متاسفانه عملکرد تیم قابل قبول نبود و نتیجه از اونم بدتر
تو خونه کارمون با گیخون رد 18 که واسه سقوط نکردن میجنگه به مشکل خورده
درسته تیم داره با احتیاط بخاطر بازی های اینده بازی میکنه اما این 3 امتیاز واسمون خیلی مهمه
نمایش نسخه قابل چاپ
متاسفانه عملکرد تیم قابل قبول نبود و نتیجه از اونم بدتر
تو خونه کارمون با گیخون رد 18 که واسه سقوط نکردن میجنگه به مشکل خورده
درسته تیم داره با احتیاط بخاطر بازی های اینده بازی میکنه اما این 3 امتیاز واسمون خیلی مهمه
من نمیدونستم که سیتی به ایکر هم پیشنهاد داده !!! آخه سیتی دروازه بانش خیلی خوبه وعالیه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلا رفتن کاسیاس از رئال حرف بی منطقیه ! آخه نماد باشگاه و با سابقه ترینه ! به نظر من هم هوادارا هم کادر فنی و مدیریت رئال بین مورینیو و کاسیاس , کاسیس رو انتخاب میکنن !
تورو خدا یکی بگه اوضاع چطوره امیدی هست یا نه من دارم سکته میکنم.
عاشقتم کریس بخدا دمت گرم .................
خب دیگه خیالم راحت شد سکته نمیزنم دیگه .
بر و بچ بارسا دعا های شما که مستجاب درگاه حق تعالی قرار نگرفت حالا ما برای شما دعا میکنم به امید اینکه قبول واقع بشه.(امین)
بالاخره بازي به اتمام رسيد و يه برد دلچسب رو بدست آورديم - دقيقه 37 هيگواين و دقيقه 74 هم آقاي گل لاليگا داش كريس گل دوم رو زد كريم بنزما هم 82 كار رو تموم كرد -بچه ها به همتون تبريك ميگم:flowerysmile:
دوستان تبریک اما خدایش جونمون در اومد
این گیخون چه دفاعی میکرد
بازم اینجوری جلوی ما دفاع کرده بود و امتیازم گرفته بود خدا رو شکر بردیم
این برد تبریک داره اونم اساسی چون من خیلی استرس داشتم با اینکه بازی رو نمیدیدم خلاصه هم کریس گل زد هم بردیم هم دیماریا پاس گل داد و...تبریک میگم به همه ی مادریدی ها.
خب دیگه از حالا به بعد باید بریم تو کار بایرن.
منم تبریک میگم . واقعا تیم حریف تا زمان گل دوم 9 نفره دفاع میکرد و اون یک نفر هم داشت از تو دفاع پرس میکرد !!!! ولی واقعا برد دلچسبی بود . امیدوارم فاصله 7 تا بشه حداقل 6 تا اگه نشد 4 تا و مسی گل نزنه !!
خوش حالم که خودمون رکورد رو شکستیم !!!!!!! ایول کریس . ایول رونالدو . ایول دوس سانتوس . راستی چرا کاکا بازی نکرد ؟ امیدوارم مقابل بایرن که این هفته هم ابرو ریزی کرد بازی کنه
تبریک بردیم بازی رو بدون کارت دریافت کردن دیماریا و رونالدو
گل دوم توسط خودم با پاس گل دیماریا زده شد
گل سوم با پاس گل اوزیل و گله بنزما زده شد.
دمه خودم و بروبچ گرم.مورینیو تاکتیکاش عالی بود دمش گرم حریفو غافل گیر کرده بود
من که داشتم بازی رو میدیدم داشتم سکته میکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میدونم تو که فقط اماری نگاه میکردی چقد سخته چون قبلا تجربه کردم اما به هر حال بردیم
داداش بهتر که کاکا بازی نکرد بزار برای بایرن آماده باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano-farshad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پيش به سوي آليانس آرنا و يه برد پر گل ديگه - من كه خيلي خوشحالم كه اين بازي سخت رو برديم كه گيخون فقط داشت دفاع ميكرد و از همه بهتر اينه كه رونالدو و ديماريا تو بازي الكلاسيكو هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره جون داداش ادم یه حال بدی میشه نمیدونه تو بازی چه خبره امیدوارم دیگه مجبور نشم اینطوری بازی رو دنبال کنم چون دیگه اینبار دووم نمیارم.
این یه چیز قطعیه که کاکا تو بازی با بایرن تو ترکیب فیکس نیست پس بازی میکرد خیلی بهتر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیخیال چرا گیر دادین به کاکا حتما اماده نبوده که مورینیو بهش بازی نداده ایشالا واسه بازی با بایرن و الکلاسیکو رو فرم باشه که بتونه به تیم کمک کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا من صد بار گفتم برید یک ماهواره به سمت ترکست بذرید کسی گوش نکرد که نکرد
داداش دارم ولی رسیورم مشکل داره هر کاری میکنم کد بیس قبول نمیکنه خودت که میدونی بدون کد وقت بازی شبکه ntv spor قطع میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط CRISTIANO-FARSHAD [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب از راه فردا نگاه کن اونکه رایگانه . البته امشب نمیدونم چرا اینطوری بود کلا قطع بود
دوستان توجه کردین با رکورد گلزنی تاریخ اسپانیا برابری کردیم و فقط یه گل برای شکستنش داریم
و واسه این کار چه جایی بهتر از نیوکمپ
بچه ها خبر دارید که بایرن امشب مساوی کرد دیگه از اون برد های پر گل خبری نیست یکم روحیه شون اومده پایین و این برای ما خبر خوبیه.
نیاین بگید لیگ قهرمانان بحثش جداست خودم میدونم.
یه لحظه فک کردم دی ماریا دوباره مصدوم شد داشتم سکته میزدمheee::
مرتی نقل قول یادت نره :bia baghalam:
فكر كنم فاصلشم با دورتموند تو ليگشون به 8 رسيده و قهرماني كمي براش سخت شده بازي قبلشم به دورتموند با 1 گل باخت- و تمام تلاششو ميكنه كه تو ليگ قهرمانان جام تو آليانز آرنا بمونه كه اميدوارم موفق نباشندki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همش سیاه کاری بود ! ولی به نظرتون واقعا پنالتی که گرفت درست بود؟
بوسکتس :hehehe: دیگه خیلی ضایعست
به به فعلا 1-0
ولی میدنم دووم نداره .
ایشالایا میبازه یا فوقش مساوی میشه.
اتفاقا کاملا بضررمون شد تیمشونم خیلای مراعات کرده و دیگه الان همه قدرتشونو گذاشتن واسه جام باشگاها چون چیزی واسه باختن ندارن کارو سخت میکنهنقل قول:
یه بار که من کاری به کارت ندارم بزور جلو خودمو گرفتم نمیزاری هانقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با این دفاعی که لوانته میکنه هیچ بعید نیست این بازی با همین نتیجه به پایان برسه(ایشالا).
چه حالی میده.
خوب بارسا نیمه اول نتیجه رو واگزار کرد
لوانته واقعا جای تحسین داره اگه نیمه دوم هم همین طوری بازی کنه واقعا دفاع خوبی دارن
باید ببینیم نیمه دوم چی میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش ایشالا لوانته با دفاعی که داره میکنه به قهرمانی ما کمک میکنه .
تبریک به بارساییا برد خیلی رمانتیکی بود براشون heee::
این قضیه نتیجه های بد بایرن توی بوندس لیگا به ضرر رئاله !!! چون اونا وقتی از بوندس لیگا نا امید بشن تموم قدرتشون رو میزارن واسه چمپیون ! چون اینجوری حداقل رفتن به مرحله بعد واسشون جایگزین لیگشون میشه !نقل قول:
سلام منم تبريك ميگم برد تيم - به اميد آتش زدن آليانيس آرنا[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام داداش خوبی ؟؟ :nishkhand: مسی سلام رسوند :sigar:نقل قول:
رونالدو با گل هاي قشنگش سلام رسوند (همسايه)lagh::[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
يه خريد بزرگ ديگر در راه است ايندفعه مارسپه-:hehehe:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته مسی با داور 2 تایی با هم سلام رسوندند....:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به همه ی بروبچ رئالی/خوب منم این برد رو تبریک میگم.....
مرسی عزیزم من که نبودم جوابتو بدم ولی 002 و داش هادی جوابتو دادن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا خوبی ؟
خب دیگه وارد 3 بازی خیلی سختمون شدیم
و سخترین مقطع فصلمون که نتیجه 8.9 ماه تلاشمونو بگیریم
کوچکترین اشتباه از دست دادنه همه چیزه