيم. به هر حال در ايران هم امكانات خوبي وجود دارد.
انصاري فرد در پايان نيز در پاسخ به اين پرسش كه آيا اين مشخص شدن سرمربي باعث نميشود كه تيم متضرر شود، بيان كرد: من در اين مورد اظهار نظر نميكنم، حتما باشگاه صلاح ديده كه به اين شكل سرمربي انتخاب كند.
-
رئیس کمیته پزشکی پرسپولیس/ هدف ما کسب استاندارد فیفا در امور پزشکی است.
باشگاه پرسپولیس در مسیری حرکت می کند که هدف از آن ایجاد یک تشکیلات حرفه ای پزشکی ورزشی است، بسیار فراتر از آنچه تاکنون در ورزش ایران حتی به آن فکر شده است.
پروفسور فرهاد فرید رئیس کمیته پزشکی و سلامت باشگاه پرسپولیس ایده های بزرگی دارد که در حال اجرای مرحله به مرحله آنها است. با این گفتگوی تفصیلی درباره تحولات پزشکی در پرسپولیس همراه باشید.
بازیکن سابق هرتابرلین و فوریتانا دوسلدورف و پزشک کلن و استاد دانشگاه بن
شاید کمتر کسی بداند که پروفسور فرهاد فرید که از مفاخر پزشکی کشورمان است. خود روزگاری فوتبالیست بوده است. او فوتبال را از جوانان شاهین آغاز کرد و در همان جوانی راهی اروپا شد و طی سال های 1964 و 1965 به عضویت تیم های هرتابرلین و فورینا دوسلدورف در آمد.
او درباره سابقه فعالیت پزشکی خود در آلمان هم می گوید؛ من به عنوان پزشک تیم، در فوتبال آلمان فعالیت کردم که از آن جمله باید به تیم کلن اشاره کنم، همچنین زمانی که کارل هاینس رومینیگه در تیم لیپشتات بود، پزشک تیم بودم. پروفسور فرید استاد ارتوپدی دانشگاه بن نیز بود تا اینکه بازنشسته شد. او متخصص ارتوپدی و جراحی استخوان و مفاصل و همچنین متخصص طب ورزشی است. در زمان حضور در کشور آلمان ورزشکاران حرفه ای ایرانی و آلمانی تحت درمان وی قرار گرفتند.
همه تخصص ها یک جا جمع شده اند
او در ارتباط با فعالیت های کمیته پزشکی صحبت ها را اینگونه آغاز می کند؛ فعالیت ما از اوایل آبان ماه سال 90 آغاز شد. از همان آغاز شرایط برخلاف آن چیزی رقم خورد که در سایر تیم ها شاهد هستیم. یعنی یک کادر ویژه مداوم در کنار تیم حضور داشت که متشکل از پزشک، فیزیوتراپ و روانشناس و دو، سه ماساژور بود اما بخشی هم داشتیم که دیده نمی شد و آن هم یک گروه پزشکی با همه تخصص های مورد نیاز بود. ما این کادر را بر اساس استانداردهای فیفا طراحی کردیم و مداوم در حال بسط و گسترش آن هستیم. گروه که در کنار تیم قرار دارد بویژه دکتر و فیزیوتراپ همراه تیم به جراحات اولیه رسیدگی می کنند تا از گسترش آن جلوگیری کنند. روانشناس در کنار تیم و در اردوها حضور دارد تا حتی اگر در نیمه شب هم مشکلی پیش آمد بتواند در کنار اعضای تیم باشد و به آنها مشاوره بدهد. برای این فصل دو ماساژور را به چهار ماساژور افزایش داده ایم تا بازیکنان در زمان سریعتر، سرویس بهتری بگیرند و اگر برای یک نفر مشکلی پیش آمد، رزرو وجود داشته باشد. در حال حاضر دکتر امینی هم در تمرینات حاضر می شوند و دکتر چشمه سری هم، روزانه تیم را زیر نظر دارند و موارد را به کمیته پزشکی منتقل می کنند. یک تیم تخصصی هم در قالب یک تیم پزشکی در کنار این گروه قرار دارد.
در این تیم، جراحان ارتوپدی حضور دارند. من خودم شخصا به آسیب دیدگی های بازیکنان رسیدگی می کنم. ما از تخصص های دیگر مثل قلب و عروق، ریه و دیگر موارد هم برای تکمیل این تیم استفاده کرده ایم. پرسپولیس از تخصص طب ورزشی که یک شاخه خاص است، بهره می برد. متخصص تغذیه و آنتی دوپینگ هم به تغذیه بازیکنان و نیازهای آنها در این بخش نظارت دارد.
جلوی مصدومیت ها را می گیریم
پروفسور فرید می گوید: هدف کلی ما این است که در وهله اول تا حد امکان با شناسایی مشکلات بالقوه در بازیکنان که می تواند ژنتیکی یا در نتیجه اشکالات حرکتی و تمرینات نادرست در گذشته باشد، از بروز آسیب دیدگی ها جلوگیری کنیم.
ورزشکار، سرمایه باشگاه است که باید حفظ شود. ما در طول سال حداقل دو دوره کامل چکاپ را برای بازیکنان در نظر می گیریم که شامل همه موارد از مسائل ارتوپدی گرفته تا قلب، عروق، تنفس، خون و دیگر مسائل می شود. با تست هایی که انجام می شود، سعی می کنیم مشکلات نهفته را شناسایی و با اقدامات پزشکی، فیزیوتراپی، ورزشی، بدنسازی و اصلاحی نسبت به رفع آنها اقدام کنیم از سوی دیگر مساله ای مثل بدنسازی را به شکل علمی مدنظر قرار داده ایم تا از میزان آسیب دیدگی ها کاسته شود.
نیازی به اعزام نداریم
بعد از پیشگیری، بحث درمان را داریم. در این بخش تشخیص و درمان درست و زمان اهمیت دارد. نوع آسیب و درمان مناسب آن باید در سریع ترین زمان ممکن تشخیص داده شود. مثلا شما در باشگاه بایرن مونیخ می بینید که بازیکن ساعت 8 شب مصدوم شده و همان نیمه شب جراحی می شود.
ما در پرسپولیس هم در حال کاهش این زمان هستیم. تا همین چندی پیش بازیکن که مصدوم می شد، باید یک جایی را برای MRI پیدا می کرد. بعد هم زمان زیادی صرف تشخیص و اقدامات درمانی متناقض می شد و در نهایت زمانی طولانی صرف می شد تا بالاخره جراحی شود. ولی الان شرایط فرق کرده است.
ما یک مرکز تصویربرداری 24 ساعته را در اختیار داریم. اگر نیاز باشد بازیکن را بعد از معاینه به سرعت به آنجا می فرستیم. گروه پزشکی پرسپولیس به سرعت برای تشخیص و درمان اقدام می کند. اگر نیاز به جراحی باشد اینکار بدون آنکه زمانی به هدر برود در بهترین بیمارستان ها و توسط بهترین متخصصین و طبق آخرین متدها انجام می شود. مراقبت های فیزیوتراپی هم به بهترین شکل صورت می گیرد و همه اینها تحت یک مدیریت واحد کنترل می شود.در حال حاضر امکاناتی را فراهم آورده ایم که واقعا نیاز به اعزام وجود ندارد حتی وحید هاشمیان که برای تزریق دارو به آلمان می رفت، فصل گذشته ادامه درمان را زیر نظر کمیته پزشکی دنبال کرد.
گروه 21 نفره پزشکی
در حال حاضر باشگاه پرسپولیس از امکانات ویژه پزشکی برخوردار است که پاسخگوی همه نیازها است. فیفا هم، این را می خواهد. در واقع ورزشکار سرگردان نمی شود و همه تخصص های مورد نیاز را تحت یک مدیریت متمرکز در اختیار دارد. گروه پزشکی و درمانی پرسپولیس مشتمل بر 21 نفر مشتمل بر پزشکان، فیزیوتراپ ها، ماساژورها و سایر موارد می شود که در ایران بی سابقه بوده است. حالا اگر نیروهایی که در کلینیک ها، فیزیوتراپ ها و بیمارستان های طرف همکاری با باشگاه را به آنها اضافه کنیم. این تعداد بیشتر هم می شود.
تلاش برای کسب مجوز پزشکی فیفا
در این حوزه در حال مکاتبات با فیفا هستیم. هدف ما کسب استاندارد فیفا در امور پزشکی است. فرمی وجود دارد که در حال تکمیل آن هستیم و مشتمل بر معرفی امکانات و نیروهای موجود است. کمیته پزشکی فیفا مدارک را بررسی می کند و سپس نسبت به صدور مجوز تصمیم گیری می شود. این اتفاق برای اولین بار در ایران روی خواهد داد و ثمره آن معرفی مرکز پزشکی پرسپولیس به عنوان یک مرکز کامل و مورد قبول فیفا است. این مرکز می تواند به سایر ورزشکاران از رشته های دیگر، حتی از تیم های رقیب و حتی به بازیکنان تیم ملی بهترین خدمات را ارایه کند و نیاز به اعزام های پزشکی به شدت بکاهد.
تنها مرکز جراحی لیزری ایران در اختیار پرسپولیس
به عنوان مثال ما در حال حاضر تنها مرکز جراحی لیزری در ایران که استفاده بسیاری در میان فوتبالیست ها دارد را در اختیار داریم. این امکانات در کلینیک ما موجود است که جزو امکانات پزشکی طرف همکاری باشگاه پرسپولیس است.
همکاری با دانشگاه مونیخ برای بررسی تمرینات پرسپولیس
ما همچنین پروژه های تحقیقی و همچنین استفاده از کمک های مراکز علمی را برای ارتقاء سطح پزشکی و سلامت بازیکنان در دستور کار داریم. در این ارتباط ما با دانشگاه مونیخ که مرکزی برای علوم پایه است، همکاری داریم. مسائل پژوهشی در دستور کار است و به عنوان مثال تمرینات را برای پروفسور مهدی شکیبایی در این دانشگاه ارسال می کنیم و ایشان همراه همکاران خود تمرینات را از جهات مختلف از جمله بیومکانیک بررسی می کنند.
-
قرمزپوشان به هتل المپیک رفتند/ مصدومیت قاضی برطرف شد.
بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس پس از تمرین امروز راهی هتل المپیک شدند.
پس از لغو اردوی پرسپولیس در ترکیه قرار شد این تیم در تهران اردو بزند. پرسپولیسیها پس ازتمرین امروز برای صرف ناهار راهی هتل المپیک شدند و باتوجه به اتاقهایی که در این هتل برای استراحت بازیکنان تا تمرین بعدازظهر در نظر گرفته شده اردویی را تشکیل دادند.
در صورت مناسب بودن شرایط اردو، قرمزپوشان 10 روز اردوی خود را برگزار خواهند کرد.
* سوسا هافبک برزیلی پرسپولیس با اعلام فدراسیون پزشکی ورزشی هیچ مشکلی ندارد.
* مصدومیت قاضی مهاجم پرسپولیس رفع شد و با اعلام چشمهسری پزشک قرمزپوشان از امروز بعدازظهر تمرینات خودرا با توپ و البته تحت کنترل آغاز خواهد کرد.
-
قاضي: باشگاه برنامهريزي شده عمل ميكند.
مهاجم تازه وارد پرسپوليس مي گويد باشگاه درباره انتخاب سرمربي برنامه ريزي دارد و اين كار در حال حاضر به نحو احسن در حال انجام است و هواداران نبايد نگران باشند.
محمد قاضي درباره طولاني شدن انتخاب سرمربي پرسپوليس و آسيبهايي كه ميتواند در ادامه در پي داشته باشد، تصريح كرد: باشگاه برنامهريزي شده عمل ميكند و مطمئن باشيد آقاي رويانيان بهترين سرمربي را به پرسپوليس ميآورد و نبايد خيال هواداران از اين بابت نگران باشد.وي ادامه داد: تمرينات خوبي را در چند هفته اخير پشت سر گذاشتيم و به تيم خودمان و قدرتش ايمان داريم و توجهي هم به اظهار نظر و كري خواني ساير تيمها نميكنيم و داشتههايمان را در زمين نشان خواهيم داد. همچنين برنده بودن تيم در فصل نقل و انتقالات مهم نيست. اگر ما بازيكنان خوبي را جذب كرده باشيم و نتوانيم بازي خوبي را به نمايش بگذاريم، هواداران را راضي نخواهيم كرد.قاضي همچنين درباره لغو اردوي تركيه و برپايي اردو در تهران مدعي شد: درفشي فر امكانات خوبي را دارد و ما در تهران تمرينهاي با كيفيتي را انجام ميدهيم. همچنين آب و هواي تهران نيز تفاوت بسيار زيادي با تركيه ندارد و ما در اينجا كارمان را به نحو احسن پيش مي بريم تا با قدرت در بازيها ظاهر شويم.
-
وطنخواه: كميته فني عصاي دست سرمربي است نه سنگ راهش.
عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس معتقد است كه اين كميته به منزله عصاي دست سرمربي تيم كار ميكند نه سنگ راه او.
رضا وطنخواه درباره تشكيل كميته فني باشگاه پرسپوليس، گفت: اين كميتهاي كه تشكيل شده به منزله عضاي دست سرمربي عمل ميكند نه سنگ راه او ! هر زمان مربي تيم از اعضاي كميته فني بخواهد كه كمكي به او بكنند، اين افراد وقت خود را در اختيار او قرار ميدهند.سرمربي در كارش اختيار تام خواهد داشت و كليه مسايل مربوط به برد و باخت تيم بر عهده او است، اما هر گاه از ما كمك بخواهد به او كمك ميكنيم.وي ادامه داد: ارتباط كميته فني با مديرعامل بيشتر از سرمربي است و هر گاه مسالهاي وجود داشته باشد كه براي سرمربي مشكل ايجاد كند ما آن را به مديرعامل گوشزد ميكنيم تا در جهت بهبود كار مربي برطرف شود.وي در ادامه در پاسخ به اين سوال كه آيا اين كميته فني هم قرار است مانند كميتههاي فني گذشته در ميانه راه از هم بپاشد؟ گفت: خير! آقاي رويانيان بسيار علاقمند است كه به هيچ وجه در مسايل فني دخالت نكند و وقتش را در پيگيري مسايل خارج از مستطيل سبز صرف كند. ضمن اين كه فوتبال امروز مانند گذشته نيست. در گذشتهها من و بهمن صالح نيا يك تنه تيم ملي را اداره ميكرديم، اما امروز مربي و باشگاه به كادر فني قوي نياز دارند.
وطنخواه همچنين نظارت بر تيمهاي پايه باشگاه پرسپوليس را يكي ديگر از وظايف اين كميته عنوان و خاطر نشان كرد: قرار است كه كميته فني روي تيمهاي پايه باشگاه نظارت و اشراف داشته باشد تا در چند سال آينده باشگاه به جاي خريد بازيكن، از بازيكنان رورش يافته در باشگاه استفاده كند ما ميخواهيم مكتب شاهين را دوباره در پرسپوليس ايجاد كنيم.بازيكن اسبق پرسپوليس در ادامه و در پاسخ به اين سوال كه چرا در نقل قولهاي اعضاي كميته فني اين باشگاه پس از جلسه شنبه شب تناقض وجود دارد، گفت: چنين مسالهاي نيست. اعضاي كميته فني و ساير پيشكسوتاني كه در جلسه حضور داشتند، تصميم گرفتند كه يكي از سه گزينه خارجي مطرح شده را به عنوان سرمربي انتخاب كنند و يك مربي ايراني را هم كنار او قرار دهند. ضمن اين كه بر خلاف آن چه گفته شده، تعداد اعضاي كميته فني پنج نفر است نه شش نفر.وطنخواه ادامه داد: كميته فني پرسپوليس از من، علي پروين، افشين پيرواني، حميد درخشان و ابراهيم آشتياني تشكيل شده است و ممكن است باشگاه از ساير پيشكسوتان در سمتهاي ديگر بهره ببرد. ضمن اين كه از آقاي رويانيان تشكر ميكنم كه دو طبقه از ساختمان باشگاه را در اختيار پيشكسوتان قرار دادهاند تا تمام امور مربوط به آنها از طريق كميته پيشكسوتان دنبال شود.عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس در پايان كيفيت بازيكنان جذب شده توسط باشگاه را بسيار خوب ارزيابي و خاطر نشان كرد: اي كاش تكليف سرمربي تيم زودتر مشخص ميشد تا كار سريعتر شكل ميگرفت. البته اكنون هم بازيكنان زير نظر بدنساز مشغول تمرين هستند. اميدوارم كه اين تيم امسال بتواند به مقامي در حد و اندازه پرسپوليس دست پيدا كند.
-
رویانیان : با سرمربی پرسپولیس به توافق کامل رسیدیم/ علی پروین گل کاشت.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس با اشاره به آخرین وضعیت مذاکره این باشگاه با گزینه مربیگری فصل آینده سرخپوشان گفت: با تلاش پیشکسوتان و زحمات علی پروین سرمربی فصل آینده را انتخاب کردیم و قرار است نام وی بزودی از سوی پروین اعلام شود.
محمد رویانیان در خصوص انتخاب سرمربی فصل آینده تیم فوتبال پرسپولیس و دلایل تاخیر در معرفی وی ضمن بیان مطلب فوق گفت: در چند روز گذشته در سخت ترین شرایط با وجود فشارهای رسانه ای ریسک نکرده و دو موضوع را پیگیری کرده ام.
1- انتخاب بهترین گزینه برای هدایت تیم فوتبال پرسپولیس به دور از فشارهای مختلفی که وجود داشت. 2- شکستن قیمت مربیان خارجی مورد نظر.
وی در همین خصوص افزود: از صبح روز گذشته تا این لحظه من و همکارانم فقط توانستیم 4 ساعت استراحت کنیم تا با دو گزینه ای که مورد نظر ما و همه پیشکسوتان و علی پروین بود را با قیمتی پایین تر از آنچه تصور می کردیم توافق کنیم.
رویانیان تاکید کرد: خوشبختانه این اقدامات شبانه روزی که از هفته گذشته شروع شد و تا این لحظه ادامه داشت پاسخ داد و قیمت ها شکست و گزینه ای که فردا علی پروین آن را اعلام خواهد کرد قیمتش با پیشنهاد اولیه ای که وی داده بود تفاوت زیادی دارد و نظر این گزینه به نظر ناباورانه ای تغییر کرد و حاضر شد که با پذیرفتن شرایط جدید هدایت تیم فوتبال پرسپولیس را در فصل آینده رقابتهای لیگ برتر برعهده بگیرد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص این مربی اظهار داشت: این مربی همان گزینه ای بود که از اول مد نظر داشتیم اما فقط به دلیل اختلاف نظر در خصوص مبلغ پیشنهادی وی با این مربی بزرگ به توافق نرسیده بودیم. اما این تلاش ها امروز نتیجه داد و علی پروین سرمربی پرسپولیس را به قیمت منطقی که با او به توافق رسیده بودیم اعلام خواهد کرد.
رویانیان در خاتمه تاکید کرد: پیشکسوتان و علی پروین در انتخاب این مربی و پایین آوردن قیمت وی نقش بسیار پررنگی داشتند و فقط می توانم بگویم گل کاشتند و فوق تصور من عمل کردند.
-
پرسپولیس با مدیر برنامههای خوزه به توافق رسید/ارسال قرارداد برای مربی پرتغالی.
مسئولان باشگاه پرسپولیس با مدیر برنامههای مانوئل خوزه به توافق رسیدند.
پس از جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس که روز گذشته برگزار شد پرسپولیسیها از
مانوئل خوزه درخواست کردند مبلغ قراردادش را نسبت به پیشنهاد اولیه کمتر کند.مدیربرنامههای مانوئل خوزه صبح امروز دیداری با محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس داشت و در نهایت با این باشگاه به توافق رسید.قرار است امشب قرارداد خوزه برای او ارسال شود و در صورت امضا، این مربی پرتغالی تا دو روز دیگر به ایران سفر خواهد کرد.گفته میشود خوزه در صورت عقد قرارداد یک دستیار پرتغالی همراه خود به ایران میآورد.این در حالی است که گابریل کالدرون آرژانتینی دیگر گزینه سرمربیگری سرخپوشان است.
-
پروین: همچنان در حال مذاکره هستیم/ مجبوریم فردا سرمربی را معرفی کنیم.
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: به دلیل بررسیهای دقیق برای عقد قرارداد مجبوریم سرمربی را فردا معرفی کنیم.
علی پروین در خصوص انتخاب سرمربی جدید پرسپولیس گفت: سعی کردیم تا امروز سرمربی پرسپولیس را معرفی کنیم اما با توجه به اینکه صحبتهای ما با دو گزینه مدنظرمان به طول انجامیده و همچنان در حال مذاکرات جدی روی مسائل ریز و درشت هستیم مجبوریم فردا گزینه نهایی را پس از عقد قرارداد معرفی کنیم.
وی افزود: تا آخر امشب نیز در حال پیگیری موضوع هستیم و از هواداران میخواهیم نگران نباشند. سعی میکنیم بهترین انتخاب را داشته باشیم تا پرسپولیس ضرر نکند.
در پایان جلسه روز گذشته پیشکسوتان باشگاه با رویانیان اعلام شد گابریل کالدرون آرژانتینی و مانوئل خوزه پرتغالی دو گزینه سرمربیگری پرسپولیس هستند.